Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNa de beste prijs opgezocht te hebben via Tweakers Pricewatch, terechtgekomen bij (wat ik toen dacht) de 'zoveelste' elektronica webshop. Tot mijn grote verbazing was Megekko veel meer dan dat! Gereedschap, sport uitrusting, kantoorartikelen, ... noem maar op! De prijs voor het artikel was zeer goed, transportkosten waren 'redelijk', dus toch bestelling geplaatst. Ik bestel daar zeker opnieuw!
VerzendingBestelling geplaatst op donderdag om 18:30h, om 20:00h kreeg ik al de verzendbevestiging, en redelijk ongelooflijk al de dag erna geleverd (in België)! De betaalde verzendkosten waren zeker de moeite waard!
AlgemeenOp zaterdag een bestelling geplaatst, zondag verstuurd en maandag bezorgd bij het ophaalpunt. Prima verlopen en snelle bezorging.
AlgemeenEen high end monitor gekocht. Retour (op eigen kosten a13.50) ivm bleeding. 2e scherm, retour (weer eigen kosten a13.50) ivm bleeding en dode pixels. 3e scherm binnen, Gebruikt, vol met vegen, vingervet, dode pixels en bleeding. Zo ook kwam ineens het serienummer op het scherm niet meer overeen met de doos. Er wordt gewoon gerommeld daar. Absoluut niet te vertrouwen! 3e keer weer retour a13.50 en dus 40 euro verloren. Mijn geld is nog niet retour, geen idee hoe lang dat gaat duren. Sterker nog, je moet apart reageren op een mail met je naam en rekeningnummer. Ze zijn gewoon te beroerd om te kijken naar het rek. nr waarmee betaald is. Gewoon retourboeken dus! Dat kan binnen iDeal! Reageer je niet.....krijg je dus niks! Malloten.....ik sta gewoon verbaasd dat dit nog kan op deze manier.....das niet meer van deze tijd. Een bijzondere ervaring Anno 2018!
VerzendingPrima snel geleverd als je besteld. Retour is een ramp. Bijzonder ouderwets dat je de klant altijd laat betalen voor retour en anders komen ze wel met een kut excuus en valt het allemaal buiten de voorwaarden.(lees andere reviews)
KlantenserviceKlantenservice? Ze maken zelfs reclame op de site......"voor wie weet wat hij nodig heeft en geen service wilt"....... Geen service, geen telefoonnummer, langzame email reacties, nog langzamere retourafdeling (ligt er makkelijk 3 dagen, dan rekken ze de termijnen lekker op)
AlgemeenZoals gewoonlijk weer een aankoop gedaan bij Megekko en verliep top! Zeer goede winkel met een uitstekende klantenservice.
AlgemeenProduct omschrijving was zeer duidelijk.
Bestellen in paar klikken.
Men hield mij op de hoogte van het verloop van het bestelproces tot aflevering.
AlgemeenZeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en hun voorraad is zeer uitgebreid. En ook nog rustig in de avond bestellen waarbij de zending de volgende dag al geleverd kan worden.
VerzendingHet artikel is zeer netjes verpakt en goed beschermd.
AlgemeenGroot assortiment, scherpe prijzen, duidelijke website, altijd op tijd met bestellingen en een fijne klantenservice. Wat wil je nog meer?
VerzendingVaker besteld en altijd op tijd! Voorraad/levertijd op website is ook altijd up-to-date.
KlantenserviceFijne klantenservice. Zelfs met een RMA/DOA snelle reactie tijden en het proces wordt goed afgehandeld!
AlgemeenIk had voor een raparatie van een PC, snel een mainboard nodig. Best=eld en keurig, snel geleverd. Zo kon ik deze man (86 jaar) weer snel op weg helpen met zijn PC-tje
AlgemeenWebshop functioneerd simpel en vlot. Na de bestelling word je uitstekend op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling gaat. Ik zie mezelf hier nog vaker aankopen doen.
AlgemeenAl de tweede keer in 2 weken dat ik iets bij megekko bestel. Geen problemen en geleverd zoals in de pricewatch en website stond aangegeven.
VerzendingProducten waren prima verpakt (grote doos met veel luchtzakken eromheen
AlgemeenBestellen bij Megekko gaat altijd makkelijk. Ze hebben duidelijke informatie over beschikbaarheid en levertijden. Megekko hoort altijd bij de scherpst geprijsde shops, zeker als je meerder artikelen besteld (ivm verzendkosten)
VerzendingDe bestelling wordt netjes verzonden in een Megekko doos. Na verzending krijg je de tracking informatie toegestuurd zodat je precies weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.
KlantenserviceEen paar keer gebruik gemaakt van de klantenservice en ik ben er altijd vriendelijk en snel geholpen.
AlgemeenPrima website, beetje druk met de achtergronden, en een simpele sortering van producten. Alles is netjes geordend in categorieën en per type (bijv als je naar mobo's gaat heeft elke socket een eigen sectie). Maakt de juiste componenten zoek erg makkelijk.
VerzendingHet beste aan dit proces was dat ik zelf kon kiezen wanneer het product bezorgt zou worden, niet elke winkel bied je die keuze. Werd ook netjes op tijd bezorgt.
AlgemeenOndanks dat de motivatie om een review in te vullen een kans op een prijs is, heeft Megekko in mijn ogen wel een erg positieve review verdient. Ik heb hier een 3tal keer wat besteld. Bestellen verloopt simpel, en de website is goed overzichtelijk.
VerzendingElke order werd netjes de volgende dag geleverd, en prima ingepakt. Tevens was de prijs ook prima, dus ik heb niks te klagen. Zou hier zeker nogmaals wat kopen
AlgemeenZeer goede prijs voor de harde schijf WD PURPLE 8TB. Bestelling makkelijk geplaatst en vlot afgehandeld.
VerzendingBij ontvangst was mijn eerste reactie om met de doos te rammelen. Alles bleek stevig verpakt in luchtverpakking en de schijf in bubbeltjes. Verpakking van de schijf was vacuüm. Heel tevreden.
AlgemeenMakkelijk, overzichtelijk en goeie prijzen. Site is overzichtelijk. Veel betaling mogelijkheden. Goed als altijd. Aanrader en zou zeker weer bestellen
VerzendingPrima. Product als beschreven
AlgemeenZoals je mag verwachten van een webshop. Levering al de volgende dag mogelijk. De levering kwam op de verwachte dag aan. Goed verpakt.
Prijs was concurrerend met andere webshop.
AlgemeenVorige week heb ik een harde schijf besteld bij Megekko (WD Red 1TB). Deze werd snel verzonden. De verpakking was adequaat, hoewel de schijf enkel in wat noppenfolie zat. De rest van de doos was gelukkig gevuld met luchtkussens. Toen ik de schijf wat beter bekeek bleek het een recertified product te zijn. Misschien is er niets mis mee, maar recertified (of refurbished) is niet wat ik gekocht heb. Daarnaast is de fabrieksgarantie verlopen. Dit is in te zien bij 'warranty status' op de site van WD. Mijn verzoek om de schijf retour te sturen werd snel goedgekeurd. Het was onduidelijk of de verzendkosten werden vergoed, aangezien de klant deze in eerste instantie zelf betalen moet. Bij navraag geeft Megekko aan €5,75 aan verzendkosten te vergoeden (prijs van een pakket bij DHL). Al met al is het jammer dat Megekko een recertified product verzend terwijl een nieuwe is verkocht. De klantenservice is echter op orde en retourzending eenvoudig.
VerzendingDe harde schijf zat enkel in wat noppenfolie. De rest van de doos was gelukkig gevuld met luchtkussens.
KlantenserviceKlantenservice beantwoord mails snel (binnen een dag) en met de juiste informatie.
AlgemeenOverzichtelijke website met veel keuze mogelijkheden. Eenvoudig bestelproces en makkelijk om te betalen. Heldere terugkoppeling van de afleverstatus.
VerzendingHarde schuiven keurig verpakt afgeleverd bij supermarkt om de hoek dus geen gedoe met niet thuis als de bezorger komt. De producten netjes verpakt in antistatische folie, met daaromheen bubbleplastic en de doos verder opgevuld met luchtzakken om schuiven te voorkomen.
AlgemeenDuidelijke site en een goed aanbod. Producten kwamen op tijd aan en door middel van update mails werd ik goed op de hoogte gebracht van de status van mijn bestelling. Zeker een aanrader!
VerzendingProducten waren op tijd,daarbij zijn producten die eerder konden worden geleverd ook eerder geleverd.
KlantenserviceIk werd goed op de hoogte gebracht van de tijd van verzenden en aankomst.
AlgemeenProducten (speakers en kabeltje) snel gevonden en eenvoudig besteld. Snelle site en goede user experience. Ruime keuze aan betaalopties. Kunnen veel shops nog wat van leren.
VerzendingSnel geleverd, duidelijke communicatie per email.