Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Meggeko heeft een geweldige webshiopl met alles wat je nodig hebt om een ​​pc helemaal opnieuw te bouwen. het accepteren van allerlei betalingsopties maakt mijn leven supergemakkelijk.

het pakket werd super mooi en op tijd ingepakt, zelfs in deze gekke decembermaand

De klantenservice antwoordt meestal binnen een paar uur en wil graag uw probleem oplossen

Ik heb via tweakers gezocht achter iets voor mijn pc te upgraden en ik kwam terecht bij megekko.
En megekko heeft perfect klanten service want ze hebben direct geantwoord met hulp voor mijn probleem!
Dus megekko is zeker een aanrader als je niet weet welke website je moet vertrouwen !

De verzending ging zoals gepland.
Ik had een vraag over de vezending en megekko klanten service heeft direct geholpen dat is perfect!

Ik ben al een heletijd aan het praten hoe perfect de klanten sevice is dus natuurlijk niets meer te zeggen buiten dat de klanten service gewoon perfect is!

Ik was op zoek naar een nieuwe router. Via Tweakers ben ik bij Megekko terecht gekomen. Alles ging soepel.

Op een vrijdagavond (na 22.30) besteld, dus zoals verwacht kwam deze op maandag binnen.

Makkelijke wijze van bestellen, product info is prima, ook de levering gaat razendsnel met goede info. Website is duidelijk en vrij makkelijk met zoeken.

Levering was keurig op tijd en zoals "afgesproken" fijn dat je regelmatig een mail krijgt over de status van de verzending

niet nodig gehad dus geen commentaar over de klantenservice cq ondersteuning

De prijzen zijn correct en zeker niet te hoog. Indien je uw bestelling wilt aanpassen en er moet bij betaald worden, verloopt dit enorm vlot!

Leveringen kunnen zeer snel gebeuren. Soms de dag erna zelfs. Ik heb wel al voor gehad dat er op de site een foute levertermijn op stond. Aangezien het component toch nog moest besteld worden bij een derde.

Snelle reacties op mails. Ook voor het veranderen van bestellingen, wordt er snel gereageerd.

Producten kopen bij Megekko is leuk, maar wees niet verbaasd als ze kapotte producten leveren en vervolgens lak hebben aan je consumentenrechten. Ze eisen eerst drie reparaties voordat ze een andere oplossing overwegen.

Nooit een probleem gehad, behalve één keer dat een product niet aankwam, maar dat hebben ze snel vervangen.

Ik kocht ongeveer een jaar geleden een monitor bij Megekko. Die kwam aan met een dode pixel, wat ik meteen meldde. Na ongeveer 11 maanden begon de monitor kuren te vertonen: hij ging niet meer aan zonder de stekker eruit en erin te doen, en er flitsten witte lijnen over het scherm. Ik vroeg om vervanging of terugbetaling, maar zij stonden alleen een reparatie toe. Na de reparatie werd de monitor teruggestuurd, maar nog steeds niet in orde. Heeft even gewerkt en dan zijn alle problemen, uitsluitent de dode pixel, teruggekomen. Ze gaven aan pas na drie reparaties andere oplossingen te overwegen, en uiteindelijk lieten ze weten niet meer te reageren op dit probleem. Mijn eerste koopervaring was prima, maar hun weigering om consumentenrechten te respecteren en een eerlijke oplossing te bieden is zorgwekkend. Ik vermoed dat ik niet de enige ben met dit probleem.

Enkele dagen geleden heb ik deze PSU besteld. Instructies waren duidelijk en werkt zoals verwacht.

Hij was snel geleverd als dat was aangegeven. De verpakking was goed verpakt. Wel erg herkenbaar als Megekko, de pakket dienst wist exact wat er inzit. Kan posietief zijn, maar ook meer info geven als nodig is.

Prima. Het instructie filmpje was duidelijk. Eenvoudig aan te sluiten en het advies om deze te bestellen was ook goed.

Overzichtelijke website met een groot aanbod aan scherpe prijzen. Snelle reactie op een aankoop en de vermelde leveringsdata zijn correct. Deze webshop heeft mijn voorkeur omdat tot op heden nog altijd alles correct werd afgehandeld.

De verwachte levertijd is zoals vermeld op de website. De onderdelen zijn prima verpakt en zorgvuldig beschermd.

Nog maar een keer de klantenservice nodig gehad in verband met een vraag over de bios versie van een moederbord. Deze vraag werd snel en correct beantwoord waardoor de bestelling kon plaatsvinden.

Bestelling plaatsen ging zoals altijd zonder problemen.
Site is ook mooi overzichtelijk en er is genoeg keuze om uit te kiezen.

Helaas was de lol bij ontvangen product snel wel.

Ik had een Asus PG32UCDM besteld en de staat waar deze in verkeerde toen deze binnen kwam was erg slecht.

*doos kapot
*duidelijk dat er oude verzend labels op hebben gezeten
*accessoires niet meer in de bescherming (witte zakjes)
*peel al van het scherm af
*viezigheid op de poot

Kan helaas geen foto's toevoegen...

Bestelling was na het bestellen de dag erna direct verzonden en 2 dagen hierna het scherm mogen ontvangen

De klantenservice reageerde erg snel op mijn klacht over de staat waar in ik de monitor heb ontvangen (op zondag zelfs bericht terug)

De klantenservice krijgt in ieder geval een dikke 5 sterren

Gelukkig heb ik de monitor zonder pardon terug mogen sturen.

Wel twijfel ik of ik nu wel weer een monitor ga bestellen bij Megekko of liever elders ga kijken.

Snel Verzonden. Prijs is prima alleen retour zendingen voor eigen kosten. Volgende keer toch maar kiezen voor wat zekerheid als ik wat bestel. Nu €7 kwijt aan verzendkosten.

Verder goed tevreden. Retourzenden is makkelijk en assortiment groot

Snel verstuurd naar service punt. Goed verpakt.
Track en tracé werkte prima

Goed...retour zenden makkelijk. Wel voor eigen kosten, dat is jammer

beste prijs bij megekko en snelle levering! en ik geloof ook dat ik bij problemen snel geholpen zou worden door megekko :)

---

ik heb geen contact moeten maken met de klantenservice maar ik neem aan dat het goed is

levering was op tijd , en snel geleverd kan dus niet klagen

via de pricewatch ben ik al veel keer naar hun webshop verwezen geweest door de goedkopere prijs en de snelle levering elke keer en nog geen mankementen gehad van de geleverde stukken.

---

nog geen bijstand nodig gehad dus geen ervaring met de klantenservice.

vandaag bestellen is bijna altijd de volgende dag geleverd. ja ze moeten het materiaal wel in hun magazijn staan hebben natuurlijk en de zondag word er niet geleverd je moet ook niet overdrijven.

De laatste keer dat ik iets bij megekko heb besteld of hun url heb opgegeven voor een vriend of familie lid. Er is met sinterklaas een pc behuizing besteld en het is de verkeerde case. De doos is ongeopend en retourneren gaat niet i.v.m. 30 dagen retour, terwijl ik de andere kast ook gewoon bij hun wil kopen die zelfs nog duurder is. Ze lopen hiermee niet alleen geld mis, maar raken er dus ook een klant aan kwijt. Voor mij geen megekko meer als er niet in oplossingen gedacht kan worden!

De verzending is destijds tijdig geleverd en rate ik daardoor met een voldoende.

Standaard klantenservice bericht dat de 30 dagen termijn verstreken is. Ik had gehoopt dat ze mee wilde denken met de klant, aangezien ik dit cadeau met sinterklaas heb ontvangen. Helaas denken zij daar anders over, zeer jammer!

Ik heb van de week een Gigabyte GS32Qc gekocht bij Megekko. Super snelle service en levering. Had de monitor de volgende dag in huis.

Ook goed op de hoogte gehouden doormiddel van e-mails.

Verder is de monitor zelf ook top. 1440p, 165hz en 1ms response tijd.

Al met al dus een fijn ervaring!

Levering was erg snel binnen. besteld en volgende dag in huis. Verpakking was ook goed, niks geen beschadigingen.

Snel e-mails naar aankoop van dit product. Ook goed op de hoogte gehouden van de levertijd.

Zelfs een erg snelle reactie op mijn e-mail, en dat op een zondag!

zoals gebruikelijk netjes verpakt en snel verstuurd. Dit keer een paar monitors gekocht en een M.2 SSD. Dit keer kocht ik een Lexar M.2 drive (Lexar NM790 2TB Heatsink M.2 SSD). Werkt goed echter Lexar heeft geen eigen software. Dus om de SSD te klonen naar een boot disk moest ik online extra software kopen (ik kocht AOMEI voor 42€). Vroeger was er nog veel gratis maar is momenteel lastig te vinden. Hiervoor kocht ik al een M.2 van Seagate (FireCuda). Die hebben wel eigen software. Dus kan je wat geld besparen (hoewel die disk wel wat duurder is). Mijn computers hebben nog oude M.2 Gen3 slots dus ik haal maar de helft van de snelheid maar is goed genoeg voor mij.

monitors werden geleverd met PostNL en was goed. M.2 drive was een klein pakket en werd geleverd door BPOST. Beide goed en snel. Het waren 2 aparte orders die ik volgens mij achtereenvolgens op 11 en 12 december heb geplaatst (ME111224000545 en ME121224000235)

Ik heb 1 vraag gesteld via Email en werd goed en snel beantwoord.

Prima webshop, product besteld hier vanuit de PW.
Even adresgegevens invullen en betalen en dat is het. Geen moeilijk gedoe

Prima verpakt, maar de beloofde levertijd voor de dag er na haalden ze niet omdat ze met PostNL werken en helaas zijn die een beetje traag tegenwoordig. PostNL stuurt ook domme mails met in de ontwerpregel: dit is je bezorgtijd. Bekijk je vervolgens die mail is er nergens een bezorgtijd te bekennen in de mail en in de T&T.
Aangegeven dat het in een pakketautomaat zou mogen bij bestellen bij Megekko, maar dan besluit vervolgens toch ergens iets dat het naar een ander pakketpunt moet vanwege een handtekening. Biedt dan dat pakketpunt niet aan denk ik dan.

Inmiddels al mijn 7e bestelling bij Megekko erop zitten sinds 2014, ditmaal een geheugen en speaker setje. Eigenlijk altijd perfecte dienstverlening gehad, ook nooit problemen met retourzendingen.

Megekko staat altijd op mijn shortlist als bedrijf om mijn computer producten te kopen (Megekko, Azerty en Coolblue), het is maar net welk van die bedrijven het goedkoopst of de meeste producten kan leveren waarnaar ik op zoek ben. Zelfs als er een ander bedrijf is dat producten goedkoper kan leveren wijk ik liever uit naar Megekko (of een van de andere 2), vanwege het opgedane vertrouwen wat ik bij in een aantal bedrijven in het verleden heb verloren.

Ben vrijwel nergens ingeschreven om de 'aanbiedingen' te ontvangen op de mail, omdat ik deze altijd storend vond en meer spam vond dan informatief. Behalve bij Megekko, de mails die ze versturen zijn ze vrijwel altijd creatief mee en met humor. En om die lijn van humor door te trekken, vind ik het ook altijd leuk dat ze met de feestdagen/seizoenen soms wat extras meesturen, zoals kruidnoten.

Netjes verpakt en binnen 24u geleverd, zelfs rond black friday/kerst.
De speakers werden in een appart pakket verzonden. Persoonlijk kan ik dit altijd waarderen wanneer een (relatief) zwaar product met samen met een electronica wordt verzonden, om zo te voorkomen dat er beschadigingen plaatsvinden tijdens transport.

Zoals eerder gezegd, heb ik in het verleden ook wel eens iets terug moeten sturen. Zo heb ik in het verleden het ergonomische toetsenbord/muis setje van Logitech besteld omdat ik met ernstige nek/schouderklachten zat. Heb het setje uitgepakt en even aangevoelt, maar voelde voor mij alsnog onprettig aan.
Contact opgenomen met de klantenservice en zonder enig probleem kunnen retourneren.

Betrouwbaar en Snelle Service!

Ik heb inmiddels meerdere keren computeronderdelen besteld bij Megekko.
Bij elke bestelling viel het me op hoe snel alles werd geleverd. Vaak had ik mijn onderdelen al de volgende dag in huis, zelfs als ik laat op de dag bestelde. Dit is perfect als je snel iets nodig hebt voor je PC-build of upgrades.
Megekko heeft een indrukwekkend breed assortiment. Of het nu gaat om processoren, videokaarten, moederborden of accessoires, ik heb altijd gevonden wat ik zocht. Ook voor minder gangbare producten hebben ze vaak een oplossing. De klantenservice verdient een pluim. Toen ik een keer een vraag had over een product, kreeg ik snel en deskundig advies. De medewerkers zijn vriendelijk en duidelijk betrokken, wat het bestelproces erg prettig maakt. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het zoeken naar specifieke producten en het vergelijken van specificaties gaat moeiteloos, wat het shoppen heel efficiënt maakt. Ik heb altijd mijn bestellingen compleet en in perfecte staat ontvangen. Dit geeft me veel vertrouwen in deze webshop.

Kortom, Megekko is een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige computeronderdelen met een uitstekende service. Ik blijf hier zeker terugkomen!

De levering was razendsnel, mijn bestelling kwam de volgende dag aan

De klantenservice is deskundig en behulpzaam, maar alleen via e-mail bereikbaar.

Zeer fijne webshop. Klantenservice zijn erg flexibel en komen altijd met een oplossing.
Daarnaast zijn ze ook bijna altijd de goedkoopste.

Wanneer 1 van de onderdelen niet beschikbaar is maken ze zonder problemen een deellevering aan zonder extra kosten

Snelle reacties en er wordt altijd een oplossing geboden. Erg fijn :-)

's avonds onderdelen voor een Gamepc van mijn kleinzoon besteld. De volgende morgen om half tien werden de spullen al geleverd. Alles keurig en stevig verpakt, precies zoals besteld. De betaling verliep vlot en netjes, gebruikt gemaakt van Klarna vanwege de betaal limit op mijn rekening. Na het verhogen van de limit voor één dag, de volgende dag alles betaald en ik kreeg keurig een melding van Klarna dat alles was voldaan.

De volgende morgen rond half tien geleverd, door een vriendelijke besteller, die aanbod de zware doos binnen te zetten.

Scorekaart voor Megekko