Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNooit probleem gehad. Meestal competitief geprijsd en betrouwbare original onderdelen. Snel, een dag levering was ooit geholpen met missende onderdelen.
Tot nu toe geen negatieve ervaring.
Snel, betrouwbaar levering. Tot 12 uur besteld, volgende dag thuis bij de grote deel van de producten.
Als het gratis was, krijgen ze 5 sterren.
Defective PSU ontvangen (niet helemaal onbruikbaar maar behoorlijk luid coil-whine).
Probleemloos retour en snel geld terug gekregen bij eerste contact.
AlgemeenOverzichtelijke site, een goede prijsstelling bestelling gemakkelijk te plaatsen en bestelling werd geleverd zoals afgesproken.
VerzendingDe monitor was in de originele doos geleverd met de kabelbinders netjes bij de pakbon erbij.
AlgemeenSnelle leveringen (1d. na bestellen), goede (gekende merk) producten. Een overzichtelijke website waar het benodigde eenvoudig te vinden is.
VerzendingDeze bestelling verliep anders dan verwacht.
Eerst lichtte men mij in tussen welke tijdstippen men bestelling zou worden geleverd. Vervolgens toe die tijdsduur verstreken was verkreeg ik een mail met de vermelding dat het niet meer voor die dag was.
Enkele uren later stond er toch nog een leveringsbestuurder aan de deur met m'n bestelling.
Ik heb geen klantenservice/klachtenservice nodig gehad. Dus deze vraag is voor me overbodig.
AlgemeenBeste plek ooit waar je pc kunt bouwen voortaan ga ik me spullen hier kopen bij magekko
VerzendingDe levering was heel goed en snel ik ben tevreden
KlantenserviceWas heel goed ben tevreden beste plek ooit koop het hier
AlgemeenZeer sneller service, en top kwaliteit van het materiaal. Ik heb een zelf bouw pakket gekocht. er zat een mooie handleiding bij waar stap per stap alles mooi uitgelegd stond, ze hadden er ook een video over op YouTube
VerzendingDe levering was mooit optijd zoals vermeld stond op de website , Zelf tot in belgië
AlgemeenIk bestel eigenlijk alleen nog maar bij Megekko. Vaak omdat ze de laagste prijs hebben, maar ook vaak omdat ze net die producten op voorraad hebben die ik nodig heb.
Ook wordt alles netjes verstuurd en komt men de afspraken na.
Mede doordat Megekko in het verleden goede RMA service heeft verleend, hebben ze een streepje voor.
Bestelling was netjes verpakt. Op tijd geleverd en geen beschadigde dozen.
KlantenserviceZoals ik al eerder schreef hebben ze me in het verleden uitstekend geholpen met een RMA.
AlgemeenHet is de naam die ik het meest frequent rond de top van beste prijzen zie op tweakers en ik vind er dan ook super deals.
Megekko is dus altijd een van de eerste winkels waar ik naar kijk voor computer onderdelen en met goede reden.
Overzichtelijke online shop en zowel de algemene specificaties en de details van de producten zijn zeer makkelijk te vinden op de webpagina's.
Verzending is toegekomen zoals beloofd, op een donderdag besteld en de dag nadien al in huis.
Stevig verpakt en vlot geleverd. Een plezier om te volgen met de tracker van het pakketje.
AlgemeenZeer goede prijzen van 'Tweaker stuff'!
Ondanks (of juist door wat vreemde shopnaam? ) dat ik vergeten was dat ik hier eerder had besteld voor een case-mod, kwam de prijsvergelijking onafhankelijk weer bij hen uit.
zeer goede geautomatiseerde communicatie over status verzending en degelijke stevige verpakking.
Algemeeneen hele fijne winkel om daar iets te bestellen! ze hebben alles voor een goede pc te bouwen. het is letterlijk voor 23.59 bestellen morgen in huis!. de service was perfect als je vragen had ze werden ook fatsoenlijk beantwoordt
Verzendingde levering was optijd en de service was echt heel top!
Klantenserviceik werd erg snel geholpen en ze legde je ook alles uit!
AlgemeenAl jaren klant bij Megekko en vaker besteld. Blijft een topbedrijf met veel aanbod, vooral fijn voor mij als gamer. Wat ik fijn vind is dat de website duidelijk en overzichtelijk is, en bij een bestelling krijg je elke dag bij een langere levertijd een statusupdate. Ook heb ik al eens contact opgenomen met de klantenservice en ze zijn bereid om problemen op te lossen. Enige wat jammer is is dat je verzendkosten zelf moet betalen als je iets retour stuurt. Voor de rest een ontzettend fijne webshop!
VerzendingLevering was snel, goed verpakt. Duidelijke statusupdates. Gaat zoals ik al eerder ben gewend altijd goed met Megekko.
KlantenserviceDe klantenservice reageert vrij snel, helpt bij incidenten en zoekt naar oplossingen. Zou kreeg ik een keer een leuke goodiebag opgestuurd nadat er iets aan de hand was.
AlgemeenERAZER Bandit P20 MD35460 Core Ultra 7 RTX 5060 TI 16GB Gaming PC
Wat is dit een goede PC zeg. Voor een scherpe prijs merk ik nu al dat ik een monster van een Gaming PC heb gekocht. Hij kan alles aan, haalt hoge FPS en is razendsnel! Alles om alles een top gaming pc mooie belichting en alles is gewoon top! Ik was erg bang ober de bezorging en of er niks zou gebeuren, dit was niet het geval en hij presteerd super goed!!!
Zending was snel, er werd snel op e-mail gereageerd met betrekking tot verzending en de doos was helemaal intact!
KlantenserviceSnel antwoord, deskundig advies en een groot forum waar je help kut zoeken.
AlgemeenDit is reeds de 3de keer dat ik bij gegekko bestel. De levering is snel en de artikkelen zijn goed verpakt. Ik heb telkens de actiecode "megekko" gebruikt voor een gratis stickervel te krijgen bij mijn bestelling. Dit is een leuke extra met originele stickers.
VerzendingTot nu toe heb ik de levering altijd de dag erna in huis. De doos was telkens ook gevuld met luchtzakken zodat alles mooi vast ligt.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megeko. Meerdere zelfbouw game PCs tot een muis of keyboard. Zij zijn voor mij een vertrouwde leverancier met een prima prijs en indien op voorraad, de volgende werkdag in huis.
VerzendingIk heb voor 16:00 2 gaming monitoren besteld en ik heb ze de volgende dag geleverd gekregen. Kon ik mooi mijn zoontjes blij maken
AlgemeenOverzichtelijk webshop, producht bescherming was goed en het algemene bestel process van uitkiezen van een product tot en met levering was uitstekend.
VerzendingHad een 5070 TI gelocht en het product was goed verpakt en beschermd opgestuurd.
AlgemeenNieuwe onderdelen besteld voor game pc. Snel verzonden en alles zat goed verpakt. Scherp geprijsd.
VerzendingAlle onderdelen waren stevig verpakt in een grote doos. Levering is snel en vlot verlopen.
AlgemeenIk was op zoek naar Phanteks T30 fans om mijn pc wat stiller te krijgen. En eigenlijk zoals altijd kom ik voor mijn computer onderdelen altijd bij Megekko uit. Goeie producten voor eerlijke of soms zelfs de goedkoopste prijs. Nog nooit een probleem met ze gehad.
VerzendingVerzending kwam 1 dag eerder als verwacht, dat wordt natuurlijk altijd gewaardeerd. Netjes een mailtje met de geupdate datum en track & trace ontvangen. Niks op aan te merken.
AlgemeenHeb een SSD besteld maar kreeg bericht dat mijn bestelling 2 weken vertraagt is. Na 2 weken wachten kreeg ik het bericht dat het nog 1 maand langer duurt. Had dit liever 2 weken eerder geweten maar zal wel automatisch gaan. Heb het product geruild voor een SSD wat wel direct leverbaar is. Dit ging heel gemakkelijk en kreeg een Ideal link voor de bijbetaling. Snel geregeld.
VerzendingNa ruiling ander product gelijk de volgende dag in de bus.
KlantenserviceOp de mail werd snel gereageerd en gelijk een oplossing.
AlgemeenWebwinkel zoals het hoord. Makkelijk bestellen, snel verzonden. Ik moest een product retour doen, en ook dat ging vlot.
Verzendinggoed verpakt, geen gedoe. zoals het hoord. Ook retourzending ging makkelijk/
KlantenserviceIk kwam erachter dat ik mijn ssd had laten zitten in mijn geretourneerde moederbord. Die hebben ze voor mij gezecht, gevonden en opgestuurd. Klasse!
AlgemeenHeb al vaker bij Megekko besteld, site is overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk, en betalen is makkelijk en snel
Netjes verpakt, snel verzonden. Track en trace zit snel in de mailbox. Meestal netjes de volgende dag bezorgd!
Meestal reageren ze snel op vragen. Denken meestal netjes mee aan een oplossing als er iets niet goed is met het gekochte product.
AlgemeenHet werd tijd om mijn oude i7 6700K eindelijk eens met pensioen te sturen. Al een hele tijd via Megekko verschillende builds aan het samen stellen. Tot ik op een dag de knoop doorgehakt heb, we zijn voor een AM5 build gegaan.
De website is zo gemakkelijk in gebruik (of is dat omdat ik er de laatste tijd dagelijks te vinden was? xD ).
Het is een top website, alles is overzichtelijk en ook het bestellen zelf gaat zeer vlot.
Volgende bestelling gaat zijn om mijn trouwe RTX3070 te vervangen, maar voorlopig haal ik nog voldoende FPS in de games die ik speel.
Tot binnenkort
Zoals beloofd volgende dag in huis en gelijk alles in elkaar gezet!