Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Al een aantal keer bij Megekko besteld. Ze zijn altijd erg netjes op tijd en producten zijn goed verpakt. Correcte voorraad indicatie. Alleen altijd wel jammer dat er bij een aantal betaalmethoden nog 2% extra word bijgerekend.

Altijd prima op tijd zoals beloofd.

Prima klantenservice, alleen het retourbeleid is soms wel moeizaam. Het moet eerst goedgekeurd worden en vervolgens worden verzendkosten niet zelf vergoed. Overigens moet men ook altijd verzendkosten betalen, onafhankelijk van het bestelde bedrag. Verder nooit gezeur mee gehad en goede garantieafhandeling.

Groot aanbod, goede prijs/kwaliteit en leuke mailings met aanbiedingen waar altijd wel iets leuks tussen staat! Nog geen enkele slechte ervaring mee gehad in de bestellingen die ik er tot nu toe heb geplaatst.

Altijd snelle alle spullen in huis zonder een enkel probleem.

Het bestellen gaat op deze webshop heel gemakkelijk, een kind kan de was doen bij Megekko.

Bestelling nog de zelfde dag verzonden, super.

Uitstekend.

In twee delen (was onbekend met megekko) een nieuwe behuizing en een lading onderdelen besteld.

De shop vind ik overzichtelijk en logisch ingedeeld. De meeste producten zijn voorzien van een goede lading informatie en foto's. Een manier om producten te vergelijken ontbreekt/heb ik niet gevonden. Daar kwam de Tweakers Pricewatch dan ook nog goed van pas.

Na besteling werd alles netjes op tijd, compleet en goed verpakt geleverd.

S'avonds snel een bestelling geplaatst, helaas net te laat waardoor ik een dagje langer moest wachten. Duidelijke site, goede prijs en prima levering.

Harde schijven waren goed verpakt, met voldoende stootdempend materiaal.

Nieuwe HDD besteld om een gefaalde te vervangen. Bestelling geplaatst, en keurig netjes (zoals ook op de site aangegeven stond) de volgende dag geleverd.

Bestelling geplaatst en keurig netjes (zoals ook op de site aangegeven stond) de zelfde dag nog verstuurd en volgende dag geleverd.

Na verder onderzoek, bleek mijn oude HDD niet defect en in heb de nieuwe retour gestuurd. Op vragen via e-mail werd snel en goed gereageerd. Aangezien ik toch in de buurt was, heb ik de HDD zelf langs gebracht. Ik werd vriendelijk ontvangen door een aardige dame die de HDD in ontvangst nam en een ontvangstbevestiging voor me printte. Een paar dagen later, kreeg ik een mailtje dat het product gecrediteerd ging worden en een klein weekje na het doorgeven van mijn rekeningnummer, stond het geld weer op mijn rekening. Tevreden over de afhandeling en ik zou hier zo weer bestellen.

Mooie deal gedaan tijdens black friday ... dacht ik.

Twee weken aan het wachten geweest op de sinterklaas kado van mijn zoon
Bleek dat er niet genoeg stock was.

Geen soortgelijk product gekregen en natuurlijk overal de Black Friday actie gedaan.

Had er vorige maand nog mij PC en iPad gekocht ...

Nooit meer!

2 weken moeten wachten, om dan aan te horen dat iets niet meer op voorraad is.

Ettelijke mails heen en weer gegaan en niet voor rede vatbaar. Ik ben verdorie in mijn recht om een soortgelijk product aan dezelfde prijs te verkrijgen, net zoals Mediamarkt heeft gedaan toen hun stock uitgeput was.

Het bestellen ging prima en kreeg direct mail met een status update. Enige dat ik nog erg fijn zou vinden is wanneer ze de factuur toevoegen aan een mail.

Werd na mijn bestelling goed op de hoogte gehouden van de leverdatum. Helaas konden ze de initiële leverdatum niet halen maar hiervan werd ik tijdig op de hoogte gesteld. Uiteindelijk werd het een dag eerder geleverd dan de nieuwe leverdatum die werd gegeven.

Had een complete PC samengesteld. Deze gaf vanaf de eerste minuut BSOD's. Na testen bleek het RAM geheugen defect. Op dinsdag een RMA aangevraagd, woensdag op de post gedaan. Donderdag middag kreeg ik mail dat een nieuw product onderweg was en vrijdag was het binnen. Een uitstekende oplossing.

eenmalig iets besteld, het proces ging makkelijk en snel. het bestelde product werd keurig de volgende dag bezorgd

Ik heb slechts éénmaal wat besteld tot nu toe. Iets voor 22.00 uur besteld en de volgende dag al in huis. Nog nooit van megekko.nl gehoord, maar zeer tevreden met deze eerste ervaring. Jammer van de 'voor échte mannen'-sticker op de doos. Ik ben een échte vrouw ;-).

Ik heb via Megekko al meer dan 3 computers (in onderdelen) aangeschaft. De levertijd, prijzen en klantenservice zijn allemaal piekfijn in orde. En mede omdat ik er misschien iets voor terug krijg wil ik met dit review dit toffe bedrijf een steunen!

Snel goed en de retournering gebeurt ook snel

Altijd snel, duidelijk en goede communicatie. Met de mogelijkheid tot wel 3 antwoorden op een dag!

Great buying experience! Fast delivery and perfect packaging. The price ranges are just spot on. I'll come back for more!

Via twaekers kwam ik bij megekko uit voor een nieuwe harde schijf. Ik had al eens eerder daar wat besteld. Duidelijke webshop. goede prijzen en prima bezorging. Aangenaam bestel proces.

je kunt kiezen uit bezorging thuis of bij een automaat. Maar eens een automaat geprobeerd van TPG. Dat werkt perfect. Je krijgt een email met een code en dat ligt je pakje in de automaat.

Supersnel gevonden wat ik wilde, duidelijke vergelijking beschikbaar en snelle afhandeling en nog belangrijker een snelle bezorging.

Goed verpakt, snel geleverd

Snelle en duidelijke website UI; Was op zoek naar i5 8600K en een Z370 moederboord (MSI). Artikkelen makkelijk op de website gevonden; besteld rond ~15:00 en gekozen voor aflevering bij "pakje gemak" punt. Volgende dag ~14:00 de spullen waren binnen. Degelijk verpakt met voldoende bubblewrap en een stevig omdoos. Per direct alles ingebouwd en spullen functioneren volledig naar behoren zelfs zonder windows 10 reinstall (upgrade van Z270 naar Z370).

Volgende dag spullen afgeleverd

Doorgeklikt vanuit Pricewatch, alles nog eens doorgelezen en besteld. Buiten dat ze voordeligste aanbieder waren waren ze ook de snelste. ("Nu bestellen morgen in huis").
Betaling vlotjes via de Bancontact app (QR-code).

Besteld om 13:05, dag erna geleverd rond de middag.

Duidelijke website, beste prijzen, eenvoudig bestellen. Basis account overzicht met bestellingen,.. maar voldoende om een duidelijk overzicht te hebben.

Zaterdag voor 22u een item besteld dat op voorraad was, pas donderdag geleverd. Waarschijnlijk later door de Sint.

Via mail de klantenservice gecontacteerd, binnen het uur een duidelijk antwoord

Snelle verzending en topproduct voor de beste prijs die er online te vinden was voor dit product

Bestelling rond 20:30 gedaan, bezorging was netjes zoals vermeld de volgende dag. Verpakking was netjes voorzien van vul materiaal.
Shop volgende keer zeker weer bij Megekko.

Tweemaal een bestelling geplaatst bij Megekko. Beide bestellingen werden goed afgehandeld. De producten waren netjes in een doos geplaatst met voldoende vul materiaal om schuiven te voorkomen.

Scorekaart voor Megekko