Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeen10 minuten besteld voor de deadline om het volgende dag in huis te krijgen en het was prima op tijd de volgende dag. Je moet ook tekenen bij ontvangst. Meestal een van de goedkoopste sites voor computeronderdelen. De extra verzendkosten maakt het iets duurder dan de goedkoopste winkels, maar voor mij is het het waard.
VerzendingGoed ingepakt met plastic luchtbubbels. Beetje zonde van plastic, maar het kapotgaan van het product tijdens verzending zou nog meer materiaalverspilling zijn
AlgemeenAl eerder besteld bij Megekko. Website is overzichtelijk, heeft goede zoekfunctie en laadt snel. Prijs was absoluut scherp. Betaling via de site verliep ook vlot en zonder problemen.
VerzendingBestelling was voorzien van een Track&Trace nummer en kwam in een grotere doos dan verwacht, mede door het gratis product dat bij de bestelling geleverd werd. Om de artikelen in de doos te beschermen is gebruik gemaakt van airpockets en dat voldeed prima!
AlgemeenOverzichtelijk , makkelijk , redelijke prijzen .en vooral snelle levering in eigen goede ingepakte verpakking.
Verzendingsnel en tracer baar
Algemeenhele snelle levering, s avonds besteld, volgende dag om 11.00 uur in huis, keurig verpakt en mooie producten
Verzendingmooie producten voor een prima prijs
Klantenservicesnel en correct te woord gestaan
AlgemeenUitstekende webshop met goede prijzen, vaak nog een stuk scherper dan bij de concurrent! Bestellen is eenvoudig en overzichtelijk.
VerzendingGoede verzending, snel en goed verpakt! Ik kon echter geen extra item toevoegen aan de bestelling, dat is jammer en kan bij een aantal andere webshops wel.
KlantenserviceReageert snel op verzoeken, echter niet telefonisch bereikbaar./
AlgemeenSnelle vlotte levering naar verwachting.
Zal ze niet snel meer overslaan voor een volgende bestelling
Prima verpakt. Vlot! Zoals het hoort.
AlgemeenZe hebben een fijne website om te vinden wat je zoekt. Duidelijke productcategorieen en goede filters.
VerzendingWerd goed op de hoogte gehouden van de voorraad status van de bestelde producten en de verwachte leverdatum, en het werd ook daadwerkelijk geleverd op die datum.
AlgemeenBeste prijs voor mijn Ubiquiti netwerk apparatuur.
Ze zeggen zelf voor 22:30 besteld, morgen in huis. Ik bestelde mijn netwerkspullen om 18:40, de volgende dag kreeg ik mijn pakketje netjes bezorgd. Top!
Alles was op voorraad dus zelfde dag verzonden. Kan niet beter.
AlgemeenDe prijs uit de pricewatch kwam als enige overeen met de prijs op de website.
Eenvoudige en directe bestelwijze.
Direct de volgende dag geleverd in een goed gevulde doos.
AlgemeenZeer scherpe prijs, snelle levering. De verpakkingen voor een kleine ssd schijf was wel uitzonderlijk groot.
AlgemeenPaar bestellingen geplaatst, altijd erg snel, betrouwbaar en voordelig. De mailings zijn wat schreewerig, maaar passend bij de doelgroep, denk ik. Voorraad altijd goed op peil, waardoor je meerdere onderdelen bij dezelfde shop kunt halen.
KlantenserviceHeb één keer een moederboard gehad dat niet goed met een nieuwe AMD processor overweg kon, Megekko heeft dat toen (tegen geringe betaling) opgelost door het betreffende board te flashen. Fijne communicatie.
Algemeengoede service, altijd goed verpakt en snel geleverd. laatst bij zakelijke bestelling ook mogen retourneren.
Verzendinggoed verpakt en snel verzonden
Klantenservicealtijd zeer snelle reacties en steeds goed geholpen
AlgemeenIk koop al sinds 2014 de meeste onderdelen van mijn pc's bij Megekko. Goeie aanbiedingen, naar mijn menig oogt Megekkog erg professioneel en ziet de webshop er niet uit als een webpagina uit 1995 zoals bij veel computer onderdeel shops. Tevreden vaste klant voor nog veel meer jaren.
VerzendingZo goed als altijd de dag erna in huis. Verpakking kan haast niet beter.
KlantenserviceMakkelijk te bereiken klantenservice die je maar al te graag te hulp schieten.
AlgemeenZoals altijd scherpe prijs en makkelijk bestelproces. Website is ook overzichtelijk en makkelijk te navigeren.
VerzendingPrima verpakt en binnen de aangegeven tijd verzonden.
AlgemeenAlles was op voorraad, dus hoefde niet bij andere webshops te kijken. Prijzen zijn in orde, net niet de goedkoopste, maar ze leveren wel uit voorraad binnen een dag.
VerzendingSnelle levering, goed verpakt, en met humor: 'niet openen met een kettingzaag' :-)
AlgemeenOverzichtelijke website, snelle levering.
Tegen een zeer gunstige prijs.
Snelle reactie op mailtjes, ook in het weekend.
Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
En dat maken ze waar ook!
Helaas is de klantenservice niet telefonisch bereikbaar.
AlgemeenEasy purchase flow, fair pricing and quick delivery, so most of the things one could expect from a good webshop.
Only reason I cannot think of a 5 star rating is no free shipping even on a 95 euro HDD bought from them. Which is a shame.
AlgemeenGoedkoop met goed kwaliteit ook geweldige website kunt u snel item gevonden .
Er zijn 300.000 items dus alles kan jij gevonden
Snijkwaliteit en betrokkenheid bij de levering.Je krijgt een cadeau als je een reactie plaatst op deze site
Snel antwoord
AlgemeenWas de enige shop waar ik kon krijgen wat ik nodig had (extra RAM en een SSD).
Op de kop toe was het dan ook nog eens goedkoop en snel geleverd. Ik was nochtans al een tijdje aan het zoeken naar wat ik wilde.
Zeker geen klagen! Levering was perfect op de dag dat dit voorgesteld was tijdens de bestelling, alles is netjes en veilig verpakt.
Ook de aangeboden communicatie over de zending was in orde.
Geen nood aan gehad, maar gebaseerd op de andere punten denk ik niet dat er hier dan ook een probleem mee kan zijn.
AlgemeenDe webshop van megekko is erg gebruiksvriendelijk, deelt alles op in duidelijke categorieën en laat je hierdoor makkelijk je spullen vinden, en bij het vergelijken van producten met andere webshops, zijn ze voor mij tot nu altijd de goedkoopste geweest.
VerzendingDe enige reden dat het geen uitstekend is is omdat er bij grotere producten niet nog een doos omheen gedaan wordt. wat zonde is als je wat meer premium hardware besteld. maar aan het eind van de rit gaat het om de producten en de snelheid waarmee het geleverd wordt, dus maar een klein puntje in dat opzicht.