CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Goedkoopste aanbieder. Duurt wel meestal een paar dagen tot ze het verzenden, maar dat staat er bij. Verzending is goed, met degelijke verpakking. Gemengde ervaring met klantenservice: retour goed en snel afgehandeld, advies niet goed.

Prima verpakt en verzending 'gewoon' met PostNL, die bij mij in de wijk betrouwbaar zijn.

Het ging om een videokaart om een HDMI en DP toe te voegen aan een refurbished pc. Eerder had ik een verkeerde besteld; het moest een low profile model (kortere pci bracket, niet minder slots hoog!) zijn. Contact over retour hiervan met de klantenservice was prima en ik kreeg snel bericht dat mijn retour goed ontvangen was. (Dit is wel een webwinkel waarbij je zelf moet betalen voor de retourzending, maar dat is meteen duidelijk.) Klantenservice gaf wel aan dat ze geen low profile videokaarten in het assortiment hadden, terwijl dat wel zo was. Ik til hier niet al te zwaar aan, omdat ik zelf ook moeite had met er een vinden omdat low profile zowel kan slaan op die korte bracket als op enkelslots kaarten en het forum hier heb ingeschakeld.

Bestellen gaat gemakkelijk en waarschijnlijk kom je bij SiComputers terecht omdat ze gewoon de scherpste prijzen hebben. De website is light weight en spreekt voor zich zonder al te veel poespas

Verzending is gewoon prima geregeld. Een verbeterpunt zou zijn als je via email op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Als er bijvoorbeeld 2-3 dagen levertijd op een product staat zou het prettig zijn als de klant automatisch op de hoogte wordt gehouden dat het iets langer kan duren. (ook bij een deelbestelling)

Hier staan weer zeer scherpe prijzen tegenover.

Reactie van de klantenservice is kort, bondig en correct. 6 jaar geleden heb ik hier ook wat besteld naar volle tevredenheid en dit is nog steeds in orde dus.

Kortom je zal hier geen miskoop doen let wel op de levertijd! Als dit echt essentieel is zou ik eerst alvorens te kopen eerst contact opnemen of dit gaat lukken.

Na mijn vraag wanneer complete levering verstuurd, heb ik snel een reactie ontvangen. Als de status van de levertijden wat beter en sneller aan de klant wordt gecommuniceerd kreeg SiComputers 5 sterren.

Snel geleverd geen problemen onderweg, niks ontbrak alles was veilig geleverd en het was makkelijk te checken.

Het pakket was snel binnen (2 dagen) en er was niets beschadigd. De artikelen waren netjes in gepakt.

Besteld via de website, 1 artikel op voorraad, de andere 1-2 dagen levertijd.
Keurig geïnformeerd over het verloop en 's avonds een bericht dat het artikel verstuurd was.
Tot mijn verbazing kreeg ik 's morgens een bericht dat het andere artikel ook op dezelfde dag zou worden bezorgd. Erg fijn! Top geregeld dus.

Zie algemene beoordeling. Hoewel artikel niet op voorraad was, wel de volgende dag geleverd. Goed op de hoogte gehouden via e-mail over het verloop met track & trace code.

Tja, wat kan ik zeggen? Deze winkel wilt geen klanten en laat staan dat ze klanten te woord willen staan... Ze verkopen dingen die ze niet hebben, doen beloftes die ze niet na komen en de klantenservice speelt verstoppertje.
Ik heb hier op zondag 3 ssd's besteld die op voorraad zouden zijn en een levertijd van 2 tot 3 dagen zouden hebben. Nadat de ssd's op donderdag nog niet waren verzonden heb ik met veel moeite de order kunnen annuleren.

Bestelling is niet binnen de beloofde levertijd verzonden. De levering heeft überhaupt niet plaatsgevonden want wat je niet hebt kun je niet versturen.

Meerdere malen geprobeerd te bellen maar na 30 minuten lang te hore dat je de eerstvolgende bent wordt er automatisch opgehangen. Uiteindelijk via whatsapp middels een soort van slow chat de winkel toch kunnen bereiken. Daar werd echt serieus uitgelegd dat als er te weinig personeel is de telefoon gewoon niet wordt opgenomen... Leuk dat je dan 30 minuten lang te horen krijgt dat je de eerstvolgende bent en dus voor niets zit te wachten. Vervolgens aangegeven de bestelling te willen annuleren. Krijgt ik terug dat ze bij sales voor me gaan vragen wat er aan de hand is... Aangegeven dat ze niet hoeven te vragen en nogmaals duidelijk gemaakt dat ik wilde annuleren. Dat werd toen gelukkig wel gedaan maar heb alsnog meer dan een week op mijn geld moeten wachten.

Snel geleverd geen problemen onderweg, niks ontbrak alles was veilig geleverd en het was makkelijk te chekken

Snel binnen 2 dagen en geen problemen tussendoors geen beschadigingen en veilig en netjes in gepakt

SiComputers verkoopt me SSD's aan een bijzonder lage en veruit de goedkoopste prijs in Nederland. Producten helaas niet op voorraad. Wachten, wachten ... op andere sites is hetzelfde product ondertussen duurder geworden. Op de website van SiComputers wordt het product geschrapt.
Terwijl ik bijna een jaar wacht op de levering, dringt SiComputers er 4 keer op aan dat ik zelf de bestelling opzeg. Hier ga ik niet op in aangezien de overeengekomen prijs nog steeds interessant is en laat hen telkens weten dat ik bereid ben nog langer te wachten. Maar SiComputers geeft niet op en stelt: het product is end-of-life, wordt niet meer gemaakt en onmogelijk te verkrijgen - nooit meer.
Uiteindelijk geeft ik toe en zeg ik de bestelling op. Nog geen 2 weken later biedt SiComputers exact hetzelfde product aan op hun website en aan een veel hogere prijs dan overeengekomen. Dus neem ik teleurgesteld contact op en vraag ik naar enige tegemoedkoming in de prijs na me onheus te hebben behandeld. Maar aangezien SiComputers (citaat) "geen enkele fout" heeft gemaakt, zijn tegemoedkomingen of inschikkelijkheid niet aan de orde.

Zonder het te beseffen heeft SiComputers hiermee enkele grote klanten verloren. Mijn vertrouwen in SiComputers is ook end-of-life.

Tot nooit meer!

Nooit geleverd omdat SiComputers verkoos de verkoopsovereenkomst op te zeggen, om het product aan een hogere prijs kunnen verkopen.

Iedereen kan fouten maken en ik verplicht niemand iets te verkopen met verlies. Maar liegen en bedriegen horen niet thuis in het woordenboek van een respectvolle klantenservice

De laatste tijd bestel ik vaker bij si computers. De prijzen zijn vaak sherp bij ze. Verzendingen gaan goed.
En ook de communicatie per email verloopt prima.
De bestelling die ik had gedaan had wat vertraging op gelopen. (Psu) hiervan ben ik op de hoogte gebracht met de vraag of ik wilde wachten, of hem wilde ruilen naar een ander product, zodat de bestelling eerder binnen zou zijn. (in dit geval gewacht). Zoals het dus nu gaat is het een prima onderneming.

Track en trace code ontvangen via de mail. En netjes verpakt in een stevige doos.

Zoals hierboven al vernoemd. De communicatie verloopt prima via de mail. Ik kreeg ook vrij snel reactie terug op mijn email.

Was opzoek naar specifieke hdd Tray van supermicro samen met een pcie naar m2 adapter. Beide hier kunnen vinden en naar aantal dagen in huis.

Verzenden ging prima en alles was na verzenden en dag later bezorgd. Net op de hoogte gehouden via mails.

1 van mijn RAM sticks, besteld bij een andere shop, was defect. Bij SicComputers RAM besteld en geupgrade naar 2x32GB 3600MHz. RAM werkt perfect en mijn computer voelt nu sneller. Windows gebruikt nu gemakkelijk 20GB en 10-30GB cache. Ook meteen mijn cpu geupgrade naar x3d, werk perfect. En mijn kapotte draadloze muis vervangen door logitech bluetooth muis, werk ook perfect.

Goed aangekomen en verpakt. Zoals op de website duidelijk stond aangegeven zou het meerdere dagen duren.

Complete computer inclusief monitor besteld via SiComputers. Bestelling plaatsten werkte makkelijk en levertijden waren erg divers maar minstens een paar dagen volgens de website. Communicatiemailtjes over status waren duidelijk. Ook de bestelling in meerdere delen werd goed aangegeven.

Verzending kwam in twee delen. Monitor kwam los via UPS uit Duitsland en de rest van de onderdelen kwam 5 dagen later uit Nederland via PostNL. Monitor was verpakt in eigen doos, gelukkig met voldoende schuim want de doos had duidelijk wat "actie" gezien onderweg. Rest van de onderdelen kwam in één grote doos in eigen verpakkingen. Daar had iemand echt even tetris op lopen spelen en was echt excellent verpakt!

Groot aanbod, scherp geprijsd. Ik zou er nogmaals bestellen. let wel op, beschikbaarheids indicatie op de website kan inaccuraat zijn.

De indicatie voor de leveringstijd van mijn werkgeheugen klopte niet. Er stond aangegeven dat deze binnen 2-3 werkdagen verstuurd zouden worden. Dit duurde echter een hele week. Ik zou volgende keer de beschikbaarheid per e-mail checken, vooral als je haast hebt.

Keurig verpakt, na verzending snel in huis.

Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar, meerdere malen binnen werktijd gepoogd te bellen zonder gehoor.

Er wordt wel zeer snel en adequaat gereageerd op e-mails. Daarmee fijne ervaring gehad.

Goede prijs producten, levering deed er iets langer over dan op de website. Reactie via klantenservice was snel en professioneel.

Levering was later zonder mail van verkoper. Een waarschuwing zou fijn geweest zijn om de verwachtingen te temperen.

Klantenservice was snel en professioneel. Had een duidelijk antwoord binnen een dag. Zou alleen voorkomen kunnen worden bij een automatische mail bij verlate levering.

alles tip top behalve de verzendingstijd (4 dagen voor een eenvoudige monitor te verzenden vond ik aan de hoge kant)

Jammer dat het 4 dagen duurde om het artikel te verzenden, en wel onmiddellijk gebeurde nadat ik de klantendienst heb gecontacteerd.

Zeer snelle en adequate reactie van de klantendienst. Ook de toon van de reactie was empathisch en uiteindelijk was ik dezelfde dag geholpen. Ik ben tevreden

ik wilde de behuizing +voeding vervangen eerst inlichtingen gevraagd en werd snel beantwoord.
Daarna besteld en werd snel geleverd. (super)

bestel altijd bij si Computers altijd snel en netjes afgehandeld.wel eens bij andere
leveranciers waar daat niet zo is

Ik werd snel beantwoord.naar de vragen die ik had gesteld.
Een zaak die wat doet voor de klant al is het niet groot

Op 1 Oktober een Iphone 13 256gb online gekocht bij SiComputers. Mooie aanbieding voor 674 euro, wat 18% goedkoper is dan elders. Gezien de introductie van de Iphone 15 leek het mij realistisch dat oudere Iphones wat goedkoper worden aangeboden. 18% korting is wat mij betreft geen "foute pricing".
Besteld, bevestiging ontvangen en ook faktuur ontvangen.
Op 2 Oktober een mailtje: helaas is de telefoon niet meer op voorraad en is deze ook niet meer leverbaar. Daar ben ik het uiteraard niet mee eens: we hebben namelijk en koopovereenkomst en de Iphone 13 is nog gewoon leverbaar bij Apple. Ik wijs hen dan ook met een vriendelijke email op de overeenkomst.
Wederom een mail terug dat de Iphone niet leverbaar is en dat de overeenkomst wordt ontbonden.
Na nog wat email-wisseling, wat overigens van beide kanten op een vriendelijke manier gebeurt, wijs ik hen op hun wettelijke plicht om de telefoon te leveren zoals overeengekomen dat ik desnoods overga tot dekkingskoop. Hierbij zal SiComputers mij het verschil tussen de aangeboden prijs en de prijs elders moeten vergoeden.
Via email ontvang ik een creditnota voor het originele bedrag (674 euro) en wordt medegedeeld dat ik nog 14 dagen mag wachten op terugbetaling.
Wat mij betreft een zeer slechte service.

Product nooit ontvangen en zal ook nooit verstuurd gaan worden ondanks koopovereenkomst. Vermoeden bestaat dat men niet wil leveren ivm te laag aangeboden prijs.

Hoewel de toon van de email-wisseling altijd vriendelijk blijft, komen we niet tot een gewenste oplossing.

Bestellen gaat makkelijk, ook was duidelijk dat mijn artikelen niet bij hun op voorraad waren. Bij vele anderen kom je daar pas achter als je de bestelling geplaatst hebt. SiComputers had ook een vraag aan mij betreffende mijn gegevens, dit contact verliep erg vriendelijk en correct. Ook kreeg ik een mail wanneer mijn spullen onderweg waren. Prijs van de artikelen waren hier ook erg goed (Western Digital 6tB schijven).

Produkt was superveilig verpakt, levering was keurig in orde! Ook klopte de geschatte levertijd, dit kon ik ook online volgen. Je kunt dus zien of het produkt bij hun op voorraad is of niet.

Zoals vermeld waren er wat vragen over mijn gegevens, deze communicatie verliep erg vriendelijk en correct, ik heb echt niets te klagen!

Via Tweakers op zoek naar de Unify producten die ik zocht.
Si stond hoog in de beoordeling en de prijzen waren laag.
Dat verdiende een kans.

Goed ingepakt en snel verzonden. Donkerbruin papier onder en boven de producten en een goede stevige doos.

Voor mij het belangrijkste!
Mega blij hoe de klantenservice mijn eigen fout op verzoek heeft gecorrigeerd.
Het product aangepast op de order en dat voorkwam een extra retour.

Duidelijke en overzichtelijke webshop en bestelproces. Ik zocht een Mac mini en vond hier een uitvoering tegen een heel scherpe prijs

Goede communicatie over verzendproces. Verwachte levertijd op de website bij het product komt overeen. Goed en stevig verpakt. Heel tevreden over deze webshop en kom zeker nog een keer terug!

Ik had nog wat onderdelen nodig voor mijn PC. Ik vond ze bij SiComputers voor een prima prijs. Bestelling, Betaling, verzending en levering allemaal prima. Ik kom weer eens terug!

Alles goed verpakt. Mooi netjes geleverd. Ik ben er erg tevreden mee! Ga zo door.

Scorekaart voor CAPS

Qshops