CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Een HDD besteld, ze stonden als 1 van de goedkoopste in de pricewatch met goede reviews. Bestelling verliep goed en naar verwachting.

Zaterdag gekocht, eerstvolgende werkdag (maandag) verzonden, zoals beloofd op de website. 14 januari ontvangen. Verzending ging via PostNL.

Had 2 fans nodig van beQuiet was bij hun in de aanbieding. Was dezelfde dag verzonden en volgende dag in huis. Supersnel verzonden dus en keurig statusmails van iedere stap.

Ik had dezelfde dag nog een mail dat het was verzonden met een TnT code. Dag later in huis, zeer snel dus.

CAPS had de op 1 na beste prijs voor een powersupply, de informatie kwam overeen met de info in de pricewatch, en na het doorklikken via de pricewatch kwam ik op de juiste pagina. CAPS heeft geen verplichte accountprocedure en vraagt niet verplicht om een telefoonnummer (zo hoort het, andere webshops)

Verzending was in een stevige kartonnen doos, met gerecycled karton als padding. Tape was gerecycled papier. Ik moest geduldig wachten omdat de levertijd van dit product zoals aangegeven 3 werkdagen was. Toen het product in handen van CAPS was duurde het minder dan een etmaal voor deze bij mij was. Deels dankzij PostNL en dankzij de winkel.

Besteling plaatsen ging heel vlot, net zoals de betaling. Het was nu mijn derde bestelling bij CAPS.
CAPS komt in de privewatch vaak naar voren als één van de goedkopere shops en dat is ook hoe ik er mijn eerste bestelling geplaatst heb. Dat was toen o.a. een NUC12 voor een heel zachte prijs.
Later onder andere een Jonsbo N2-case die ik verder alleen in Duitsland en Italiè kon kopen dus was blij dat ze deze gewoon op stock hadden terwijl ze vrijwel nergens anders te vinden was toen.

Die beschikbaarheid van producten lijkt wel een constante te zijn. Ook deze keer weer: CUDIMM’s zijn/waren moeilijk verkrijgbaar maar waren wel op voorraad bij CAPS én was van de 3 shops met voorraad tegen de beste prijs.

Levertijd zie ik in de reviews soms als een dingetje maar volgens wat men mij verteld heeft komt dit omdat sommige producten van hun ander magazijn komt. Dit magazijn doet avondlevering na de werkuren van hun shop waardoor het kan dat de verzending pas de dag nadien kan gebeuren. Maw, twee dagen levertijd indien geleverd vanuit ectern magazijn. Dat maak ik er in ieder geval uit op.

Ik heb mijn bestelling achteraf nog gewijzijgd (udimm naar cudimm) Ik werd heel vriendelijk en snel verdergeholpen. Upgrade naar cudimm bijbetaald en werd dan goed en snel verdergeholpen ivm mijn vragen omtrent nieuw verzendingsmoment.

Uiteindelijk kwam mijn bestelling nog een dag vroeger toe dan ik verwacht had. :-)

Fijne website, overzichtelijk bestelproces en scherpe prijzen. Bij het samenstellen van een nieuwe pc kwam caps vaak als beste (prijs, verzend snelheid, algemene rating) uit de bus.
Een artikel zou qua verzending langer op zich laten wachten, na fijne communicatie met klantenservice goede oplossing voor bedacht.
Enige minpuntje is de creditnota, die worden pas binnen een periode van twee weken betaald. Dat kan sneller.

De volgende dag had ik al enkele onderdelen in huis, voor de andere heldere communicatie vanuit de kc

Niet alle producten op voorraad. Snel, goed en helder gecommuniceerd en prima oplossing. En erg vriendelijk 👍🏻

Bestellen is gemakkelijk en goed geregeld.Aanmaken account is ook prima, wel typisch dat bij het invullen van de account gegevens geen adres wordt gevraagd.

Levertijd was 4 dagen na bestelling, later dan verwacht. Als reden werd via whatsapp chat de drukte genoemd.

Klantenservice was niet bereikbaar, op mail werd niet gereageerd en ook gesprek via whatsapp werd geweigerd. Gelukkig werd er wel gereageerd op een whatsapp chat wat weer wat vertrouwen gaf. Heel vervelend als er geen response komt, met name als nieuwe klant.

Bestelling van 2 producten (1x1 en 1x6). Het enkele product zou volgende dag in huis zijn, de ander 1a2 werkdagen.

Na de bestelling gemaakt te hebben kun je zien wat er voor je "gereserveerd" staat, daar bleek dat het enkele product niet op voorraad was, en van de ander maar 2.

Op de 2e werkdag contact opgenomen, daar het excuus dat er leveringsproblemen zijn van hun externe magazijn. Als dit zo is, waarom informeer je de klant dan niet? Uiteindelijk aan het einde van dag twee was de status dan van de 6 deze alle zes gereserveerd stonden, de enkele nog niet.

Nu aangekomen op werkdag 3, staat de enkele gereserveerd. Echter van de 6 is dit terug gezet naar 5. En is er dus of een product zoek, of aan een ander verkocht, of iets anders. Maar weer geen verzending dus.

Hier bestel ik dus in ieder geval nooit meer.

Geen informatie kunnen bieden over de uiteindelijke levertijd, die dus al langer is dan origineel aangegeven.

Telefonisch ook niet bereikbaar, ondanks dat dit nummer wel op de site staat. Via Whatsapp dan weer wel.

Leveringssnelheid is niet gelijk aan de concurrentie. Doen er rustig een week over ipv 1 of 2 dagen.
Bij aankomst (ongetwijfeld) buiten hun schuld om een ventilator kapot. De concurrentie stuurt bij het zien van een foto direct een nieuw artikel. Nu moet ik het eerst opsturen. Aangezien ik een valuepack van 5 ventilatoren kocht mag ik ze nu alle 5 terugsturen (verplichting vanuit CAPS) en kan ik dus niet alvast beginnen met opbouwen.

Levering is traag ivm de concurrentie en ook trager dan wat ze zelf verkopen op de website. Ze schermen niet met vandaag verzonden alleen hebben ze bij mij de 2 a 3 dagen die ze noemen ook niet gehaald.
Besteld op de 8e verzonden op de 13e.

Ze reageren snel alleen mogen niks. Zal vast vanaf hogerhand zo verzonnen zijn. De emails worden snel beantwoord maar maatwerk mogen ze niet leveren.

Betrouwbare winkel.
Goede prijs, snel geleverd. Levertijd "volgende werkdag in huis" werd niet gehaald. Maar ik had mijn bestelling wel snel (Binnen enkele dagen) binnen. Bestelling van 2 artikelen werd als twee pakketten verstuurd. Dit had van mij in één pakket gemogen. Toen ik een verzendmelding kreeg van één product heb ik direct contact opgenomen om te vragen waarom het tweede product er niet bij zat. Ik kreeg snel uitleg dat deze in een apart pakket verstuurd zou worden. Dus de bereikbaarheid bij vragen is goed en snel.

2 verschillende bestellingen gedaan van een moederbord en RAM-kaarten waarvan RAM-kaarten met een Tweakers melding (die 1 uur later uitverkocht waren). Meedere keren de nummer 1 van goedkoopste prijs voor hun producten en ruim assortiment, ook naast computeronderelen.

Bestelling was een dag later al beschikbaar om op te halen. Moest hem alleen wel zelf ophalen bij PostNL punt.

Er was een pakketje verkeerd bij mij geleverd aan huis en daar was snel op geacteerd om het zsm terug bij hun te krijgen om door te sturen naar de rechtmatige eigenaar.

Ditmaal een Cloud Gateway Max, een switch een SSD besteld. De onderdelen kwamen goed verpakt binnen. Vorig jaar onder de oude naam (SiComputers) een bestelling geplaatst waarbij ik mij voor het verzenden van de onderdelen had bedacht. De wijzigingen zijn toen snel en vriendelijk doorgevoerd. Met de after service heb ik geen ervaring.

Verpakt in een stevige doos met goed gebruik van buffermateriaal.

Beeldscherm Iiyama Prolite xcb3494wqsn-b5 gekocht. Goede prijzen en binnen 24 uur in goede staat geleverd

Besteld product binnen 24 uur geleverd zonder extra kosten! De originele verpakking van Iiyama was gebruikt, maar dit is helemaal geen probleem. Het product is in goede staat aangekomen.

Caps heeft een groot assortiment. De zoekfunctie werkt niet fijn. Bij zoeken naar bv een Intel 14400 CPU komen er veel te veel resultaten en de CPU staat dan op de 3e pagina.

Zending is goed verpakt in een grote doos en wordt verstuurd met PostNL.

Communicatie omtrent zending wordt niet door CAPS zelf gedaan. Bij navraag geeft de klantenservice snel antwoord.

Iets besteld op 1 januari, maar afgezien van de eerste email, dagenlang niets gehoord. Uiteindelijk account gemaakt en ingelogd om te zien dat de bestelling geannuleerd was zonder dat er dus verder over gecommuniceerd was.

Na versturen van een mailtje naar CAPS werd er direct nieuwe bestelling geplaatst en had ik het product de volgende dag in huis, dus uiteindelijk netjes opgelost.

Verder hadden ze daar de laagste prijs en kon ik betalen via bitcoins.

Prima verpakt en nadat de nieuwe bestelling was gemaakt, had ik deze ook zo binnen.

Ik blijf me verbazen dat voor een product waar een handtekening op moet, de postbode gezellig tekent. Maar dat is CAPS niet aan te rekenen.

Het gebrek aan communicatie na de eerste bestelling was jammer. Na het versturen van een mailtje was het zo opgelost, maar daardoor kwam het product dus wel later dan ik had gehoopt.

Vroeger ook vaak producten gekocht, nog steeds een prima winkel. Ze hadden alles wat ik nodig had voor een goede prijs en snelle levertijd.

Alles goed en stevig verpakt, snelle verzending. Weinig op aan te merken.

Snelle levering, goed ingepakt en goedkope prijzen. ook accepteren ze crypto als betaalmethode zoals eth en bitcoin.

Levering was eerder dan verwacht en goed ingepakt met papier en karton

Koop al jaren bij deze winkel. Nooit problemen gehad en zendingen worden altijd netjes verpakt verzonden. Bij vertraging wordt je op de hoogte gebracht.

Levering had korte vertraging, dit werd door de klantenservice netjes doorgegeven. Uitstekend verpakt in grote doos met veel papier.

Snelle en duidelijke reactie klantenservice, geen aanmerkingen. Email met vraag werd snel beantwoord.

Bestellen was snel en makkelijk, de speakerset die ik heb ontvangen werkt goed en het was goedkoper dan andere shops.

Snel geleverd en zonder schade aan de doos of het product

het bestel proces ging precies zoals het hoort. het artikel werd verzonden binnen de aangegeven levertijd. alles in goede orde ontvangen.

de belofte was 1-2 werkdagen. die belofte is nagekomen. laat op de dag besteld, volgende dag verzonden.

Makkelijk te vinden wat je zoekt, duidelijk met foto's.
Scherpe prijs en eenvoudig af te rekenen.

Besteld en de volgende dag afgeleverd.
Goed en degelijk verpakt.

Scorekaart voor CAPS

Qshops