CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Sterke prijzen en het proces ging snel. Website is makkelijk te navigeren en ondersteunt IDeal.

Had een moederbord, een processor en ram gekocht en allemaal waren sterk geprijsd, zonder enkele kuren.

Best goedkoop en kwam aan in prima conditie. Alleen wel wat minder snel dan grotere webwinkels als dat een probleem is.

Op 10 September besteld, kwam binnen op 13 September.

Bij CAPS een NZXT case en een moederbord gekocht. Ze hadden de scherpste prijs voor deze producten. De artikelen zijn onbeschadigd aangekomen en functioneren zoals verwacht.

Artikelen werden los van elkaar verzonden en op verschillende dagen geleverd, het heeft mijn voorkeur om bestellingen te bundelen of dat je dit tijdens het bestellen kunt kiezen.

Artikelen waren uitstekend verpakt. Goede stevige doos.

Bestelling was eenvoudig te plaatsen. Product duidelijk omschreven.
Wel krijg ik 3 mailtjes binnen 1 minuut, die van mij samengevoegd tot 1 bericht mogen worden: bevestiging, factuur, welkom.

Levering was precies volgens het aangegeven levertermijn. Goed afgehandeld zo.

Was op zoek naar een M2 SSD voor in mijn “server”.
2TB Trancent M2 42 SSD besteld.

Netjes track & trace code gekregen.

Prima en snel service.

Zeer snel en goed verpakt geleverd.
Zat netjes in een doos hoewel dit prima in een bubble enveloppe had gekund.

Er waren geen problemen met de communicatie en het pakket arriveerde op tijd. Zou deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Het pakket arriveerde binnen 4 dagen na aankoop. Geen problemen.

Goede communicatie over de levertijd en verder geen problemen te melden.

Op donderdag besteld bij CAPS, wat blijkt nou ze hebben niet eens zelf voorraad het komt vanuit duitsland en ook nog eens met UPS. UPS is echt verschrikkelijk in Nederland. Op maandag kan de bezorger mijn adres niet vinden, kon geen my choice account aanmaken(wil ik uberhaupt niet). Ik had op zaterdag al geregekend op het pakket, maar nu dus nog niets.

Caps is inmiddels volgens mij een dropshipper, dat is prima maar ik koos voor PostNL zending, zo lang je dat niet duidelijk vermeld ben je gewoon verkeerd bezig en had ik liever 1 van de andere Nederlandse shops gekozen.

Verzenden met UPS zonder dit te vermelden, verzending vanuit Duitsland terwijl ook dit niet duidelijk is.

Als Upgrade van mijn Game Setup heb ik bij CAPS een nieuwe Monitor besteld.
De afhandeling was snel en makkelijk.

Bezorging was binnen 2 werkdagen zoals aangegeven.
Erg tevreden over de service van CAPS

Ik zocht naar 4x2tb Samsung T7 voor een goede prijs.

Het duurde even voordat ik door had dat ik te maken had met SIComputers. Dat was voor mij een bekende en betrouwbare naam, terwijl CAPS als nieuw en onbekend voelde.

Hierdoor had ik de aankoop bijna elders gedaan.

Los daarvan ging het bestelrpoces gemakkelijk en werd het product snel geleverd, voor een uitstekende prijs!

De levering was prima op tijd en zeer goed verpakt!

Prijzen zijn prima, betaling gaat soepel. Goede voorraad. En communicatie gaat heel makkelijk en laagdrempelig.

Producten zeer goed verpakt, in 2 aparte dozen, beide aangevuld met vulmateriaal.

Meerdere malen via WhatsApp contact gehad, ik werd snel geholpen. Lekker laagdrempelig, makkelijk en snel.

Kast, PSU, wifi kaartje, en CPU koeler bestelt bij CAPS, simpelweg omdat ze de goedkoopste waren. Bezorging was 3-5 dagen. Keurig verpakt ontvangen na vijf (werk)dagen.

Bestelproces gaat zoals je verwacht, met account kan je de status volgen, en netjes een mail met track-trace. Niets bijzonders, maar toch prettig als het klopt ;-)

Precies conform afspraak, 3-5 dagen. Goed verpakt in één doos met track en trace.

Overzichtelijke webshop. Bestelling op tijd ontvangen. Producten netjes en zorgvuldig verpakt. Klantenservice niet nodig gehad.

Producten in goede staat afgeleverd conform verwachtte levertijd die was benoemd op de website op het moment van bestellen.

Wachtte op een algemene AMD Ryzen 5950X-prijsdaling. De daling kwam er en CAPS sprong er meteen op in met een goede prijs. Besteld en correcte afhandeling van de bestelling, waaronder een nette bezorging via UPS (samen met PostNL goede bezorgers, mede door de duidelijke communicatie over en afhandeling van het bezorgproces). Goed verlopen bestelproces, had eerder al goede ervaringen met voorheen SI-Computers. MvG Jef

Zie in de vermelding hierboven over het leveringsproces. Met name dus de communicatie vanaf het bestelmoment bij CAPS en de levering door (bij deze bestelling) UPS is helder, duidelijk en actueel. Heb nog geen gebruik hoeven maken van de klantenservice.

Top webwinkel.
Dit was eerder 'Sicomputers' maar nu van naam veranderd naar CAPS.
Ik kocht en koop vaak PC onderdelen op hun site en ben 100% tevreden.

Verzending is snel en je wordt van alles op de hoogte gehouden.

Ooit in het verleden te maken gehad met een RMA en alles was heel netjes behandeld.
Customer service team is vriendelijk, reageert snel en staat echt klaar om te helpen.

Via Tweakers werd ik geattendeerd op een prijswijziging voor een moederbord wat ik zocht. Via CAPS was deze het goedkoopst. Voor de eerste keer besteld op deze site, na de positieve reviews op Tweakers te hebbben gelezen.

Na wat rondneuzen op de site kwam ik erachter dat ze meer onderdelen die ik zocht goedkoper aanboden dan ergens anders. Na een positieve ervaring met de klantenservice bleek dat ik deze artikelen eenvoudig nog kon toevoegen aan mijn lopende bestelling, erg handig!

Al met al 4 componenten hier gekocht. Deze werden allemaal snel geleverd nadat ze binnen waren bij CAPS. Denk dat de totale tijd tussen bestelling en levering 5 werkdagen was.

Al met al een erg positieve ervaring gehad bij CAPS en ik zal er zeker weer bestellen.

Onderdelen kwamen netjes aan in twee dozen die goed ingepakt waren om schuiven te voorkomen. Geen klachten hierover.

Meerdere maitljes heen en weer gehad met wat vragen omtrent mijn bestelling. Elke keer keurig antwoord gehad en vaak binnen een paar uur/minuten een reactie. Erg fijn!

Website met scherpen prijzen op veel producten. Voor mij liep het hele process vlekkeloos van selecteren van product naar leveringen heb ik geen enkel probleem gehad. Mailtjes van de bestelling waren goed geen onodige extra mailtjes.

de verzending was voor mij via UPS de levering was spoedig en goed geen schade op de doos of andere opmerkelijke dingen.

CAPS biedt ongeëvenaarde kwaliteit en zeer concurrerende prijzen. Gegarandeerd de nieuwste pc-randapparatuur. In mijn geval kreeg ik de nieuwste versie van FSP Hydro Ti 1000w met een 12v-2x6-connector. Het duurt echter ongeveer 4 dagen voordat de artikelen worden geleverd.

Het is traceerbaar, vereist handtekening en wordt in perfecte staat afgeleverd.

Prima. Website niet even overzichtelijk, maar wel de laagste prijs (5700x3d). Bezorgd na 2 werkdagen. Klantenservice niet nodig gehad

Bestelling goed en op tijd geleverd. Via PostNL (dat is altijd een extra punt waard voor mij)

Fijne website. Producten tijdig en netjes geleverd. Goede prijzen.

Na bestelbevestiging radiostilte op de mail. Dat is op zich positief. Zou graag wel de mogelijkheid hebben om vanuit de mail direct een link te krijgen om de status van mijn bestelling te zien.

Onduidelijk wanneer ik mijn producten exact kon verwachten (verwachte leverdatum wordt niet gegeven).

Bestelling was scherp geprijsd, snel geleverd en werkt perfect! Super blij met mijn aankoop! De GPU is ontzettend goed, scherp beeld en een goede FPS

Netjes en stevig verpakt en snel verstuurd. Het product paste niet in mijn pakkettenbak, maar dat was geen probleem verder.

Ik had een vraag over de levering van mijn bestelling, welke snel en netjes beantwoord werd.

Makkelijke website, snelle verwerking en sneller dan verwacht in huis. Was wederom een uitstekende ervaring met Si/caps.

Stevig verpakt met voldoende dempend materiaal om te voorkomen dan kleine doosjes alle kanten op rammelen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops