Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

LG ultrawide besteld, kreeg er rap hoofdpijn en migraine van door het type paneel, gezocht naar een ander scherm, had spijtig genoeg een dode pixel (met pixelgarantie), nog een ander scherm gezocht die wel perfect in orde bleek en de 2 vorige worden terugbetaald.

Altijd een geweldige service, prijzen en snelle reactie op mails, hier blijf ik mijn hardware kopen!

Super blij!

Wordt snel verzonden, de optie voor Bpost in belgie zou geweldig zijn aangezien postnl er hier altijd een zooitje van maakt als ik ze thuis laat leveren, afhaalpunt is tot nu toe wel nog in orde.

Geweldig goede service zoals altijd! altijd correct en heel vriendelijk.

Snel en correct geleverd, voor een schappelijke prijs, "as advertised", niets op of aan te merken

Met zorg verpakt, geleverd binnen de termijn op de site

Megekko heeft een uitgebreid aanbod aan pc onderdelen. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn goed.

Verzending zoals beloofd dezelfde dag. En de volgende dag in huis.

Product retour gezonden. Volgende dag verwerkt en de dag erna het geld weer op mijn rekening.

Bestelling ging gemakkelijk en was direct dezelfde dag verzonden. Megekko is vaak de goedkoopste en heeft daarnaast leuke goodies de ze meesturen. Het is altijd een verassing wat er in het cadeaudoosje zit! Ik heb een keer een gratis flessenopener gekregen, superleuk!

Helaas had PostNL problemen met de levering en had ik het product niet de volgende dag in huis. Dit lag dus aan PostNL en NIET aan Megekko. Ik heb het product helaas elders moeten bestellen. Op andere momenten als de bezorgdiensten meewerken krijg je het product altijd! De grappige foto's die je bij de track & trace van Megekko krijgt, zijn ook altijd om te lachen!!

M. en E. hebben direct mij geholpen met het retourneren van het product. Ik heb de dag van ontvangst van mijn retourpakket meteen een mail ontvangen met dat ik mijn geld terugkrijg. De volgende dag stond het op mijn rekening. Zelfs inclusief verzendkosten.

Ik voel me trots als ik bij Megekko bestel, want bij Megekko kan het wél!

Al jaren bij deze webshop verschillende producten besteld, nooit een probleem gehad. Alles wordt duidelijk doorgegeven via de mail.

Bestellingen kom aan binnen de verwachte tijd, soms een dag later in de drukke periodes.

Bestelde product (Samsung Evo 1Tb SSD) hier besteld. Er is veel aanacht besteed aan de beschrijving, prestaties en dan ook nog 5 jr. garantie hierop.
Daarbij is de prijs prima, en dan ook nog eens een zeer snelle verzending en goed op de hoogte gehouden vanaf de bestelling t/m de aflevering!

Al met al een zeer tevreden klant die hier zeker weer komt voor een volgende bestelling. Menig webwinkel kan hier een voorbeeld aan nemen!

Bedankt mensen en ga vooral zo door !

Zeer snel geleverd, zorgvuldig verpakt en prima op de hoogte gehouden.

Geen persoonlijk kontakt gehad, maar er bestaat bij mij geen twijfel dat deze dezelde kwaliteit en betrokkenheid hebben al ik in mijn algemene beschrijving ook aan gaf :niets dan lof !!

Vind het een erg fijne website/winkel!

Duidelijke prijzen, zijn ze daarmee altijd het scherpste? Nee! Maar alles wordt netjes afgeleverd en indien je vragen hebt worden deze ook altijd netjes beantwoord.

Duur van de levering staat er duidelijk bij en tot nu toe altijd netjes binnen de gestelde tijd geleverd.

De verpakking is ook erg degelijk en goed! Je hoeft niet bang te zijn dat het snel zal beschadigen.
Wel zo fijn bij bepaalde producten die hier te verkrijgen zijn.

Ook geen overdadige grote verpakkingen, gewoon nette grootte aangepast op het ontvangen product.

Megekko leverd snel en heeft goede prijzen

ook is de service super binnen een dag al reactie op een mail.

van de 4 bestellingen waren er 3 binnen 24 uur binnen, 1 bestelling duurde 1 dag langer dan beloofd.

na een mail gestuurd te hebben naar megekko met een vraag over mijn bestelling kreeg ik binnen 24 uur reactie.

Ik kreeg een goede SSD voor een redelijke prijs net verpakt op tijd in de brievenbus.

Het pakje werd netjes op tijd in de brievenbus afgeleverd.

Hier een nieuwe GPU besteld en deze de volgende dag al in huis. Netjes en goed verpakt.

Bestelling op donderdag geplaatst en volgende dag al netjes in huis. Alles was goed verpakt. En netjes aan gekomen super tevreden hier over !!

Alles is goed, de bestelling was goed verpakt en niet beschadigd, de grootte van de doos was geschikt zodat het in de brievenbus paste.

De bestelling werd verzonden op de exacte dag die ik heb genoemd, wat niet altijd het geval is bij andere online winkels, als je een pakket iets later wilt krijgen.

het was soepel en ging heel makkelijk ik kreeg veel emails over waar me pakket was en dat was ook heel fijn.

---

ik heb niet echt met klanten service iets moeten doen maar het was waarschijnlijk wel goed

heel goed ik was up to date met hoe alles ging en hij kwam in top conditie aan

Nu intussen al vaker producten ontvangen die duidelijk niet langer verzegeld waren en eerder gebruikt. Op zich een goeie zaak dat ze er geen ewaste van maken maar 2e kans producten als nieuw verkopen vind ik toch iets te kort door de bocht. Een kleine korting was mooi geweest.

Snelle levering, ook naar Belgie. Eventuele problemen zijn quasi altijd duidelijk op rekening van PostNL te schrijven.

Bizar hoe snel het geleverd was. Om 19:30 besteld, de volgende ochtend stond de bezorger al aan de deur.

Alles super netjes ingepakt. Duidelijke en overzichtelijke website.

In de avond besteld om half 8, volgende dag om 11 uur in huis

Vragen gehad omtrent producten en die zijn netjes beantwoord. Ook verwezen naar hun forum, wat echt een plus is.

Fijne site, makkelijk te bestellen goeie service veel informatie. Mooie site en veel betalingsmogelijkheden top

Snelle zending goed verpakt en zonder damage aangekomen
Top verzending

Je wordt snel en goed geholpen alles wordt duidelijk uitgelegd

Fast, reliable delivery and product quality is good. I used the site because of my friend's positive recommendation. Very satisfied I took his advice.

Heb een TP link Deco gekocht, welk voor een nette prijs, snel geleverd kon worden. Super blij met mijn aanschaf, wat een uitbreiding is voor mijn huidige netwerk.

Is super eenvoudig om een bestelling te plaatsen en de levering is snel en goed gegaan.

Ik had een PCIe SSD met een SATA behuizing gekocht. Daags na de bestelling geleverd, zoals beloofd.
Combinatie bleek niet te werken. De Pop-up winkel is om 35 km dus daar maar even naartoe.
Ter plaatse alle getest, dezelfde bevindingen als ik eerder deed.
Prima advies als alternatief.
In een uurtje was alles geregeld. Had ik met terugsturen en e-mail contact niet zo snel voor elkaar gekregen.
Top mensen daar in de winkel. Chapeau!

volgens voorspelling geleverd, dus op tijd en goede adres aangekomen

Het verhaal is hierboven uitgebreid weergegeven.
Daar valt in dit veld niks aan toe te voegen.

Hele goede webwinkel met goede prijzen soms wat duurder als bij andere maar je weet dat je altijd goede spullen krijgt!

Altijd snel bezorgd meestal de volgende dag al in huis als het product voorradig is

Goede klantenservice altijd snel antwoord op je vragen wel via de email, minpuntje is wel dat er geen telefonische bereikbaarheid is, dat kan in sommige gevallen iets persoonlijker overkomen

Scorekaart voor Megekko