Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk heb vaker spul bij SiComputers besteld. Het verloopt niet altijd even vlotjes maar uiteindelijk komt het er wel. Toen ik zag dat ze met de Edifier R2000DB dik 20 euro onder de prijs van o.a. Afuture 4Launch zaten durfde ik het dan ook wel aan.
VerzendingDinsdagavond heb ik betaald via overschrijving. Vrijdagmiddag kwam het keurig verpakt aan via PostNL.
Bestelproces is eenvoudig. De website werkt zoals je kunt verwachten maar is niet specifiek gemaakt voor mobiel gebruik.
VerzendingAls je geen haast hebt dan is er niks aan de hand. Maar 5 dagen levertijd voor standaard onderdelen is te lang. De website suggereert 2-3 dagen. Dat halen ze niet. Je hoort ook niks tot je er zelf om vraagt. Wat mij betreft ouderwets vergeleken met de diverse 24/7 leveranciers. Ik zal dit niet snel nogmaals doen.
Een suggestie dat ik desnoods extra wilde betalen voor levering per koerier wees men van de hand. Jammer want nu krijg ik de bestelde spullen te laat ivm zakenreis.
Men is wel vriendelijk op het 0900 klantenservice nummer. Jammer dat je hiervoor behoorlijk moet betalen.
1 van de 2 producten is uiteindelijk geleverd en het werkt. 2e product nog geen geld van terug gekregen. Dit werd niet meer geleverd door de leverancier.
Verzending1 Product uit een bestelling van 2 was op voorraad. Bij het bestellen waren mijn wensen erg duidelijk. Verzend hem apart zodat hij eerder binnen is. Dit is nooit gebeurd.
Meerdere malen gemailed met nogmaals mijn verzoek hem alsnog los te versturen. Het antwoord hierop: "we versturen hem morgen, het andere product komt vandaag binnen".
Komt er op neer dat ik een week heb zitten wachten en het 2e product nooit binnen is gekomen. Op vrijdag heeft SiComputers besloten het ALSNOG apart te versturen. Daarbij per mail een belofte dat het op zaterdag geleverd zou worden. Dit verbaasde mij, levering naar Belgie. Natuurlijk was dit dan ook weer een loze belofte.
Maandag is hij pas aangekomen. Op een bestelling met "vandaag besteld morgen in huis" Is een week levertijd toch wel erg teleurstellend. Vooral als je zoveel mail contact hebt en aangeeft dat het belangrijk is het product voor het weekend binnen te hebben.
Beide producten waren afzonderlijk 800 euro waard. Je zou denken dat los versturen geen probleem zou zijn. 2e product werd trouwens niet meer geleverd door de leverancier. Dit bestelt bij https://www.afuture.nl/ . Perfecte levering, binnen 1 dag bezorgd (zelfs in belgie en op een zaterdag).
Wonderbaarlijk slechte communicatie ondanks de snelle antwoorden. Erg duidelijk maar vooral zinloze beloftes.
Ze mailen op zijn minst terug. Of het waar is wat ze zeggen is nog maar de vraag.
Website is redelijk duidelijk en prijzen zijn aan de lage kant. Winkelkarretje vullen en de betaling verliepen zonder noemenswaardige problemen. De lijst aan hardware is onoverzichtelijk, maar met een beetje zoeken kom je er zeker.
VerzendingDe GPU die ik gekocht heb moest nog verzonden worden vanuit de leverancier; daar heb ik begrip voor. Helaas werd hier maar een halve waarheid over verteld. Na enkele dagen geen post en opnieuw contact opnemen, werd nog steeds benadrukt dat de GPU nog niet in hun magazijn lag en er "morgen" wel zou zijn en dat is dus nog steeds niet het geval. Ik heb mijn bestelling inmiddels geannuleerd.
KlantenserviceErkenning over het gebrekkig afhandelen van de situatie zijn uitgebleven. Om de zaak nog kwalijker te maken is het bedrag van de geannuleerde GPU ook nog steeds niet teruggestort.
Bij SiComputers kon ik mijn onderdelen het goedkoopste krijgen. De webshop is duidelijk en het bestellen ging zonder problemen.
VerzendingBij SiComputers 6 onderdelen voor een nieuwe computer besteld. De langste verwachte verzendtijd van ieder onderdeel was 2-3 werkdagen. Ik kreeg mijn bestelling pas na 7 dagen binnen (inclusief weekend). De webshop gaf ruim een dag lang aan dat alle onderdelen al binnen waren voordat de status naar verzonden ging. Dit vond ik destijds vreemd maar toen de bestelling binnen kwam werd duidelijk waarom het inpakken en verzenden zo lang heeft geduurd.
De doos van de videokaart van 300 euro was flink beschadigd. Er zat een gat in de doos waaraan duidelijk te zien was dat het flink tegen iets aangestoten heeft. Deze klap moet zijn opgevangen door de videokaart zelf omdat het gat precies daarboven zat. Dit vind ik onacceptabel en als ik niet al zo lang had gewacht op de onderdelen dan had ik de videokaart direct teruggestuurd.
De beschadiging is duidelijk gebeurt voordat het pakket verzonden werd omdat de videokaart veilig tussen twee andere dozen in zat en het hele pakket was voorzien van ruim voldoende verpakkingsmateriaal.
Ik weet niet of ze een dag getwijfeld hebben over het wel/niet opsturen van die videokaart of dat ze misschien getest hebben of het nog werkte maar het lijkt me geen toeval dat het inpakken van het pakket zo lang geduurd heeft.
De videokaart werkt op het moment overigens wel prima en ik heb geen contact opgenomen met de klantenservice.
ze leveren te laat en letten niet goed op de berichten die ze binnen krijgen.
VerzendingHeb een product besteld waar 2-3 dagen levering op zat, zit inmiddels al op de 3e dag en hij is nog niet eens geleverd bij hun opslag... had ik net zo goed zelf het product uit america kunnen bestellen en dan was het ook nog goedkoper en eerder hier ook...
Geef je op dat je geen nieuwsletter wilt krijg je alsnog een mail of je wilt bevestigen dat je de nieuwsletter wilt. Meerder malen al gehad. verder goede ervaring
KlantenserviceNa opvragen van info moest ik blijven doorvragen naar vragen die door een duidelijker antwoord al beantwoord had kunnen worden.
Ik heb de afgelopen maanden een paar keer bij Sicomputers besteld. Kort en goed: geen enkel probleem, er is steeds op tijd geleverd en ik werd goed geïnformeerd.
VerzendingNetjes verpakt, verder standaardprocedure.
Het product is ruim twee jaar geleden gekocht. De reden waarom ik deze review plaats is om mijn ervaring met de klantenservice te delen naar aanleiding van een defect product.
KlantenserviceHelaas is mijn videokaart (ASUS R9 280X) na twee jaar gebruik kuren gaan vertonen. Gelukkig viel het nog binnen de fabrieksgarantie van drie jaar. Ik heb daarom contact opgenomen met SiComputers en mijn probleem aan hen voorgelegd. Al snel kon ik mijn videokaart voor onderzoek opsturen. Het contact met de klantenservice vond ik prettig, aangezien ik meestal binnen 1 à 2 dagen reactie had op mijn vragen.
Na ongeveer vier weken heb ik mijn videokaart weer ontvangen. Het duurde lang, maar dat is eerder regel dan uitzondering wanneer een reparatiecentrum bij het proces wordt betrokken. Daarnaast ontbrak er ook een onderzoeksrapport (of iets in die geest). Op dit moment weet ik niet wat ze bij het reparatiecentrum hebben gedaan met mijn videokaart. Is hij compleet vervangen of hebben ze hem alleen schoongemaakt? Voor mij is het onbekend. Dit zijn echter twee punten die ik het reparatiecentrum aanreken en niet zo zeer SiComputers (vandaar mijn positieve beoordeling).
Na een kleine week de videokaart in gebruik te hebben vertoont hij vooralsnog geen kuren, dus ik geloof dat mijn klacht is opgelost!
Garantie aangemeld. Deze werd niet in behandeling genomen vanwege slijtage aan het apparaat. De accu was binnen een half jaar kapot. Kan gebeuren maar vervolgens niet repareren vanwege een aantal krasjes en een missend schroefje.
VerzendingLaptop was wel goed ingepakt maar ook voor het heen en terugsturen voor garantie moet je betalen. In vergelijking met andere webshops is het meestal alleen de heenweg betalen.
KlantenserviceEr werd mij vertelt dat de laptop de volgende dag werd opgestuurd. Hier moest ik 3 weken op wachten waarop ik vervolgens te horen krijg van "sorry hij ligt nog op de plank".
Slecht geregeld bedrijf, verzending duurt veel langer dan het zou moeten zijn, ook is de klantenservice belachelijk.
VerzendingDe 1-2 dagen zijn inmiddels al 2 weken geworden. En heb nog steeds niks binnen, nu zeggen ze dat het over 2 dagen komt.. ik betwijfel het..
KlantenserviceZeggen ze dat ze het hebben opgestuurd, vervolgens neem je 3 dagen later contact op, en is er nog helemaal niks opgestuurd
goede website, een vraag werd snel en adequaat beantwoord en levering was sneller dan verwacht.
Eerdere bestelling was op het laatste moment ineens niet meer leverbaar (na 10 dagen wachten). Het omzetten naar een ander vergelijkbaar product was gelukkig wel snel geregeld en juist afgehandeld.
De site zelf doet enigszins gedateerd aan. Ook is de weergegeven informatie soms warrig. De videokaart R9 380X die ik hier bestelde had zelfs helemaal geen verder informatie. De prijzen zijn daarentegen weer prima en de verzending was ook top.
VerzendingAlles werd bij elkaar geleverd in een grote doos.
Redelijke webschop alleen de zoek functie vind niet altijd de goede items dus heb maar gezocht via tweakers en dan op de links geklickt
Verzendinghad een bestelling aan een andere bestelling toegevoegd maar aan de bestelling had ik een product veranderd waardoor het een nieuwe code kreeg. en ze vervolgens het gekoppelde product waren vergeten. (heb het na een mail de zelfde dag nog toegestuurd gekregen)
Klantenserviceklanten service reageert meestal binnen 2 uur. heb alleen gehad dat als je met twee verschillende medewerkers spreekt dat ze elkaar tegenspreken de een zij het gaat zo en zo en dan zij de andere dat het absolute niet zo gaat.
Website is functioneel, niet geweldig wat mij betreft maar hij doet zijn werk verder prima. Meer filters voor producten is wat mij betreft altijd een pré.
VerzendingLevering was binnen de tijd die op de website stond, goed verpakt. Niets op aan te merken.
KlantenserviceTwee keer gebeld met de winkel. Over de levertijd voor aankoop en voor een aanpassing van de leverdag. Vriendelijk te woord gestaan en netjes in orde gemaakt. Echter toch drie sterren omdat deze winkel enkel bereikbaar is voor 90ct. per gesprek, wat ik ronduit slecht vind.
besteld: (https://tweakers.net/pric...-rx-480-nitro+-8g-oc.html)
Prima prijzen, prima website - en een van de weinige clubs die bitcoins accepteert.
Echter, de leverbaarheid van artikelen slaat werkelijk nergens op. de 4-10 dagen die stond aangegeven bij het plaatsen van de bestelling was voor mij de reden om bij SI te bestellen - ik heb iedere week de verwachte leverdatum zien ophogen tot die uiteindelijk bij 'preorder' stond.
Iedere keer moest ik daar zelf achterkomen, ipv dat SIcomputers de klant even inlicht dat het langer duurt dan verwacht. Het antwoord van SI is dan telkens wel weer zeer keurig en adequaat.
eer
Uiteindelijk werd ik het wachten zo beu dat ik een groter, duurder artikel heb besteld, dat proces werd keurig afgehandeld. En die bevalt goed
de verzendopties zijn zeer flexibel waarbij de optie tot ophalen bij een DPD punt in de buurt het goedkoopst was - de communicatie van dpd is in mijn ervaring altijd uitstekend. Ook dit keer was het pakket snel, duidelijk, en volgens verwachting afgeleverd en ik kon 10 minuten na aankomst bij het ophaalpunt daadwerkelijk het pakket ophalen.
Klantenservice0 punten voor proactieve service
8 punten voor reactieve service. gemiddeld een 4. maar je proeft de goodwill via de email en door de telefoon (90ct per gesprek, toch jammer) dus wordt mijn eindoordeel een zeer ruime 5.
De site lijkt wat gedateerd en er staat teveel informatie tegelijk op het scherm. Desalniettemin was de prijs voor de bestelde videokaart erg scherp en heb daarom toch besloten door te gaan met de bestelling. Bestel proces verloopt goed, betaling via iDeal gedaan en werd direct in de orderstatus verwerkt. Van allerlei stappen wordt je via mail op de hoogte gehouden, van bestelling aanmaken tot inpakken tot verzending.
Een uurtje na bestelling al een mail ontvangen dat het product was ingepakt en dezelfde dag nog aangeboden bij DPD. (Je kan overigens ook voor andere posterijen kiezen). Dag erna product precies op de aangegeven tijd ontvangen
Verzending verliep vlot, volgens schema. Het product is ingepakt met milieuvriendelijke materialen. En onbeschadigd bij mij bezorgd
Prima afhandeling, zowel via de website als later qua verzending (notificaties e.d.). Verpakking ook OK, zij het iets overdreven, zeker in het licht van duurzaamheid, klimaat, etc.
De site werkt erg traag, is vrij onoverzichtelijk en ziet er onprofessioneel uit. Desalniettemin zijn de prijzen prima, ging de verzending top en is het gekochte product geheel volgens verwachting. Volgens mij een degelijke winkel die meer geeft om de prijs en de service dan om uiterlijk en promotie. Prima webwinkel.
VerzendingDe levering was een dagje langer dan ik verwacht had, maar het product was netjes op te halen bij het postkantoor, zat goed verpakt en - aangezien het om een duur product ging - het was prettig dat niet goed te zien was wat er in zat.