Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl meerdere keren een bestelling geplaatst via SIcomputers. Je kan op je account pagina mooi bijhouden of je bestelling al compleet is en verzonden kan worden.
Componenten zoeken op de website gaat ook zonder problemen omdat de website mooi overzichtelijk is.
Levering meestal binnen 2-3 werkdagen. bestelling was ook goed verpakt en opgevuld met extra karton
AlgemeenMeerdere harde schijven besteld over een tijdspanne van een jaar. Nooit enige problemen gehad met bestellen, betalen of de levering.
VerzendingSnelle service, meestal binnen 2 of 3 dagen geleverd en uitstekend verpakt. Alle harde schijven die ik ontvangen heb zijn stevig ingepakt en onbeschadigd aangekomen
AlgemeenGoede website gevonden via Tweakers Pricewatch. Hiervoor gekozen omdat de prijs het laagst was en de verzending snel.
VerzendingJe wordt goed op de hoogte gehouden van verzending. Ook de voorwaarden staan duidelijk aangegeven.
AlgemeenIk had op 7 maart een moederbord (b-keuze | open doos) besteld. Deze was voor een goede korting te koop, dus meteen m'n kans gegrepen. Op 8 maart ontving ik mail dat de bestelling klaar voor verzending was en later op de dag kreeg ik een traceerlink. Het moederbord is vandaag keurig afgeleverd en voldoet prima. Product is gewoon nieuw, met alles er op en eraan.
VerzendingWerd verzonden met PostNL en afgeleverd op de datum dat dit zou gebeuren volgens de website.
AlgemeenVorige week een NUC besteld en het product werd snel geleverd. Keuze gemaakt voor Si omdat ze in de vergelijker het goedkoopst waren. Alles verder naar verwachting.
VerzendingVoornamelijk een probleem met PostNL is dat ze consistent pakketjes voor de deur zetten en tekenen voor ontvangst negeren. Misschien dat Si hier meer aan kan doen om dit te forceren.
AlgemeenOp 3 maart een moederbord, processor, voeding en opslag gekocht, het proces is vlekkeloos verlopen en binnen de aangegeven 3 dagen verzendtijd binnengekomen.
1 punt van kritiek dat ik heb is dat een aantal producten op de site geen foto's hebben, verder is het een prima site.
De verzending is zonder problemen verlopen en zoals aangegeven was de verzending binnen 3 dagen binnen.
AlgemeenIk heb onlangs mijn nieuwe CPU, CPU-koeling en werkgeheugen besteld bij SiComputers en ik kan niet anders dan lof uitspreken over mijn ervaring. Ik ben een trouwe klant van SiComputers en elke keer leveren ze opnieuw uitstekend werk. Deze keer was geen uitzondering. Mijn bestelling kwam snel en in perfecte staat aan, precies zoals ik gewend ben van SiComputers.
Ik moet ook opmerken dat de website van SiComputers duidelijk en overzichtelijk is, waardoor het winkelen een plezierige ervaring is. Hoewel ze misschien niet altijd de allergoedkoopste zijn op het moment van aankoop, vind ik de extra kosten de moeite waard, wetende dat ik een betrouwbare service krijg. Bovendien was het bestelproces probleemloos en werd ik netjes op de hoogte gehouden via e-mail.
Al met al kan ik alleen maar zeggen dat SiComputers wederom een uitstekende service heeft geleverd. Mijn upgrade was een groot succes en ik ben erg blij met mijn aankoop. SiComputers blijft mijn favoriete webshop vanwege hun competitieve prijzen en betrouwbare klantenservice. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige computeronderdelen.
Wat de verzending betreft, was het een vlekkeloze ervaring. Mijn bestelling werd binnen slechts 3 werkdagen bezorgd. De verpakking was stevig en goed gevuld met papier, waardoor mijn producten veilig en onbeschadigd arriveerden. Hoewel de doos een hele lichte deuk vertoonde aan de zijkant, was dit nauwelijks merkbaar en had het geen invloed op de inhoud.
AlgemeenDuidelijke webshop met voldoende keuze.
Alles is perfect verlopen. Zowel de bestelling als communicatie als levering.
Bij de verkochte artikelen staat voldoende info.
Ben aangenaam verrast, ondanks dat er wel wat negatieve reacties over de site staan. Maar een slecht review is vlug gegeven, voor een goed word de zin soms moeilijker. De meeste die slecht spreken zijn dikwijls zelf de oorzaak v h probleem. Verkeerd besteld, adres verkeerd, ….enz Daarom dat ik deze schrijf. Ik bestel er zo terug. Enkel een puntje om rekening mee te houden is dat de levertermijn meestal langer dan 3dagen is.
De leveringstermijn was wat langer dan de 2a3 dagen dagen ipv de 2a3 dagen die opgegeven stond. Vrijdag avond besteld en Donderdag aangekomen, indien je het weekend niet bijtelt 4 dagen. Wat nog aanvaardbaar is.
AlgemeenIk heb vaker producten gekocht bij SiComputers.
Ze hebben altijd alles keurig geleverd. Ik ben nog nooit teleurgesteld.
Het product zou binnen 3 werkdagen worden geleverd.
Ik heb in het weekend besteld en het product pas vrijdag, na 5 werkdagen, verzonden.
PostNL heeft het pakket zaterdag bezorgd.
De belofte van 2 tot 3 dagen levertijd is niet waargemaakt.
Maar 5 dagen is redelijk, zolang je er niet op 3 dagen rekent.
Alle vragen die ik heb gesteld worden altijd keurig en snel beantwoord.
Ook de vragen over deze bestelling was na 1 uur beantwoord.
Helaas wel met de verwachting dat de bestelling waarschijnlijk donderdag zou worden verzonden. Dat is dus vrijdag geworden.
AlgemeenMaandag ochtend de bestelling geplaatst, vrijdag binnengekregen.
Mijn bestelling deed iets langer dan de aangeduide "2 tot 3 werkdagen" helaas.
Maar voor de prijs die Si hun producten biedt is dit een kleien terugslag.
Het deed langer dan verwacht, en in de tussentijd was het wat stil kwa contact.
AlgemeenIk heb bij Si een nieuw moederbord en processor gekocht omdat deze echt aan een upgraden toe waren. Bestelling duurde een paar dagen omdat de koelpasta die ik erbij had uitgekozen nog niet op voorraad was, dit was vooraf bij mij bekend. Bestelling na een paar dagen goed en jn prima staat ontvangen. Man wat ben ik blij met mijn upgrade!
VerzendingBestelling op tijd, in één zending en in goede orde ontvangen. Ik vond het prettig dat er gewacht werd tot de bestelling in één keer kon worden verzonden.
AlgemeenIk heb een Sapphire RX 7700 XT besteld bij SiComputers. Ze hadden de laagste prijs en ik hapte meteen toe. De bestelling is makkelijk te plaatsen zonder account. Je krijgt de optie om een account te maken na afloop, maar het is niet verplicht. Verzendkosten worden toegevoegd op het einde en zijn realistisch.
*Ik maak kans op het ontvangen van een prijs, maar ik was sowieso van plan om een review te schrijven vanwege de klantenservice.
De verzending was zonder problemen. De levering was binnen 2 dagen met PostNL. De bestelling was goed verpakt met papier/karton om de doos te vullen. Er zat een klein deukje in een hoek van de doos, maar niet noemenswaardig. Het product zelf is niet beschadigd geraakt.
KlantenserviceNadat het product geleverd was, zakte de prijs bij SiComputers nog verder met ongeveer 9 euro. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice heb ik zonder moeite het verschil terug gekregen van SiComputers.
AlgemeenWebsite is duidelijk en overzichtelijk, en de prijzen zijn prima. Op moment van aankoop niet de allerallerallergoedkoopste, maar de meerprijs van een paar procent was een goede aanleiding om Jeff Bezos niet onnodig te spekken. De bestelling is verder ook probleemloos verlopen, dus op betaling e.d. niets aan te merken. Netjes op de hoogte gehouden per mail.
Mijn HDD is netjes conform de beloftes ook dezelfde dag nog verzonden (bestelling tegen 16:00; verzendingsmail tegen 17:00; ontvangst de volgende dag). E.e.a. was dusdanig ingepakt dat ik langer bezig ben geweest om hem uit te pakken dan hem in te bouwen. xD Was prima zo. Nette, positieve indruk, zeker voor herhaling vatbaar!
P.S. Ik heb de klantenservice niet nodig gehad, dus over dat aspect kan ik niet oordelen.
AlgemeenUnifi switch en aantal Seagate HDDs besteld. Verzending ging snel en producten waren goed verpakt.
VerzendingWel ietwat jammer dat het in twee deelzendingen aan kwam ivm de uitstoot. Unifi switch kwam in de fabrieksverpakking maar dat stel ik wel op prijs (minder afval).
AlgemeenIk heb een OLED-monitor besteld. Het betrof een item in geopende doos, die voor een zeer scherpe prijs werd aangeboden (zo'n 100 euro goedkoper dan nieuwprijs bij Si zelf en bij concurrenten).
VerzendingItem was goed verpakt (als nieuw), kwam zoals omschreven en werkt perfect. Werd geleverd door PostNL, dus ook gewoon met nette track & trace updates. Levering duurde 1 werkdag, zoals aangegeven. Geen klachten van mijn kant.
Algemeen2 producten besteld, de eerste kwam snel zonder problemen.
Ik kreeg een aantal dagen later te horen dat het andere product toch niet op voorraad was en dat ik een alternatief kon zoeken of het moest annuleren. Bij het zoeken van een alternatief zou ik nog extra kosten moeten betalen.
Uiteindelijk met hulp van de klantenservice het geld terug gekregen en elders besteld.
Snelle verzending zonder schade (zolang het product op voorraad is), pakket was zo compact mogelijk ingepakt.
KlantenserviceKlantenservice reageert snel en is vriendelijk, maar daar blijft het ook bij. Ik mis nog wat meer persoonlijke hulp.
AlgemeenGewoon alles zoals je dat mag verwachten. iDeal, next day delivery, netjes verpakt, goed geinformeerd.
VerzendingNext day delivery met PostNL, netjes verpakt, goed geinformeerd, track&trace. Gewoon zoals het hoort te gaan.
AlgemeenBestelling de volgende dag ontvangen, product (Logitech BRIO 4k) was goed extra verpakt. Werkte meteen na aansluiten.
VerzendingDe bestelling is de volgende dag geleverd en er kwam een vriendelijke bezorger (UPS) aan de deur.
AlgemeenProduct besteld op zondag, zou binnen 2 werkdagen worden verstuurd, is niet gebeurt dus ik heb de order geannuleerd.
Een email hierover gestuurd, ja product komt wat later, maar het andere product wat u naar linked is wel op voorraad en word vandaag / misschien morgen verstuurd, eerste order dus geannuleerd.
Opnieuw een ander product besteld wat op hun site staat als "op voorraad", volgende dag weer niks verstuurd, duurt het ineens weer 2-3 werkdagen omdat er een extra product in het winkelmandje zat.
"wij kunnen niet het product opsturen voordat de rest van de order binnen is, ook niet als u extra betaald"
1. Ze kunnen orders niet aanpassen (slecht verhaal want annuleren kan gewoon zonder moeite)
2. Product kan soms niet direct uit het magazijn worden verstuurd, moet eerst naar hun locatie (weer een extra dag)
3. Indicaties op hun site klopt niet voor 2 verschillende producten die ik gekocht heb.
4. Er was wat beloofd in een telefoongesprek, 20 minuten later een email dat het alsnog niet kan (BEL DAN TERUG!)
5. Ze betalen je niet terug in dezelfde betalingsmetode!
6. Als ik het product had besteld zonder dat extra product erbij was het alsnog niet op tijd verstuurd zoals het op de website stond
Echt een slechte webshop als het gaat om flexibiliteit, afspraken maken, en crediet dat op een andere manier word terug betaald.
Nooit meer SIComputers voor mij.
Komen afspraken niet na aan de telefoon, antwoorden niet op alle vragen in de emails, ze zijn wel aardig en geduldig maar het maakt geen verschil voor de eind indruk voor de klant.
AlgemeenPatriot Viper Steel PVS464G360C8K besteld voor €121, €3,95 verzendkosten.
Gewoon een makkelijke ervaring, geen nonsense of gedoe.
Vrijdag middag besteld, zaterdag middag bezorgd via Postnl.
€3,95 aan verzendkosten betaald met Track & Trace.