Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

goede, snele websitet, toegankelijk, geen afleiding, transparant betalen, alles zoals ik dat van een webshop verwacht. Alles zonder problemen afgehandeld. Inmiddels mijn default webshop.

de dames op kantoor kijken soms raar naar de "de webshop voor echte mannen" verpakking. ;)

Megekko bood mijn product aan voor de laagst vindbare prijs. Bestellen en betalen verliep gemakkelijk en zonder problemen.

Bestelling de dag na het bestellen al binnen. Het bestelde moederbord was met zorg verpakt om beschadiging te voorkomen. Top geregeld.

Megekko heeft een duidelijk website, ze handteren scherpe prijzen en leveren optijd.

Mocht je problemen hebben dan is hun klantenservice er voor je.

net verpakt en optijd geleverd

geen contact nodig gehad, met een eerdere bestelling correct geholpen.

Speelt goed in op de vraag naar GTX 1### kaarten. Ik heb een 1060 gekocht voor een scherpe prijs en had deze binnen 24 uur in huis. Super!

Ik mocht de verpakking niet openen met een kettingzaag. Dat was jammer.

het was/is een veel gevraagd product en dan is een accurate voorraad weergave erg belangrijk. Ik heb er op gewacht en regelmatig gekeken of het er was. Toen het er was toegehapt.

Hij was inderdaad op voorraad en ik heb het de volgende dag gekregen. Geen klachten.

Het bestellen gaat redelijk goed en deze is goed vergelijkbaar met andere grote concurrerende webshops.

Verpakking en levertijd waren beiden goed. Netjes een status e-mail. Deze zijn overigens amper te lezen door het kleine lettertype.

Op 24/12/17 eind van de dag een muis besteld, 1e kerstdag geannuleerd want ik had me bedacht.. Beiden zijn geen werkdag voor megekko. je kunt niet direct OP de order een annulering aangeven, maar moet dit via een annuleringsmail. Conform hun eigen voorwaarden. Je raad het al: ik krijg op 26 december netjes een mail dat ze het product op de post hebben gedaan, terwijl ik conform voorwaarden ruim op tijd geannuleerd heb!! Klantenservice reageert ronduit laconiek op mijn opmerkingen: ik moest hem maar weer terugsturen!?? Na 8,60 euro uitgegeven te hebben om hem weer retour te doen en een 1,5 week mailen en op een goedkeuring voor retour sturen wachten heb ik nu mijn geld teruggekregen. Geen excuus, niets. Die 8,60 ben ik dus kwijt. Alleen omdat ze kennelijk zelf éérst 's ochtends de orders beginnen te versturen en daarna kennelijk pas de annuleringsmails verwerken. Rare systematiek en dat breekt hen maar zeker mij op. Het kost hen verzendkosten en mij ook. En alleen omdat ze hun systeem niet goed op orde hebben. Ik ben niet geneigd om er weer eens iets te kopen. Verpakking en verzending was netjes, maar ik implementeer dit soort systemen en hun systeem is uit het stenen tijdperk. Als mijn netjes op tijd verzonden annulering gewoon direct op de order verwerkt was, was er niets aan de hand geweest. Zonde, voor hen én voor mij. Oh ja, terwijl ze al mijn gegevens al kenden werd mij via het retourformulier gewoon weer gevraagd om alles in te vullen, tot aan de IBAN aan toe...niet meer van deze tijd, jammer.

Megekko heeft een duidelijke site, goede communicatie naar de klant toe en een snelle levering.

Voor bepaalde tijd besteld volgende dag in huis!

Duidelijke website, duidelijke informatie over het product (een PCI-E netwerkkaart), kan naar mijn idee niet beter

Donderdagavond een netwerkkaart besteld, vrijdag geleverd
Nette prijs, keurig verpakt

Prima! Weinig aan toe te voegen

Prima prijs (goedkoopste volgens pricewatch). Bezorging zoals beloofd de volgende dag. Verpakking was goed met voldoende luchtkussens. Verzending via Post NL, tracking code werkte goed. Het pakje kwam een half uur eerder dan voorspeld aan, dat kan onhandig zijn, maar ligt meer aan Post NL dan aan Megekko.

Verpakking was goed. Post NL leverde niet geheel volgens planning: een half uur te vroeg. Voro ontvangst was handtekening vereist, maar dat moest met je vinger gebeuren op een handheld. Er zat geen pennetje bij, dus wat de waarde van de handtekening is vraag ik me af. Het lijkt me dat Megekko daarover een hartig woordje met Post NL mag gaan spreken.

Ik heb bij Megekko laat in de avond nog een GTX1080 besteld. Deze kwam netjes op tijd aan, en ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Prijzen van Megekko zijn over het algemeen vrij competitief (maar check altijd de pricewatch van Tweakers) en voor 22:30 besteld is inderdaad volgende dag in huis.

Verzending gebeurt via PostNL, met track & trace code. PostNL doet dat bij mij altijd erg netjes en ook deze keer ging de deurbel binnen de aangegeven levertijden. Verpakt met extra luchtkussens in een stevige kartonnen doos. Kwam bij mij thuis aan zonder schade.

Op zich snel geleverd, maar helaas rekent de webshop verzendkosten. Moest het pakketje ook retour sturen - een andere oplossing bleek beter - en de webshop neemt niet de retourkosten voor rekening heb ik van de site begrepen. Zowel verzend als retourkosten voor koper. Niet van deze tijd, helaas. Had dat laatste eerder kunnen lezen, dan had ik ook nooit gekocht bij deze shop. Het gehele slechte cijfer komt dus door dit deel.

Levering was vrij vlot en correct verpakt en op zaterdag geleverd. Wat dat betreft geen klachten.

Alles ging zeer vlot en makkelijk om te bestellen. Ik kreeg ook nog een gratis flesopener. De prijzen zijn hier scherp. Alleen jammer dat de verzending naar België nogal hoog is. Vanaf een bepaald bedrag is deze soms gratis bij andere winkels.

De artikelen waren goed verpakt. Ik bestelde 's avonds om 17u30 en de volgende dag rond 15u in de namiddag was het al geleverd in België!

The purchasing process was quick and painless, the price was good and my order was delivered the next day. I'm very satisfied.

next day delivery - no complaints

CPU koeler bestelt op donderdag en op vrijdag om half twee binnengekregen, op de koop toe kreeg ik er ook nog een Megekko flesopener bij. Kortom: Snelle levering en de goedkoopste voor het desbetreffende product.

Nadat ik alles had besteld kreeg ik vrijwel meteen een PostNL Tracking Code en kon ik zien wanneer mijn bestelling geleverd werd

Het is heel fijn dat je kan kiezen op welke dag je het geleverd wil hebben.

Hoewel de website misschien wat schreeuwerig over komt, had ik het gewenste product snel gevonden.

De reden voor mij om bij Megekko te kopen?
1) Eerdere positieve ervaring
2) Positieve ervaring van collega's (er word heel wat besteld)
3) Prijs, inclusief verzenden was beter dan bij concurrent.

Het bestelproces liep voorspoedig en binnen een enkele minuut was de betaling voltooid. Het 'echte' wachten kon beginnen!

De website gaf aan dat de levertijd van het bestelde product tussen de 2 en 3 werkdagen was. Top! Dat betekende dat het nog voor mijn vakantie binnen zou komen.
De levertijd was volledige volgens verwachting, want 2 dagen later verscheen het product.

Keurig netjes verpakt in een grote om-doos, rondom dichtgeplakt in megekko-tape en van binnen voorzien van luchtkussentjes. Een vrijwel onbreekbaar product in een onbreekbare verpakking, wat wil je nog meer?

In de verpakking zat ook nog een mooie Gekko-flesopener, die nu mooi als opener (en reclame middel) dient op ons kantoor.

Aangezien ik vrij ongeduldig ben, keek ik een dag later nogmaals op de site van Megekko en tot mijn verbazing stond er nu een levertijd van 10+dagen.
In blinde paniek tikte ik een mail richting de klantenservice (misschien zou een online-chat nog wel een toevoeging zijn voor de site?) om te vragen of het product nog op tijd binnen zou komen.

Binnen no-time kreeg ik een mailtje met het antwoord dat ik het laatste product te pakken had en dat deze de volgende dag op de mat zou verschijnen (thanks Dylan!)

Heb hier de meeste onderdelen van mijn pc besteld. Alles is aanwezig en zeer goed ingepakt. Geleverd zoals afgesproken via de site. Welke overigens ook niet moeilijk doet. Ruime keuze met meestal een scherpe prijs.

De bestelling is aangekomen op de bepaalde datum. Zoals het hoort.

Ik heb geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice, hierdoor is dit op zich al 5 sterren waard.

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen. Het product was snel vindbaar. De prijs was goed getoond en het betalen ging goed. He product is in originele staat afgeleverd, met een garantiebewijs en gebruikershandleiding. Alles was netjes goed verpakt in een doos.

Het product was goed te volgen via PostNL. Zoals het werd aangegeven in de email, kwam het product ook aan op die dag.

Ik raad mensen zeker aan om bij Megekko te winkelen omdat de service heel goed is en je wordt snel geholpen. Ik ben heel blij met de aankoop. Megekko geeft het product voor een goed prijs weg. Anderen waren duurder

Website heeft een goede indeling en assortement, en de levertijden zijn top, zou zo weer bij Megekko kopen.

Voeding was goed en stevig verpakt.

Dikke prima de service! Alleen graag wel de website updaten! ziet er nogal simpel uit...

Scorekaart voor Megekko