Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBij het bestellen bij SiComputers kunnen klanten rekenen op een naadloze en betrouwbare ervaring. Het bedrijf biedt een gebruiksvriendelijke online winkelomgeving, waar klanten eenvoudig producten kunnen vinden en bestellen. Met een uitgebreid assortiment aan computercomponenten en -accessoires biedt SiComputers keuzemogelijkheden voor verschillende behoeften en budgetten. Bovendien zorgt hun efficiënte orderverwerking voor snelle verzending, waardoor klanten hun producten snel ontvangen. Met een focus op klanttevredenheid en service zet SiComputers zich in om het bestellen van computerbenodigdheden een moeiteloze en plezierige ervaring te maken.
Ook nog wat algemene informatie:
Algemeen: Mijn ervaring met SiComputers heeft me de kans gegeven om de klantenservice en verzending vanuit een ander perspectief te bekijken. Hoewel er aanvankelijk een klein probleem was met ontbrekende kabels bij de levering, ben ik verheugd te kunnen zeggen dat het team van SiComputers snel en efficiënt heeft gereageerd op mijn bezorgdheid. Ze hebben onmiddellijk actie ondernomen om het ontbrekende onderdeel te vervangen en hebben mijn verwachtingen overtroffen door een extra attentie toe te voegen als blijk van hun verontschuldiging voor het ongemak. Dit gebaar toont aan dat SiComputers toegewijd is aan het bieden van uitstekende klantenservice en het oplossen van problemen op een manier die de klanttevredenheid bevordert.
Verzending: Ondanks een kleine hobbel aan het begin van mijn ervaring met SiComputers, kan ik met vertrouwen zeggen dat hun verzendservice opmerkelijk is. Nadat ik contact had opgenomen met hun klantenservice over het ontbreken van kabels bij de levering, werden mijn zorgen snel aangepakt en werd er een vervangende verzending geregeld. De snelheid en efficiëntie waarmee SiComputers reageerde, verdienen lof. Bovendien was de vervangende zending goed verpakt en arriveerde deze op tijd, wat mijn waardering voor hun inzet om klanttevredenheid te waarborgen alleen maar vergroot.
KlantenserviceKlantenservice: Hoewel mijn initiële contact met de klantenservice van SiComputers enigszins teleurstellend was, ben ik blij te kunnen melden dat hun team uiteindelijk boven verwachting presteerde. Na het melden van het ontbreken van kabels bij de levering, werd ik vriendelijk en professioneel behandeld. Het personeel van SiComputers nam mijn bezorgdheid serieus en zette zich in om het probleem snel op te lossen. Ik waardeer hun toewijding aan klanttevredenheid en ben dankbaar voor hun inspanningen om mijn ervaring positief af te ronden.
AlgemeenBestelling gedaan bij deze winkel. Gezien de verwachte levertijd uiteindelijk toch geannuleerd. Snel reactie en snel een credit nota ontvangen.
Ik zou binnen 14 dagen mijn geld terug krijgen. Die 14 dagen zijn nu ruim verstreken. Helaas nog niks ontvangen, ook na contact niet.
EDIT 24-3: Na bijna een maand mijn geld terug. Blij mee, maar zal hier nooit meer wat bestellen.
Een hele snelle reactie op mijn mails. Storten ze het geld maar zo snel terug..
AlgemeenHet bestel en betaalproces ging prima, daarna was het wel nog even spannend wanneer het product daadwerkelijk geleverd zou worden. De verzendbevestiging kreeg ik namelijk op de dag dat het geleverd werd, toen was het product al 1 dag onderweg. Uiteindelijk niks op aan te merken omdat het binnen 2 werkdagen zoals aangegeven geleverd was.
Nog geen ervaring met de klantenservice, maar al met al tevreden over de ervaring.
De site mag wat transparanter zijn in het vermelden van het werken met buitenlandse partners en dat het een soort van dropshipment is. SiComputers was in principe de klant (factuuradres) van een Duitse leverancier met mijn adres als leveradres.
Ik kan me voorstellen dat dit niet altijd goed gaat, maar in mijn geval was het prima, maar voelt het een beetje vreemd omdat je denkt iets uit eigen voorraad te kopen (en normaliter dan slechts één dag levertijd zou hebben). De verzendbevestiging kwam laat, na de daadwerkelijke verzending en dat maakte me initieel wat nerveus afgaande op andere reviews.
AlgemeenNa meer dan een maand aan het lijntje gehouden te zijn is de bestelling alsnog geannuleerd. Vervolgens is het geld niet terugbetaald. Nu moet ik daar weer achteraan.
KlantenserviceZelf achter hun aanzitten als de levertijd niet gehaald wordt, achter je geld aan moeten
AlgemeenNa een teleurstellende ervaring met de SiComputers , ben ik gedwongen om een eerlijke beoordeling te geven van mijn ervaring met dit product.
Het eerste en meest opvallende probleem was het ontbreken van kabels bij de levering. Het is schokkend om een moederbord te ontvangen zonder de benodigde kabels om het correct te kunnen installeren. Dit zorgde niet alleen voor frustratie, maar leidde ook tot extra kosten en tijdverlies bij het zoeken naar vervangende kabels. Het is onaanvaardbaar dat een product van deze prijsklasse niet wordt geleverd met alle benodigde accessoires.
Wat nog teleurstellender was, was de gebrekkige klantenondersteuning van SiComputers. Toen ik contact opnam met SiComputers over het ontbreken van de kabels, werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Het leek alsof niemand bereid was om verantwoordelijkheid te nemen voor het probleem en mij te helpen een oplossing te vinden. Dit gebrek aan ondersteuning en communicatie heeft mijn vertrouwen in SiComputers ernstig geschaad.
AlgemeenPSU gekocht voor een mooie prijs. Scheelde 30 euro met de volgende webshop. Product is geleverd in gesealde doos en dus net zo nieuw als de duurdere winkels. Op de 10de in de avond besteld en op de 12de al vrij vroeg en mail gehad dat het product verzonden is. Dus dat is goed optijd gegaan.
VerzendingProduct werd geleverd door PostNL. Goed op de hoogte gehouden via de e-mail wanneer product verzonden werd. Levering binnen twee werkdagen, zoals was aangegeven op de website.
AlgemeenIk heb onlangs een PSU besteld bij SIComputers, en alles ging goed en op tijd; Ik raad ze ten zeerste aan! Ik ben tevreden over hun klantenservice, flexibiliteit en snelle levering!
VerzendingDe trackingcode werd op de eerste werkdag sinds de bestelling verzonden (ik bestelde op zaterdag en had niet verwacht dat deze eerder dan maandag zou arriveren). Het pakketje arriveerde zoals beloofd de volgende dag, netjes verpakt en alles was in goede staat!
KlantenserviceEen paar minuten na mijn bestelling uiteindelijke ik dat ik een ander model wilde met meer kracht en iets duurder. Ik heb een e-mail geschreven naar hun klantenondersteuning. Op de eerste verrassing na mijn bestelling antwoordden ze met een beleefde e-mail waarin stond dat ze mijn bestelling had aangepast en waarin ze me het verschil te betalen tussen de modellen die ik had zeer besteld en het model dat ik wilde. Dus die daad ik en degene die ik wilde werd!
Algemeenkrijg new mobo waar dingen gewoon missen de 1 x Mini SAS HD to 4*SATA Cable (60cm)• 1 x ATX 4P to 24P Power Cable (8cm)• 1 x SATA 6P to 15P Power Cable (80cm)• 1 x SATA3 Cable (60cm)• 1 x Screw for M.2 Socket grote kans dat open is geweest of gebruikt is
Verzendingkrijg new mobo waar dingen gewoon missen de 1 x Mini SAS HD to 4*SATA Cable (60cm)• 1 x ATX 4P to 24P Power Cable (8cm)• 1 x SATA 6P to 15P Power Cable (80cm)• 1 x SATA3 Cable (60cm)• 1 x Screw for M.2 Socket grote kans dat open is geweest of gebruikt is
AlgemeenIk zocht een computerkast die groot genoeg is om mijn 420mm radiator in te plaatsen, bij Si-computers gevonden, maar aangezien ik de hele week van huis ben, gemaild of de bestelling donderdag verzonden kon worden en het was met die ene mail ook direct geregeld. Helemaal top! Kast was in een omdoos verpakt met extra karton om op te vullen dus geen plastic airbags ofzo, erg duurzaam!
VerzendingSimpelweg perfect en erg klantvriendelijk. Snelle reactie en de toon was vriendelijk maar niet overdreven gemaakt vriendelijk, waar ik een hekel aan heb, gewoon menselijk.
KlantenserviceKreeg de eerste werkdag na mijn bestelling direct antwoord op mijn mailtje om de bestelling later verzenden. Helemaal top.
AlgemeenAl meerdere keren een bestelling geplaatst via SIcomputers. Je kan op je account pagina mooi bijhouden of je bestelling al compleet is en verzonden kan worden.
Componenten zoeken op de website gaat ook zonder problemen omdat de website mooi overzichtelijk is.
Levering meestal binnen 2-3 werkdagen. bestelling was ook goed verpakt en opgevuld met extra karton
AlgemeenMeerdere harde schijven besteld over een tijdspanne van een jaar. Nooit enige problemen gehad met bestellen, betalen of de levering.
VerzendingSnelle service, meestal binnen 2 of 3 dagen geleverd en uitstekend verpakt. Alle harde schijven die ik ontvangen heb zijn stevig ingepakt en onbeschadigd aangekomen
AlgemeenGoede website gevonden via Tweakers Pricewatch. Hiervoor gekozen omdat de prijs het laagst was en de verzending snel.
VerzendingJe wordt goed op de hoogte gehouden van verzending. Ook de voorwaarden staan duidelijk aangegeven.
AlgemeenIk had op 7 maart een moederbord (b-keuze | open doos) besteld. Deze was voor een goede korting te koop, dus meteen m'n kans gegrepen. Op 8 maart ontving ik mail dat de bestelling klaar voor verzending was en later op de dag kreeg ik een traceerlink. Het moederbord is vandaag keurig afgeleverd en voldoet prima. Product is gewoon nieuw, met alles er op en eraan.
VerzendingWerd verzonden met PostNL en afgeleverd op de datum dat dit zou gebeuren volgens de website.
AlgemeenVorige week een NUC besteld en het product werd snel geleverd. Keuze gemaakt voor Si omdat ze in de vergelijker het goedkoopst waren. Alles verder naar verwachting.
VerzendingVoornamelijk een probleem met PostNL is dat ze consistent pakketjes voor de deur zetten en tekenen voor ontvangst negeren. Misschien dat Si hier meer aan kan doen om dit te forceren.
AlgemeenOp 3 maart een moederbord, processor, voeding en opslag gekocht, het proces is vlekkeloos verlopen en binnen de aangegeven 3 dagen verzendtijd binnengekomen.
1 punt van kritiek dat ik heb is dat een aantal producten op de site geen foto's hebben, verder is het een prima site.
De verzending is zonder problemen verlopen en zoals aangegeven was de verzending binnen 3 dagen binnen.
AlgemeenIk heb onlangs mijn nieuwe CPU, CPU-koeling en werkgeheugen besteld bij SiComputers en ik kan niet anders dan lof uitspreken over mijn ervaring. Ik ben een trouwe klant van SiComputers en elke keer leveren ze opnieuw uitstekend werk. Deze keer was geen uitzondering. Mijn bestelling kwam snel en in perfecte staat aan, precies zoals ik gewend ben van SiComputers.
Ik moet ook opmerken dat de website van SiComputers duidelijk en overzichtelijk is, waardoor het winkelen een plezierige ervaring is. Hoewel ze misschien niet altijd de allergoedkoopste zijn op het moment van aankoop, vind ik de extra kosten de moeite waard, wetende dat ik een betrouwbare service krijg. Bovendien was het bestelproces probleemloos en werd ik netjes op de hoogte gehouden via e-mail.
Al met al kan ik alleen maar zeggen dat SiComputers wederom een uitstekende service heeft geleverd. Mijn upgrade was een groot succes en ik ben erg blij met mijn aankoop. SiComputers blijft mijn favoriete webshop vanwege hun competitieve prijzen en betrouwbare klantenservice. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige computeronderdelen.
Wat de verzending betreft, was het een vlekkeloze ervaring. Mijn bestelling werd binnen slechts 3 werkdagen bezorgd. De verpakking was stevig en goed gevuld met papier, waardoor mijn producten veilig en onbeschadigd arriveerden. Hoewel de doos een hele lichte deuk vertoonde aan de zijkant, was dit nauwelijks merkbaar en had het geen invloed op de inhoud.
AlgemeenDuidelijke webshop met voldoende keuze.
Alles is perfect verlopen. Zowel de bestelling als communicatie als levering.
Bij de verkochte artikelen staat voldoende info.
Ben aangenaam verrast, ondanks dat er wel wat negatieve reacties over de site staan. Maar een slecht review is vlug gegeven, voor een goed word de zin soms moeilijker. De meeste die slecht spreken zijn dikwijls zelf de oorzaak v h probleem. Verkeerd besteld, adres verkeerd, ….enz Daarom dat ik deze schrijf. Ik bestel er zo terug. Enkel een puntje om rekening mee te houden is dat de levertermijn meestal langer dan 3dagen is.
De leveringstermijn was wat langer dan de 2a3 dagen dagen ipv de 2a3 dagen die opgegeven stond. Vrijdag avond besteld en Donderdag aangekomen, indien je het weekend niet bijtelt 4 dagen. Wat nog aanvaardbaar is.
AlgemeenIk heb vaker producten gekocht bij SiComputers.
Ze hebben altijd alles keurig geleverd. Ik ben nog nooit teleurgesteld.
Het product zou binnen 3 werkdagen worden geleverd.
Ik heb in het weekend besteld en het product pas vrijdag, na 5 werkdagen, verzonden.
PostNL heeft het pakket zaterdag bezorgd.
De belofte van 2 tot 3 dagen levertijd is niet waargemaakt.
Maar 5 dagen is redelijk, zolang je er niet op 3 dagen rekent.
Alle vragen die ik heb gesteld worden altijd keurig en snel beantwoord.
Ook de vragen over deze bestelling was na 1 uur beantwoord.
Helaas wel met de verwachting dat de bestelling waarschijnlijk donderdag zou worden verzonden. Dat is dus vrijdag geworden.
AlgemeenMaandag ochtend de bestelling geplaatst, vrijdag binnengekregen.
Mijn bestelling deed iets langer dan de aangeduide "2 tot 3 werkdagen" helaas.
Maar voor de prijs die Si hun producten biedt is dit een kleien terugslag.
Het deed langer dan verwacht, en in de tussentijd was het wat stil kwa contact.
AlgemeenIk heb bij Si een nieuw moederbord en processor gekocht omdat deze echt aan een upgraden toe waren. Bestelling duurde een paar dagen omdat de koelpasta die ik erbij had uitgekozen nog niet op voorraad was, dit was vooraf bij mij bekend. Bestelling na een paar dagen goed en jn prima staat ontvangen. Man wat ben ik blij met mijn upgrade!
VerzendingBestelling op tijd, in één zending en in goede orde ontvangen. Ik vond het prettig dat er gewacht werd tot de bestelling in één keer kon worden verzonden.