Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenShop is er op vooruit gegaan, was alweer even geleden dat ik daar besteld had, maar alles was een stuk duidelijker.
De prijs was scherp, en de voorraad goed
Product op zondag besteld en zoals beloofd op maandag goed verpakt binnen, top!
AlgemeenIn het algemeen erg scherpe prijzen en snelle levering. Je wordt via (automatische) e-mails op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, allemaal prima in orde.
VerzendingAlles was netjes verpakt, en levering op tijd volgens afspraak.
AlgemeenEenvoudig te bestellen, snelle bezorging, product goed verpakt maar het belangrijkste is de goede communicatie van het bedrijf tijdens het proces van de bestelling en de after-sales. Je weet precies waar je aan toe bent. Keurig! Bij vragen krijg je snel een duidelijk antwoord. Het bedrijf komt afspraken snel en goed na. Ondanks dat het bedrijf niet telefonisch te benaderen is, verloopt de e-mailwisseling met de klantenservice op rolletjes. Een bedrijf waar ik zeer tevreden over ben en dat ik graag zal aanbevelen bij vrienden en familie.
VerzendingDe bestelling was zorgvuldig verpakt.
KlantenserviceBinnen een dag wordt er gereageerd op klachten zelfs als deze niet onder de verantwoordelijkheid van Megekko vallen maar onder PostNL. Ik kon eenvoudig mijn klacht over PostNL bij Megekko achterlaten. De klantenservice heeft dat keurig en snel voor mij opgelost.
AlgemeenIk had nog nooit van Megekko gehoord, maar ze kwamen in de pricewatch bovenaan voor mijn gezochte product.
Zondag besteld maandag in huis, scherpste prijs. Echt super tevreden!
AlgemeenIk bestelde 2 c omplete pcs waarvoor alles mooi op tijd werd geleverd. 1 kabel was niet meer binnen door meerdere mensen die ddeze bestelden, maar het was dan ook helemaal geen probleem voor hun klantenservice om dit deel van mijn bestelling te annuleren en binnen de 3 dagen terugbetaald te worden.
Ik vind dat ze dit zeer professioneel behandelden en de hardware was goed verpakt.
Een aanrader!
AlgemeenGoede andere beoordelingen, aangesloten bij een bekend keurmerk, goede prijsstelling, snelle levering, ruime retour mogelijkheden... in willekeurige volgorde genoemd.
AlgemeenPrima bestelling. Scherpe prijs, snelle verzending, goed en stevig verpakt, netjes een factuur meegeleverd. Fijne 'one-page' checkout pagina, en geen gezeur over een account aanmaken. Prima dus!
VerzendingGoed verpakt, prima opvulling materiaal, geen 'overdreven' grote doos zoals je wel eens vaker ziet, en gewoon zoals beloofd binnen 2 werkdagen in huis.
AlgemeenAl meerdere keren bij deze site besteld en ik ben elke keer erg tevreden. Prima site en prima prijzen.
Verzendingde verzending was binnen de aangegeven levertijd en was goed verpakt met plastic bubbels.
KlantenserviceKlantenservice is uitstekend. word snel gereageerd op de mailtjes en altijd uiterst vriendelijk. Onlangs was mijn koeler kapot die ik anderhalf maand daarvoor had besteld. donderdag avond mijn defecte koeler opgestuurd. volgens de track and trace had megekko maandag ochtend de koeler ontvangen. Dinsdag had ik al een vervangende koeler op de deurmat liggen.
AlgemeenBestellinproces verloopt prima. Retour zending van dead on arrival producten verloopt niet soepel. Men zou voorbeeld kunnen nemen aan Coolblue.
VerzendingLevering is prima verlopen. Het product was goed verpakt en snel geleverd.
KlantenserviceGeleverde product bleek niet te werken (dead on arrival). Ik moest product via DHL terugsturen en versendkosten voorschieten. Op door megekko aangeleverde etiket stond dat reden voor terugzending niet DOA was, maar dat ik product ongebruikt retour stuurde. Na contact met helpdesk van megekko is reden in hun systeem aangepast, maar niet op etiket.
In de mail van megekko stond dat RMA aanvraag binnen 10 dagen moest zijn afgehandeld. Na week heb ik geïnformeerd bij megekko of het product al binnen was. Dit was niet het geval. Ze wilden graag track en trace code hebben. Toen bleek dat pakketje 9 dagen bij inleverpunt heeft gestaan. Inmiddels is product bij webshop aangekomen. Is vastgesteld dat het product defect was en heb ik geld terug ontvangen. Mogelijk zou megekko kunnen overwegen om niet meer met DHL samen te werken.
AlgemeenIk heb twee schermen besteld bij Megekko. Zij boden de laagste prijs aan in de PiceWatch. De schermen werden in perfecte toestand geleverd.
VerzendingDe dag nadien waren de schermen netjes geleverd, zelfs op een zaterdag. De schermen waren verstuurd in de originele verpakking. Een verpakking was open gemaakt om er de factuur in te stoppen en opnieuw toegeplakt.
AlgemeenVlotte behandeling van mijn bestelling, de volgende dag had ik het al in huis. Veel keuze aan producten
AlgemeenOverzichtelijke website. Aanbod van artikelen is groot. Alles was netjes en op tijd afgeleverd, niks op aan te merken.
AlgemeenSnelle levering, klopt exact met wat ze beloven, en de voorraden kloppen ook in tegenstelling tot vele andere shops.
VerzendingMeerdere keren besteld en de volgende dag netjes geleverd.
KlantenserviceHeb 1 keer een defecte video kaart gehad, die retour gestuurd, en de dag dat ze hem hadden ontvangen had hun technische dienst er al naar gekeken en direct een vervangend exemplaar toegestuurd. Echt top service!
AlgemeenBestelling op vrijdag 22.15 via hun webshop nog snel gedaan (kan prima zonder account!) en product volgende dag keurig ontvangen. Kan hun webshop dan ook zeker aanbevelen.
VerzendingProduct was degelijk verpakt en goed genoeg beschermd en snel verzonden.
AlgemeenPrima prijzen en snelle levering. Op mijn vraag of er nog een gratis gadget kon worden toegevoegd (uit de nieuwsbrief) was het antwoord dat ze die gratis na gingen zenden omdat de bestelling al verstuurd was (na 1 uur!).
VerzendingStevige verpakking in een omdoos.
KlantenserviceNasturen gadget. Nog geen garantie of klachten gehad.
AlgemeenEerste keer dat ik bij Megekko gekocht hebt. Account was snel gemaakt en pakje was binnen de beloofde tijd in huis. Keurig verpakt ook met luchtkussens. Zeker een meerwaarde tov anderen.
AlgemeenProduct vrijdag avond besteld, direct de volgende dag al in huis !
Erg snel en keurig verzonden, geen enkele opmerking..
Uitstekend verzonden, product kwam in perfecte staat aan.
Geen enkele opmerking hierover !
AlgemeenPrima webshop. Website zit goed in elkaar, levering is snel en communicatie is in orde. Ook met een bestelling op 31-12 werd de bestelling gewoon op de eerst volgende werkdag geleverd.
VerzendingPakket was prima ingepakt. Niet te veel inpakmateriaal (dan blijf je weer met oud papier zitten), maar gewoon genoeg. Verpakking ook verzegeld waardoor je zeker weet dat het goed verzonden is.
AlgemeenOverzichtelijke site. Goede informatie over het de leveren product. De leverdata klopt. Ik ben een tevreden klant, heb nu 4 keer hier iets besteld, en zal dat zeker nog een keer doen.
VerzendingGoed verpakt, en op de aangegeven datum geleverd.
AlgemeenDe website is overzichtelijk. De levering van een uitstekend product tegen de laagste prijs op het internet was zeer snel.
VerzendingSnel.