Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

snelle en goede levering van bestelde producten. vandaag besteld en morgen in huis top webwinkel ga hier zeker vaker bestellen.

alles was goed veilig verpakt en zonder problemen ontvangen.

ik had een typ fout in mijn mail adres gemaakt waardoor ik geen meldingen van mijn bestelling kreeg maar gelukkig na 1 mailtje was dit snel op gelost

Een strakke prijs voor de Corsair H110i.
De website is duidelijk en netjes vorm gegeven. Daar kunnen andere webshops nog wat van leren.
Ik werd heel netjes en duidelijk op de hoogte gehouden van de bestelling en uiteraard is de levering heel snel gegaan.
De verpakking was bijzonder netjes met veel van die luchtzakjes.

ik twijfel geen moment om in de toekomst nog wat te bestellen bij megekko.nl

en voor de duidelijkheid: ondanks dat ik kans maak op een prijs, is deze review eerlijk en niet overdreven.

Zie mijn review. In het kort; duidelijk, snel en netjes. Niets over te klagen.

Bestelling van een 300W Seasonic 3.3 V dc, 5 V dc, ±12 V dc Output voeding. Niet dadelijk de mest courant voeding.

Desondanks det de voedimng niet voorradig was slaagde MeGekko er toch in het goed te bestellen en in drie dagen afgeleverd te krijgen.

Ik kon niet dsdelijk de status van het order opvolgen van mijn bestelling. Doch bij een tweevoudig contact met de Email infolijn van MeGEkko werd ik goed op de hoogte gesteld van minn bestelling.

Ik heb een WD MyBook 8TB externe HDD besteld. Het bestelproces vind ik makkelijk zoals te verwachten is van een webshop. Ik heb de schijf hier besteld omdat het de goedkoopste winkel was op moment van aanschaf waarbij de levering in het weekend plaatsvond. De verzending was gratis.

De schijf zat in een leuke doos ingepakt. Er stond namelijk op dat je hem niet met een kettingzaag moet openen :) De levering was op tijd. Middels de track & trace-code kon ik het verloop van de levering volgen bij PostNL. De schijf zat veilig verpakt en is in zeer goede staat afgeleverd (had niet anders verwacht).

Ik ben altijd heel tevreden met Megekko - ik bestel daar vaak nieuwe onderdelen voor de PC en ook mijn stoel komt er vandaan. Goede support, gewone eerlijke prijzen en ik hou van de humor in de nieuwsbrieven.

Snel, goed verpakt in goede formaten dozen, het product is altijd in goede staat bij aankomst. Nooit problemen gehad en je word altijd netjes op de hoogte gehouden van de verzending.

Ik heb 1x de klantenservice nodig gehad voor een probleem met mijn bureaustoel, ik werd zeer prettig en snel te woord gestaan en mijn probleem was vrij snel verholpen.

Zeer snel en degelijk geleverd, ook de prijs is zeer concurrerend. Zal in de toekomst vast wel weer wat bestellen.

Ik heb hier al meerdere keren besteld. Ze hebben vaak de beste prijs en snelle levering.

Verzending binnen de beloofde tijd

Altijd net ietsje goedkoper dan de concurrent. Daarom koop ik mijn meeste tech bij Megekko.

Duidelijke website, producten goed te sorteren. Dus vergelijken is mogelijk.

Nog vijf woorden nodig, klaar.

Lekker snel, 2de pakket dat volgende dag ook daadwerkelijk geleverd wordt.

Prettige webshop, ruim assortiment en meestal met één van de laagste prijzen. Ik heb goede ervaringen met hun after sales en daarom koop ik inmiddels bijna al mijn pc onderdelen hier.

's Avonds gekocht, volgende dag geleverd. Top gewoon.

Één keer meegemaakt dat een onderdeel defect was en één keer een product geretourneerd. In beide gevallen uitstekend geholpen.

Veel aanbod en gunstige voorwaarde voor de klant (e.g. 30 dagen bedenktijd ipv het wettelijke minimum van 14 dagen). Het geleverde product voldoet tot op heden aan alle verwachtingen.

Zeer snelle levering, ook op zaterdag. Daarnaast kun je je bestelling volgen d.m.v. track en trace code.

Ik had 21 juni de Logitech MX Ergo trackbal bij Megekko besteld. Het bestellen zelf ging prima, daar was niks mis mee.
De bestelling zou de 23e geleverd worden, eigenlijk al een dag later dan dat ze zeggen met "Voor 22:30 besteld? Morgen in huis!", maar oke.
Een dag nadat ik de bestelling geplaatst had, kreeg ik echter bericht dat m'n bestelling niet op de 23e geleverd kon worden, maar dat het 24 juli zou worden, een maand later. Dit vond ik echt te laat en heb daarom m'n bestelling geannuleerd. Geef het dan gewoon goed aan op de website dat hij niet op voorraad is, dan had ik hem meteen ergens anders besteld.
Het kromme is nog dat als ik nu op de website van Megekko bij de Logitech MX Ergo kijk, dat ze aangeven dat er nog 5 op voorraad zijn en dat als ik hem nu zou bestellen, dat ik hem morgen in huis zou hebben.

Goede website, de prijzen zijn scherp, goed assortiment en snelle levering. Al 6 keer één of meerdere producten besteld en elke keer vlekkeloos verlopen.

Goede communicatie over orderstatus en verzending, inclusief Track en Trace.

Heb één keer een product dat na een paar maanden niet helemaal goed leek te werken. Super snel en vakkundig afgehandeld. Ben zeer tevreden.

Online winkelen zoals het hoort. Duidelijke communicatie, makkelijke website, snelle levering en goed verpakte producten.

Goede informatie over de verzending, Track & Trace en de mogelijkheid tot het kiezen van een pickuppoint tijdens de bestelling.

Goede prijs, makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis. Nu 2 keer iets besteld en ging vlekkeloos. Geen ervaring met after sales.

Frequente updates, zelfde dag verzonden en volgende dag in huis. Product was degelijk verpakt

Twee keer iets besteld bij Megekko, allebei de keren zeer tevreden over het hele proces.

Verzending kwam op tijd binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Prima service via duidelijke website. Snel reactie op email buiten kantoortijden over aanpassing bestelling ivm levertijd

Werd afgeleverd binnen 1 dag zoals afgesproken

Prima bereikbaar en snelle reactie

Alles verliep zoals je van een goeie webshop zou verwachten. Ik miste enkel een mailtje om te melden dat het pakketje bij de buren geleverd was.

Prima winkel, geen problemen met toevoegen van artikelen. anti statische polsband wordt aangeboden in een pakket mee te nemen.

's avonds besteld snel geleverd.

Overzichtelijke en mooie interface, betaling kan op vele manieren. Bancontact gaf me een vreemde error, maar na contact met support werd me verzekerd dat de betaling (en order) in orde was.

Dag erna netjes geleverd zoals het hoort.

Vriendelijke en behulpzame antwoorden, zelfs 's avonds. Wel enkel via mail, maar dat is imo geen groot probleem.

Scorekaart voor Megekko