Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Scherpe prijsstelling, zeer ruim assortiment èn voorraad. Supersnelle levering.
Bijna perfect bestelproces. Met toevoeging van een opmerkingenveld zou het nóg beter zijn.

SUPERsnel! En uitermate correct.

Jammer dat moederbord werd geleverd met verouderde UEFI, waardoor deze niet werkt met de tegelijkertijd bestelde CPU. Door heen- en terugzenden i.v.m. update UEFI gaat wederzijds tijd en geld verloren. Dat had beter gekund.

Bestelling kwam zonder enig probleem en op tijd aan. Product is naar wens en was zeer betaalbaar

De hardeschijf zat enkel in een antistatische verpakking in een grote kartonnen doos. Er was echter voldoende opvulmateriaal om mijn hardeschijf te beschermen.

Zeer tevreden met bestelling (kabels). Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en vooral scherpe prijs. Levering helemaal prima.

Goed ingepakt en goed overgekomen

Producten waren gemakkelijk te vinden en tegen een erg scherpe prijs. Verbetering zou kunnen zijn dat je wenslijsten kunt opslaan met je account.

Produkten waren goed verpakt met voldoende luchtkussen materiaal.

Samsung SSD 850 EVO besteld tegen de scherpste prijs van het moment. Website was duidelijk, bestelproces verder ook.

Eenvoudig en snel bestellen, levering accuraat, prettige website en de spreuken op de bezorgde dozen en in de communicatie brengen een glimlach op je gezicht (want ze zijn erg geestig) zonder dat wordt ingeleverd op het zakelijke karakter

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding (Sharkoon tower) voor het aangeschafte product

Geen contact mee gehad (niet nodig geweest / alles verliep naar wens)

ssd makkelijk te vinden via tweakers uiteraard. daarna snel doorgeleid dus het gezochte artikel was snel gevonden

laat besteld op bevrijdingsdag toch de volgende dag 's ochtends al in huis

had per mail op zaterdag om een retour gevraagd, maandag middag nog niks gehoord. Achteraf was het niet nodig, maar toch. Ik weet niet hoe snel ze normaal op een RMA reageren.

Beloofde levertijden na gekomen, goede communicatie, mooie prijzen en goed verpakt. Ga hier zeker vaker bestellen.

Snel geleverd, goed verpakt in grote doos met airpockets.

Status meldingen en email verkeer snel en accuraat.

Doorgaans goede prijzen, snelle levering & geen gezever bij het afronden van de bestelling.
Snel & gemakkelijk, zoals het hoort.

Steeds stipt op tijd ( & snel) geleverd

Zeer tevreden van de snelle levering en het duidelijke bestelprocess. De dag erna komen mijn pakjes altijd toe in een veilige en stevige verpakte doos.

Alle bestellingen die ik bij hun deed waren goed verpakt. Het pakket komt ook altijd de dag erna al toe.

avatar van Kiff
Kiff Karma 3,32K

Via Tweakers pricewatch bij Megekko terechtgekomen als goedkoopste plek voor een nieuwe router + switch. 5 minuten later was de bestelling geplaatst zonder enig probleem en heb ik 20euro uitgespaard. Volgende keer check ik zeker hier ook de prijs!

Pakje was de dag erna binnen. Alles was degelijk verpakt zodat er geen schade aan het product kon komen, samen met een papieren factuur. Altijd handig om bij te houden.

Overzichtelijke webshop waar ik regelmatig bestel. Megekko biedt vrijwel altijd de laagste prijs wanneer je naar hardware zoekt via Tweakers Pricewatch.

Einde van de avond besteld, volgende dag in huis. Super!

Doosje had wel zonder de slogan 'voor echte mannen' gemogen :-)

Megekko heeft scherpe prijsen. Veel producten Worden de volgende dag geleverd. Je Kan tot last bestellen en hey words dezelfde dag geleverd.

Pakketjes Worden zorgvuldig ingepakt zodat ze veilig aankomen.

Handige site, veel producten en een goede prijs, leuke extra deals ( Kreeg 8 games bij mijn Intel cpu waaronder Vermintide) Deze kreeg ik niet bij andere winkels bij de zelfde cpu.

De ene dag besteld de volgende dag voor 11uur was het binnen, heel erg goed verpakt. Kan bol.com nog wat van leren dit is echte 24 uurs service.

Klante service, gaf binnen paar uur antwoord op een vraag die ik had, erg netjes.

Terechtgekomen op de site via Tweakers Pricewatch. Vervolgens gemakkelijk en snel kunnen bestellen, dus tot zover tevreden

Werd de andere dag geleverd zoals aangegeven

Gelukkig nog niet nodig gehad

Nadat Megekko al een CPU na een jaar had omgeruild (n.a.v. dit topic), bleek na dat probleem ook de voeding (Corsair CX450M) het bekende ratel probleem te hebben. Megekko gaf aan dat de RMA direct via Corsair sneller zou gaan. Omdat ik al een andere voeding had aangeschaft, vroeg ik Corsair om een refund, wat mogelijk bleek. Alleen nadat alles was geregeld, blijkt dat Corsair alleen een tegoed voor hun webstore in $ geeft... Gelukkig dacht Megekko pro-actief mee en heb ik Corsair uiteindelijk een nieuwe voeding laten leveren, welke ik doorgestuurd heb naar Megekko waarna Megekko het aankoopbedrag aan mij gecrediteerd heeft. Beetje omslachtig dankzij Corsair, maar perfect opgelost door Megekko! Ik zal daar in de toekomst ook zeker weer bestellen :)

HDD gekocht.
Gevonden via tweakers pricewatch waardoor ik hem uiteindelijk bij Megekko had gekocht. Site is overzichtelijk en duidelijk en bestelling ging zoals men zou verwachten.

Verzending van de HDD had wel iets beter gemogen naar mijn mening. Nu was de HDD onder in de doos gelegd met daar bovenop opgeblazen plastic vulling. Het was beter geweest als men eerst wat vulling had geplaatst vervolgens HDD (midden) daarboven weer vulling had geplaatst. Dit zodat de HDD minimaal contact maakt met de grond mocht die vallen.

Toevoeging;
Bij een 2e bestelling was het wel accuraat verpakt overigens.

Sinds een half jaar heb ik tijdens 2 gelegenheden een bestelling bij Megekko gedaan. Middels de Tweakers pricewatch kwam megekko bij de eerste bestelling gewoon het voordeligste uit (ging om 2 bureaustoelen). Mijn laatste bestelling (afgelopen week) had ik (als ik van de tweakers pricewatch uit zou zijn geaan) wellicht voordeliger uit kunnen zijn wanneer ik via een andere webshop mijn bestellinge had gedaan (een externe hardeschijf met USB3.0 aansluiting).

Megekko houd zijn klanten goed op de hoogte van de status van de bestellingen en ze maken er een sport van om ludieke kadotjes bij de bestelling mee te leveren (bij de eerdere bestelling kreeg ik een ijskrabber, bij de laatste een led-lampje met fotolijstje).
Tegenwoordig ben ik gewend dat een bestelling de volgende dag geleverd wordt, dit is bij megekko niet standaard, maar omdat ze hierover zeer duidelijk communiceren is dat totaal niet storend.

Over het algemeen tevreden met deze webshop.

Zoals in het algemene verhaal al vermeld stond levert Megekko niet binnen 24 uur, echter doordat ze duidelijk communiceren (zowel op de website bij ieder product, tijdens het afrekenen, in je persoonlijke dashboard en ook per mail), is dit totaal niet hinderlijk.

Doordat er voldoende informatie op de website beschikbaar is en omdat ik per mail pro-actief op de hoogte gehouden wordt door megekko heb ik nog nooit rechtstreeks met de klantenservice van Megekko te maken gehad. Ik zie dit als een positief punt.

Alles verliep soepel, geen problemen. Kon snel vinden wat ik zocht en bestelling werdt op tijd geleverd

Ik ben via Tweakers op de site van Megekko gekomen. De website is goed ingedeeld zodat je snel vindt wat je zoekt. De informatie is uitstekend en de keus is ruim.

Wat mij opvalt is dat de prijzen van Megekko meestal gunstig zijn in vergelijking met andere shops.

Megekko is zeker een site die ik graag bezoek, vertrouw en een ieder kan aanraden.

Scorekaart voor Megekko