CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Ik heb de Patriot Memory VP4300 Lite M.2 2 TB PCI Express 4.0 NVMe bij CAPS besteld en ben echt heel blij met hoe alles is verlopen. De website was duidelijk en het bestellen ging makkelijk. Vrijwel direct had ik een bevestiging en het product werd snel thuisbezorgd.

De SSD zelf werkt perfect en is echt een aanwinst voor mijn laptop. Echt supersnel. 1.5 gb kopieer je in 1 seconden naar de SSD. De kwaliteit is top en ik heb nergens spijt van.

Kortom, CAPS heeft het goed gedaan. Goede service, snel geleverd en een product waar ik blij mee ben. Aanrader! 👍

Ik wil even een compliment maken over de verzending van mijn bestelling bij CAPS. Het doosje was netjes en stevig verpakt, zodat alles goed beschermd was tijdens het transport. Binnen een paar dagen werd het al bij mij afgeleverd.

Bestelling geplaatst nog op de toenmalige SiComputers.
Website makkelijk te browsen om je product te kunnen vinden.
Goede concurrerende prijzen.
Ik was bezig om een nieuwe computer samen te stellen en heb heel makkelijk alle componenten die ik nodig had hier gevonden.

De verzending was snel.
Bestellingen worden vlot verwerkt.
Enkele artikels waren niet op voorraad en daarover hebben ze mij een bericht gestuurd. Deze werden iets later met een tweede verzending bezorgd.

De klantenservice is uitstekend.
De mensen die ik aan de telefoon had waren deskundig.

Na de doorverwijzing vanuit de Tweakers pricewatch kon ik eenvoudig en snel de producten aanschaffen.

CPU en GPU degelijk verpakt. Een van de producten was niet op voorraad. Via site en mail netjes op de hoogte gehouden van de status.

Goede prijs, product goed ingepakt in stevige doos met voldoende bescherming tegen schade, alles in orde.

2 items gekocht, eerste artikel was in de aanbieding, tweede niet en op back order.
beide producten een week later gestuurd, notificatie per mail met track & trace nummer. Alles prima..

Ik heb geen ervaring met de klantenservice van Caps punt nl..

heb een monitor besteld voor een goede prijs en dat ging heel eenvoudig en werd snel geleverd. wat wil je nog meer !

De monitor die ik besteld heb werd snel verstuurd en was goed verpakt .

Super simpel bestellen en directe afhandeling van bestelling en na ontvangstbevestiging van de betaling een duidelijke email mbt verzending

Beloofd en waargemaakt: volgende dag en met een stevige verpakking

De bestelprocedure was en ging heel vlekkeloos. Ook vond ik het product dat ik wilde hebben, heel makkelijk om te vinden. Ik vind dan ook dat de site van CAPS heel overzichtelijk is en goed ingedeeld. Ook op de website was goed bij te houden wanneer de bestelling zou worden verzonden, en ook met regelmatige updates. Ik zou zeker vaker bij CAPS gaan bestellen.

De verzending was op tijd binnen. Toen ik de verzending mocht ontvangen, viel mij ook direct op hoe goed dat mijn SSD ingepakt was. Deze kon geen kant op, wat uiteraard heel goed is.

Het was makkelijk te bestellen. En het zoeken van producten was goed. Er konden alleen maar meer filters gebruikt worden.

Heb het pakketje eerder ontvangen. Beeld scherm in goede orde ontvangen.

Echt top service! Tijdens het bouwen ontdekte ik dat ik bij een andere partij de verkeerde ventilatoren had besteld. Gelukkig werd de juiste set snel bezorgd en hadden jullie deze ruim op voorraad, terwijl andere partijen een langere levertijd hadden.

Product werd geleverd binnen 2 dagen. De omverpakking (omdoos) was goed opgevuld.
Tevens heel nuttig dat je kunt kiezen bij wie de review geplaatst wordt.

Verzending via PostNL, dat gaat al vele jaren helemaal goed. PostNL, betrouwbare verzender. Graag houden zo.

Prijzen vaak zeer scherp, soms zelfs lager dan de gangbare marktprijzen. Dit maakt de webshop niet alleen aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar losse onderdelen voor een upgrade, maar ook voor wie een compleet nieuw systeem wil samenstellen zonder te veel te betalen. De combinatie van concurrerende prijzen en een topservice zorgt ervoor dat deze winkel een aanrader is voor zowel beginners als ervaren computerbouwers.

De verzending verloopt snel en betrouwbaar. Bestellingen worden doorgaans vlot verwerkt en binnen de aangegeven levertijd bezorgd. Vaak is er de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende verzendopties.

De klantenservice van deze webshop is uitstekend. Het team is vriendelijk, deskundig en reageert snel op vragen of problemen. Of het nu gaat om advies bij het kiezen van de juiste componenten, hulp bij een bestelling of ondersteuning bij garantieclaims, de service is betrouwbaar en efficiënt.

Vandaag besteld, er werd aangeven binnen 2-3 werkdagen en toch al de volgende ochtend door UPS geleverd

Zie ook eerde gemeld, Ik had een Unifi Cloudkey Gen 2 besteld en stond klaar om verzonden te worden en tegelijkertijd zag ik een ander product (Cloud Gateway Max van Unifi) wat veel beter voor mij als oplossing zou werken. Nadat ik contact had opgenomen werd de 1e bestelling alsnog geannuleerd en de volgende dag had ik de Gateway thuis, perfecte service!

Alles is duidelijk te vinden op de site.
Daarnaast zijn de prijzen ook scherp!
Nu al een aantal (4) producten het laatste half jaar besteld en zelf opgehaald.
Bij het ophalen van de producten altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Tussen mijn bestelling plaatsen en het moment van het kunnen ophalen zit geen vertraging met de aangegeven levertijden op de site.

Voor mij een eerste keer bestellen hier. Bestelling was keurig in orde. Ik gaf zelf op het laatst een verkeerd email adres op dus kreeg geen mails. Contact gehd met de klantenservice en die hebben dat heel snel en behulpzaam opgelost. Altijd prettig te weten dat als er iets mis is (in dit geval door mijn eigen schuld) dat je ze kan bereiken

Keurig op tijd, goed verpakt en netjes per mail op de hoogte.

wat kan je melden, we zijn tegenwoordig verwend met goede webshops dus we zijn zaken gewoon gaan vinden. Ik heb een monitor gekocht bij CAPS en dat ging gewoon prima, goede site, makkelijk besteld, snel bezorgd, product bevalt goed

Snel, tot op kantoor, en heel. Het klinkt gewoon m aar dat is het niet altijd,
Prima dus

geen ervaring met de klantenservice, ik heb ze niet nodig gehad

Bestelling geplaatst op een vrijdagmiddag om 16.30 uur (!). Vrij laat dus. Per omgaande bevestiging gekregen van mijn bestelling en daarbij gelijk een indicatie van aflevermoment.
Via website van CAPS verliep alles soepel en vlot (website is gewoon duidelijk, in tegenstelling tot veel andere sites).
Volgende dag (zaterdag). rond middaguur was mijn SSD binnen. Afgeleverd, handtekening, klaar! Uurtje later kon ik de SSD al volop gebruiken.
Geweldig dus!
Koop beslist weer hier.

Ruim binnen 24 uur op een zaterdag rond het middaguur afgeleverd. (besteld op vrijdag om 16.30 uur!). Supersnel. Item (SSD) was keurig en stevig verpakt. Kon er gelijk mee aan de slag. Top!
Daar houd ik van..snel, efficient en correct!
Geen ervaring met de klantenservice; meestal heb je die nodig als er wat mis is of als er specifieke vragen zijn (?). Gelet op de snelle en vriendelijke bestelprocedure, heb ik alle reden om hierin het volste vertrouwen te hebben.

De behuizing was een voorraadopruiming en goedkoper dan normaal. Omdat ik ineens wel verzendkosten moest betalen, was het verschil wel kleiner.

Ondanks dat het een grote en zware behuizing is, is het verstuurd in een "omdoos", antidiefstal en de originele doos blijft mooi.
Omdat het een voorraad artikel was, heb ik het de dag na de bestelling al ontvangen.

Contact gehad via de mail, al binnen 20 minuten reactie.

Dit hielp erg bij het bestellen en kiezen van een product.

Erg goede service en snelle bezorging.

Werdt dezelfde dag nog verzonden en was de volgende dag al binnen.

Fijn en snel contact via de mail, retour ook snel geaccepteerd.

Ik heb een monitor bij CAPS besteld. Deze is snel toegeleverd vanuit een magazijn uit Duitsland. Mailtjes waren helder met de juiste hoeveelheid info die men verwacht.

Prijs was erg netjes, heb de aankoop bij CAPS gedaan gezien zij het goedkoopte waren (en goede reviews hadden) via Tweakers Pricewatch.

Doos is alleen wel verscheept met heel veel 'gebakken lucht'. Lege productdozen om het geheel op te vullen.

CAPS heeft de pakket tracking etc. prima in orde. Gaat geautomatiseerd en soepel.

Duidelijke website waar producten makkelijk gevonden kunnen worden. Extreem competitieve prijzen en een groot aanbod, waardoor bijna alle onderdelen in 1 bestelling kunnen.

Levering was extreem snel met track en trace code. De producten zaten goed verpakt, waardoor ik niet bang was voor schade tijdens de levering.

Scorekaart voor CAPS

Qshops