CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Erg groot assortiment, als je iets (minder bekends) zoekt staat het erbij. Helaas geen gratis verzending maar verzendprijs wel laag.

Uitstekende levering, wel wat te laat maar dat had een goede reden. Met zorg verpakt en product in prima staat

Ik kocht bij SiComputers een aluminium muismat. Dit was de enige plek waar ik dit specifieke type kon kopen, en voor een heel schappelijke prijs. Ik kon met iDeal betalen, wat voor mij de voorkeur had. De mat werd een paar dagen te laat geleverd; jammer, maar dat was verder niet zo'n punt. Wel merkwaardig dat hij werd geleverd in een enorme doos (zonder merk oid), terwijl het een miniem muismatje is.

Perfect! Snelle respons op een vooruitbetaling, dus geen iDEAL.
Heb nadat de betaling binnen was ( 1 werkdag ) nog een wijziging aangebracht in de bestelling, 1 product verruild met een ander. Kreeg gelijk een mail terug dat het geregeld is.
Het is dezelfde dag nog verzonden!

Goed verpakt !!!!

Snel en doeltreffend !!!

Ik heb een radiator gekocht die binnen 2-3 dagen geleverd zou worden. Uiteindelijk heeft dit 22 dagen geduurd. Ik heb 2 maal contact moeten opnemen met de helpdesk, welke nog €0,90 kost per gesprek. De informatie op de site is onjuist, er wordt niet naar de klant geluisterd, en uiteindelijk had ik beter €5 meer kunnen uitgeven bij highflow dan naar SiComputers te gaan.

Cancellen heb ik hele slechte ervaringen mee, want dat heb ik al eens gedaan bij SiComputers en dan duurde ook 3 weken.

Waardeloze shop.

Het duurde een factor 10x langer dan beloofd, 22 dagen heb ik moeten wachten.

Ik heb 2 maal moeten bellen over de leverdatum. Via de mail kreeg ik een andere datum bevestigd.

Computeronderdelen gekocht om zelf in elkaar te steken. Was hier het goedkoopst. Op de site is veel info te vinden over allerlei zaken al is de layout soms lastig te ontcijferen, een zoekfunctie voor bepaalde specificaties was handig geweest (heb eerst gezocht via tweakers en dan de link genomen naar de site, was veel makkelijker) zo zou het sorteren/selecteren van RAM op grootte aangenaam zijn.

Verzending was goed verzorgd, enkel de gegeven levertijd en de echte levertijd kwamen niet echt overeen. Had besteld zodat alle onderdelen de woensdag 20 juli) binnen zouden zijn dat ik de dag erna op de feestdag kon bouwen, maar de onderdelen zijn pas de vrijdag kunnen geleverd worden.

Duidelijk & snel een order te plaatsen.
Ideal betaling was voor mij de keus die ze ook hadden.

12-7 mijn bestelling gedaan bij dit bedrijf.
De reden hiervan : Prijs&levertijd (2-3 dagen).
De levertijd was belangrijk omdat ik het aankomende weekend de onderdelen kon plaatsen.
Echter werd 18-7 de bestelling in behandeling genomen.
De levering bij opgaven van 2-3 dagen is dus een week!!!

Met deze info had ik hier NIET besteld.

Prima site, wijst zich vanzelf. Producten zijn gemakkelijk te vinden. Goede prijs en verzendkosten zijn mooi beperkt

Snel verzonden, prima verpakt, levering via afhaalpunt DPD is gemakkelijk en goed.

Ik had hier een case besteld voor mijn pc. Die was hier het goedkoopst namelijk. Er stond op de site dat het 3 werkdagen zou duren maar dat werd (vanaf maandag) tot zaterdag. Dus geen 3 werkdagen. Behalve dat heb ik er wel een goede ervaring aan over gehouden. Snelle reactie op mail etc.

Via Pricewacht een Asus moederbord besteld bij SIComputer, deze was ook het goedkoopst. Het plaatsen van de bestelling ging heel eenvoudig. Heb vaker bij SIcomputer onderdelen besteld en ben altijd goed geholpen. Ook is er de mogelijkheid om het product op te halen en het ter plaatsen af rekenen.

Verzenden was niet nodig, ben het komen ophalen. Locatie is goed te bereiken en voor de deur zijn er genoeg parkeerplaatsen.

Van het moederbord blijk werkte de backplate LED niet. Na een telefoontje en een RMA (DOA) melding, kom ik het moederbord weer terug brengen. Omdat het niet op voorraad was, moest ik twee dagen wachten totdat ik een nieuwe kon ophalen. Prima geholpen en via mijn account kon ik de status goed bijhouden.

Spullen besteld bij SIComputers, makkelijke website, en je kan het ook bij een DPD punt laten bezorgen. Netjes zoals beloofd de volgende dag al in huis. Toen ik een uur later besloot ook nog een HD me te laten komen, maakte de website èèn order van met maar èèn keer verzend kosten. Een aanrader!

Ik koos voor SiComputers omdat ze veruit de laagste prijs hadden. De webshop is duidelijk en de verzendkosten zijn laag.

Zelf hebben ze geen voorraad; ze kopen dus eerst zelf je bestelling in waardoor er uiteindelijk 1-2 weken levertijd was. Ik werd per mail echter prima op de hoogte gehouden, en toen de bestelling uiteindelijk werd geleverd was alles prima in orde.
Een aanrader dus, als je bereid bent even te wachten op de levering.

Vragen per mail werden keurig beantwoord.

Prima prijzen, overzichtelijke webshop. Prima termijn van leveren. Een aanvullende vraag per email werd zeer vlot beantwoord. Zeer naar tevredenheid.

Snel in behandeling genomen en snel verstuurd.

Een aanvullende vraag via email werd binnen 30 minuten beantwoord... zeer vlot.. top!

Ik moest altijd zelf om updates vragen, ipv dat ze pro actief opgestuurd werden.
Daarnaast is de RMA procedure verre van grondig.

Bestelling geplaatst op 15 Mei, enkel een bestelling bevestiging gekregen. Na vier dagen van geen antwoord besloot ik alsnog om een statusupdate te vragen aangezien bij alle onderdelen stond dat ze op voorraad waren en binnen 3 dagen geleverd zouden worden. Hierop kreeg ik vrij direct de antwoord dat de onderdelen gelijk opgestuurd waren en na een dag had ik ze binnen.

De onderdelen lagen in een te grote doos rond te slingeren. de enige wat ze op hun plek moest houden was een rol "air pillows" de SSD lag enkel in een antistatisch zakje.

Na het verkrijgen van de order bleek de PSU na een tijdje problemen te hebben met opstarten. Wanneer ik een oude PSU gebruikte in dezelfde PC had ik dat probleem niet. Probleem kwam ook voor wanneer ik een andere PC erop aansloot. Zelfs de paperclip test liet blijken dat de PSU niet wou opstarten.
Probleem was dat dit enkel optrad na meerdere keren opstarten.

Toen ik het doorgaf aan SiComputers diende ik zelf de psu op te sturen (kosten: €8) voor controle (kosten: 15€). Aangezien dit duidelijk een RMA issue was stuurde ik hem op.
Als verificatie had ik een van de pinnen van de PSU gemarkeerd met een whiteboard marker. Deze markering zou gedeeltelijk verwijderd moeten zijn wanneer iemand de moederbord verbinding aan de PSU zou aansluiten.

Na enkele dagen later kreeg ik mijn antwoord: "Gisteren hebben wij uw voeding ontvangen ter RMA. Deze zijn wij meteen gaan testen en dit voor 24 uur lang laten draaien. Tot mijn spijt heb ik geen enkele fout kunnen constateren. Het systeem draait goed en is geen enkele keer uitgevallen."

Nadat ik de voeding in ontvangst kreeg bleek dat de voeding hetzelfde probleem nog had, namelijk dat hij na enig verloop niet meer wou opstarten. Dus nu ben ik 23€ armer en heb ik alsnog een kapotte voeding.

Had een nieuwe videokaart nodig. GTX1080 die ik wilde was hier op voorraad. Makkelijk te vinden en te bestellen. Snelle levering.

Levering was de volgende dag. Order was goed verpakt. Track & Trace code ontvangen. Erg prettig dat je uitgebreid op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling.

K had een pakketje besteld. 1 product was kapot aangekomen. dus ik RMA aangevraagd met de reden DOA. Krijg ik eerst RMA en moet ik na goedkeuring nog apart een retour label aanvragen met de reden DOA. algoed product teruggestuurd alles goed. volgende product kapot. ik weer zelfde gedaan dit keer gevraagd of het misschien handiger is om gwn een vervangend product op te sturen( was een muis van 3 euro ) nee weer dezelfde procedure. wel netjes een retour label gekregen. algoed alles in nu binnen en werkt weer.

verzending was netjes aangekomen met DPD. pakketje was niet beschadigt. en je krijgt een SMS of mail( mag je zelf kiezen) wanneer het pakketje geleverd wordt. ( is een tijd ruimte van 2 uur )

RMA wordt snel op gereageerd. wel kort en zonder enig uitleg ook als je daarom vraagt. je kan een super scoren als je ook flexibel mee denkt met de klant zelf :)
en niet star het systeem blijft volgen met gevolg 5x iets moeten verzenden :P

Veel informatie over bestelling, voorraad, verzending. Alles netjes via de mail en conform eerder afgegeven lever termijnen.

Precies zoals aangegeven

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen, de klantenservice gaf snel en duidelijk antwoord en het product werd inderdaad de volgende dag geleverd. Daarnaast kreeg ik ook goede updates over mijn bestelling.

de videokaart was makkelijk te vinden op het site en als een van de weinige winkels was de gtx1080 sc van EVGA toch leverbaar

bestelling was te laat maar heb als compensatie een ganming toetsenbord en muis erbij gekregen de coolermaster octane vind het heel netjes hoe ze het hebben opgelost

Ik heb hier mijn bestelling gedaan voor mijn nieuwe pc, achteraf bleek een onderdeel (de case) niet snel leverbaar en omdat ik de pc snel nodig had heb ik de bestelling uiteindelijk geannuleerd.

Nadat ik erachter kwam dat de case niet snel leverbaar meer was heb ik gevraagd om de bestelling te annuleren, ik heb steeds snel antwoord op mijn mail gekregen, meestal binnen een uur en het annuleren was geen probleem.

Goede klantenservice, allemaal goed geregeld en er wordt voldoende contact gehouden met de klant. Ik had er een MSI GeForce GTX1070 Gaming X besteld, maar deze waren niet meer op voorraad, tot 2 keer toe. Jammer, maar ze hebben mij hier goed uitgeholpen. Ik heb de kaart mogen ruilen voor een Gigabyte GeForce GTX1070 G1 gaming, en deze was een dag later gelijk binnen. In het kort dus: snelle levering en goede klantenservice.

Goede levering, goed ingepakt en alles in topconditie.

Zie bovenste balk.

Scorekaart voor CAPS