Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De website is niet zeer overzichtelijk in vergelijking met andere websutes maar is wel zeer gemakkelijk en intuïtief om te gebruiken. De betaling en de levering waren snel gebeurd.

Het was een snelle verzending en ik ontving het moederbord dat ik besteld had ook in 1 dag, wel jammer dat ik 6 euro voor verzending naar België moest betalen.

Onderdelen gekocht voor mijn nieuwe Game PC. Hier alles besteld en kreeg zeer snel de orderbevestiging, gevolgd door de verzendbevestiging. De volgende dag kon ik de bestelling al ophalen bij het door mij gekozen ophaalpunt.

10/10 would buy again.

Donderdag besteld, vrijdag op te halen bij het door mij gekozen ophaalpunt.

Nadat ik de bestelling heb gedaan, ontving ik de volgende dag alle bestelde onderdelen. Dat is echt handig. Heel goede service dus. Bedankt daarvoor!

Ik had op woensdag een bestelling gedaan van computer onderdelen en ik had ze al meteen donderdag middag zodat ik de nieuwe pc al kon gebruiken in het weekend.

Laat in de avond een bestelling gedaan en de volgende dag alles netjes afgeleverd bij het postkantoor naar keuze.

Alles om 23:15 besteld en de volgende dag om 11 uur in de ochtend was het pakket al weer onderweg naar het afleveradres.

Leveren niet op tijd.

Geen update ontvangen niets. mijn bestelling staat nog steeds op: Ontvangen

Ik heb ondertussen 2 keer gemaild naar ze nadat ik de eerste keer niet eens een bevestiging mail had ontvangen van mijn grote aankoop. Daarna omdat ik 2 keer thuis heb moeten wachten op een bestelling die niet komt opdagen. Verder moet word je niet geinformeerd dat de producten vertraging hebben of iets dergelijks

Ik ging speciaal bij megekko bestellen omdat donderdag konden leveren (ondertussen is het zaterdag zonder enige update)

Wil je duidelijkheid hebben in je bestelling en je producten echt ontvangen op de vertelde datum dan zit je hier verkeerd.

Makkelijk betalen en voorraad overzicht. Vaker besteld bij megekko. Geen serieuze problemen gehad. Niks te klagen. En goede prijzen!

Ben aan het verhuizen en afgelopen maand al meerdere dingen bij de webshop besteld. Super fijn dat je tot savonds laat kan bestellen en de volgende dag in huis hebt. Je word goed op de hoogte gehouden van de status en spullen zijn netjes verpakt. Scherpe prijzen en een groot assortiment, kortom alles voor een top webshop!

Heb de verzending naar een afhaallocatie laten sturen en kon de bestelling netjes vanaf 3 uur afhalen

De prijzen en aanbod van de producten is zeer goed. Website werkt ook tevens goed. Heb geen gebreken kunnen ontdekken. Het zoek veld laat gelijk zien of producten op voorraad zijn.

De verzending laat echter aan de wensen over. Bij 2 opvolgende bestellingen haalde ze het niet het pakket bij mij de volgende in huis te laten zijn.
De verpakking van de producten was goed.

Geen telefoon nummer om mee te bellen maar wel email waar ze redelijkerwijs om reageren.

Duidelijke website, groot aanbod, supersnel en netjes verstuurd! Een echte aanrader! Afhandeling van betalen gaat erg makkelijk!

Prima verpakt en snel geleverd!

Duidelijke site om iets te bestellen, gewoon niks negatiefs over te zeggen totdat ik iets heb om op of aan te merken.

Een Asus Cerberus GeForce GTX 1050 Ti Advanced Edition besteld, was op voorraad en ook de volgende dag bezorgd, Behalve de originele verpakking zat het in een doos met luchtkussens en voor de rest goed ingepakt, uitstekend.

Megekko had precies de videokaart die ik zocht voor een build tegen een uitstekende (actie)prijs, bestellen ging wederom gemakkelijk, levertijd en voorraad waren correct vermeld, zelfde dag nog verpakt en verzonden (met info via de sms). Goed verpakt en net aangekomen de volgende dag!

Zou er zo weer bestellen, elke bestelling tot op heden is zoals hierboven verlopen.

betrof een videokaart, in orginele verpakking ingepakt in een voldoende grote doos met ruim absorptie plastic bubbel zakjes.

Via de site op 2e pinksterdag wat computer hardware besteld en op de site stond: levering volgende dag. Dit was ook het geval. Das je belofte nakomen.

2x Crucial MX500 SSD van 250GB gekocht bij Megekko. Waren scherp geprijst en snel geleverd. Goed verpakt geleverd. Zeker tevreden over deze webshop. Tevens een code voor een gratis flesopener gebruikt (gevonden op internet). Leuk hebbendingetje.

Het pakket was goed verpakt. Veel opvulling zodat de SSD's geen onnodige klappen maken tijdens het transport. Doos is wel branded Megekko. Weet niet of dit altijd een goed idee is (heb in het verleden genoeg minder goede ervaringen gehad met pakketdiensten en herkenbare pakketjes..).

Goede prijs voor cam echter bij voorraad stond 20 stuks en nu de mededeling 5 werkdagen levertijd. Graag eerlijke voorraad op website.

Niet in voorraad ondanks 20 stuks op website.Telefonisch contact niet mogelijk.

Op vrijdag voor pinksteren was ik op zoek naar een Lenovo laptop, maar wilde deze snel hebben. Op Tweakers stonden diverse 24 uurs aanbieders, maar Megekko was de enige die dit daadwerkelijk waarmaakte, want zij konden op zaterdag leveren. De rest kon pas dinsdag na pinksteren leveren. Wel was Megekko 40 euro duurder dan die andere aanbieders. Naderhand bleek waarom: Er was een aktie, een "gratis" printer bij deze laptop. Op zich wel leuk natuurlijk.

De reden om hier te bestellen: daadwerkelijk 24 uurs levering.

Bij navraag waarom ik bij mijn bestelling een printer kreeg, werd dit duidelijk uitgelegd, dat het gewoon een aktie was in combinatie met deze laptop. Dus uiteindelijk bleek Megekko dus niet duurder, want de betreffende printer kost los 40 euro. Naar mijn mening zijn dit soort akties niet echt zinnig. Je moet maar net toevallig zo'n printer willen. Evengoed ben ik wel tevreden, want voor mij was die afleverdatum belangrijk, en die werd nagekomen. Klasse!

Last minute bestelling gedaan, goede afhandeling, duidelijke track and trace, daar het een aangetekend pakketjes was en ik dus thuis moest zijn.

Het was een aangetekend pakketje, dus dan is het fijn als je weet wanneer je thuis moet zijn.

Fijne winkel, goede levertijd en duidelijke website!
Ik heb al eerdere grote bestellingen gedaan waarbij alles perfect in orde was en alles op de juiste tijd/datum is verzonden.

De website is makkelijk in gebruik en vind deze erg fijn doorzoeken als je gericht iets zoekt, en tevens handig om gewoon even op rond te browsen.

Alles wordt geleverd in goede beschermende verpakking en is er erg snel. als er 24h voor staat, klopt dit vrijwel altijd.

Makkelijk om een product te vinden en bestellen, ook zijn de prijzen zeer scherp. Heb twee bestellingen gedaan bij Megekko, beide bestellingen waren goed en snel verzonden

De verzending was top, ik had mijn bestelling laat op de avond geplaatst en alsnog was mijn bestelling de volgende dag in huis.

Via Megekko een SSD en een usb 2.0 2.5" externe hdd behuizing aangeschaft.
Bij ontvangst bleek echter dat het een hdd behuizing betrof met een ide aansluiting (via tweakers gezocht naar een goedkope usb 2.0 met sata behuizing en op de site van megekko stond helaas weinig info, bleek achteraf een externe case te zijn voor een 2.5" ide schijf).

Het spul werd, zoals gegarandeerd wordt op de website, de volgende dag geleverd

De RMA procedure is een beetje omslachtig kan naar mijn mening wel iets makkelijker. Daarbij komt ook dat de RMA kosten voor eigen rekening komen, wat in dit geval betekend dat de kosten voor het terug sturen niet in verhouding staan tot de kosten van het product zelf.

*Update, na contact te hebben gehad heeft Megekko een uitstekende oplossing aangeboden met betrekking tot de kosten van de RMA. Waarvoor ik alleen maar mijn complimenten kan geven, aangezien er weinig winkels zijn de zo ver gaan voor hun klanten!

Scorekaart voor Megekko