Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Goede website waarbij ik alles kan bestellen. Het assortiment is groot waardoor je alle keuze hebt. Er staat goede informatie bij waar je echt wat aan hebt.

Alles word altijd snel geleverd. Doos is netjes en alles is altijd heel.

Als er iets is staan ze je altijd vriendelijk te woord.

Voor een upgrade van mijn huidige game machine op zoek gegaan naar onderdelen. Na verschillende reviews te hebben gelezen en onderdeel op mn wenslijst te hebben geplaats, gekozen voor Megekko omdat daar de meeste op voorraad waren, aldus de webshop.

Verzending via PostNL laten afleveren bij een afhaalpunt in de buurt.

Deze beoordeling is op basis van 1 artikel die ik retour heb verzonden en 1 artikel die ik daarna weer besteld heb.

Megekko heeft een duidelijke website met veel betaalopties en de mogelijkheid om producten op een PostNL locatie te bezorgen.

Verzending is helaas niet gratis. De kosten voor verzending is op dit moment 3.95. Hiervoor dan ook een punt aftrek.
Mijn bestelling had ik de volgende dag netjes ontvangen in een doos met luchtkussentjes.

De retourkosten zijn volledig voor eigen rekening. Hiervoor een punt aftrek.
Mijn geretourneerde product was wel binnen 1 dag afgehandeld en gecrediteerd. Dat was sneller dan ik had verwacht.

Dit is de tweede keer dat ik een artikel bestel via Megekko. Artikel is steeds de dag erna toegekomen.

Niets op aan te merken. Correcte site, duidelijke info, snelle verzending.

Voor de zoveelste keer iets bij Megekko besteld en nu ook weer tevreden. Product was netjes en veilig verpakt, ben er zeer tevreden mee en de prijs was ook nog scherp.

Netjes en veilig verpakt. Leuk stukje tekst op de doos dat hij niet geopend mag worden met een kettingzaag. :)

Heb nu meerdere keren besteld via Megekko:
- Website is netjes verzorgd en overzichtelijk
- Bestelling makkelijk te plaatsen
- Bestelling wordt altijd binnen de afgesproken tijd geleverd
- Nooit gezeur gehad met wat dan ook

Gewoon een topwinkel!

Snelle en overzichtelijke website. Je bestelt zondagavond en de volgende dag zijn je spullen binnen. Ze hebben veel spullen direct op voorraad i.t.t. veel andere leveranciers, die de spullen eerst bij hun leveranciers moeten bestellen.

Zeer vlotte verzending en alles uitstekend verpakt

bestelproces snel genoeg. Daarna begon het drama. Megekko staat ondertussen in de pricewatch ook niet meer bij dit product.

Mijn klant heeft de bestelling geplaatst op 13-3. Sindsdien wordt de levering van het produkt iedere dag, een dag verlaat. Inmiddels op "onbekend"

Op mails wordt gereageerd met "onze leverancier, dit en dat". De klant wordt niet fatsoenlijk behandeld en ik ga al mijn klanten dat laten weten. Mijn klant neemt mij kwalijk dat ik Megekko heb geadviseerd.

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen en alles werd snel en goed geleverd.

Met zorg verpakt.

Levering ging de volgende dag toekomen maar is dan verlaat naar 5 dagen later. Later werd het nog eens verplaatst voor een dag.

Ext. harde schijf en draadloze muis aangeschaft. Een van de 2 producten was er pas na een paar dagen. Dit stond helder aangegeven en de datum klopte ook. Kon vervolgens de leverdatum makkelijk kiezen. De site is makkelijk en overzichtelijk ingericht. Waarschijnlijk kom ik er ook nog eens terug voor niet pc gerelateerde artikelen.

Producten kwamen gewoon normaal en goed verpakt binnen.

Heb er geen ervaring mee hoe ze klachten oplossen. De site is makkelijk en overzichtelijk ingericht. Als klant wordt je prima op de hoogte gehouden via mail over je bestelling. En als de randvoorwaarden goed worden neergezet, dan hoef je ook niet zo snel klachten op te lossen.

Redelijk vaak bij Megekko besteld. Levering is altijd naar wens. Ik kreeg 5 minuten na mijn bestelling een nieuwsbrief met een actiecode daarin. Megekko gemaild dat ik zojuist mijn bestelling gedaan had, maar zij hebben de code alsnog toegepast. Toppers!

Contact gehad met klantenservice i.v.m. een actiecode. Die hebben zij alsnog toegepast na dat ik mijn bestelling gedaan had.

Op donderdag een complete pc aan losse onderdelen besteld. Alles goed aangekomen dus top. 1 klein minpuntje, ik had op tweakers een boxed cpu uitgezocht, die doorlinkte naar een tray cpu... daardoor kreeg ik de verkeerde thuis bezorgt XD (minpuntje voor tweakers denk ik dus? ;) )

top

Snel gevonden wat ik nodig had. Ook het kiezen van de leverdatum is wel zeer gemakkelijk.

Besteling was goed en snel verwerkt had het de volgende dag binnen.
Nog geen contact gehad met de klantenservice sins ik nog geen klachten bij hun heb gehad ( hier kan ik dus geen oordeel over geven )
Normaal plaats ik aleen een review als ik contact heb gehad met de klantenservice ( ivb met een rma of dergelijke ) maar ze draaien nu een leuke win actie dus vandaar

pakket was goed ingepakt ( zoals ik bij de meeste web shops wel gewend ben )
Nix op aan te merken dus

Een goede webshop, waar ik helemaal niets op aan te merken heb. 10 / 10.

Goed verpakt en snel verzonden.

Snelle en overzichtelijke website, duidelijk aangegeven wanneer iets wordt bezorgd en ook de bezorgkosten zijn makkelijk te vinden. De bestelling was netjes op tijd bezorgd en prima verpakt.

Het plaatsen van de bestelling was zeer eenvoudig, artikelen die ik besteld had kwamen keurig op tijd binnen. Kreeg van de klantenservice volop hulp toen ik wat problemen had bij het inbouwen van het moederbord.

levering via een aflever punt werkt uitstekend

Goede shop lage prijzen en zeer snelle levering ook een heel goeie klantenservice dit word mijn favoriete hardware shop

Goed verpakt en zeer snelle levering steeds pakjes niet openen met zaagmachine hehe

Ik heb meerdere keren iets besteld bij Megekko. De prijs is vaak erg gunstig naar mijn oordeel. In mijn ervaring is het een betrouwbare webshop. Ik heb nooit problemen gehad.

Op tijd besteld = volgende dag in huis.

1 keer iets moeten retourneren. Retour voorwaarden zijn duidelijk. Afhandeling verliep vlekkeloos.

Scorekaart voor Megekko