Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKwam bij megekko via de pricewatch.
Duidelijk omschrijving van wanneer je bestelling geleverd kan worden, netjes op vooraf gemelde datum geleverd.
AlgemeenHet bestellen ging eenvoudig en snel. Hier besteld, omdat ze bij pricewatch ruim voldoende beoordeeld worden.
Helaas krijg je geen orderbevestiging waarmee je het bestelde kunt verifiëren.
Ik heb een huisnr.toevoeging. Ik had mij verzekerd, dat ik deze bij het bestellen ingevoerd had en toch bieden zij de bestelling zonder huisnr.toevoeging bij PostNL aan.
De bestelling is niet bij mij aangekomen en werd naar Megekko geretourneerd vanwege onvolledig adres.
Megekko verschuilt zich achter het systeem dat volgens hun geen fouten maakt. Ze accepteren niet dat gegevens van hun website niet volledig in dat systeem terecht kunnen komen.
Om mijn bestelling alsnog te verkrijgen moest ik opnieuw €6,95 betalen.
Onder protest betaald en ze het volledige adres nogmaals per mail opgegeven.
Megekko bevestigde dat ik betaald heb en geven op dat zij naar het adres zoals opgenomen in die mail, gingen versturen. (Het adres was in de mail correct) .
Wat denk je? Sturen zij het weer zonder huisnr.toevoeging.
Gelukkig zag ik het op tijd en heb zelf via de PostNL-app het naar een agentschap laten sturen.
Conclusie: Megekko heeft liever een ontevreden klant die niet meer bij hun besteld, dan toe te geven dat zij misschien wel eens een fout in hun systeem hebben zitten.
AlgemeenGoede prijs, direct op voorraad en kon m'n bestelling bij een afhaalpunt laten bezorgen. Was niet de goedkoopste in de pricewatch (scheelde slechts 50 cent..) maar door eerdere goede ervaringen voor Megekko gekozen.
Verzending's Avonds besteld en direct de volgende dag afhalen @ een supermarkt PostNL punt. Zeer goed verpakt.
AlgemeenZoals gewoonlijk een prima aankoop bij Megekko, 's avonds wat spullen besteld en de dag erop keurig geleverd door postNL
VerzendingNiks op aan te merken, gewoon goed verpakt in een stevige doos met voldoende vulmateriaal eromheen.
AlgemeenBetrouwbare webshop, videokaart besteld en terug kunnen sturen binnen 2 weken, geen enkel gedoe gewoon goed.
VerzendingSnel en goed verpakt. Mooi in eigen doos. Gewoon top dus.
AlgemeenEen aantal keren bij deze winkel besteld, nooit problemen gehad.
Scherpe prijzen en snel in het beantwoorden van vragen door de klantenservice.
AlgemeenHeb hier twee keer eerder iets gekocht. Dit is goed verlopen. Tot mijn onvrede heb ik de winkel inmiddels drie keer een mail gestuurd over de aanschaf van een videokaart. Tot op heden niets vernomen. Megekko stuurt veel reclame. Ik was afgekomen op een gratis console-controller t.w.v. 10 euro bij een aanschaf. Ik gebruikte de actiecode die mij via de mail gegeven was. Deze code werkte niet. Alles geprobeerd. Hoofdletters etc. Direct hun een mail gestuurd, want die controller wilde ik er wel bij hebben. Inmiddels al vijf dagen geen reactie gehad.
Ik vind het laf dat de winkel mensen lokt met een code die niet werkt. Verder heb ik de controller in de webwinkel opgezocht. De actie was 'zolang de voorraad strekt'. Er waren er meer dan 1000 op voorraad.
Dit is dus niet zo'n goede ervaring. Vind het een oneerlijke manier van zaken doen. De videokaart is hier dus niet gekocht, en ik ben van mening dat hier verbetering te behalen is voor Megekko.
Geen verzending geweest omdat de winkel nooit een reactie plaatste op mail zodat we tot een koop konden overgaan.
KlantenserviceSlecht te bereiken, en je moet lang wachten op een reactie. Soms krijg je helemaal geen reactie.
AlgemeenCorsair 850W HX v2 voiding gekocht in de ochtend, dezelfde dag !!! nog in huis. Supergoede prijs en zeer lage verzendkosten. Hier koop ik zeker terug, zoniet altijd.
VerzendingZelfde dag geleverd ! Zeer lage verzendkosten voor zulk zwaar product (5 euro voor pakket van 6kg)
AlgemeenGemakkelijke website, goede prijzen en vlotte leveringen.
Ik koop er regelmatig en heb altijd alles op tijd gekregen en uitstekende staat.
De dozen worden zelfs extra verzegeld zodat je zeker bent dat ze niet open zijn geweest.
AlgemeenGroot aanbod, ook niet-pc gerelateerd, redelijk concurrende prijzen.
Het kortingsprogramma is enigzins misleidend, omdat je een abonnement aan gaat voor 15 euro per maand. Wel af en toe leuke gratis cadeaus op de email na aanmelding op de nieuwsbrief.
Snel geleverd, zoals beloofd. Goed verpakt.
KlantenserviceKreeg een defecte HDD opgestuurd, DOA, kan gebeuren. RMA-terugsturen echter zelf moeten betalen (voorschieten). Een antwoordnummer voor dit doel zou klantvriendelijker zijn. Ik kreeg pas na een verzoek van mijn kant dit geld (snel) teruggestort; dat zou in dit DOA-geval automatisch moeten gebeuren.
AlgemeenMakkelijk te gebruiken en duidelijke website met een groot aanbod tegen zeer goede prijzen. Wat wel je nog meer?
VerzendingZondagavond voor 22u besteld omdat moederbord overleed en snel een vervanger nodig had. Besteld bij Megekko wegens beste prijs. Maandag middag al in ontvangst mogen nemen. Levering naar België dus ook bijzonder snel!
AlgemeenGoede prijzen, overzichtelijke site, snelle verzending, snel antwoord op emails. (geen telefoonnummer)
Bij emailcontact had ik 1x dat het wat langer duurde, nadat ik nog een email stuurde had ik binnen 5 minuten antwoord.
's avonds besteld en de volgende dag geleverd zoals beloofd!
Goed verpakt en onbeschadigd.
Monitor besteld maar ivm refreshrate me bedacht. Snel antwoord en ik mocht tot 30 dagen na aankoop de monitor terugsturen. Nadat ze op maandag de monitor terug habben ontvangen kreeg ik dezelfde maandag ook bericht dat de retour geaccepteerd was en dat het geld mijn kant op kwam. Op donderdag was het bijgeschreven op mijn rekening.
AlgemeenMakkelijk en snel te bestellen en ook binnen 24uur bij mij in huis. Het enige wat ik jammer vind is dat het lijkt of je een kortingscoupon van Megekko krijgt voor je volgende bestelling, maar in de praktijk blijkt dat daar een abonnement van 15 euro per maand aan vast zit voor winkelensparen.nl Zo kan ik ook korting geven.
Verzendingbinnen 24 uur binnen
KlantenserviceHad iets met de verzegeling van de verpakking. Direct een mail verstuurd en kreeg binnen 2 uur een antwoord. Dat is prima en zie je niet bij elke klantenservice
AlgemeenHeb hier een aantal malen besteld. De prijs vind ik aantrekkelijk en hun voorraad is up-to-date. De levering is snel, de volgende dag. Een keer kwam het paar dagen later maar daar werd je over geïnformeerd. (email).
VerzendingDegelijk; doos; goed verpakt.
KlantenserviceHeb paar keer contact gehad, email. Ze reageerden snel en duidelijk.
Ook deed ik een RMA om onderdeel terug te sturen; en dit was binnen een week afgehandeld , incl geld terug op rekening.
AlgemeenVoldoet aan de verwachting. Ben er blij mee. En vandaag nog een 2e bestelling geplaatst.
VerzendingHet pakket was eerder dan verwacht bij het ophaalpunt.
AlgemeenScherpe prijzen, snelle levering en vele keuzes maar bovenal een hele snelle, prettige en duidelijke support afdeling.
VerzendingGewoon zoals het hoort.
KlantenserviceBestel foutje van mij, mailtje binnen 2 uur beantwoord en opgelost. Garantie vragen, op zondag gesteld op zondag antwoord. Top top top.
AlgemeenMonitor en grafische kaart gehaald. Nette levering (bij de buren). Geen verder contact gehad: alles was naar wens
VerzendingMomnitor In originele doos en grafische kaart in omdoos. Dozen heel en netjes, Niets op aan te merken.
AlgemeenSnel kunnen vinden wat ik zocht, overzichtelijk genoeg en het bestelproces zonder problemen doorlopen. Communicatie n.a.v. het bestelproces prima.
VerzendingSnelle verzending zoals beloofd.
KlantenserviceKlantenservice: erg goed!
Ik had per ongeluk het verkeerde type kast besteld waar ik pas achter kwam toen ik de doos had geopend. Mailtje gestuurd wat mijn opties waren om de kast om te ruilen, hierop snel en accuraat antwoord. Geen probleem om de kast te ruilen, bij wijze van uitzondering kon dit ook gedaan worden op het servicepunt. Nog voordat ik thuis was al een mail dat de ingeleverde kast gecrediteerd zou worden. Uit de kunst!
AlgemeenGroot assortiment en geavanceerde filters om het juiste product te vinden. Voor mij ook genoeg informatie in het aanbod overzicht en de product pagina bevat ook de meest belangrijke informatie. Af en toe had ik ook behoefte aan de link naar de productpagina op de website van de producent zelf.
VerzendingDe vorige keren dat ik mijn eigen PC heb samengesteld kostte het ongeveer een week om de juiste onderdelen te selecteren. Vervolgens was ik twee week aan het wachten omdat het meeste niet op voorraad was bij de gekozen webshop(s). Soms zei de shop zelfs dat het wel op voorraad was maar bleek het product toch niet direct leverbaar te zijn.
Bij Megekko was sowieso elk product op mijn wensenlijstje op voorraad en direct leverbaar. Hier heb ik extra op gelet vlak voordat ik op vrijdagavond rond 9 uur heb besteld. Het is namelijk fijn dat als je eenmaal weet wat je wil dat het zo snel mogelijk binnen is. Zaterdag om 11 uur had ik alle onderdelen en dus kon ik na een halve dag al beginnen met bouwen. Uitstekend dus!
Na betaling kreeg ik een foutmelding voorgeschoteld en kreeg ik geen bevestiging op de mail. Na 15 minuten maar een mailtje gestuurd om te vragen of alles wel goed is verlopen. Ondanks dat het 10 uur 's avonds was kreeg ik binnen een kwartier reactie dat de bestelling en betaling goed zijn gegaan. Wat mij betreft uitstekende service dus. Verder was alles in orde dus overige klantenservice heeft niet plaatsgevonden.
AlgemeenHet online bestellen was gemakkelijk en duidelijk, en het arriveerde snel, maar zonder het bonnetje, welk ik nodig heb voor o.a. de belastingdienst.
VerzendingHet online bestellen was gemakkelijk en duidelijk, en het arriveerde snel, maar zonder het bonnetje, welk ik nodig heb voor o.a. de belastingdienst.
KlantenserviceHeb Megekko gemailed om te vragen naar het bonnetje, krijg een 'beoordeel Megekko op Tweakers' mail terug .