Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen erg handige website voor het kiezen van computeronderdelen. Ik vind het erg prettig hoe alles is ingericht.
VerzendingHet product wordt zeer snel geleverd, de winkel verpakt het altijd in een extra doos en voegt er ook een aankoopbon voor het product bij.Drie jaar geleden had ik geen goede beoordeling gegeven, omdat ze geen gratis retourzending aanboden en ik moeite had met het retourneren van het artikel. Maar nu is alles in orde; ik heb onlangs een defect artikel gratis teruggestuurd. Het is erg handig en snel. De technische ondersteuning is ook erg goed, heel erg bedankt, jongens.
KlantenserviceDrie jaar geleden had ik geen goede beoordeling gegeven, omdat ze geen gratis retourzending aanboden en ik moeite had met het retourneren van het artikel. Maar nu is alles in orde; ik heb onlangs een defect artikel gratis teruggestuurd. Het is erg handig en snel. De technische ondersteuning is ook erg goed, heel erg bedankt, jongens.
AlgemeenNa wat vergelijken en puzzelen op Tweakers heb ik mijn complete werk en game pc samengesteld. Het is handig hoe je daar niet alleen prijzen kunt vergelijken, maar ook kunt kijken naar levertijden en aan kunt geven dat je zoveel mogelijk bij één leverancier wilt bestellen.
Ik bestelde de laatste onderdelen voor een flinke upgrade van mijn oude systeem uit 2017. Tijd voor wat meer looks en power! Op basis van de vergelijking kwam Megekko als beste optie naar voren: scherpe prijzen, alles op voorraad en duidelijke snelle levertijden.
Het systeem is inmiddels in elkaar gezet en draait perfect. Opstarten gaat razendsnel, games lopen soepel en stil, en het geheel voelt weer helemaal up-to-date. Precies wat ik voor ogen had.
Met wat geluk volgt binnenkort nog een upgrade van de videokaart of monitor, dan is het plaatje helemaal compleet.
Kortom: Megekko levert wat ze beloven. Goede prijzen, duidelijke informatie en gewoon netjes geregeld.
De onderdelen stonden op 24-uurs levering en dat klopte helemaal. Echt netjes op tijd! Alles kwam goed verpakt aan in een stevige doos met luchtkussenfolie, dus geen beschadigingen of losse onderdelen. De volgende middag stond alles gewoon al voor de deur, precies zoals beloofd. Superblij mee!
KlantenserviceKlantenservice heb ik helemaal niet nodig gehad, want alles staat superduidelijk op de site over specificaties, voorraden en levertijden. Maar eerlijk gezegd: op basis van deze ervaring, en eerdere bestellingen bij Megekko, twijfel ik er niet aan dat het goed zit.
AlgemeenZeer snel! Volgende dag mijn hardware al binnen...
Ook de klantencontact is goed, er wordt snel op mails gereageerd.
Nou kom maar op met die waardebon, want ik win nooit wat😂
Producten waren netjes in een doosje verpakt zonder problemen top!
KlantenserviceGevraagd of mij zending de volgende dag daadwerkelijk bezorgd zou worden.
De medewerker had me vriendelijk te woord gestaan!
AlgemeenIk heb de 5060 Ti besteld en is echt een top ding! Heb er heel veel plezier van en werkt erg goed!
VerzendingDe levering was op een goeie tijd en was ook erg snel bij mij thuis bezorgd
KlantenserviceGoeie klantenservice zeker niks om over te klagen. Staan altijd voor je klaar
AlgemeenVanwege de bouw van een nieuwe PC bij Megekko een behuizing, wat ventilatoren en een muis besteld.
De website is overzichtelijk en geen verzendkosten! Aanmelden ging gemakkelijk en Megekko houd je netjes op de hoogte van de voortgang. Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf heb besteld, maar zou het zo weer doen.
Alles zat netjes verpakt in een aparte doos. De leveringgewoon snel! Vandaag besteld, morgen in huis, alles is goed verpakt. Gewoon zoals het moet!
AlgemeenZeer snel! Volgende dag mijn hardware al binnen...
Ook de klantencontact is goed, er wordt snel op mails gereageerd.
Nou kom maar op met die waardebon, want ik win nooit wat😄
Gevraagd of mij zending de volgende dag daadwerkelijk bezorgd zou worden.
Rob van megekko heeft me snel te woord gestaan.
AlgemeenGoede webshop, goede support, goede prijzen, soms wel wat goedkoper elders maar dit scheelt niet veel , max 20 eur . Weinig op aan te merken.
VerzendingIk ben al lang klant bij Megekko en tot nu zo goed als geen klacht.
Nu heb ik wel een keer een verkeerd product toegestuurd gekregen. Het was een zwart exemplaar ipv een wit. Wat wel zuur was want ik had verlof genomen om mijn pc te maken....
Ze konden me voor de vergissing ook een bon geven.
Ik heb mijn pc niet kunnen samen stellen door verkeerd product dat gelever was.
Ook gaven ze niet aan hoe het retour process nu moet gaan. Moet ik wachten tot het juiste product opgestuurd wordt, na de retour?
Of bestel ik het meteen opnieuw ? Deze zaken moest ik te weten komen met herhaaldelijk hun te mailen.
Maar ben wel verholpen uiteindelijk.
AlgemeenEnorm eenvoudig een bestelling plaatsen begin al echt een megekko-fan te worden. Ik heb een nieuwe cpu gekocht + koeler en alles kwam netjes en snel aan. Uiteindelijk betere psu nodig dus die er ook nog bijbesteld en daar wacht ik nu op. Tot nu toe enorm tevreden en zal hier vaker mijn pc componenten bestellen aanbod enorm groot en 0 problemen!
Ps: De megekko doos is nu van mijn kat.
volgende dag al geleverd terwijl ik laat besteld had! Track and trace werkt snel en alles wordt veilig verpakt
AlgemeenMegekko is de beste computer webshop.
Ze krijgen een scoren van 6/7.
Waarom is Megekko zo goed?
Megekko heeft het grootste diverse soorten computer onderelen. Behalve dat kun je zeer gemakkelijk producten opzoeken zoals bij de benaming als bij een kenmerk van het product. De goedkoopste componenten vind je hier!
Wat kan Megekko gebruiken?
Apple pay in de webshop…
Ideal is niet altijd zo ideaal (als je bank abn amro is)
Alleen bol en coolblue hebben applepay, waarom Megekko niet?
Megekko verpakking is erg exclusief aan Megekko, de tape als voorbeeld. Ik vind het wel fijn dat Megekko zelf producten inpakt. Bol pakt niet zelf hun producten in en dan gaat je bestelling stuk… Megekko pakt onderdelen met extra bescherming in en dat word wel gewaardeerd.
KlantenserviceEen keer had ik problemen met het ontvangen van een monitor. Ik had de monitor een maand geleden besteld, maar wachten nog op ontvangst. Ik heb Megekko via de e-mail benaderd en zo kwamen wij erachter dat de monitor nooit verzonden was. Dus ja prima klantenservice.
AlgemeenDe prijzen op megekko zijn altijd de laagste die ik kan vinden van een product, soms zelf korting op dure computer onderdelen.
VerzendingDe levering is altijd vandaag besteld, morgen in huis, alles is sterk verpakt en ik heb nog nooit een probleem met de levering gehad
KlantenserviceZelf vind ik dat de service goed is, heb nog nooit naar de klantenservice moeten gaan, ze hebben geen probleem met producten retourneren, het enigste puntje van kritiek is dat je na bestelling levering niet kunt cancellen.
AlgemeenZeer uitgebreide en makkelijke website. Heb nu al meerdere bestellingen gedaan. Eerst alleen 2 3.5" HDDs welke netjes waren verpakt in de originele anti-statische plastic zak welke was verzegeld en veel bubbelplastic, daarna nog een computerkast welke werd verzonden in de originele doos, geen extra verpakking van Megekko zelf, maar dat was meer dan voldoende. Als laatste nog een PSU besteld welke zelfs nog op een maandag werd verzonden en geleverd!
Het enige nadeel is dat je geen vervoerder kan kiezen, ondanks dat er ook PostNL als verzender staat werd bij mij alles met DHL bezorgd. Ook kunnen de prijzen van een aantal producten hoger liggen dan gemiddeld, maar dat compenseert weer met een hoop producten die weer lager geprijsd zijn.
Al met al een aanrader!
Bestellingen werden altijd op of binnen de verwachte levertijd geleverd. Alles was ook goed verpakt.
Wel jammer dat je geen vervoerder kan kiezen.
AlgemeenBij Megekko heb ik meerdere onderdelen besteld voor een nieuw te bouwen thuisserver. Het bestellen op de website verliep vlot en eenvoudig.
VerzendingVerzending was naar wens. De onderdelen zaten verpakt in een doos die opgevuld was met recyclebaar plastic. De losse schijven waren verpakt in bubbetljesfolie.
De behuizing was als apart pakket verstuurd. Hier zat namelijk al een doos van de fabriakant om. Beide pakketten kwamen wel gelijktijdig aan, namelijk de dag na de bestelling, zoals ook aangegeven op de website.
AlgemeenGoeie shop, altijd snelle levering en goed assortiment. Ook een goede klantenservice via de mail.
VerzendingSnel verzonden. Helaas stuurden onze Duitse Hopeloze Lieden een bericht pakket in je bus, maar nergens geen pakket te zien.
Duurde tikkie lang om op te lossen, maar de shop heeft gewoon een nieuw product opgestuurd via PostNL, was er binnen 2 dagen.
Altijd goed via mail. Snelle reactie, alles wordt opgelost. Super!
AlgemeenAls complete leek in de wereld van pc bouw, is de combinatie Megekko & Tweakers heel waardevol gebleken.
Alle info over onderdelen zijn is ruim voldoende te vinden in de topics.
- Het samenstellen van alle onderdelen op Megekko is overzichtelijk, en er staan duidelijke info en specs bij de producten.
- Alles is snel te vergelijken en in de winkelmand te plaatsen
- Gemakkelijk besteld en je krijgt snel een bevestigingsmail
- Aanpassen of wijzigen van je bestelling is geen probleem, top!
- Je wordt erg goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Dit kan zijn:
- Bestelling gereed voor verzending
- Status van verzending
- Eventuele vertraging
Al met al was dit mijn eerste ervaring met Megekko en de sectie ‘pc buils’ op Tweakers.
Ik ben qua onderdelen helemaal geslaagd en kan dit weekend lekker aan de slag met mijn pc bouw.
In het bestelproces en de gehele verzending ben ik goed op de hoogte gebracht van de status.
Fijn dat er een goede track&trave bij komt.
Pakketten waren goed verpakt en de spullen zijn goed aangekomen.
Kortom: helemaal blij!
Ondanks dat Megekko geen telefonische klantenservice heeft, werd er op de email erg snel gereageerd.
Een wijziging in mijn bestelling (sorry Megekko team) was snel opgevolgd, aangepast én duidelijk terug gecommuniceerd via de email.
Daarnaast ook duidelijk omschreven in de originele facturatie
AlgemeenHeb de box 5 bij megekko gekocht met de 2 Asus producten de moederbord en videokaart computer is snel en eenvoudig te bouwen en zeer snel
VerzendingGoeie verzending en snel geleverd. Producten zijn netjes in een stevige doos ingepakt
KlantenserviceZe zijn snel met verzenden en ze reageren snel op de bestelling.
AlgemeenIk heb al meerdere keren onderdelen bij Megekko gekocht, waaronder alle componenten afzonderlijk.
De levering was altijd snel - letterlijk de volgende dag.
Ik had ook een grafische kaart besteld en besloot die om te ruilen voor een ander model dat sneller geleverd kon worden (ze kostten evenveel).
Het personeel heeft de kaart zonder problemen vervangen en de nieuwe de volgende dag opgestuurd.
De bestelling werd meestal de volgende dag na het plaatsen verzonden.
Er was één keer een probleem met de levering, maar de vertraging lag aan de vervoerder PostNL.
AlgemeenRecent voor een nieuwe computer een wishlist vanuit Tweakers opgezet en zitten aanscherpen tot ik tevreden was. Uiteindelijk was Megekko erg competitief in prijs voor de MSI onderdelen (moederbord & voeding), waardoor ik hier de bestelling heb geplaatst.
Het was gemakkelijk om de onderdelen te vinden en te bestellen. Verder was het erg duidelijk wat er aan acties voor MSI producten lopen, waar ik gebruik van kon maken. Mede hierdoor ben ik overgehaald om deze twee onderdelen bij Megekko te bestellen.
Op maandagmiddag besteld, en dinsdag in huis. Ideaal als je na een tijd wikken en wegen een computer hebt samen gesteld en niet kan wachten tot je kan beginnen met bouwen.
Verzending verliep verder soepel met betrouwbare partner en goede communicatie.
Onderdelen waren zorgvuldig verpakt en verstuurd.
AlgemeenIk ben erg tevreden over mijn aankoop bij Megekko. De producten zijn van topkwaliteit, de levering was snel en de prijzen zijn ook zeer scherp. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede elektronica en accessoires!
VerzendingDe verzending was uitstekend. Mijn bestelling werd snel verwerkt, netjes verpakt en op tijd geleverd. Ook de updates over de levering waren duidelijk en handig.
KlantenserviceDe klantenservice van Megekko is zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij vragen of problemen kreeg ik snel een duidelijk antwoord, waardoor alles soepel verliep. Ze denken echt mee met de klant.
AlgemeenIk vind het makkelijk om op de site de producten te vinden die je zoekt. Ook fijn dat je een heleboel verschillende betaalmethodes hebt. Fijne site en heel vaak aanbiedingen ).
Ik heb een laptop besteld vorige week en die is heel snel binnen gekomen. Ook was deze ontzettend goed verpakt .
De levering van mijn laptop was op tijd en mijn product was met zorg verpakt. Ik was een beetje bang dat het ergens anders zou worden geleverd maar gelukkig is dit niet het geval aangezien er een code moest worden gescant door de bezorger .
Het product werd in goede staat geleverd 😁😁.
Ik werd snel geholpen door de klantenservice en ook serieus genomen ook al waren mijn vragen een beetje meer een ik probleem aangezien ik mijn laptop wou verzekeren. Zij hebben alsnog geprobeerd mij verder te helpen maar konden dat helaas niet.
Ik ben alsnog goed te woord gestaan en voor de rest wel goed geholpen met de rest van de vragen .
AlgemeenEen product bij megekko is vaak goedkoop en snel geleverd (binnen 1 dag). Geen idee wat ik er verder over kan zeggen.
VerzendingVlotte levering. Niet op aan te merken. Woordje woordje woordje.