Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik had nieuwe scheermesjes en een scheerkop nodig voor mijn Panasonic scheerapparaat en zij waren één van de weinigen die het in huis hadden. Bovendien voor een scherpe prijs. Bestelling ging vlotjes. Allemaal prima geregeld

Volgende dag in huis. Netjes verpakt. Allemaal prima zoals het hoort

Ik had met spoed een SSD nodig. De optie om voor 10 uur de volgende dag te leveren zag ik niet bij de twee andere winkels die ik bekeek. Om 17 uur besteld en om 9:30 de volgende dag in huis. Perfect!

Zeer snel! Ondanks één van de zwaarste stormen in jaren en de zonnepanelen die van de daken vlogen stond postnl om 9:30 de volgende dag voor de deur.

Poging 3, helaas wat beknopter. Doordat tweakers mijn ingevulde review niet onthoud nadat je gaat inloggen. Maargoed, webshop is zoals je van een webshop mag verwachten. Mis alleen de betaling in bitcoin.

Vrijdagavond laat besteld, zaterdag al in huis! Voor mij de reden om deze keer hier te bestellen.

De algemene winkel ervaring was goed. De website ziet er goed uit en is makkelijk te navigeren. Ook hebben ze regelmatig acties en hier heb ik zelf ook gebruik van gemaakt. Ook zeer fijn is de E-mails die je ontvangt die je links geeft naar je track nummer en je bon. Over het algemeen een fijne website en ik heb niets te klagen en ik zal ook zeker nog eens iets bestellen bij Megekko.

De levering vond ik zeer goed. Mijn bestelling was goed verpakt en niets was beschadigd. Ook had ik zeer snel het track & trace nummer al binnen. Ik had het rond 19:00 besteld en de volgende dag voor 12 uur al binnen. Zeer goede ervaring.

Het bestelproces was vlekkeloos: simpel gegevens invullen, vervolgens met iDeal betalen en klaar is kees.

De bestelling (een kleine USB-geluidskaart) zat in een aardig grote doos met allemaal plastic zakken gevuld met lucht ter bescherming: Megekko heeft dus het zekere voor onzekere genomen. Uitstekend.

Het was eenvoudig bestellen en scherp geprijsd, Helaas een defect scherm ontvangen. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice stuurden ze mij door naar de fabrikant voor een reparatie, alleen dit voeren zij helemaal niet uit voor klein elektronica. Na nogmaals contact opgenomen te hebben met de klantenservice hebben ze mij zonder enige moeite een retour formulier gestuurd zodat ik uiteindelijk een nieuw scherm krijg. Prima service.

Bijna 2 jaar geleden mijn PC besteld bij Megekko. Paar weken terug begonnen er toch wat problemen te ontstaan. Nadat duidelijk was wat het probleem was(mijn CPU) 1 dag na het opsturen van mijn defecte CPU al een nieuwe CPU binnen, dus erg te spreken over deze service!

Airpods bestelt bij Megekko. Betaling ging zeer makkelijk! Volgende dag al ontvangen! Ik geniet van mijn Airpods. Dank u Megekko!

Perfect verlopen, na 1 dag al ontvangen!

Direct mail bevestiging gehad van betaling en track en trace link gekregen via mail.

Geweldige service en snelle levering.
Laatst een probleem met het moederbord. Opgestuurd en binnen 3 dagen terug met kraakheldere uitleg.

Snelle verzending en ik had een missend item en dat werden onmiddelijk nagestuurd.

Onmiddelijke opvolging van mijn RMA verzoek.

Purchased my Logitech G403 wireless mouse from Megekko. Payment was instantly received, confirmation email arrived within seconds, received shipment tracking details immediately the next day, and mouse arrived well-packaged and safely. Did not make use of their customer service. 10/10

Snelle verzending van NL naar BE
Niet al te dure verzendkosten en producten
Positieve ervaring

Al jaren koop ik alle computeronderdelen bij Megekko en ik heb er nog geen enkele seconde spijt van gehad. Perfecte winkel en dat als één van de goedkoopste van België en Nederland. Niets op aan te merken.

Altijd netjes ingepakt en verzendtijd van 1 dag is verzendtijd van 1 dag en dat geldt ook voor naar België.

Bestelling plaatsen ging heel gemakkelijk, betaling ging ook goed. Keuze voor Megekko was omdat het de laagste prijs aanbood. Product werd gauw verzonden en de dag erna kon ik het afhalen bij een postNL afhaalpunt.

Product werd geleverd in een erg grote doos, met heel veel plastic opvulling. Dat is wellicht een beetje zonde en ook niet zo handzaam als je het ergens laat afleveren ipv thuis.

Ik was op zoek naar iets om met mijn telefoon een timelapse filmpje te maken en kwam voor de Drift Innovation bij Megekko terecht. Dit omdat ze een mooie aanbieding hadden waarbij hij goedkoper was dan andere winkels.

De bestelling was zo gepiept, zeker ook omdat ik al eerder dingen heb besteld bij Megekko. Ik kon met mijn account inloggen en snel een bestelling plaatsen.

Betaling heb ik zelf gedaan met ideal. Dat ging snel en makkelijk. Kort na de betaling netjes bevestiging via de mail dat alles in orde was en dat ze voor me aan de slag gingen.

Ook tijdens het leverproces mail gehad dat het pakketje op de post was etc. Helemaal top.

Product uiteindelijk snel binnen gekregen (levertijd was inderdaad zo snel als beloofd) en goed verpakt met luchtkussentjes ook al was het geen breekbaar product. Ik vind het fijn om de verpakking netjes te houden voor eventuele door-verkoop later als ik het niet meer gebruik, dus dat is top.

Zoals eerder vermeld, de levering was snel en tijdens het verwerken van mijn order werd ik goed op de hoogte gehouden.

Regelmatig bestellen we bij megekko zowel computeronderdelen als monitoren. Altijd is de levering perfect, nog nooit een garantie geval of schade. Tussentijdse mails ook prima en duidelijk. Ik zou niets weten wat beter moet. De enige reden dat we behalve megekko ook andere aanbieders gebruiken is soms de prijs. Dat verschilt per product. Maar dat geldt dan andersom ook. Kortom, we shoppen vaak naar laagste prijs en levertijd en komen dan regelmatig bij megekko uit. Aanrader.

het gaat over alle producten, maakt niet uit. Kotm altijd als aangegeven aan, wat lang niet bij alle andere aanbieders zo is.

zelden nodig gehad, en als wel was prima.

Dankzij de duidelijke website, goede communicatie, overzichtelijke factuur en natuurlijk ook een snel en gemakkelijk betaalproces heb ik mijn cadeau voor m'n vader keurig op tijd thuis ontvangen.

Duidelijke communicatie en afspraken wanneer spullen geleverd worden zodat ik weet wat me te wachten staat.

Ik ben erg tevreden over Megekko, ik bestelde normaal altijd bij Coolbue, echter zijn de prijzen van Megekko beter. Eerst had ik de gedachte dat ik niet af moest wijken van de shop waar ik altijd bestelde omdat ik daar goede ervaringen mee heb, echter Megekko bewijst het tegendeel! De webshop is overzichtelijk en gemakkelijk en de informatievoorziening (ook zoekfunctie) is stukken beter dan dat ik gewend ben. Het factuur zat netjes in de doos en kon zo de boekhouding in. (we bestellen zakelijk)

We hebben de producten besteld en kregen daarna een mail waarmee we zonder veel moeite de status konden volgen. In tegenstelling van mijn voorgaande ervaringen met anderen was dit pakket in de ochtend op kantoor. Net alsof ze bij Megekko een duurder PostNL abonnement hebben!

Had wat extra geheugen nodig voor mn PC, hier was het goedkoop en met PostNL verstuurd. Dus besteld en volgende dag in huis. Top service!

Snelle verzending en met PostNL. Persoonlijke voorkeur omdat deze bij mij altijd tussen 8 en 10 er is.

Hier mijn pc upgrade onderdelen besteld omdat alle onderdelen die ik nodig had de volgende dag leverbaar waren, tegen de meest gunstige prijs.
Alles besteld via de pricewatch, dus ik heb niet veel tijd op de website doorgebracht.

De bestelling kwam een dag later dan beloofd, ondanks dat ik op tijd had besteld. Dit was voor mij geen probleem.
Alles zat goed verpakt en er waren geen beschadigingen.

Makkelijke en overzichtelijke site, ik kon direct het product vinden wat ik zocht en de prijs was nog lager dan in de pricewatch.

2 geheugenkaarten in grote doos ingepakt, zaterdag besteld en zoals afgesproken maandag in huis via postnl. Top!

Scorekaart voor Megekko