Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWat kan ik ervan zeggen? Als ze hebben wat je zoekt en je bent op tijd, heb je het de volgende dag in huis. Verder hebben ze scherpe prijzen en zijn ze lekker dicht in de buurt (niet echt van belang, maar toch).
VerzendingGoede verpakking (groot en opgevuld met plastic luchtzakken); daar zal niets mis mee gaan
AlgemeenHet is makkelijk om te bestellen, producten te vinden, en te betalen. De levertijden zijn ook meestal heel snel (volgende dag ofz), en de prijzen vind ik heel mooi
VerzendingLevering op tijd, lekker snel
Algemeenhet online shoppen verliep vlot en de bestelling was snel geplaatst. de prijzen klopte zoals ze stonden, het kost alleen iets meer als je bijvoorbeeld met paypal wil betalen
KlantenserviceHet product dat ik binnen kreeg de volgende dag was helaas snel kapot gegaan. Na dit te melden aan de klanten service kon ik de muis de volgende dag opsturen. 2 dagen nadat ik de muis had verstuurd kreeg ik bericht dat ik een nieuwe kreeg opgetuurd.
samenvattend: een top winkel en goede klantenservices
AlgemeenDuidelijke webshop. Goede service. Snelle reactie tijd tijdens RMA behandeling en een volledige refund gehad welke ik weer zal spenderen bij hun.
AlgemeenRedelijk duidelijke webshop met veel producten tegen scherpe prijzen en duidelijke communicatie van snelle verzending!
Verzendingal 2 keer gehad dat een besteld product de volgende dag zou worden geleverd, maar pas na 2 dagen binnen was.
KlantenserviceSnelle reactie van klantenservice dat de vertraging bij postnl lag in plaats van bij hen. Adequate reactie en een tevreden klant.
AlgemeenDuidelijke website, met goede zoekfunctie. Handig dat de zoekfunctie meteen resultaten geeft, én dat je die meteen aan de winkelwagen toe kan voegen. Vooral handig als je al weet welke onderdelen je nodig hebt.
VerzendingVerzending ging zoals het hoort. De ene dag bestellen, 's avonds de t&t code krijgen, en de volgende dag de spullen hebben. Lijkt zo gewoon tegenwoordig, maar voor sommige winkels is dat nog best moeilijk. Niet voor Megekko gelukkig.
AlgemeenKwart over 10 s'avonds een bestelling gedaan van 9 verschillende componenten, de volgende dag alles netjes aan begin van de middag afgeleverd.
AlgemeenAl vaak een bestelling hier geplaatst. Bijna altijd de goedkoopste prijs! Ook de levering is altijd op tijd geweest. Website werkt fijn.
VerzendingDe levering was goed op tijd. De verpakking was ook goed met luchtkussen er in.
AlgemeenNavigatie/filter opties op de site is/zijn niet optimaal. De prijzen zijn echter dusdanig scherp dat ik dat voor lief neem.
VerzendingSnelle levering (volgende dag) en netjes verpakt.
AlgemeenIk heb zo een beetje alle onderdelen van een te bouwen build bij Megekko aangeschaft. Prijstechnisch ok, hadden bijna alles en een super snelle levering (de volgende dag was alles in huis). Retourzending (had toch een andere behuizing gekocht) ging ook prima en het geld was de week erop ook binnen
VerzendingAlles binnen 1 dag geleverd, netjes verpakt en op afgesproken tijdstip aan de deur.
KlantenserviceRetourzending en storting prima in orde.
AlgemeenTijdens het bestellen geen problemen ondervonden. Het was een grotere bestelling van drie pakketten en ook dit was geen probleem om het de volgende dag gewoon afgeleverd te krijgen.
VerzendingGoed verpakt, snel verzonden en duidelijk gecommuniceerd
AlgemeenMegekko toppie service snelle levering, en je wordt maandelijks genaaid met een automatische incasso van 15 euro
VerzendingMegekko toppie service snelle levering, en je wordt maandelijks genaaid met een automatische incasso van 15 euro
KlantenserviceMegekko toppie service snelle levering, en je wordt maandelijks genaaid met een automatische incasso van 15 euro je krijgt een korting aangeboden van MEGEKKO op je volgende aankoop, NIET DOEN je wordt meteen genaaid de maand er op betaal je 15 euro, MEGEKKO is een top shop maar waarom ze in zee gaan met dit soort bedrijf snap ik niet, ik weet als ik beter had gelezen dan!!
AlgemeenVia tweakers product gezocht, megekko was de goedkoopste. Snelle bezorging met mooie track and trace erbij (is blijkbaar nog niet helemaal standaard). Na 5 bestellingen nog steeds dik tevreden.
Verzending's middags besteld en volgende dag in huis. Stevig verpakt en product helemaal in orde.
AlgemeenIk heb hier een volledig computersysteem besteld. Bestelling, betaling en verzending verliepen allemaal soepel. De producten waren netjes verpakt en op tijd bezorgd, alles werkt ook!
AlgemeenOnlangs een nieuwe laptop bij hun aangeschaft. Toen deze binnen was, bleek dat deze al was gebruikt. Alle zegels waren gebroken en de laptop was volledig ontdaan van het beschermfolie. Nadat ik contact had opgenomen, werd beweert dat de laptop was gebruikt voor het maken van productfoto's.
Het is één ding om een al gebruikte laptop als nieuw te verkopen, maar het is onacceptabel dat de klant niet vooraf wordt ingelicht dat een al open gemaakte laptop verzonden gaat worden. Hierdoor is niet mogelijk om dit te kunnen weigeren en anders het pakket aan de deur te kunnen weigeren.
Momenteel zit ik in afwachting van mijn aankoopbedrag. Afhankelijk van de snelheid waarop ik dit binnen krijg, zal ik de review bijwerken.
Er wordt wel snel gereageerd, maar oplossingen worden niet geboden.
Algemeenhad een bestelling van een bureaustoel geplaats (zwaar en groot pakket) en binnen 1 dag stond het pakketje bij mij voor de deur snelle service en goede prijs en in het algemeen zeer tevreden. heb paar dagen erna nogmaals een bestelling geplaatst
Verzendinglevering was op tijd, netjes verpakt en binnen 24 uur in huis. (bezorgen niet op zondag maar dat is geen must.) 6 dagen van de week wordt er geleverd.
AlgemeenReeds diverse malen wat besteld en steeds op tijd conform afspraak bezorgd.
De website is helder en overzichtelijk.
De prijzen zijn in de meeste gevallen goedkoper dan menig andere wegshop.
Het enige nadeel dat ik zou kunnen noemen is dat serviceafhandeling altijd via de mail loopt. Persoonlijk contact is niet mogelijk.
Verzending steeds keurig verpakt en conform de beloofde tijd geleverd.
KlantenserviceBij een defect moederbord heeft men mij doorverwezen naar hun servicepunt in Breda, waar het probleem binnen 5 minuten werd opgelost. Top!
AlgemeenSinds een half jaar bestel ik vrijwel al mijn harde waren bij Megekko.
En waarom ook niet?
Ze zijn snel, goedkoop, duidelijk en bieden genoeg service!
Een beetje Coolblue achtig, maar dat is een dik vet groot compliment!!
AlgemeenEen MSI GeForce GTX 1060 6GT OC besteld, megekko was hiermee de goedkoopste, ik heb het product eenvoudig kunnen afrekenen, kreeg een link naar het besteloverzicht waar ik (zodra dit beschikbaar was) eenvoudig de zending kon volgen en mijn factuur inzien. Een verbeterpunt zou zijn dat ik de factuur ook per mail toegestuurd krijg. Op die manier heb ik zelf een kopie in beheer en ben ik niet afhankelijk van het beschikbaar zijn van de pagina van megekko.
AlgemeenEr valt niet veel te zeggen, behalve dat ik er positief over ben. Ik heb sowieso niks negatiefs te vertellen. Verzending was zoals zou moeten .
Gelid Solutions GC-Extreme Thermal compound besteld voor naar mijn mening niet veel geld (€8).
Ik heb geen contact met de klantenservice gehad. Was niet nodig en alles ging perfect.