Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede prijzen.
Doen wat beloofd is. 2-5 dagen levertijd, mooi op de 5e dag binnen.
1 ster minder omdat de servicedesk niet echt veel toevoegt. Op dag 4 vroeg ik naar de status, maar ik kreeg een standaard mail terug dat ze het waarschijnlijk deze week zouden versturen. 2 uur later werd het verstuurd.
Het pakket was goed verpakt en geleverd volgens afspraak binnen de aangegeven tijd.
KlantenserviceEr worden standaard berichten gestuurd en hebben niet echt een goed zicht over items die vanuit hun leverancier nog gestuurd meoten worden.
AlgemeenNormaliter schaf ik alleen componenten aan bij bedrijven waar ik in het verleden goede ervaring mee heb gehad. Maar gezien het aantal reviews toch overwogen om bij CAPS te bestellen omdat de monitor aanzienlijk goedkoper, en tijdig leverbaar was.
DELL UltraSharp U3425WE monitor en Icybox PCI-e naar M.2 converter besteld laat op de maandag avond. Volgende morgen een mail ontvangen dat de monitor vanuit een extern magazijn verzonden zou worden. Had verwacht dat de levering langer zou duren, maar uiteindelijk kwamen ze gelijktijdig op de donderdag middag aan. Monitor had geen extra verpakking, maar dat was ook niet nodig (de Dell verpakking is zo stevig dat je er een ruit mee in zou kunnen gooien!).
Al met al is alles vlekkeloos verlopen en ik ben tevreden met de communicatie vanuit CAPS. Voeg het toe aan mijn shortlist van bedrijven waar ik componenten zou bestellen.
Gezien het rondom de blackfriday/kerst periode is is er veel drukte bij de bezorgdiensten. Pakket kwam misschien niet binnen 24u aan, maar met het tijdstip waarop het besteld is kan ik daar geen enkel kwaad woord over reppen. Alles is netjes gecommuniceerd en bezorgd.
KlantenserviceKeurig en tijdig geinformeerd over dat het 2 verschillende pakketten zouden worden daar het vanuit een extern magazijn verzonden zou wordne.
AlgemeenEen B-stock RX 6700XT gekocht bij CAPS. Geen omschrijving waarom, en ook geen informatie over garantie (wat bij eerdere aankoop wel werd gegeven), maar na snel mailtje naar klantenservice binnen 24h antwoord.
VerzendingVerzending als beschreven, en op tijd. Mail klopte ook gewoon.
KlantenserviceGemaild, en volgende dag reactie. Niet als mijn vragen beantwoord maar wel snel contact.
AlgemeenMooie set routers van assus hier voor de laagste prijs gevonden. Bestelling ging smooth en binnen een paar dagen goed verpakt geleverd!
VerzendingAangetekend verstuurd, vanwege waarde pakket en de afstand (vanuit Nederland naar Belgie)
Algemeendit is een goede webshop - binnen enkele dagen heb je je apparatuur voor een zeer scherpe prijs. Ook de aftersales is goed - ik bestelde (eerder al) een dock wat niet optimaal was voor mijn laptop en dat kon zonder problemen omgeruild en het prijsverschil werd snel aan mij terugbetaald.
VerzendingCaps is niet de snelste leverancier denk ik, maar ik hoef mijn spullen niet de volgende dag, een dag of enkele dagen later is ook prima en het is er dan ook gewoon. Ik vind het belangrijker dat de spullen goed en mileubewust verpakt zijn en dat is hier absoluut het geval.
Klantenservicezie mijn eerdere opmerking - het omruilen voor een goedkoper apparaat (eerdere bestelling) was geen probleem en het verschil was snel teruggestort
AlgemeenVia Caps heb ik een 'B-stock' RX 6700 XT gekocht. Bestellen gaat gemakkelijk en verzenden gaat ook snel.
In de omschrijving stond niet waarom het B-stock was en er zaten ook geen afbeeldingen van het product zelf bij, maar de prijs was erg laag, dus ik wou wel een 'gokje' wagen.
Helaas was het geen goede gok. Hoewel de kaart wel werkt, heeft deze kaart de typische verschijnselen van een mining kaart, oftewel roest! Zowel op het ijzer van de PCI bracket, als ook op het aluminium van de heatsink.
Uit eerdere ervaring met een mining kaart die ik eens gekocht had, kan deze corrosie loskomen en elders in je computer voor storingen zorgen!!
Ik moet dus eerst de kaart grondig schoonmaken, wat dus ook betekent dat ik hem helemaal uit elkaar moet schroeven en van nieuwe thermal paste en pads moet voorzien, voordat ik hem in een computer kan en wil inbouwen.
Jammer dat dit dus niet genoemd werd op de product pagina.
Ook heb ik geen idee of ik überhaupt garantie heb op de kaart. Het lijkt me dat de fabrikant zelf garantie zal weigeren, aangezien de kaart of voor mining is gebruikt, of anders in ieder geval in een vochtige ruimte heeft gewerkt om voor alle corrosie te zorgen.
De videokaart kwam in een grote doos, waarbij de kaart zelf opgerold zat in een ruime hoeveelheid plastic bubbelfolie. Er zat geen originele doos bij en hij zat ook niet in een anti-statische zak. De kaart is dus wel goed aangekomen, maar gaf een beetje de indruk alsof ik hem via marktplaats had gekocht, in plaats van via een webshop/winkel.
AlgemeenCaps, evenals SiComputers vóór de naamswijziging overigens, heeft een duidelijke winkelmand, bestelproces en betaalmethode-integratie. Dat is bij webshops nog steeds niet vanzelfsprekend dus zeker een pluspunt voor me.
VerzendingVerstuurt oa met UPS (m.i. één van de beste bezorgers). De meest recente bestelling werd binnen 24 uur bezorgd, op een zaterdag. Top!
AlgemeenAantal bestellingen gedaan bij deze IT Hardware specialist. Hartstikke fijne winkel met zeer snelle respons op de e-mail. Hele scherpe prijzen. Telefonisch wat slechter te bereiken.
Ik had wat last minute aanpassingen op de bestelling - zonder problemen aangepast en geld terug. Ook was er onderhoudend en professioneel antwoord op de gestelde vragen. Levertijd wel soms wat onduidelijk.
Het was me niet geheel duidelijk wanneer ik de bestelling thuis kon verwachten, maar order was vrij snel binnen, en fatsoenlijk ingepakt.
KlantenserviceZeer snelle respons op de e-mail. Telefonisch wat slechter te bereiken.
Algemeen3 schermen besteld, met crypto betaald. Door mijn fout te weinig betaald. (transaction fees niet bijgevoegd).
Ik ben daarna correct geholpen via de klantendienst en uiteindelijk aan 3 alternatieve schermen geraakt.
Al bij al vrij vlot dus, echter moest ik zelf de klantendienst contacteren, het had nog net iets leuker geweest als ze mij zelf hadden gecontacteerd om te melden dat mijn order afgesprongen was.
Via UPS verzonden, vrij snel in huis. Echter versprong het uur van aankomst constant. Toen ik net mijn partner informeerde dat het pakket savonds zou komen (ivm slapende baby).. zag ik UPS oprijden in de namiddag.
Kan CAPS zelf weinig aan doen tenzij ze andere koerrier overwegen.
Op zich vriendelijk en relatief snel antwoord. Soms wat onduidelijke verwoording of lege/'automatische mails die de communicatie niet helemaal ten goede kwamen.
Allemaal vrij snel recht gezet.
AlgemeenIk heb mij Gpu(Amd radeon 7600 Steel ledgend) gekregen met goeie korting voor blackweek en de website werkt fijn.
Verzendingpakket was snel geleverd en goed ingepakt met stukken foam.
AlgemeenWD Ultrastar Harde schijf SATA III 18TB besteld voor server
Verzending was vrij snel, heel goed verpakt om HDD goed te beschermen.
Zeer correcte prijs
Aanbevolen!
Heel goed verpakt, werd snel verstuurd, binnen 3 dagen ontvangen
AlgemeenIk heb een Eizo CS2731 gekocht. Die was merkbaar goedkoper bij CAPS (100 euro goedkoper of 844€ ipv 950€ bij andere).
Het was de eerste keer dat ik bij CAPS heb besteld. Alles is goed verlopen, vlot vanaf bestellen tem leveren.
AlgemeenEen Dyson Gen5 Detect Absolute (steelstofzuiger) gekocht bij Caps. In de pricewatch waren ze de goedkoopste: € 50,- goedkoper dan de tweede (Proshop) en € 200,- goedkoper dan de duurste (Dyson zelf). Maar verder inhoudelijk een totaal lege advertentie op de eigen website van Caps: letterlijk alleen het artikelnummer, de SKU en de EAN-code werden vermeld (zelfs geen foto's). Kortom: ik had mijn twijfels of dit product wel daadwerkelijk door hen verkocht werd en of de beloofde levertijd (volgende werkdag in huis) gehaald kon worden. Mijn twee vragen op de Whatsapp werd binnen 2 uur na het stellen beantwoord. Product op vrijdag besteld en betaald en werd zelfs de volgende dag al (op zaterdag) bezorgd! Product zelf = 100% in orde. Samengevat: ik heb tevreden over het contact en de snelheid. Toch maar 4 sterren, omdat de advertentie op hun website leeg is, wat 'raar' aanvoelt bij het bestellen.
VerzendingBesteld op vrijdag (Black Friday). Beloofd werd dat de volgende werkdag bezorgd zou worden (= maandag), maar was op zaterdag al in huis!
KlantenserviceIk had binnen 2 uur een inhoudelijk reactie via Whatsapp (vrijdagochtend 8 uur verzonden; om 10 uur reactie).
AlgemeenUpgrade set gekocht bij CAPS, prima afhandeling!
Kwart over 7 's morgens besteld, kwart over 10 verzendbevestiging ontvangen. En dat op Black Friday
Netjes verpakt, voldoende karton zodat het niet beschadigd raakt zowel boven als onder de producten.
AlgemeenEen product gekocht wat volgens de pricewatch hier het goedkoopst was. Betaling ging eenvoudig via iDeal met de gebruikelijke bestelbevestigingen snel in de inbox
VerzendingProduct was aangegeven dat het een of twee werkdagen zou duren maar werd als de volgende dag geleverd dus geen klachten hier!
AlgemeenBestellen ging lastig en creditcard werd 2x geweigerd. Na 3e keer eindelijk goedgekeurd.
Een vraag over de betaling en bestelbevestiging via het contactformulier wordt ook steeds niet geaccepteerd.
Inmiddels zie ik dat de kaart ineens 25 euro duurder is geworden.
Goed verpakt en snel geleverd. Dus gewoon zoals het hoord.
KlantenserviceDe klantenservice was niet echt behulpzaam tot nu toe na een misverstand over de bestelbevestiging.
AlgemeenPrima, goedkoop en de afterservice was naar wens ondanks de andere reviews die hier te lezen zijn
VerzendingNiets op aan te merken, ging snel zoals je kunt verwachten
KlantenserviceScherm gekocht, begon na een week groene pixels te tonen bij hoge contrast randen bij voornamelijk video. Na 3 weken opgestuurd. Scherm is omgeruild ondanks caps het probleem niet konden reproduceren. Nieuwe scherm had het probleem niet. Dus afterservice is prima verlopen.
AlgemeenDinsdag 5 november een NAS besteld die volgens de site op voorraad was. Na de bestelbevestiging niets meer vernomen, dus 7 november per e-mail gevraagd of de NAS wel op voorraad was, omdat ik anders de order wilde annuleren.
E-mail terug gekregen dat de order was geannuleerd ik ik mijn geld terug gestort zou krijgen.
Een week later (14 november) eens geïnformeerd of de terugstorting al gedaan was. De volgende dag (15-11) een reactie 'Het bedrag is inmiddels teruggestort. Houd svp even je rekening in de gaten.
Vandaag, 18 november ondertussen, nog steeds mijn betaling niet terug.
Voorlopig dus een erg slechte prestatie van CAPS.
Uiteindelijk 18 november na navraag bericht terug dat het systeem het nog moest verwerken. Die dag ook geld terug gestort gekregen.
Er wordt vrij snel gereageerd op mails en dingen beloofd, maar de realiteit is anders.
Dat de voorraadstatus op de site niet klopt is jammer maar komt bij meer shops voor. Vervelender is dat je geen bericht krijgt dat het langer gaat duren.
Het zeer trage terugbetalen is sowieso vervelend.
AlgemeenPrima webshop.. zij waren de goedkoopste in de pricewatch en de beoordelingen waren tot nu positief, dat geeft mij altijd vertrouwen om ergens te bestellen.
Vertrouwen bleek terecht want alles verliep soepel.
De website verdient nog wel wat aandacht want die is niet erg gebruikersvriendelijk en overzichtelijk.
Snel bezorgd door DPD. De "1 tot 2 werkdagen" waren in dit geval direct de volgende dag, dus dat ging erg vlot.
AlgemeenHD besteld, overzichtelijke website, beste prijs op Tweakers, iDeal betaling, volgende dag ontvangen en uitstekende verpakking.
VerzendingVerpakking was uitstekend. Verpakking was uitstekend. Verpakking was uitstekend. geen klachten.