Gebruikers over webshop SOS Solutions
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSOS Solutions biedt aan voor 12:00 besteld, dezelfde avond geleverd.
Product staat op voorraad, voor de zekerheid maar gebeld, na lang wachten nog geen reactie, dus een bericht via Facebook. Ook daar geen reactie.
Even voor 12 toch maar besteld, voor de zekerheid middels afterpay.
Een bevestiging dat de order binnen was, maar daarna stopte de communicatie.
Tegen 15:30 toch maar eens contact gezocht weer, en na een poosje telefonisch contact:
"Nee het product is niet op voorraad"
Ik heb de order direct geannuleerd, want dan lukt leveren de volgende dag ook niet meer.
Het bericht op Facebook was ondertussen nog steeds niet gelezen.
AlgemeenOp 25-09 mijn inmiddels mijn 3e bestelling geplaatst. 4 dagen later nog niks ontvangen. Vorige bestellingen waren allemaal de volgende dag afgeleverd met PostNL.
VerzendingOp hun website staat dat ze versturen met PostNL en GLS. Beide diensten leveren de volgende (werk)dag, vertragingen buitengelaten.
Deze keer was het verzonden met Van Straaten Post. Voor mij een onbekende partij.
Zonder mijn akkoord verzonden met een andere dienst die voor hun goedkoper is, maar de klant langer moet wachten.
Doel van mevrouw aan de lijn is de klant zo snel mogelijk op te laten hangen. Gemeld dat ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen en reactie was dat ze het via Van Straaten Post hebben verzonden, geen track en trace. Waarom? Omdat het door de brievenbus past. Als het door de brievenbus past, wordt het standaard met Van Straaten Post verzonden.
Mijn vorige bestellingen waren allemaal door PostNL bezorgd en betreft zelfde artikelen dus past ook door de brievenbus.
Wanneer wordt het dan afgeleverd? Dat weten zij niet, Van Straaten Post weet dat ook niet. Dus wachten is enige wat ik kan doen...
Als klant mag ik verwachten dat als er op de website vermeldt staat dat het verzonden wordt met PostNL/GLS, dat het ook echt gebeurd en niet met een ander bedrijf. Doe je dat wel, moet je de klant eerst om akkoord vragen.
Ondertussen is het pakket nog steeds niet afgeleverd.
Edit: Net het pakketje binnen gekregen. Alles uit de dozen gehaald en zo in de envelop gedaan. Daar heb ik niet om gevraagd. Als ik iets in/bij een winkel koop dan wil ik ook de dozen en handleidingen erbij.
Ze hebben niet eens de moeite gedaan om de dozen mee te sturen, deze kunnen makkelijk platgevouwen worden en meegestuurd worden zodat het wel in de brievenbus past.
Voor mij nooit meer SOS Solutions en deze order wordt teruggestuurd.
AlgemeenGeen levering - geen actieve communicatie - er zijn leverproblemen die niet gedeeld worden met de klant. Mails dat product verzonden is worden verstuurd ondanks dat men weet dat dit niet klopt. Mag nu 7 dagen wachten voordat ze opnieuw gaan verzenden (ondanks dat men dus al weet dat het überhaupt niet verzonden is. Kun je het nog volgen?
Product besteld - bevestiging van verzenden dezelfde dag ontvangen. 4 dagen later nog niets ontvangen (er zijn problemen met de verzending krijg ik als reactie)
KlantenserviceMail gestuurd met een vraag over mijn levering - geen reactie na 24 uur. Reminder verstuurd en binnen 30 minuten nu wel een reactie.
AlgemeenIk heb een Raspbeery Pi3 met behuizing en SD kaartje besteld. Besteproces was zeer eenvoudig te voltooien. De site is overzichtelijk en biedt de mogelijkheid het basisproduct (Raspberry) uit te breiden met extra opties.
VerzendingBestelling werd snel afgeleverd en was netjes verpakt. Desondanks was er er toch een stukje afgebroken van de plastic behuizing.
KlantenserviceTijdens het bestelproces is iets fout gegaan met onduidelijke oorzaak. De verkeerde SD kaart is geleverd (stond ook op de factuur). De plastic behuizing was ook defect (transportschade?). SD kaart mocht retour en voor beide een correcte versie ontvangen. Prima service!
AlgemeenDe website is duidelijk en bestellen is makkelijk, bv als je voor een RPI rondkijkt, krijg je een lijstje te zien met allerlei opties waardoor het samenstellen van een setje een eitje is. Betalen kan (o.a.) met iDeal wat voor mij toch altijd een pré is.
VerzendingVoor mijn bestelling volstond een stevige enveloppe die door de brievenbus past, scheelt weer aanbellen bij de buren. Gisteren besteld, vandaag binnen. Super.
KlantenserviceVanwege wat onduidelijkheid met de kortingscode had ik de klantenservice nodig. Er werd snel op mijn mailtjes gereageerd, en toen de oorzaak eenmaal gevonden was, werd er ook meteen opgelost. Ondanks deze tegenslag: eind goed, al goed.
AlgemeenIk heb een rfxcom besteld. De rfxcom was exact het bestelde type en werd voor een goed prijs geleverd binnen een par dagen.
VerzendingWel grappig, een order van ruim 100 euro zonder track and trace. Maar blijkbaar gaat dit meestal goed.
AlgemeenVlot verlopen, besteld, betaald en 1 dag later in huis ontvangen. De vernieuwde website is overzichtelijk opgebouwd
VerzendingSnel geleverd zonder vertraging
AlgemeenThis is one of the few shops that offers a Starter Kit Raspberry Pi 3B with the Pi and for a reasonable price: 58,95
AlgemeenBetaling via mister cash heeft enkele dagen blijven hangen. Geld ging wel van mijn rekening maar de bestelling bleef op verwerking betaling staan.
VerzendingGekozen voor verzending via PostNL en hiervoor extra betaald om op zaterdag te leveren (vrijdag voor 17:00 besteld). Pakket kwam pas dinsdag toe.
KlantenserviceBericht verstuurd naar klantenservice via whatsapp op zaterdag 12u, ze reageerden maandag om 14u. Echter geen voorstel tot compensatie voor het probleem met de betaling. Van sorry loopt mijn broekzak over, een kortingsbon had hier wel welkom geweest, al was het maar een tijdelijke.
AlgemeenZeer overzichtelijke website met een veelzijdig assortiment. Het proces van bestellen tot betalen verloopt zeer soepel en gebruiksvriendelijk. Veel betaalmethodes waaronder Afterpay en Ideal. Bestelling zoals altijd de volgende dag in huis.
VerzendingGoed verpakt en de volgende dag al in huis.
AlgemeenDuidelijke website, de artikelen zijn makkelijk te vinden via het menu en betaling via Paypal is natuurlijk supersimpel.
VerzendingHet pakketje kwam snel aan en was goed verpakt.
AlgemeenHet is een makkelijke overzichtelijke webshop met goede uitleg over producten. Ik heb meteen de raspberry pi besteld.
VerzendingEr staan veel manieren van leveren op de webshop. Zelf ben ik nog in afwachting van het product
KlantenserviceJe kunt makkelijk zien waar je met je klacht moet zijn.
AlgemeenScherp geprijsd en snelle levering. Heb al meerdere besteld en eigenlijk altijd goed! Fijne winkel, snel antwoord!
Verzendingraspberry ideaal apparaat
AlgemeenEen aantal jaar geleden heb ik bij Sossolutions wat spullen besteld voor mij Raspberry Pi. Bestelproces was makkelijk en eenvoudig. Ook de aftersales is erg goed. Een keer was de XMBC-installatie op SD-card beschadigd. Na overleg met de klantenservice kon ik de SD-card opsturen en werd de installatie door hen kosteloos hersteld! Topservice!
VerzendingSnelle levering!
KlantenserviceGoeie service, zowel tijdens het bestelling alswel de klantenservice na de levering.
Prima webwinkel. Ik heb nu een aantal keren besteld, fijne website en een snelle afhandeling.
VerzendingPrima, verzonden artikelen kwamen prima verpakt aan.
KlantenserviceIk heb een keer via email een productvraag gesteld. Deze werd snel en deskundig beantwoord.
Nette website, niets op aan te merken. Enig nadeel is wellicht dat het even zoeken is naar de verschillende pakketten (Raspberry PI met doosjes, met kabeltje, met SD-kaart, etc.). Het verschil tussen bundels en korting bij meerdere artikelen maakt het soms even puzzelen.
VerzendingVerzending ging snel. Track&Trace code werd netjes dezelfde dag verstuurd.
KlantenserviceHet SD-kaartje bleek helaas defect. Na een mailtje naar de klantenservice kreeg ik gelijk een (duurder) model toegestuurd.
Dit is mijn goto adres voor alles wat met Raspberry Pi te maken heeft. Ik bestel hier al lange tijd en heb al vele setjes besteld. Ze zijn goedkoop, snel met versturen, flexibel met support en zelfs te bereiken via Whatsapp.
VerzendingEr wordt altijd direct verstuurd waardoor je het bestelde product (mits op voorraad) altijd de volgende dag in huis hebt.
KlantenserviceNiet veel nodig gehad, maar die enkele keer dat het nodig was werd er snel en adequaat gereageerd.
Producten zijn makkelijk te vinden op de website. Qua prijs meestal een van de goedkoopste aanbieders van producten zoals Single Board Computers en accessoires daarvoor. Ik ben tevreden over de producten (Raspberry pi 3B + SD-kaart) die ik bij deze zaak heb gekocht. Zou zeer zeker opnieuw bij deze zaak kopen wanneer ik iets nodig heb.
VerzendingVeel keuze in de manieren van verzenden van producten. Verzenden kan in veel gevallen gratis en vindt plaats binnen de aangeven tijdspanne.
Vele jaren al koop ik bij SOS Solutions mijn RPI's en de benodigdheden. Overzichtelijke site, snel bestellen en altijd correct en snel afgehandeld. Goede prijzen en geen afleverkosten.
VerzendingMeestal de volgende dag, goed verpakt en indien mogelijk door brievenbus.
KlantenserviceMakkelijk contact te maken middels telefoon, mail en WhatsApp. Snel antwoord.
Bestel hier altijd als ik een RPI nodig heb. Snelle levering en klantvriendelijk! Ook de prijzen zijn prima, ik kan iedereen aanbevelen om hier je producten te bestellen.
VerzendingProduct altijd geleverd zoals aangegeven.