CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Het bestellen van de SSD en twee maal geheugen ging vlot en de betaling ook. De lage prijzen voor deze twee producten vond ik ook een voordeel.

Na de bestelling duurde het een stuk langer dan ik verwachte op basis van de Tweakers indicatie. Nadat ik besteld en betaald had duurde het namelijk elf dagen voordat ik een van mijn items binnen had. Het tweede item bleek niet meer leverbaar. Toen ik besloot om dat tweede item te annuleren, ging de levering gelukkig wel weer vlot en had ik de SSD twee dagen later.

Pas negen dagen na de bestelling kreeg ik een email dat het tweede item niet meer leverbaar was. An sich niet een probleem van de webwinkel, maar wel jammer dat er dan zo'n lange periode van stilte aan vooraf gaat voordat ik hoor op zoek te moeten naar een alternatief (dat ik gelukkig nog elders heb gevonden). Het contact na die negen dagen wachten was overigens wel goed en snel. mijn bestelde geheugen is geannuleerd en ik krijg het geld terug op mijn rekening. Ik had er ook voor kunnen kiezen om een andere bestelling te plaatsen met dat geld.

Duidelijke product omschrijving en een snelle levering. Ze maken waar wat ze beloven. Daar hou ik wel van.

Erg snelle levering. Er stond 1-2 werkdagen. Dit was er dus 1.

Een blauwe computercase besteld bij SIcomputers. Vier dagen later kwam de zwarte variant binnen. Tijdens een gesprek met de klantenservice werd mij verteld dat de afbeeldingen niet altijd overeenkomen met het product. En dat terwijl er voor iedere kleur een aparte bestelpagina was. Bovendien staat in de productbeschrijving: "Kleur van het product: Zwart, blauw" terwijl in het ontvangen product geen tint blauw te vinden is.

Na wat onderzoek ben ik er achter gekomen dat het product met "blau"in de URL verwijst naar de pagina dan de zwarte kast en de URl met "schwarz" verwijst naar de pagina van de blauwe kast. Ook de informatie bij de "technische specificaties" is verwisseld. Blauw staat bij zwart en vice versa.

Netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Klantenservice zei dat ik het product terug moet sturen en het dan wordt afgehandeld. Geen "sorry" en er werd ongeveer gezegd dat ik zelf maar moet snappen dat de kleur die de afbeelding aangeeft niet de kleur is die ik krijg.

Verder niet heel veel over te melden. Hetzelfde als bij veel andere online winkels. Prima.

Heb nu meerdere keren bij ze besteld, en soms leveren ze later dan op Tweakers en hun eigen site wordt vermeld. Dus als je je levering snel wil ontvangen kun je beter niet via SI bestellen, de levertijden die ze aangeven kloppen niet altijd.

Heb twee producten bij ze ge-RMA'd. Ging verder prima, geen klachten over. Alleen moest ik wel bellen over het terugstorten van m'n geld, dat na twee weken nog niet ontvangen was. Toen ik gebeld had had ik het wel de volgende dag op m'n rekening, maar dus wel te laat.

Product (inclusief verzendkosten) was scherp geprijsd in vergelijking met andere sites. Bestelproces was eenvoudig te doorlopen.

De levertijd was dramatisch. Indicatie was 2-3 werkdagen, zonder enige melding vanuit SiComputers duurde het uiteindelijk meer dan het dubbele.

Ik kende SiComputers niet, maar mijn verwachtingen werden overtroffen. Goedkoopste aanbieding van mijn router. Veel maar niet overdadige informatie tijdens het verzenden en bezorgen. Erg prettige ervaring.

Prima status updates en keurige aflevering.

Ik mis wat sorteeropties om specifieke product specificaties te fileteren, maar het systeem werkt verder goed.

Goed en veilig verpakt. Niks mis mee

Snelle reactie op de DOA harde schijf. Ik heb de schijf langsgebracht en de volgende dag kon ik zo een nieuwe ophalen. Heel vriendelijk ook.

Geen ervaring met de precieze levering, aangezien ik mijn bestelling vanwege persoonlijke omstandigheden moest annuleren. Echter zeer nette en snelle communicatie.

PicoPSU besteld, die ik 2 dagen later wegens onverwachte omstandigheden niet nodig bleek te hebben. Dit heb ik zaterdagmiddag richting SiComputers gecommuniceerd met de vraag de order te crediteren. Maandagmorgen kreeg ik meteen een reactie met een creditnota, waarvan het bedrag binnen een paar uur op mijn rekening stond.

Naar mijn mening zeer correct en spoedig afgehandeld, vandaar de hoge score.

Niet bepaald tevreden over SiComputers. Voornamelijk door de extreem late levertijd. Het heeft hun een maand en 4 mailtjes van mij gekost om de bestelling te bezorgen. Uiteindelijk is alles goed aangekomen maar een maand is gewoon te lang voor een product waarbij vermeld staat dat de levertijd 2-3 werkdagen is.

Een maand lang gewacht op iets wat eigenlijk 2 tot 3 werkdagen had moeten duren. Onacceptabel.

Duidelijke website met goede voorraad informatie. Communicatie goed en snel. Levering lekker snel. De uitstekende webwinkel.

Had een Phanteks Evolv atx besteld in grijs, maar deze leek erg slecht leverbaar. Contact opgenomen of ik de bestelling kon omzetten maar silver. Geen probleem en paar dagen later in huis. Super service en communicatie.

Scherpe prijs maar website is lastig te doorzoeken. Een UPS vind je alleen als je de hele website doorzoekt. Vergelijken of filteren van producten is niet mogelijk.

Snelle levering en goed verpakt

Ik heb wat computer componenten besteld bij SiComputers en ze kwamen allemaal netjes aan. Ik ben tevreden.

Ik had verwacht dat de levering snel zou zijn, maar helaas ging dat niet zo.
Zo bleek de CPU en de moederboord 2 weken later pas konden geleverd worden dan was aangegeven op hun site.

Ik nam contact op met de klantenservice over de status van mijn bestellen en hun gaven mij netjes aan dat de levering van de CPU en moederboord iets langer duurde. Het kwam wel aan op de geschatte moment hun mij aangaven.

Alles naar wens met deze bestelling. Tijdige verzending en correcte levering. Kom graag terug ...

Ik zou hier zo graag meer op geven, maar levering met DPD is een echte afknapper. Hoewel het item zelf (gelukkig) niet werd beschadigd, was de doos serieus ingedeukt en wat opengescheurd. Ik heb dit nooit voor met andere kanalen (tnt, ups, bpost, enz.), toch niet zo vaak als met DPD :s

Ik had een vraag en kreeg snel een antwoord

een gpu koeling en een psu besteld twd 200 euro, op de website stond 2 tot 3 werkdagen levertijd. Na een week nog niks gehoord van SiComputer, dus gemailt. het zou nog een paar werkdagen duren.... Twee weken later nog niks van SiComputers. Ik heb de order stop gezet. Wel vriendelijke klantenservice.

Ik zocht een USB 3.0 uitbreidingskaart. Makkelijk gevonden goede prijs, en snel geleverd.
Na problemen met de service afdeling, achteraf toch spijt gekregen van mijn aankoop.

Donderdag besteld, vrijdag's verzonden met DPD.
werd zaterdag's aangeboden. helaas is mijn bedrijf dan dicht. Maar maandag ochtend vroeg stonden ze weer op de stoep.
Pakket zeer ruim ingepakt.

Het geleverde item voldeed niet. Na eerst niet op Email te reageren, toch na aandringen een RMA gekregen.
Ze vertikken het om echter een redelijke afhandeling te verzorgen. Het woord 'service' begrijpen ze echt nog niet.
Ik bestel mijn item nu opnieuw maar ergens anders, en zal nooit meer zaken willen doen met 'SiComputers'.

Ik heb hier met andere onderdelen erbij 2x 16gb ecc registered RAM gekocht voor een nieuwe server. Ze hebben mij de verkeerde ram gestuurd en hebben daarbij waardeloze klantenservice geleverd.

ik koop hier nooit weer iets.

Zoals ik al zei, ze verzonden het verkeerde. Namelijk 2x 8gb sticks. Je zou zeggen kan gebeuren maar het probleem was heel vaag gelaten. Iets met sku's. Nou had ik dat niet erg gevonden, als ze zeiden hef spijt ons, we sturen nieuwe. Maar eerst moesten ze kijken hoe het komt (nog begrijpelijk) toen hadden ze de desbetreffende RAM niet meer (kan ook gebeuren) maar nu willen ze het ook niet sturen tot ik het spul gestuurd heb. Ik kom niet dagelinks langs een dpd punt. Dus dat duurt even maar ze sturen het niet op. Ik snap dat het anders kan zijn dat iemand het niet opstuurd. Maar dit was hun fout. Niet die van mij.

Hielpen niet en bellen kost standaart 90ct. Geen goede service dus...
Ze wisten niets en konden niets doen

Op de site stond een lever tijd van 2-3 werkdagen, dat is uiteindelijk 6-7 werkdagen geworden, afhankelijk van hoe je het telt. Responds van klanten service was wel snel.

Responds van klanten service was wel snel.

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, en de bestelling was makkelijk geplaatst.
In eerste instantie wilde ik een externe dvd-brander en een ssd kopen. Beide hadden volgens de site 2 tot 3 levertijd. De brander duurde een week, en daarmee was ook de ssd vertraagd. In die week ging een harde schijf in mijn nas kapot (ouwe harde schijf die ik toendestijds toevallig nog had liggen). Ik wilde dus nog een nieuwe harde schijf kopen, maar ik had geen zin om nog een keer verzendkosten te betalen. Contact met de klantenservice hielp mij toen direct. Zij konden mij melden dat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen, en dan als leveroptie kon kiezen 'meezenden met bestelling nr. xxxxxxxxx'. Alles liep daarna goed, en ik heb 1 pakketje gekregen, met daarin alle artikelen, 2 dagen later, zoals aangegeven op de site.

De levertijd vermeld op de site klopte voor 1 artikel niet. Alles werd erg netjes verzonden.

De klantenservice was erg goed. Ik heb via de email contact gehad, en ze hebben me goed antwoord gegeven op mijn vraag over de vertraging van de bestelling. Ook hebben ze me goed geholpen met informatie over het toevoegen van een artikel aan een bestelling. Hun antwoorden waren snel, makkelijk te begrijpen en jetjes. Toppie!

Bestelling was makkelijk te plaatsen, klantenserivce is erg vriendelijk en behulpzaam , levertijd was iets minder.

23-3 mijn bestelling geplaatst en op 05-04 ontvangen, verzend tijd heeft bijna 2 weken geduurd inplaats van de 4 dagen die aangegeven stonden. (dit komt ook omdat het ook paasweekend was).
Zelf vond ik wel dat de verzend tijd iets korter mocht. Maar echt klagen mag ik niet ;)

Heb meerdere malen de klantenservice een mailtje gestuurd met vragen en deze werden binnen kantoortijden binnen 2 uur beantwoord!
Ik wou nog graag een moederbord bij bestellen bij mijn andere order en ik werd snel en vriendelijk geholpen.

Levert volgens bestelling. Is scherp geprijsd. Levertijd meerdere dagen. Bestel opdracht kon ik nog wijzigen. Communicatie per e-mail: reactie binnen een dag. Niet in het weekend, dan is de fysieke winkel dicht. Geen duidelijke proces voortgang, pakket was al bezorgd voordat ik Track&trace code had.

Besteld en geleverd gekregen MSI GeForce GTX 950 OC 2GB. Netjes en transport veilig verpakt.

Scorekaart voor CAPS

Qshops