Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het is een communicatief sterk en flexibel ingesteld bedrijf. Snelle levering-, je ontvangt een duidelijke en snelle reactie bij vragen en komen bij problemen met het product tot een positieve passende oplossing.

Megekko was een van de weinige webshops die het product wel op voorraad had tegen een normale prijs. Wat ik jammer vond was dat ik de verpakking niet mocht openen met een kettingzaag. Daar waren ze vrij specifiek ik. Ik ben de moeilijkste niet, dus gebruikte ik een schaar.

Snel verzonden, op tijd bezorgd!

Waneer je iets besteeld krijg je het ook altijd optijd en de verpakking is altijd uitstekend

Bestellen en afrekenen was erg simpel en rechttoe-rechtaan. Erg fijn! De communicatie per mail was ook prettig en gaf de juiste informatie.

Artikel was keurig verpakt en onbeschadigd. Artikel werd ook snel verzonden en was goed te volgen via Track&Trace.

De prijs is goed.
De site is goed en makkelijk dingen te vinden
Kreeg meteen mijn trac en tracé maar mij. Bestelling kwam bijna 6uur toelaat maar dit is niet megekko's denk ik

snelle service, groot assortiment en snelle bezorging! al met al zeer tevreden en ik zou megekko nl zeker aanraden

meedere bestellingen gedaan voor mij nieuwe pc build, alles strak verpakt en rap thuis bezorgd gekregen! uitstekende service

door een foutje van mijzelf een verkeerd artikel thuis gestuurd gekregen echter dit is snel en vakkundig weer opgelost!

Megekko biedt een groot portfolio aan producten tegen een scherpe prijs. Levering is altijd snel en netjes verzorgd.

Het bestelde product was op papier het perfecte product. Echter ik kon het product niet configureren, zodat het past binnen mijn bestaande infrastructuur. Door middel van mijn retourrecht is alles perfect opgelost.

Perfecte afhandeling van het retourneren van het product.

Redelijk grote stock van courante artikels, goede prijzen en snelle levering. Reeds meerdere bestellingen gedaan hier en steeds tevreden.

Ik had de Alcatel Pixi 3 10" tablet bij hun besteld, echter de volgende dag kreeg ik de Alcatel Pixi 4 7" geleverd. Het bleek dat er bij hun leverancier wat fout was gegaan (er zat ook daadwerkelijk een verkeerde stikker op de geleverde doos, met de omschrijving Pixi 4(7) plus barcode), waardoor het ook daadwerkelijk wel duidde op een leveranciersfout.

Heb vervolgens het verkeerde product teruggestuurd (kosten uiteraard vergoed gekregen) en ze storten het bedrag terug op mijn rekening, aangezien het bestelde product niet leverbaar is.

Ondanks dat het niet het gewenste product was, wel binnen de aangegeven tijd geleverd.

Duidelijk en erg snel met beantwoorden van vragen/klachten.

Een laptop Medion AKOYA S6421B-i3-128 besteld voor 429 Euro, 20 euro beneden de goedkoopste aanbieder. Tevens een mooie Canon printer hierbij cadeau gekregen. De order was makkelijk te plaatsen en de laptop en de printer werden de volgende dag keurig afgeleverd.

Zoals altijd levert Megekko perfect werk zoals het hoort. Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering.. Al zo vaak bij hen besteld, echt perfect!

Altijd snel geleverd. Ook op maandag. Echt een uitkomst

Snelle klantenservice. In eerste instantie jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn maar per mail snel en correct afgehandeld. Het annuleren van een order nadat ik 'm heb geplaatst was geen enkel probleem. Hierna heb ik een gewijzigde order een paar dagen later geplaatst, maandagochtend in huis :)

Op zondag had ik plotsklaps zo spoedig mogelijk een harde schijf nodig.
Bijna nergens werden er op zondag avond nog bestellingen aangenomen om deze dezelfde dag nog te versturen (dus maandag te ontvangen), maar bij Megekko wél!
Bestelling werdt keurig op maandag afgeleverd!

Verpakking vond ik ietwat vreemd, de HDD zal enkel in een anti statische zak, deze was geplaatst in een doos en omringd door van die luchtzakjes.
Een doosje om de HDD miste ik wél.

Snelle (zondags) verzending, top!
Ik miste een doosje om de HDD.

Was op zoek naar een nieuwe PC case, bij Megekko was deze op voorraad en bovendien aan de beste prijs die ik kon vinden! Bestellen ging vlot, en aangenaam verrast door de snelheid van leveren, besteld op zondag (17u20) en maandag middag reeds geleverd (België)!

Goed verpakt en zoals eerder vermeld, zeer snel geleverd, ook naar België!

Een externe hardeschrijf besteld bij Megekko. Deze werd keurig verpakt volgende dag afgeleverd. Product functioneert prima (getest). Daarnaast bleek er een gratis acties te zitten (flesopener en voltage meter voor usb). Dit waren wel leuke cadeautjes om bij te ontvangen (en stiekem ook de extratjes die mij heeft overgehaald :-)). Want voor de rest was het dezelfde prijs in alle andere webwinkels.

Ik zocht een grafische kaart, bij megekko was deze het goedkoopste (incl verzendkosten). Nog nooit eerder wat besteld (of gehoord van het bedrijf) maar een goede ervaring.

Product was goed verpakt. Bestelling op zondag geplaatst en maandag geleverd. Op maandag wordt door veel bedrijven niet geleverd (dat wordt dan dinsdag) dus ik was aangenaam verrast dat de kaart op maandag al binnen was.

Zondag bij het starten van de pc bleek mijn harddisk overleden, direct bij Megekko een nieuwe besteld, diezelfde avond verzonden en de volgende dag op maandag geleverd. Super snelle service!

Harddisk is toch een delicaat onderdeel, was netjes ingepakt in ruime luchtkussens om beschadiging tijdens transport te voorkomen.

Na veel wikken en wegen zondag avond 22 uur moederbord, processor en geheugen besteld. Maandag ochtend 10 uur bij mij aan de deur geleverd. ☺

2 keer zondag avond laat iets besteld, meteen maandag ochtend geleverd.

Ik heb het product (een Newstar FPMA-D700DD3 bureausteun) gevonden in de pricewatch van Tweakers. Zoals vaker het geval, was het product bij Megekko de volgende dag te leveren, tegen een hele goede prijs vergeleken met andere webshops.

Ik kreeg dezelfde avond nog een bericht dat het pakket was afgegeven aan PostNL. Vervolgens was het pakket de volgende dag nog vóór de aangegeven tijd af te halen bij het PostNL pakketpunt bij mij in de buurt.

De website werkt prima. Het is overzichtelijk, juiste en complete informatie. de producten waren snel te vinden (link met tweakers) en simpel en snel te bestellen.

Producten waren op voorraad en binnen 24 uur geleverd zoals vermeld. Prima verpakking. alles was vrij van schade. De custom tape (niet openen met kettingzaag) kon ik wel waarderen :)

Product gevonden van uit de pricewatch van Tweakers. Bestellen ging makkelijk en omdat ik voor 22:30 had besteld werd toegezegd dat het product de volgende dag geleverd zou worden.

Het bestelde product betrof een monitor. De monitor werd verstuurd in de doos van de fabrikant. In de post was een hoekje van de doos wat ingedeukt geraakt maar gelukkig was de monitor niet beschadigd.

Wat opviel bij levering van het product was dat de officiele seal van de fabrikant verbroken was en was vervangen door Megekko tape. Dit baarde me zorgen dus ik had een mail gestuurd naar de klantenservice met de vraag waarom de seal verbroken was. Megekko reageerde snel (op zondagavond!) met de uitleg dat de seal verbroken was omdat de factuur in de doos gestopt is.

Scorekaart voor Megekko