Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBij hen besteld omdat ze de goedkoopste waren die het product aanboden.
Is geleverd binnen de beloofde termijn, zonder problemen.
De zending werd op tijd geleverd, de pakketten waren in orde, en er waren geen problemen.
Algemeen4 mooie monitoren voor relatief weinig geld gekocht bij CAPS.
3 op voorraad 1 wisten ze niet wanneer maar kwam binnen een maand ook aan de deur.
petje af CAPS.
Goed verpakt met papier proppen en alles is onbeschadigd en snel geleverd.
Klantenservice1 ster minder ze kwamen zelf niet met oplossingen voor het 4de scherm die niet voorradig was. ik moest er zelf over mailen.
AlgemeenBij deze winkel heb ik de powerbank besteld die bij tweakers als beste gestest werd.
prima aankoop en snel in huis
netjes verpakt zoals je het mag verwachten en snel in huis.
AlgemeenHad al eens eerder besteld toen ze nog SI Computers waren.
Een goede vriend van mij wilde een nieuw systeem en vroeg mij deze samen te stellen. Hiertoe een mooie Be Quiet kast en onderdelen (mobo, CPU, koeler, memory en PSU) uitgezocht en besteld.
Ik wilde alles bij één leverancier bestellen en Caps was met de totaalprijs een van de voordeligste en daarbij hebben ze ruime keuze. Sommige onderdelen waren niet op voorraad, maar waren binnen vier dagen al binnen en is het geheel keurig netjes in een grote doos met voldoende opvulmateriaal van papier, dus milieuvriendelijk, verpakt en verzonden.
Hierna in een middagje de PC gebouwd die ondertussen naar volle tevredenheid draait bij m'n vriend.
Niet alle onderdelen waren meteen op voorraad, maar na vier dagen is alles verzonden, dus prima! Alles was degelijk en goed verpakt en kwam onbeschadigd aan..
AlgemeenCaps heeft een erg duidelijke site. Hun prijzen zijn scherp en de betaling is simpel.
KlantenserviceIk heb pas geleden een Dell U2724D en een U2724DE monitor aangeschaft bij Caps. De U2724DE bleek bij ontvangst een scheurtje in het scherm te hebben. De klantenservice heeft mij vriendelijk geholpen met de retour en ik kreeg daarna de keuze uit geld terug of een nieuwe monitor. Na keuze voor een nieuwe monitor werd deze snel en in perfecte staat geleverd.
AlgemeenIk had bij Caps 16GB (2x8GB) DDR3 GSkill Ripjaws RAM gekocht, omdat het bij hun het allergoedkoopste was. Binnen een week aangekomen en werkt perfect. Zeer aanbevolen!
VerzendingBinnen een week aangekomen, het duurde maar 4 dagen !
AlgemeenDe website is gebruiksvriendelijk en heeft een uitgebreid assortiment met aantrekkelijke prijzen. Erg tevreden met mijn koopervaring!
VerzendingMijn bestelling werd snel geleverd, al de volgende dag, zoals beloofd. De verpakking was stevig en alles kwam in perfecte staat aan.
AlgemeenDe website is duidelijk en overzichtelijk, met goede prijzen en een breed aanbod. Zeer tevreden met de aankoopervaring hier!
VerzendingBesteld en de volgende dag ontvangen, precies zoals verwacht. Het pakket was goed verpakt en in perfecte staat.
AlgemeenBestelling was snel en eenvoudig te doen. Geen vreemde zaken tegen gekomen. Verder waren zij de enige met een korte levertijd, wat voor mij belangrijk was.
VerzendingProduct was keurig en stevig verpakt. Ben goed op de hoogte gehouden van het proces.
KlantenserviceKorte vraag gesteld over de verzendtijd van een product en kreeg binnen een uur een reactie.
AlgemeenHeb een monitor van €750 gekocht. Ondanks de perikelen van het verzenden/transport en nadien de communicatie hierover met de klantenservice zijn ze wel goedkoop, levertijd zoals beloofd en het product was zoals omschreven (op de staat van de doos na 😉)
VerzendingHeb een monitor van €750 gekocht. Deze werd niet met UPS express verstuurd zoals aangegeven op de site en bestelbon, maar als UPS regular. Bij thuiskomst vindt ik de doos op de inrit met letterlijk iedere hoek door-en-door beschadigd en de fabriekszegels doorsneden. Normaal zou ik het pakket weigeren, maar hij stond gewoon op de inrit...
KlantenserviceNaar aanleiding van de manier van levering heb ik geprobeerd te bellen met Caps, maar er was geen nummer te vinden. Toen gemaild en gaven een lauw antwoord; wat vervelend… ik hem kon terugsturen dat ze hem even kunnen nakijken en weer terug sturen (want 2x extra verzenden wordt hij wel beter van ja)… ik 14 dagen DOA garantie had… Kortom volgende keer maar iets meer betalen en voor een bedrijf kiezen waar ik meer vertrouwen in heb.
AlgemeenHier 1,5 jaar geleden een RX 6800 besteld.
Jammer genoeg bleek die problemen te hebben.
Ik heb ze terug gestuurd naar caps, die ze dan vervolgens naar de fabrikant (asus) heeft gestuurd waar er besloten is geweest dat de GPU niet meer te repareren valt.
Caps heeft mij dan een 7800XT aangeboden zonder extra aangerekend te worden om het probleem op te lossen. Voor mij was dit natuurlijk een heel fijne oplossing dus heb ik ze ook aanvaard.
Verder was de klantendienst ook altijd heel vriendelijk en snel om te reageren op mijn vragen.
Al bij al een zeer positieve ervaring!
Alles was altijd netjes op tijd en de vervangingsgpu is ook zeer snel opgestuurd geweest en geleverd eenmaals dat er nieuws was van ASUS
KlantenserviceZie korte toelichting
-Deze zin is overbodig en schrijf ik om aan minimaal 10 woorden te komen zodat ik de review kan posten-
AlgemeenAl jaren goede ervaringen met dit bedrijf. Een uitgebreid assortiment voor in het algemeen goede prijzen. Tot nu toe werd het bestelde snel geleverd. Totdat je een keer de klantenservice nodig hebt...
VerzendingDe drie geleverde monitors waren netjes verpakt in een extra doos met voldoende bescherming. De levertijd van 2 tot 3 dagen is acceptabel alhoewel bedrijven als Amazon en Coolblue dezelfde items de volgende dag leveren
KlantenserviceIk had naast de bovengenoemde 3 monitors nog 11 andere monitors besteld (11 dezelfde schermen voor een aantal collega's, was een privé bestelling, dus niet zakelijk).
De dag na de bestelling kreeg ik een bericht dat er een leveringsprobleem was (zou 3-4 weken duren) dus gekozen voor de aangeboden credit mogelijkheid. OK, kan altijd gebeuren, toen begon echter de ellende...dagenlang geen reactie terug en toen ik wel wat hoorde na nogmaals de contactpagina te hebben gebruikt, wist die persoon nergens van en begon de discussie opnieuw. De weergegeven telefoonnummers zijn niet in gebruik. Het bleek dat alleen enigszins vlot wordt gereageerd op de contactpagina. Als je op hun respons vervolgens reageert, gebeurt er niets.
Zo heb ik na het aanmaken van de creditnota (duurde 5 dagen) nog bijna 2,5 week moeten wachten op het terugstorten van het geld (na een dringend verzoek via de contactpagina). M.a.w., ik betaal te goeder trouw €3000 voorruit en krijg pas na 23 dagen mijn geld weer terug met in de tussentijd een uiterst gebrekkige communicatie. Ik kreeg echt het gevoel dat ik werd opgelicht. Uiteindelijk is het dus goed gekomen maar dit was mijn laatste bestelling bij CAPS.
AlgemeenNadat ik een NAS had gekocht zocht ik schrijven. Zowel SSD als HDD. Na een korte zoek actie op Tweakers was CAPS de winkel met de beste prijs vs afstand. Natuurlijk waren er een paar goedkopere winkels, maar ik had geen zin om al mijn onderdelen ergens anders te halen.
Na een dag kon ik de spullen netjes afhalen.
Een dag later kreeg ik op Google nog steeds advertenties gepusht en zo kwam ik er achter dat de schijven ineens 5 euro goedkoper waren geworden. Dat was natuurlijk wel zuur. Ik heb daarop even een mail gestuurd en kreeg netjes het verschil terug zonder moeilijk doen.
Top service en ondertussen ook alles geïnstalleerd en werkende! Top.
AlgemeenBestelling wordt snel verzonden. Zoals aangegeven op de website.
Maar als je iets van afterservice wil dan lijkt dit niet bestaand.
26 juli heb ik DDR5 geheugen de dag dat ik het ontvangen heb direct geretourneerd, zonder de verpakking te openen. Al snel lag het bij CAPS op hun deurmat volgens DHL.
Op 7 augustus maar gevraagd hoe het er voor staat, al snel een reactie "zo spoedig mogelijk".
Inmiddels is het 12 augustus en ik heb nog geen flauw idee wat de status is.
Hoezo moet het twee weken duren om een pakket open te maken en even te laten weten dat het product is ontvangen..?
Levering zoals aangegeven. Zoals aangegeven op de website. In twee dagen.
KlantenserviceZie bij korte toelichting. Ze reageren snel op email, maar het is nietszeggend.
AlgemeenMeerdere keren geprobeerd om mijn bestelling te plaatsen, ik heb het uiteindelijk opgegeven.
1. Instellen van de bezorging op avondlevering wordt weer teruggedraaid naar een thuislevering nadat de betaalmethode wordt ingesteld.
2. Na meerdere keren instellen dat ik een avondlevering wil, wordt de bezorging alsnog na het drukken op bestellen teruggedraaid naar een thuisbezorging zonder ook maar iets te melden. Als je dus even niet oplet gaat het dus mis zonder dat je zelf iets door hebt gehad.
Ik ga geen tijd meer verspillen aan deze winkel.
AlgemeenPrijs was zeer concurrerend maar te lange levertijd. Jammer dat je zelf moet informeren waarom het zo lang duurt.
VerzendingPrijs was zeer concurrerend maar te lange levertijd.
Naar aanleiding van de goede reviews hier op donderdag 25-7-2024 een 5G LTE (Rutx50) router besteld. De prijs was de laagste in de pricewatch. Levertijd 2-3 werkdagen.
Omdat de status nier veranderde op maandag een mail gestuurd. Kreeg binnen een half uur antwoord: zou vandaag verstuurd worden.
Dinsdag een mail gestuurd voor een de track en trace code.
Vrij snel antwoord met excuus zou vandaag verstuurd worden.
Woensdag was de status nog steeds onveranderd.
Weer een mail gestuurd met als antwoord dat hij vandaag toch echt verstuurd zou worden vanuit hun leverancier.
Ik kreeg inderdaad die dag een track en trace code.
Het prima verpakte pakket werd echter pas donderdag opgehaald bij de leverancier in Duitsland en vrijdag 2-8-2024 had ik het in huis.
De bestelde zilveren Rutx50 kwam echter in het zwart. Dat vond ik persoonlijk niet erg omdat mijn voorkeur daar eigenlijk ook naar uitging.
Geven snel antwoord op je mail, maar hebben blijkbaar weinig invloed op de levering van hun leverancier.
AlgemeenHad wat geheugen en SSD's nodig en CAPS kwam als een van de goedkoopste naar voren. In het verleden al eens wat besteld toen het nog SiComputers was. Was een beetje op het verkeerde been gezet door de melding op de site dat de onderdelen op voorraad waren. Enkele artikelen waren dat duidelijk niet omdat die niet gelijk gereserveerd stonden voor de order. Maar nog steeds binnen aangegeven termijn van 2-3 dagen geleverd.
VerzendingWel een gigantische door voor een paar geheugen modules en M.2 SSD's. Dat had wel wat kleiner gekund.
AlgemeenAankoop gedaan na overtuigende reviews op Tweakers en een goede prijszetting. Bestelproces verloopt zeer vlot.
---
Prima: snelle en adequate respons. En nu moet ik nog wat woorden toevoegen om er meer dan 10 te hebben :-D.
Snel geleverd naar België (<48u na bestelling). Doos was wat beschadigd, allicht door transport. En leek ook geopend, niet duidelijk door wie of waarom. In elk geval bleek de inhoud onaangeroerd en helemaal ok.
Trackinginfo via UPS was erg accuraat, handig!
AlgemeenHet was heel makkelijk om te bestellen. Heb eerder besteld en daarin zijn ze altijd heel klantvriendelijk geweest.
VerzendingBestelling verzonden met UPS wat voor mensen die werken simpelweg de slechtste bezorgservice die je kunt hebben. Geen bezorging op zaterdag, afhaalpunten die ver weg liggen, midden in de stad met parkeerkosten en ook afhaalpunten die regelmatig veranderen. Als ik had geweten dat ze tegenwoordig met UPS bezorgen, had ik letterlijk ergens anders besteld. Als ik nog eens iets nodig heb, zal ik eerst vragen of ze nog steeds met UPS verzenden.
KlantenserviceZijn over het algemeen heel meewerkend, heb in het weekend besteld toen het nog SI computers was en op donderdag laten verzenden zodat ik het vrijdagmiddag in ontvangst kon nemen en dat was nooit een probleem.
AlgemeenHad wat horrorverhalen gehoord over dat dit vroegen SI computers was.
Niks van gemerkt gelukkig.
Grafische kaart (4080s) was hier met €100 goedkoper dan alle andere webshops die ik kon vinden.
Zaterdags besteld, op maandag verzonden, dinsdagochtend optijd geleverd met UPS.