CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Winkel ervaring was prima, vooral omdat ik vanuit de pricewatch kwam. Verder rondklikken op de website liet zien dat het niet de meest gelikte ervaring was.

Verzendtijd is iets langer dan je bij andere winkels gewend bent maar ik had gelukkig geen haast. Wat ik meer jammer vond was dat mijn toetsenbord in een doos van gigantische proporties zat (ongeveer verhuisdoos maat, maar dan langer) en deze volledig was gevuld met extra karton. Fijn dat het er zo veilig in zat maar wat een verspilling voor een toetsenbord van twee tientjes.

Fijne winkelervaring, makkelijke site, erg goede prijzen. Mijn enige kritiek waarom ze geen 5 sterren krijgen is omdat de levertijd uit mijn ervaring vaak een paar werkdagen is terwijl je dat tegenwoordig niet vaak ziet. Maar dat geven ze ook gewoon van te voren aan. dus dat is helemaal niet erg.

duurt een klein beetje langer dan dat de tegenstanderd aanbieden.

We hebben recent een TRYX Panorama SE 360 ARGB Zwart waterkoeler aangeschaft voor een klant. De verzending duurde iets langer dan gemiddeld, maar dat was te verwachten aangezien TRYX-onderdelen niet altijd makkelijk verkrijgbaar zijn. Uiteindelijk is het product toch relatief snel geleverd. Onze klant is erg tevreden met de waterkoeler, en dat maakt ons ook blij. Kortom: goede ervaring!

Trackbal mouse gekocht. bij Caps.
Trackbal werkt redelijk. Software is niet fijn, ik wil 2 knoppen inschakelen dat die reageren als linker of rechter muisknop dit is niet mogelijk.
Bezorging. IN tuin geflikkerd.

Pakket was door postbode in de tuin geflikkerd.
Niemand wist er van. Dag later terug gevonden. Niet de eerste keer van DHL.
Belachelijk.

De tweede keer dat ik iets besteld heb bij CAPS. CAPS is vaak de goedkoopste en heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Bij mijn eerste aankoop had ik een GPU gekocht, helaas deed deze niks voor mijn pc en kon ik deze gemakkelijk terugsturen en kreeg ik mijn geld terug.

Mijn tweede keer had ik een voeding besteld, aangezien er uit mijn oude voeding vonken kwamen, werd snel geleverd en was weer de laagste prijs die ik kon vinden bij een betrouwbare webshop.

Waarschijnlijk niet de laatste keer dat ik hier iets koop!

Verzending gaat via UPS, niet het ideaalste, maar via CAPS nog geen problemen mee gehad.

Bij het terugsturen kon ik de klantenservice gemakkelijk bereiken en heb ik uiteindelijk ook mijn geld teruggekregen.

Ik was op zoek naar een nieuwe voeding omdat mijn Corsair HX v2 1200 te groot bleek voor mijn behuizing Lian Li A3. De Lian Li Edge 1300 Platinum gekozen: compact, krachtig en fluisterstil. Bij Caps gekocht, goede prijs en supersnelle levering. Erg tevreden met zowel product als service!

De verzending stond op 3 tot 5 dagen en ik ontving de voeding netjes op dag 5.

Voor deze bestelling geen contact nodig gehad, maar eerdere ervaringen met de klantenservice waren altijd dienstverlenend en positief.

Goede afhandeling van fout van mijn kant, zie de behandeling door de klantenservice verderop in de review.

De initiële levering was juist en op tijd, exact zoals de voorraad aangaf.

Ik had zelf een stomme fout gemaakt door heel snel ander geheugen te bestellen omdat ik dacht dat het bestelde geheugen niet bij mijn moederbord paste.
Bij deze bestelling had ik ook meteen gevraagd of ik het al ontvangen geheugen(wat ik ook al had uitgepakt) eventueel kon terugsturen en wellicht nog iets voor terug ontvangen.
Echter ik kwam later op dezelfde avond erachter waarom het niet werkte. Toen dat was opgelost heb ik meteen maar weer een bericht gestuurd om aan te geven dat de nieuwe bestelling niet meer hoefde.
Meteen de volgende ochtend ontving ik al een reacte dat een refund werd gedaan en een net mailtje dat iedereen wel eens fouten maakt.
Wat mij betreft dus prima opgelost aangezien het een fout van mijzelf was.

Scherpe prijzen, duidelijke website en een prima betaalproces. Status van de bestelling is ook goed te volgen via de website.

Goede verzending. Alles kwam netjes op tijd. Pakket was ook erg goed ingepakt.

Hele goede klantenservice. Twee keer contact opgenomen en beide keren super snel antwoord gehad.

Producten bij deze webshop voor laagste prijs beschikbaar, op basis van Pricewatch. Bestelproces, verzending probleemloos verlopen. De levering was goed verpakt. Al met al een uitstekende ervaring.
(Nog) geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, dus dit is geen onderdeel van mijn beoordeling.

De producten werden snel, volgens indicatie geleverd en de verpakking was meer dan prima. De producten zaten veilig verpakt met voldoende opvulmateriaal in de omdoos.

Bestellen en leveren gaat prima, maar op het moment dat je een keer service nodig hebt kun je het vergeten.

Verzending is niets op aan te merken. Het bestelde werd netjes geleverd.

Al veel hardware bij deze shop laten bestellen door klanten. Deze week voor het eerst een retour moeten aanmelden.

Retour van een moederbord met absurd lage tdp instellingen die niet te wijzigen zijn en CAPS weigert zelfs een antwoord te geven op meerdere berichten van mijn kant.

Hi noreaga,

Via je profiel kon ik je naam achterhalen, echter gezocht op je naam en ik kon geen bestelling vinden. We proberen altijd onze klanten zo goed mogelijk te helpen, kan jij anders je bestelnummer mailen naar support@caps.nl, dan zullen we je verder helpen.

Alvast bedankt en nog een fijne dag gewenst,

Met vriendelijk groet,

De directie

Hier een en ander besteld om een nieuwe pc te kunnen bouwen en de overzichtelijke website was een prima start.

Producten waren erg goed verpakt, en ik heb ze snel (via post.nl) ontvangen. Helemaal tevreden dus.

Had een 9070Xt besteld op de msrp erg tevreden mee, redelijk snel geleverd alles in orde verder.

Heb er 5 dagen op gewacht maar was 1-3 werkdagen aangegeven enigzins jammer.

Heb meeste van de componenenten voor mijn nieuwe pc daar voor een lagere prijs gevonden. Betaling, verzending en klantenservice waren goed, niets op te zeggen.

Al mijn componenten waren goed verpakt en snel verzonden, en kwamen dus ook snel aan.

Er was een foutje in mijn bezorgadres, heb een berichtje naar de klantenservice gestuurd, kreeg zeer snel een antwoord en was even snel opgelost.

Voor mijn vader een simpele kantoor pc besteld bij CAPS. De levering was opnieuw snel en het systeem werkte direct uit de doos. Ideaal voor basisgebruik zoals mailen en tekstverwerken.

Omdat het bereik op zolder onvoldoende was, heb ik een tweede router besteld bij CAPS. Net als de eerste keer werd deze weer snel geleverd en goed verpakt. Het probleem met het bereik is hiermee netjes opgelost.

Ik heb een router besteld bij CAPS en die werd snel en goed verpakt geleverd. De installatie verliep vlot en het apparaat werkt meteen stabiel. De communicatie vanuit de shop was duidelijk, waardoor het hele proces zorgeloos aanvoelde.

Ik heb mijn PC-onderdelen bij CAPS besteld en de levering was snel en netjes verpakt. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep zonder problemen. Ook de klantenservice reageerde vlot op mijn vraag, wat vertrouwen geeft voor toekomstige aankopen.

Prima webshop, prima prijzen en uitstekende, snelle verzending.

Grote kans dat ik hier in de toekomst nog wel eens bestel!

In eerste instantie zou ik de bestelling op een maandag ontvangen, maar alles was zaterdag al binnen.

De producten waren goed en beschermd verpakt in een prima, ruime doos.

Deze webshop behoort vaak tot de goedkoopste, en in combinatie met de snelle levering maakt dat het echt een topper. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen wanneer ik iets nodig heb!

One of the best online stores out there. I have made the order on Thursday and next day it was already at my house. Keep it up, good job 👍

Not much to say here, the delivery was very fast and on time. I am very pleased.

Scorekaart voor CAPS

Qshops