CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Een Bitfenix behuizing besteld. Snel bij Si Computers uitgekomen. Prijs was prima, site oogt netjes.

Niks op aan te merken.

Bestelling gedaan van geheugen en SSD, ondanks dat de website steeds veranderd wat de levertijden betreft, tot nu toe geen reactie gehad over levering.

Duidelijk site, goed overzicht, gemakkelijk te betalen. De website van SiCOmputers voldoet aan al mijn eisen voor een online webwinkel

Si vermeld het zelf al, maar ze houden hun prijzen laag omdat ze zelf geen voorraad hebben, hierdoor kan het dus even duren voordat je krijgt wat je besteld hebt. Bestel hier dus alleen als je het niet meteen de volgende dag wilt hebben. De bestelde producten waren prima binnen de vermelde tijd ontvangen.

Na jaren terug toch wat mindere ervaringen met deze webshop gehad te hebben (waarschijnlijk in hun begin tijd)
Reden om er toch weer te kijken ze hebben dingen die andere niet hebben en vaak erg nette prijzen. Deze keer de enige met het artikel echt in voorraad en een nette prijs.

Nu kan ik toch niet anders dan echt tevreden zijn over deze shop, komen de eigen gezette afspraken nu wel na. heel netjes ingepakt en dus gewoon snel binnen

Enige irritatie is het browsen door de web shop, bv zie je een videokaart klik je erop is er geen mogelijkheid om direct naar alle videokaarten te gaan. Doe je een beetje je best kan je videokaarten openen, maar zijn er geen degelijke filters.

Alle twee dingen die opgelost worden door op Tweakers te kijken en deze webshop als optie te gebruiken.

Ik had 2 sodimms besteld (2x16GB) en die zaten ingepakt met luchtzakjes omringt en in een compact doosje zodat het goed op zijn plek bleef. In eerste instantie had ik ik iets van wat overdreven, maar gezien de prijs misschien niet onverstandig.

Net niet op tijd besteld dus de order is de dag erna opgepakt en keurig volgende dag afgeleverd op PostNL punt.

Ik was het al van SiComputers gewend: Heldere overzichtelijke website. Scherpe prijs. Zeker gezien hun service en professionele benadering naar mij toe een echte aanrader.

Product werd vlot geleverd. Op de website stond 2-3 dagen, maar ik kreeg het al de volgende dag.

Zeer vlot een reply van klantenservice met duidelijke antwoorden op mijn vragen

Probleem bij de afronding van de betaling middels Ideal. Contact met klantenservice verliep snel, correct en effectief.

Probleem met videokaart en niet herkende drivers. Klantenservice reageert snel en komt met juiste oplossing. Aard van de vraag en reactie maakt duidelijk dat men echt verstand heeft van PC's.

De prijzen zijn laag, maar de producten werden niet binnen de opgegeven levertijd bezorgd. De website vermelde een levering binnen 2-3 werkdagen, maar na een week kon het nog niet geleverd worden. Aangezien ik niet langer had heb ik de bestelling moeten annuleren. Als je geen haast hebt lijkt het me een goede winkel, maar de levertijden zijn onbetrouwbaar.

De artikelen zouden binnen 2-3 werkdagen geleverd worden, maar konden uiteindelijk niet binnen een week bezorgd worden. Ik vind het niet erg om op een bestelling te moeten wachtenm, maar wees eerlijk en realistisch met de beloofde levertijd! De monitor die ik wou bestellen had een cash-back actie vanuit de fabrikant, deze deadline heb ik hierdoor gemist, en er was ook geen tijd meer om het ergens anders te kopen.

Bij een vertraging in de levering zou het netjes zijn als de klantenservice uit zichzelf contact opneemt. Na eigen initiatief werd ik wel netjes geholpen, al werd er gesteld dat 'naar verwachting' mijn artikel nog die dag verstuurd zou worden, iets wat niet waargemaakt is. Bij het annuleren van de order wordt gesteld dat het bedrag binnen 14 dagen op mijn rekening zou staan, echter moet ik hier na ruim drie weken toch weer achteraan omdat dit niet gebeurd is!

Veel spullen besteld voor zelfbouw PC, Alles werd binnen 3 werkdagen bezorgd. En dat is wat ze ook beloven op de website.

Levering was zoals beloofd was. Binnen 3 werkdagen is alles in 1 keer bezorgd.

Ik heb hier besteld om zijn lage prijzen. Het bestelproces werkte gewoon naar behoren, maar de levertijd was langer dan vermeld.

Te laat geleverd. Bij het artikel werd vermeld dat de levertijd 2 à 3 werkdagen is, maar uiteindelijk is de bestelling pas verzonden na 5 werkdagen.

Vragen worden goed en snel beantwoord, soms een beetje kort door de bocht.

Lage prijzen goed te vinden, maar geen vlotte levering. lala lala lala lala 15 woorden tekst

Levertijd langer dan beloofd. Is al vaker gebeurt. Nauwelijks terugkoppeling over de status.

Alleen via een betaal telefoonnummer navraag te doen over de status.

Ik heb het product gevonden via pricewatch, het was een van de goedkoopste leveranciers, de afhandeling van de order verliep goed, levering ook op tijd, kerst tijd.

Ik heb in het verleden niet een erg fijne ervaring gehad met SiComputers aangezien het niet een heel erg professioneel handelend bedrijf is, maar deze keer ging het bijna soepeltjes.

Verzending is bij SiComputers voor mij nooit goed geweest. Ik heb het nog nooit op tijd gekregen, tot nu toe. Ik was erg blij om te zien dat ze nu gratis levering aanbieden bij producten boven €100. Maar er mankeerde namelijk toch iets aan. Ik probeerde PakjeGemak, wat ik gewoonlijk niet doe bij SiComputers, maar op de afgesproken bezorgdag was ik niet thuis dus het kwam wel goed uit.

Ik kreeg ruim op tijd de verzendbevestiging van SiComputers maar er klopte meteen iets niet aan. Ik zag namelijk dat bij mijn Track&Trace informatie niet mijn postcode stond, maar die van de winkel die de service aanbiedt. Tevens kon ik in de PostNL app nergens iets over mijn eigen gegevens terugvinden.

Dus ik bel PostNL op, en ik krijg te horen dat de verzending door SiComputers niet goed is opgegeven als PakjeGemak en daardoor gewoon geadresseerd is aan de winkel, niet eens met mijn naam erbij genoemd. Dit betekent dat de winkel weigert mijn pakket aan te nemen en ik morgen erbij moet zijn wanneer PostNL komt omdat zij anders verantwoordelijk zijn voor mijn pakje. Dus nu moet ik een vriend van me overhalen om 2 uur lang in een boekhandel te zitten voor mijn pakje. Absoluut niet blij.

Even uitleggen wat ik bedoel als ik zeg dat ik geen fijne ervaring heb gehad met SiComputers:
Je koopt een product dat waarschijnlijk honderden euros koopt (aangezien computer(onderdelen) niet goedkoop zijn), en dan moet je vervolgens daar 6 euro verzendkosten over betalen. En dan wordt het nog erger. Je product zou er binnen 2-3 werkdagen zijn, omdat ze niet zelf zo'n duur product in huis willen hebben en het dus de leverancier laten houden. Dit heeft als gevolg dat ik net zoals andere mensen in het verleden 7x zo lang heb moeten wachten op mijn dure pakje.
Tegenwordig bel ik dus van te voren op om te vragen of er kan worden bevestigd dat de leverancier van dit specifieke product hun levertijd na kan komen (de klantenservice weigert namelijk hun fouten toe te geven en schuiven de schuld af op 'de leverancier').
De klantenservice reageert kalm en adequaat op al je antwoorden. Ik heb nooit lang in de wachtrij hoeven staan en ik heb nog nooit een onvriendelijke medewerker aan de lijn gehad. Erg fijn dus.

Telefonisch contact gehad met vriendelijk personeel.
Si computers gaat soepel om met een nabestelling deze werd alsnog bijgevoegd waarna toch snel geleverd werd!

bestelling was makkelijk te plaatsen alsook afrekenen. vermoed dat de kaart die ik bestelde niet direct voorhanden was, levering duurde 1 week. (valt goed mee)

De webshop is niet de meest gebruiksvriendelijke die ik ooit ben tegengekomen. Wat ik met name vreemd vond is dat het postkantoor dat ik kon kiezen om de bestelling af te laten leveren, beperkt werd door het (nog los op te geven) verzendadres. Het dichtstbijzijnde postkantoor heeft vrij onmogelijk openingstijden, dus wilde ik er een kiezen die net een paar straten verderop lag, maar dat kon enkel wanneer ik het verzendadres aanpaste. Vreemd.

Bij SiComputers 2 casefans besteld. Het was een sinterklaas-/suprisecadeautje, dus expliciet erop gelet op de levertijd, zodat ik wist dat ze op tijd aan zouden komen. Fans waren uit voorraad van de leverancier leverbaar en zouden binnen 2-3 werkdagen aankomen. Maandag (05-12) eind van de middag (voor 18u) besteld. Vrijdag contact opgenomen omdat ik nog steeds geen verzendbevestiging had ontvangen. De maandag daarop een verontschuldigende mail ontvangen en kort daarna ook de verzendbevestiging. Uiteindelijk kon ik het pakketje de volgende dag (dinsdag 13-12) op het postkantoor ophalen. Te laat dus, want ik had het dat weekend nodig gehad.

Gematigd enthousiast over deze shop dus. Goede prijs, geen excessieve verzendkosten, op zich prima verpakt, maar ze houden zich niet aan de beloften die ze op de website doen.

Overigens mijn monitor ook ooit bij hen besteld. Weet niet hoe lang de levering toen heeft geduurd, maar kon me geen slechte ervaring herinneren, vandaar dat ik deze keer ook wel aandurfde.

Wat mij betreft kun je dus prima bestellen bij deze shop, maar hou er rekening mee dat de beloofde levertijd niet per definitie gehaald wordt. Heb je behoefte aan die zekerheid zoek dan een andere (duurdere?) shop.

Eén van de weinige bedrijven die dit onderdeel kon leveren. Prima prijs, eerlijke voorlichting over levertijd.

Product werd binnen de op de website vermelde termijn geleverd, was prima verpakt.

Had een case, ram en een samsung 960 pro 512gb ssd besteld. Alles behalve de ssd was op voorraad, na een week de ssd maar geannuleerd en een 1tb variant besteld, daar was nog 1 stuk van op voorraad bij de leverancier en deze stond op 3 dagen levertijd. De case en ram werd meteen verzonden en was de volgende dag afgeleverd. De 1tb ssd die ik daarna had besteld en op de site stond leverbaar was ineens niet leverbaar, en na contact kreeg ik te horen dat het ook onbekend was wanneer deze zou komen. Het is wel de goedkoopste winkel vaak maar dat merk je wel.

De omdoos en doos van de computer kast was open gesneden om zo de ram mee te verzenden. Persoonlijk vind ik dit niet zo netjes en had het liever gezien dat de ram in een apart doosje meeging, product dozen zouden nooit open gesneden mogen worden door een bedrijf.Verzending was vrij prijzig, ik had voor 500 euro ongeveer besteld en dan nog verzendkosten vragen. En afleveren op een postnl pakketshop is duurder dan met DPD leveren. Zelf laat ik het graag door postnl doen door hun grote aantal pakketshops ten opzichte van DPD die er 1 bij me in de buurt heeft. Snap niet waarom ze niet meer met postnl doen. Dan zou je toch wel betere prijzen moeten krijgen, en het is een betere dienst, vooral binnen Nederland.

Ik heb contact gezocht met betrekking tot de levertijd van de SSD. Ik kreeg snel antwoord op mijn email, binnen enkele minuten, maar ze konden me weinig vertellen wanneer de verwachte levering was, wat ik persoonlijk raar vindt dat je niet van de leveranciers weet wanneer goederen geleverd worden. Ook is het jammer dat je niet proactief wordt geinformeerd, wanneer je een order plaatst zou er een verwachte leverdatum gecommuniceerd moeten worden die opgevolgt kan worden. Nu moet je zelf maar achter je spullen aangaan en als je verwacht dat een product leverbaar is maar dat toch niet is.

Een levertijd van 1-3 dagen. Na bijna 2 weken nog niks binnen dus maar geannuleerd.

Kost veel geld, ook al heb je besteld voor bijna 500 euro.

Waardeloos, Bellen op een 0900 nummer is behoorlijk duur en dat lijkt de enige optie te zijn om snel in contact te komen. Ik heb meerdere keren moeten bellen om te horen te krijgen dat mijn bestelling binnen 2 dagen bij mij thuis zou zijn. Dit ging bijna 2 weken zo door totdat ik mijn bestelling maar geannuleerd heb. Geen compensatie mogelijk.

Items gevonden op Tweakers en met de dieplink kom je eenvoudig op het product in de webshop. Bestellen gaat snel, betalen ook.

Netjes alle bestelde items samengevoegd en in een levering afgeleverd

Geen klachten dus geen gebruik van gemaakt.

Betaling is prima, gewoon lekker ideal en alles werkte naar behoren. Je krijgt ook wat email over dat je iets besteld hebt enzo (opdrachtbevestiging etcetc). Allemaal prima.

Verzending is prima, verpakking ook prima. Genoeg leveringsopties om uit te kiezen en ik ben voorstander van pakje gemak bij de bruna. Werkt perfect.

Prima. Ik had wat vragen via email verstuurd en binnen een uurtje had ik al antwoord. Vind ik netjes!:) Goede winkel met goede intentie.

Scorekaart voor CAPS

Qshops