CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Ik heb een aantal green schijven besteld. Bestellen was makkelijk. De schijven bleken alleen verkeerd benoemd op de website waardoor ze niet in mijn nas gebruikt konden worden. Dit alles was natuurlijk niet prettig maar kan gebeuren. Een mail gestuurd en er is direct een RMA aangemaakt voor me. De creditnota was twee dagen later een feit. Soepele afhandeling dus. Het is juist op de momenten dat de bestelling niet is wat je zoekt, gebreken vertoont, etc, dat een bedrijf laat zien welke kwaliteit service ze levert. Mijn ervaring met SiComputers is in dit geval dus uitstekend.

Bezorging door Dpd (er zijn meerdere opties als je besteld). Bestelde product is geleverd volgens afspraak. De verpakking en daarmee bescherming was goed genoeg. De bescherming van de ingepakte schijven had misschien nog net iets netter/beter gekund. Ondanks het bubbeltjes plastic en papier had er een kans bestaan dat de harde schijven tijdens vervoer beschadigd konden worden denk ik, als de vervoerder lomp met de doos was omgegaan (en dat gebeurd soms merk ik).

Uitstekende klantenservice (voornamelijk via e-mail). In het geval van doa via de website een RMA aangevraagd. Snel, in een paar uur, reactie. Ook snel antwoord op vragen. Kon bestelling bijplaatsen, zodat producten gezamelijk verstuurd werden. Dat scheelde verzendkosten.

Mijn bestelling was op tijd geleverd en ook netjes verpakt. Goed op de hoogte gehouden via meerdere e-mails. Geen problemen ondervonden met betalingen. Deze staat nu ook in mijn favorieten.

avatar van Haay
Haay Karma 69,9K

Een interne SATA DVD-writer en twee 64 GB USB-sticks besteld. Goede prijs, vlot verzonden, netjes verpakt. Prima webshop ervaring.

Goed verpakt, en verzonden via DPD wat goedkoper is dan PostNL.

Derde keer dat ik iets bestel bij deze webwinkel. Regelmatig staat er dat er een dag extra levertijd is en dit klopt tot nu toe ook steeds netjes. Prima dus! Ze hebben ook wat andere producten wat voor mij handig is.

Steeds netjes verpakt en op tijd geleverd. Ze maken wel gebruik van DPD die niet bezorgt op zaterdag. Althans, niet bij mij.

Na orderbevestiging (indicatie levertijd 2 werkdagen) kreeg ik eerst de melding dat de levertijd 5 werkdagen zou zijn. Vervolgens een dag later melding dat product gereed stond voor verzending en een paar uur later de melding dat het niet meer leverbaar was want end of life.

Uiteindelijk is de bestelling niet geleverd. Kreeg wel restitutie (uiteraard) van betaling.

Heb 4 ventilatoren bij SI besteld Enermax T.B. Silence Manual UCTB12A voor een zeer goede prijs 38,33 binnen 3 dagen daar opgehaald goede swerice en naar mijn mening vaak de goedkoopste internetshop met afhaalpunt
Bas

Ik zou ze ophalen dit kon door omstandigheden niet geen probleem zij hebben de ventilatoren bewaard tot ik ze kon ophalen

Het product heb ik gevonden op tweakers, bestelling was snel geplaatst, simpel om te doen. afhandeling prima

de verpakking was goed, levering vrij snel, maar niet zo snel als ik verwacht had. het duurde drie dagen

de betaling liep vlekkeloos en was zo gebeurd dus dat had niet beter gekund super!

had 2 dingen besteld video kaart en voeding de vodeing was prima maar de video kaart was 1gb in plaats van de bestelde 2gb maar dat kan gebeuren

snel geantwoord uitstekende hulp

Prima tent, alleen de opgegeven levertijd wil in de praktijk nog wel eens wat langer zijn...

2x een SODIMM bestel voor mijn laptop. Was niet direct bij hun op voorraad maar is wel snel geleverd binnen de levertijd die op de website was aangegeven.

Redelijk uniek is deze winkel wel. Want hier kan je met bitcoins betalen. Dit heeft altijd mijn voorkeur en werkt heel snel!

Prima verpakt. Netjes via DPD. Daar heb ik over het algemeen een beter gevoel bij dan post.nl Levering was ook snel en binnen het aangegeven tijdsvak.

Het bestellen van de SSD en twee maal geheugen ging vlot en de betaling ook. De lage prijzen voor deze twee producten vond ik ook een voordeel.

Na de bestelling duurde het een stuk langer dan ik verwachte op basis van de Tweakers indicatie. Nadat ik besteld en betaald had duurde het namelijk elf dagen voordat ik een van mijn items binnen had. Het tweede item bleek niet meer leverbaar. Toen ik besloot om dat tweede item te annuleren, ging de levering gelukkig wel weer vlot en had ik de SSD twee dagen later.

Pas negen dagen na de bestelling kreeg ik een email dat het tweede item niet meer leverbaar was. An sich niet een probleem van de webwinkel, maar wel jammer dat er dan zo'n lange periode van stilte aan vooraf gaat voordat ik hoor op zoek te moeten naar een alternatief (dat ik gelukkig nog elders heb gevonden). Het contact na die negen dagen wachten was overigens wel goed en snel. mijn bestelde geheugen is geannuleerd en ik krijg het geld terug op mijn rekening. Ik had er ook voor kunnen kiezen om een andere bestelling te plaatsen met dat geld.

Duidelijke product omschrijving en een snelle levering. Ze maken waar wat ze beloven. Daar hou ik wel van.

Erg snelle levering. Er stond 1-2 werkdagen. Dit was er dus 1.

Een blauwe computercase besteld bij SIcomputers. Vier dagen later kwam de zwarte variant binnen. Tijdens een gesprek met de klantenservice werd mij verteld dat de afbeeldingen niet altijd overeenkomen met het product. En dat terwijl er voor iedere kleur een aparte bestelpagina was. Bovendien staat in de productbeschrijving: "Kleur van het product: Zwart, blauw" terwijl in het ontvangen product geen tint blauw te vinden is.

Na wat onderzoek ben ik er achter gekomen dat het product met "blau"in de URL verwijst naar de pagina dan de zwarte kast en de URl met "schwarz" verwijst naar de pagina van de blauwe kast. Ook de informatie bij de "technische specificaties" is verwisseld. Blauw staat bij zwart en vice versa.

Netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Klantenservice zei dat ik het product terug moet sturen en het dan wordt afgehandeld. Geen "sorry" en er werd ongeveer gezegd dat ik zelf maar moet snappen dat de kleur die de afbeelding aangeeft niet de kleur is die ik krijg.

Verder niet heel veel over te melden. Hetzelfde als bij veel andere online winkels. Prima.

Heb nu meerdere keren bij ze besteld, en soms leveren ze later dan op Tweakers en hun eigen site wordt vermeld. Dus als je je levering snel wil ontvangen kun je beter niet via SI bestellen, de levertijden die ze aangeven kloppen niet altijd.

Heb twee producten bij ze ge-RMA'd. Ging verder prima, geen klachten over. Alleen moest ik wel bellen over het terugstorten van m'n geld, dat na twee weken nog niet ontvangen was. Toen ik gebeld had had ik het wel de volgende dag op m'n rekening, maar dus wel te laat.

Product (inclusief verzendkosten) was scherp geprijsd in vergelijking met andere sites. Bestelproces was eenvoudig te doorlopen.

De levertijd was dramatisch. Indicatie was 2-3 werkdagen, zonder enige melding vanuit SiComputers duurde het uiteindelijk meer dan het dubbele.

Ik kende SiComputers niet, maar mijn verwachtingen werden overtroffen. Goedkoopste aanbieding van mijn router. Veel maar niet overdadige informatie tijdens het verzenden en bezorgen. Erg prettige ervaring.

Prima status updates en keurige aflevering.

Ik mis wat sorteeropties om specifieke product specificaties te fileteren, maar het systeem werkt verder goed.

Goed en veilig verpakt. Niks mis mee

Snelle reactie op de DOA harde schijf. Ik heb de schijf langsgebracht en de volgende dag kon ik zo een nieuwe ophalen. Heel vriendelijk ook.

Geen ervaring met de precieze levering, aangezien ik mijn bestelling vanwege persoonlijke omstandigheden moest annuleren. Echter zeer nette en snelle communicatie.

PicoPSU besteld, die ik 2 dagen later wegens onverwachte omstandigheden niet nodig bleek te hebben. Dit heb ik zaterdagmiddag richting SiComputers gecommuniceerd met de vraag de order te crediteren. Maandagmorgen kreeg ik meteen een reactie met een creditnota, waarvan het bedrag binnen een paar uur op mijn rekening stond.

Naar mijn mening zeer correct en spoedig afgehandeld, vandaar de hoge score.

Niet bepaald tevreden over SiComputers. Voornamelijk door de extreem late levertijd. Het heeft hun een maand en 4 mailtjes van mij gekost om de bestelling te bezorgen. Uiteindelijk is alles goed aangekomen maar een maand is gewoon te lang voor een product waarbij vermeld staat dat de levertijd 2-3 werkdagen is.

Een maand lang gewacht op iets wat eigenlijk 2 tot 3 werkdagen had moeten duren. Onacceptabel.

Duidelijke website met goede voorraad informatie. Communicatie goed en snel. Levering lekker snel. De uitstekende webwinkel.

Had een Phanteks Evolv atx besteld in grijs, maar deze leek erg slecht leverbaar. Contact opgenomen of ik de bestelling kon omzetten maar silver. Geen probleem en paar dagen later in huis. Super service en communicatie.

Scorekaart voor CAPS

Qshops