Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Hele goede webwinkel met goede prijzen soms wat duurder als bij andere maar je weet dat je altijd goede spullen krijgt!

Altijd snel bezorgd meestal de volgende dag al in huis als het product voorradig is

Goede klantenservice altijd snel antwoord op je vragen wel via de email, minpuntje is wel dat er geen telefonische bereikbaarheid is, dat kan in sommige gevallen iets persoonlijker overkomen

Absoluut de beste service die ooit heb gekregen, ze doen niet moeilijk en luisteren goed naar het probleem.
Vervangen het snel of gewoon je geld terug.
Ik ben echt heel content met hoe ze te werk gaan

Goede verpakking met stoot kussens in de doos.
En een snelle levering.👍

Ondanks dat het allemaal via de mail gaat krijg je snel antwoord en wordt het snel en goed opgelost.

Via pricewatch dit setje geheugen gevonden.
Bestelling plaatsen ging goed, niets om op aan te merken. Duidelijke communicatie wat de staat van verzending is.

Werd geleverd in een nette brievenbus pakketje. Hierin zat alleen de bon, het product en wat over streamen.
Zie graag nog een beetje anti-schok vulling gezien; product kon vrij in de doos bewegen.

Snelle levering em goede kwaliteit

Aangesloten en werkt goed.

Wij zijn er heel blij mee

Een goede snelle levering. Maandag avond bestel en de volgende ochtend geleverd

Besteld meestal hier, meestal goede deals. Goede overzichtelijke site, krijg op tijd mailtjes over de voortgang van je bestelling.

Snelle levering, goed verpakt. Geen idee wat ik er verder nog aan toevoegen moet, ben tevreden.

Snelle levering en goeie service zoals ik dat gewend ben van Megekko. Altijd alles hier besteld, ook omdat ze altijd goede deals hebben.

---

Nooit gebruikt, nooit nodig geweest. Altijd tevreden over alle producten die ik daar heb besteld

Snel en duidelijke wanneer het komt, duidelijk info op je factuur.

Een prima en praktische site, aantrekkelijke prijzen, flexibele bezorging door postnl, een efficiënte en bevredigende klantenservice. Alles werkt als een uurwerk.

Door de bezorging via postnl kon ik besluiten mijn pakket zelf op te halen bij het postnl-punt. Ik vond het flexibel, praktisch en veilig.

Laat u niet misleiden door het feit dat de klantenservice alleen via e-mail werkt. Ik nam contact met hen op en kreeg ruim vóór de beloofde responstijd van twee uur een zeer bevredigend antwoord. Ook hier: alles werkt op rolletjes!

Het overzicht op de website is het beste wat ik tot hiertoe van webshops gezien heb. Je kan zéér veel filters toevoegen zodat je minutieus kan zoeken. Het toevoegen van je producten én het betalen loopt uitstekend.

De zending zat de andere dag al in de bus, top service.

Heb hier een 990 Pro 4TB besteld en alles tip top in orde. Geleverd in 1 dag. Verpakt in sterke doos inclusief factuur.

Levertijd 1 dag en in sterke doos verpakt. Dus tip top in orde!

Het is overzichtelijk en gemakkelijk om je product te vinden. Ook de betalings handelingen zijn overzichtelijk en gemakkelijk.

Het was sneller dan was afgesproken. Het product was goed verpakt.

Nog steeds de beste keuze voor een tweaker (imho). Deze webshop levert snel en netjes. Het aanbod is zeer ruim. Ik koop hier al geruime tijd en het bevalt goed.

Wat minstens zo belangrijk is, is dat de service (RMA/retour) ook zeer goed is. Ik had deze review ook geplaatst als er geen prijs tegenover stond.

De verzending is netjes en goed verpakt met een factuur.

RMA en retouren worden netjes afgehandeld. Het contact verloopt goed.

super bedrijf, hier bijna al mijn game pc onderdelen op besteld, helaas waren er 4 cool fans niet op voorraad,
na 18:00 heb ik een mail gestuurd met de vraag of de rest van mijn bestelling alsnog verzonden kon worden.
vrijwel binnen een half uur reactie en dit was geen probleem.
echt top, geweldige klantenservice!
complimenten!

alle producten netjes en snel binnen gekomen! ook goed verpakt !

zelfs na 18:00 heb ik snelle reactie gekregen, haar naam was claudia, super vriendelijke dame.
niks op aan te merken!

Railkit besteld, in geopende en gescheurde verpakking, verbogen en beschadigd aangekomen. Gelijk een nieuwe railkit besteld omdat ik hem snel nodig had. Ook de vervangende railkit kwam verbogen en beschadigd aan. Wat met de tweede zending bijzonder was, was dat de buitenste doos onbeschadigd was maar de verpakking van de railkit zelf wel zwaar beschadigd was. Het is dus zeker niet PostNL die er onvoorzichtig mee is omgegaan.
Dan het retourproces. Daar zijn twee opties: retour met vervanging, dan krijg je een verzend label of retour binnen 30 dagen dan moet je zelf de verzendkosten betalen. Telefonisch contact is niet mogelijk. E-mails worden waarschijnlijk door een AI beantwoord met standaard antwoorden. Wat bijzonder was is dat ik op antwoord van mijn klacht 3 mails kreeg met een verschillende strekking:
1. Je moet foto’s sturen van verpakking, adres label en vrijwel alles want we gaan een forensisch onderzoek doen.
2. We hoeven de railkit niet retour omdat we die als verloren beschouwen.
3. Je moet de railkit retour sturen.
Uiteindelijk is het na vrij veel heen en weer gemail met standaard antwoorden allemaal wel opgelost maar het heeft onnodig veel tijd gekost,
De prijzen zijn misschien goed maar op het moment dat je after sales nodig hebt wordt het gewoon ronduit irritant. Ik kan deze winkel dus niet meer aanraden. En de railkit dan? Zal je je afvragen. Die heb ik ondertussen bij concurrent Alternate besteld en die had ik binnen 24 uur onbeschadigd in huis.

Producten tot tweemaal toe beschadigd aangekomen. Slecht verpakt en waarschijnlijk al voor het verzenden beschadigd. Je kunt op zijn minst toch controleren of alles in orde is voordat je er een verzend label op plakt?

Computer says no… dat is de korte samenvatting. Per mail standaard antwoorden en op de site klik formuliertjes zonder de juiste keuze. Telefonisch contact is niet mogelijk.

bestelling was makkelijk te vinden ook al waren het verschillende onderdelen en daarom was het makkelijk de zoekfunctie te gebruiken

deze keer ook snel geleverd omdat het nu met postnl kwam

Aanrader .

Ik koop nu al enige tijd bij Megekko via verschillende vennootschappen en het is eigenlijk gewoon een heel aangename ervaring tot op heden .

Ze hebben wat je zoekt , zijn niet duur , leveren snel en laten je ook niet in de steek wanneer het eens niet loopt zoals gehoopt .

Betalen is makkelijk en zodra verzonden krijg je ook direct de factuur in de mail.

Als klant of bedrijf kan je echt niet meer vragen dan dit .

Als zelfstandige werk ik meestal tijdens de dag en maak ik de bestellingen dan ergens in de avond .

Maar zelfs dan nog , mits het materiaal in stock is , krijg ik gemiddeld de dag erop al het materiaal al binnen.

Het kan niet altijd foutloos verlopen maar na contact met de klantendienst werd het alsnog netjes opgelost . Veel mensen kijken enkel naar de prijs , maar de hulp bij problemen vind ik meer en meer even belangrijk worden .

Diverse pc artikelen besteld bij Meggeko. Nooit gezeur gehad en altijd optijd geleverd. Ik zal het zeker aanraden om hier wat te bestellen

Levering altijd optijd geleverd en voldoende ingepakt. Geen onnodige grote dozen

Al jaren bestel ik bij Megekko. Diverse computer onderdelen en monitoren.

De service is goed. Bezorging is top. Prijzen vergeleken met de rest van de webwinkels ook prima en de betaalmogelijkgeden zijn ruim.

Nooit een nare ervaring. Vaker besteld bij andere webwinkels, waar er hier en daar toch wat verbeteringen gemaakt kunnen worden, maar dan kies is toch weer voor Megekko.

---

Geen op of aanmerkingen. Ik heb nooit moeten mailen/bellen voor iets.

Super bezorging. Voor 22u30 besteld en toch echt ook de volgende dag in huis. Vaker bij anderen besteld, waar zij dat beloven en ik 22u25 heb besteld, maar het toch niet binnen heb de volgende dag. (Wat ik begrijp). Maar bij Megekko is het absoluut geen probleem. Vaker besteld net voor de 22u30.

Na 8 jaar van plan weer een nieuwe PC te bouwen. Er komt veel op je af en gezien mijn niet-IT achtergrond was het vaak onduidelijk wat goed was en wat niet. Op Tweakers pricewatch kwam ik regelmatig bij Megekko uit, daar ben ik uiteindelijk super blij mee geweest.

Op de website hebben delen ze kennis wat bepaalde onderdelen zijn en doen, ze bieden lagen prijzen en het is over het algemeen gewoon overzichtelijk. Vervolgens hebben ze mij tot tweemaal toe zéér snel geholpen met een ticket (een keer was ontvangstdatum naar voren halen, andere keer was matchen van een aanbieding die één dag na aankoop in ging.)

Lang verhaal kort; super tevreden met de service!

Zondag de PC besteld, leverdatum de eerstvolgende vrijdag. In verband met werk kwam dit niet goed uit, hierdoor had ik Megekko gemaild of het ook donderdag kon. In de avond al een bericht gekregen dat ze het hadden aangepast en dat ik het donderdag (vandaag) zou ontvangen. Uiteraard is dit ook netjes gebeurd! Tevens uitstekend ingepakt.

Tweemaal met de klantenservice temaken gehad. Eenmaal in verband met verzetten leverdatum (zie andere onderbouwing). Andere keer was in verband met een korting door de Gamers Unite actie die ik door slechte timing van mij nét niet had meegemaakt. Beide keren super snel reactie gekregen en geholpen.

Mijn eerste ervaring met Megekko. Een topper ! Ik ben positief verrast.
Ik had totaal geen ervaring met Megekko, zelfs nooit iets van gezien of gehoord.

Ik had niet verwacht dat mijn bestelling eerder zou komen dan in eerste instantie duidelijk was.
Maar absoluut geen klacht daarover, integendeel ! Goed verpakt, met extra luchtkussentjes om de lege ruimte in de overdoos op te vullen.Top !

Ben al jaren klant bij Megekko, en ze hebben het volgende in mijn ogen altijd;

- Hele goede prijzen
- Zeer ruime aanbod aan producten
- Klantenservice die goed bereikbaar is via de mail.
- Betrouwbaar
- Ik kan me niet herinneren dat ik baalde van een zending van hun.

Altijd snel verzonden en gebruik van inpak materiaal is ook altijd erg goed gedaan.

Ik heb ze tot zo ver niet vaak nodig gehad, maar de keren dat ik ze nodig had waren ze altijd zo goed mogelijk aan het helpen met oplossingen waar de klant ook blij van wordt. En ik hoop dat dit ook zo blijft bij dit bedrijf!

Scorekaart voor Megekko