Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

heerlijk idee dat je tot 22:00 kun bestellen en als het op voorraad is het de volgende dag in huis is. dat is voor mij vaak de reden om toch bij megekko te blijven. snelle service zonder poespas.

goed verpakt in een stevige eigen omdoos met genoeg opvul verpakking. gewoon simpel maar doeltreffend.

Serviceverlening na geval van een garantie was adequaat en naar tevredenheid uitgevoerd. Vervanging vervolgens binnen 1 dag in huis.

Het product wat kapot was gegaan was op voorraad en had ik dus binnen 1 dag weer in huis.

Serviceverlening na geval van een garantie was adequaat en naar tevredenheid uitgevoerd. Creditering was ook snel binnen. De beoordeling was uitstekend geweest als men bij afhandeling van het garantiegeval had aangegeven dat ik het product opnieuw kon bestellen met een handig linkje naar het product. Nu werd aangegeven dat het gecrediteerd werd; punt. Ook fijn, maar ik had het product ook echt nodig.

Algemeen heel tevreden over Megekko.

Voorraad producten:
Een van de reden dat ik bij Megekko graag bestel. Producten waar status “ op voorraad “ staat, is wel degelijk op voorraad.

Prijs:
Over het algemeen zeer correcte prijzen, all dan niet het laagste.

Winkelmandje:
Dit is het enige wat kan verbeteren. Doordat ik zakelijk bestel en keuze kan maken zakelijk of particulier heb je hier 2 winkelmanden. Handig als je iedere keer rekening mee houdt, maar kan soms verwarrend zijn, en hierdoor een keer semi verkeerd product gekocht. Alsook moet ik iedere keer BTW nummer in geven, wordt niet opgeslagen. Hiervoor helaas een sterretje minder.

Aftersales:
Helaas nog geen ervaring hiermee.

Gedeeltelijke verzending:
Waarom gedeeltelijk? Ik had wat Unifi producten aangekocht waarvan sommige niet op voorraad waren ( stond ook aangegeven). Had een mailtje gestuurd of het mogelijk was om de producten die wel op voorraad waren op te sturen. Dit hebben ze HEEL NETJES opgelost. Verzending opgesplitst, producten die op voorraad waren snel geleverd en klant tevreden. Dit verdient niet een 10, maar een dikke 💯

Zeer snelle verzending!! Iedere keer dat ik iets bestel en wat uiteraard op voorraad is, wordt telkens super snel verzonden.

Website heeft vaak dat de winkelwagen niet update. Maar als je daar overheen bent dan is het wel aanvaardbaar.

PC Behuizing besteld, die zat in de doos van de verkooper met 2 lullige stukjes piepschuim bovenop en onder. Hierdoor kwam helaas de behuizing aan met een verbogen paneel en deuk op de bovenkant. Begrijp dat Megekko nog wat wilt verdienen aan budget behuizingen, maar ze opsturen met bijna geen bescherming is voor niemand handig, kost tijd, geld.

++ Volgende dag in huis was wel echt zo.

-+? De overige producten lijken wel in goede staat aangekomen te zijn, wel ook hier zat een GPU direct tegen de buitendoos met daarnaast wat luchtkussens, maar ook dit had best fout kunnen gaan als ik de behuizing zo zie.

Gemaild nadat een product aankwam met transportschade. De medewerker verzocht mij om een reeks foto's op te sturen (wat er wel wat veel waren). Daarna gaf de medewerker aan dat deze retour mag, maar niet wat hun dan vervolgens doen, of dat het geld retour komt, of dat er een andere behuizing komt. Na het zelf vragen wat de vervolgstappen zijn, kwam dat dan toch naar voren.

Graag wat meer duidelijkheid dan 'onze retourafdeling gaat kijken naar de beste oplossing'. Want dit kan echt van alles betekenen.

Ik wacht dus ook nog op wat de retourafdeling gaat doen, dus misschien dat het nog een 'Goed' wordt, maar dit formulier kwam nu al.

Mooie overzichtelijke website met veel detail informatie. Goed te filteren. De prijs is goed ten opzichte van andere verkopers. Al met al een website waar je makkelijk kan bestellen. Ziet er professioneel uit.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en de verzending is super snel. Ik had s'middags een grafische kaart besteld die de andere dag binnen was.

Je wordt direct gemaild als je pakket ingepakt en verzonden wordt. Het hele traject kun je volgen ook met mails. Prima, volgende keer bestel ik hier weer.

Vlot verzonden en goed verpakt. En goede prijzen vergeleken met andere aanbieders. Ook vanwege het grote assortiment vaak een "onestop shop"

Goede communicatie wbt de track en tracecode, goed verpakt en de volgende dag zoals beloofd in huis.

Hier het een en ander besteld voor mijn eerste zelfbouw PC. Pas mijn 2e bestelling bij Megekko maar specifiek voor deze site gekozen vanwege de snelle verzending, ruime keus betaalopties en scherpe prijzen. Ziet er erg professioneel uit.

Razendsnelle levering zoals je tegenwoordig verwachten mag. Ook complimenten voor het verpakken, dat was met veel zorg gedaan. Mijn PC case met glas paneel kwam in een aparte doos zodat deze niet door andere onderdelen in de doos eventueel beschadigd kon raken of dat de doos te zwaar is voor de bezorger en er dus rond mee loopt te slepen met alle gevolgen vandien. Alles in keurige staat ontvangen.

mooie website, alles goed geordend en makkelijk te vinden

ook verder , als je wil gaan betalen dat gaat ook super

vanaf de de bestelling tot aan de bezorgdag , alles super geregeld

vanaf begin van de bestelling goed op de hoogte gehouden door de klantenservice

Ik heb bij Megekko nog nooit problemen gehad bij een verzending, en nu moest ik door een teleurstellend product helaas voor het eerst gebruiken maken van zowel een RMA als een retour. Als dank voor de goede service wil ik graag een review met 5 sterren schrijven.

Producten verzonden door Megekko zijn altijd goed verpakt, ik heb nog nooit gehad dat een product met schade arriveerde. Ik heb een paar keer gehad dat een product iets later kwam, maar dat komt altijd door de PostNL zelf en niet door Megekko. Ik heb alleen geen haast, dus als iets een dagje later komt, maakt mij dat niet zo veel uit. Ik zou graag wel DHL als optie voor verzending willen zien, ik heb namelijk persoonlijk een betere ervaring met DHL dan met PostNL als pakketdienst.

De reden dat ik deze review dus schrijf is dat ik door een product met hele slechte quality control eerst een RMA moest doen nadat het na 2 dagen kapot ging. Dat ging heel fijn, ik stuurde het retour, en kreeg een nieuwe toegestuurd. Toen het product daarna weer na een paar dagen kapot ging, heb ik maar besloten om het gewoon retour te sturen zodat ik van mijn geld een ander product kan kopen. Dit gaat ook fijn, labeltje uitprinten, op de doos plakken en kies een pakketdienst om het product mee terug te sturen. De retourzending moet nog aankomen bij Megekko, mocht er daarna nog iets fout gaan dan pas ik de review aan, maar ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt. Jammer van het product, maar fijn dat Megekko hier begrip voor heeft.

Megekko is een winkel waar ik vrij vaak bestel; alle onderdelen voor mijn computer komen bij hen vandaan! De service is echt perfect :-Ik heb nog nooit het minste probleem gehad met een bestelling!

Als ik een kleine vraag heb, zijn ze er altijd om het best mogelijke antwoord te geven, en zelfs voor het retourneren van producten is de after-sales service onberispelijk.

Een van de sterke punten van Megekko is de beschikbaarheid van de producten, en vooral de prijs, en de levering de volgende dag, zelfs naar België als je voor 22.30 uur bestelt.

Ik kan de klantenservice van Megekko ten zeerste aanbevelen.

De levering is altijd perfect en de producten zijn altijd goed verpakt :-D

Ik vroeg om een pc-box te ruilen omdat deze niet op voorraad was, en dit was binnen 10 minuten geregeld! Ik vroeg of ik een item aan mijn bestelling kon toevoegen, maar helaas was dit niet mogelijk. Er werd echter snel een oplossing gevonden: ik kreeg een cadeaucode voor gratis verzending.

Bij Megekko vinden ze altijd een oplossing voor elk probleem

Alles werkt zoals afgesproken, alles kwam optijd. betaling liep soepel en heb gelijk mijn mailtjes ontvangen ben hartstikke blij

De moederbord komt optijd en belooft zo als het is. ik ben super blij ermee. werkt goed. en heb nergens last van

Hoewel de prijzen wellicht niet altijd de laagste zijn, wilde ik toch een review achterlaten over Megekko, omdat deze winkel simpelweg goed is. Megekko is inmiddels mijn vaste go-to voor alles rondom PC-bouw. Na vier systemen te hebben samengesteld, blijf ik meer dan tevreden. Ze hebben altijd de juiste onderdelen op voorraad en de website is eenvoudig en overzichtelijk. De prijzen zijn scherp, en alles wat ik heb besteld, kwam altijd netjes verpakt en in perfecte staat aan. Geen gedoe met defecte onderdelen; Megekko levert gewoon kwaliteit.

De verzending verdient iets minder dan perfectie, maar eerlijk gezegd denk ik dat het probleem eerder bij PostNL ligt dan bij Megekko zelf. Eén keer kwam mijn pakket wat later dan beloofd, maar dat is tegenwoordig bijna standaard met de pakketdiensten. Over het algemeen komt alles snel en goed verpakt aan. Megekko doet zijn best, maar de bezorgers kunnen soms nog wat leren.

Als je een vraag hebt, word je snel en vriendelijk geholpen. Geen gedoe of lange wachttijden. Mijn ervaring met de klantenservice was positief – ze weten waar ze over praten en geven duidelijke antwoorden. Hoewel ik ze niet vaak nodig heb gehad, weet ik dat ze er zijn als het moet, en dat geeft toch een gerust gevoel.

Ik was op zoek naar een moederbord met wifi en met een am5 uitvoering voor mijn processor. Het zoeken was soepel aangezien ik een budget had en ook een paar eisen waar de moederbord zich aan moest voldoen. Na het filtreren op de website had ik de perfecte match gevonden voor mij en door de eenvoudige betaalopties kon ik snel mijn bestelling plaatsen.

Ik had de moederbord tegelijk met een paar andere componenten besteld (zoals mijn gpu) maar deze werden allemaal gelukkig op tijd en heel bezorgd wat mij erg terust steldde.

Het was makkelijk om een bestelling te maken aangezien de website heel informerend en makkelijk is om te navigeren. Tijdens het zoeken van een GPU kon ik makkelijk alle verschillende GPU's vinden en de verschillen tussen de GPU's was hierdoor ook makkelijk te zien. De betaling ging heel vloeiend en snel waardoor ik snel mijn bestelling kon plaatsen.

Ik had het product in de weekend op een zaterdag besteld en ik had gedacht dat ik het maandag zou ontvangen. Uiteindelijk is het een dinsdag geworden maar vooralsnog is het een snelle process en de bezorgtijd kwam ook bjina overeen met de eerste tijd die ik had gekregen.

LG ultrawide besteld, kreeg er rap hoofdpijn en migraine van door het type paneel, gezocht naar een ander scherm, had spijtig genoeg een dode pixel (met pixelgarantie), nog een ander scherm gezocht die wel perfect in orde bleek en de 2 vorige worden terugbetaald.

Altijd een geweldige service, prijzen en snelle reactie op mails, hier blijf ik mijn hardware kopen!

Super blij!

Wordt snel verzonden, de optie voor Bpost in belgie zou geweldig zijn aangezien postnl er hier altijd een zooitje van maakt als ik ze thuis laat leveren, afhaalpunt is tot nu toe wel nog in orde.

Geweldig goede service zoals altijd! altijd correct en heel vriendelijk.

Snel en correct geleverd, voor een schappelijke prijs, "as advertised", niets op of aan te merken

Met zorg verpakt, geleverd binnen de termijn op de site

Megekko heeft een uitgebreid aanbod aan pc onderdelen. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn goed.

Verzending zoals beloofd dezelfde dag. En de volgende dag in huis.

Product retour gezonden. Volgende dag verwerkt en de dag erna het geld weer op mijn rekening.

Bestelling ging gemakkelijk en was direct dezelfde dag verzonden. Megekko is vaak de goedkoopste en heeft daarnaast leuke goodies de ze meesturen. Het is altijd een verassing wat er in het cadeaudoosje zit! Ik heb een keer een gratis flessenopener gekregen, superleuk!

Helaas had PostNL problemen met de levering en had ik het product niet de volgende dag in huis. Dit lag dus aan PostNL en NIET aan Megekko. Ik heb het product helaas elders moeten bestellen. Op andere momenten als de bezorgdiensten meewerken krijg je het product altijd! De grappige foto's die je bij de track & trace van Megekko krijgt, zijn ook altijd om te lachen!!

M. en E. hebben direct mij geholpen met het retourneren van het product. Ik heb de dag van ontvangst van mijn retourpakket meteen een mail ontvangen met dat ik mijn geld terugkrijg. De volgende dag stond het op mijn rekening. Zelfs inclusief verzendkosten.

Ik voel me trots als ik bij Megekko bestel, want bij Megekko kan het wél!

Al jaren bij deze webshop verschillende producten besteld, nooit een probleem gehad. Alles wordt duidelijk doorgegeven via de mail.

Bestellingen kom aan binnen de verwachte tijd, soms een dag later in de drukke periodes.

Bestelde product (Samsung Evo 1Tb SSD) hier besteld. Er is veel aanacht besteed aan de beschrijving, prestaties en dan ook nog 5 jr. garantie hierop.
Daarbij is de prijs prima, en dan ook nog eens een zeer snelle verzending en goed op de hoogte gehouden vanaf de bestelling t/m de aflevering!

Al met al een zeer tevreden klant die hier zeker weer komt voor een volgende bestelling. Menig webwinkel kan hier een voorbeeld aan nemen!

Bedankt mensen en ga vooral zo door !

Zeer snel geleverd, zorgvuldig verpakt en prima op de hoogte gehouden.

Geen persoonlijk kontakt gehad, maar er bestaat bij mij geen twijfel dat deze dezelde kwaliteit en betrokkenheid hebben al ik in mijn algemene beschrijving ook aan gaf :niets dan lof !!

Scorekaart voor Megekko