Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenCompetitieve prijzen, zeer ruim aanbod aan betaalopties en wat een ab-so-lu-te Top Service! Ik ken veel hardware shops maar CAPS is toch écht wel next level!
VerzendingNext day delivery Rotterdam to Brussel, niets op aan te merken!
KlantenserviceSteeds binnen het uur antwoord op mijn mail gehad en altijd suupervriendelijk! ![]()
AlgemeenFijn bedrijf met een leuk assortiment met een voordelige prijs. Goede klantenservice. Echt een aanrader!
VerzendingSnelle levering. In 1 dag geleverd. Echt klasse va Caps
KlantenserviceSnelle en uitstekende klantenservice. Ik had en verkeerd adres ingevuld. Dat was gelijk de ochtend na dat ik een mail had gestuurd geregeld
AlgemeenIk heb via CAPS een Keychron V6 toetsenbord gekocht. Hij was hier een stuk goedkoper als de originele website. Snelle verzending in originele verpakking zonder schade en goed ingepakt.
VerzendingSnelle verzending in originele verpakking zonder schade en goed ingepakt.
KlantenserviceGeen contact gehad met de klantenservice. Er was voldoende communicatie over mijn product en verzending.
AlgemeenWanneer ik pc-hardware nodig heb, is hun webshop één van de eerste plekken die ik controleer. Als de prijs goed is en het product op voorraad is, wat meestal zo is, bestel ik direct bij hen. Ze reageren altijd snel. Het is een uitstekende webshop voor pc-hardwarebehoeften, met duidelijke en vlotte communicatie. De producten komen overeen met de beschrijving, de levering is op tijd, en ik ben zeer tevreden met mijn aankopen.
VerzendingHet product was goed en veilig verpakt en kwam in perfecte staat aan. Zelfs wanneer er extra levertijd nodig is doordat het van de leverancier moet komen, communiceren ze dit helder. De klantenservice bood snelle hulp en reageerde zeer adequaat.
KlantenserviceZe bieden snelle en duidelijke communicatie met informatieve antwoorden, waardoor het bestelproces helder, transparant en zeer prettig verloopt.
AlgemeenRAM gekocht in verband met de laagste prijs. Prima webshop waarbij er snel en duidelijk gecommuniceerd wordt over de producten. Producten waren in staat zoals geadverteerd, levering was in order, erg tevreden over de aankoop.
NB: Let op dat dit vroeger SiComputers was. Dit is geen waardeoordeel, maar ter kennisgeving.
Product was goed verkpakt en is in goede staat aangekomen. Product was echter wel later aangekomen dan geadverteerd omdat het vanuit de leverancier moest komen (dit stond niet op de website, waar er stond dat het direct leverbaar was).
KlantenserviceEenmalig contact gehad met de klantenservice in verband met het leveringsprobleem, netjes geholpen en snelle reactietijd ondervonden.
AlgemeenScherpe prijzen en een website zonder opsmuk. Het bestelproces was prima. Nog even getwijfeld om de bestelling op te halen maar uiteindelijk voor verzending gekozen.
VerzendingKeurig verpakt met stevige omdoos en tape. Duidelijk met wat meer zorg dan gemiddeld.
AlgemeenZe hebben een ruim aanbod en goede prijzen tegenover de competitie, het enige wat iets beter zou kunnen is de zoekfunctie op de site, bijv. met meer filteropties.
VerzendingMijn pakket was er nog sneller dan verwacht, het zou 2-3 dagen duren en wsl op maandag komen, maar was er zaterdag al
KlantenserviceNadat ik een foutje had gemaakt met mijn bestelling mailde ik om dit aan te passen, het werd direct aangepakt en super snel geregeld. Erg tevreden mee
AlgemeenBij CAPS besteld omdat zij de beste prijs aanboden voor de case en cpu cooler die ik op het oog had. De website is overzichtelijk, waardoor alles gemakkelijk te vinden was. Ook het betaalproces verliep snel en probleemloos.
VerzendingVerzending kwam iets later dan gepland vanwege de drukte door blackfriday.
KlantenserviceContact gezocht om te vragen wanneer mijn bestelling zou arriveren ivm met wat langer dan verwachte levertijd, snel en netjes beantwoord.
AlgemeenIk was al een tijdje opzoek naar een leuke upgrade in de vorm van een behuizing.
uiteindelijk mijn behuizing en PSU gevonden ( Hyte Y60, LCD kit en 850W voeding -> ASrock op basis van de best buy guide)
na veel overdenken Caps onderzocht.
Blijkt het het oude SiComputers te zijn ( lang geleden al klant geweest daar )
Uiteindelijk kon ik alles daar bestellen en waren ze de op 1 na goedkoopste combinatie op pricewatch (inclusief verzendkosten) goedkoopste opties was bij 2 webshops bestellen, Caps was daar 1 van, Megekko de andere.
verzending was conform verwachting, netjes een update, goede omdoos en voldoende vulmateriaal om alles te beschermen en.. neutraal verzonden -> verkleinen jatkans.
Helaas niet alles op voorraad en door de decemberperiode deed PostNL er ook nog 3!! werkdagen langer over dan Caps en ikzelf hadden gehoopt. (verwachting was 3-5 werkdagen, door PostNL werden dit er 7)
AlgemeenNa al het black friday week maand geweld had ik toch nog een aantal ventilators nodig. De prijs was iets gestegen maar nu wel inclusief verzenden. Besteld op vrijdag 5 december om 5 uur en zaterdag al geleverd.
Netjes verpakt en zeer snel geleverd. Niks negatiefs op de ervaring aan te merken.
Het werd super snel geleverd zelfs in de drukke "feestdagen" periode.
AlgemeenIk vind het oprecht jammer om een slechte review te moeten plaatsen, maar de handelswijze bij mijn laatste bestelling maakt dat ik voorlopig geen bestelling meer plaats bij CAPS.
Zoals iedereen wel weet is de markt op het moment flink ontregeld en lopen de prijzen voor o.a. DDR5 en SSD snel op en daar heb ik op zich begrip voor, daar hebben leveranciers ook geen invloed op. Als klant bepaal ik dan of en waar ik bestel en tegen welke prijs.
De keuze voor CAPS gemaakt op basis van beschikbare voorraad, 10 stuks SSD, besteld op zaterdag, netjes betaald en bevestiging daarvan gekregen. Om vervolgens op maandag per e-mail te horen te krijgen dat het artikel niet meer voorradig is met een onbekende levertijd. Ik kan nog maar 1 stuks geleverd krijgen.
Dan ga ik kijken en staat het artikel nog steeds in de webshop (en via DEZELFDE Tweakers link!), maar nu onder een ANDERE SKU en tegen 24 EUR p/stuk meer.
Als ik ze daar op wijs hoor ik dat ze van deze SKU inderdaad nog 5 stuks hebben dus ik stel voor het netjes af te handelen en deze samen met de andere, dus in totaal 6 stuks nog te leveren tegen de overeengekomen prijs en de overige 4 dan maar te crediteren. Daar had ik nog mee kunnen leven.
Vervolgens hoor ik een uurtje niks tot ik de verlossende reactie krijg:
Nu is alles uitverkocht.
Volgens mij hadden we een bindende overeenkomst. Maar ik weet ook wel dat als ik daar aan vasthoud ik over een paar maanden nog steeds niets heb.
De klantenservice is echt niet onvriendelijk en eerder goede ervaringen gehad maar dit vind ik bedrog, ik kan moeilijk anders concluderen. Het spijt me echt.
AlgemeenLevertijd bij andere webshop was belooft binnen 3 dagen te kunnen leveren.
Helaas werd dit na wachten nog maand extra, daar mij order gecanceld. Zelfde avond nog bij caps de Case voor mij nieuwe pc build besteld.
Maandag besteld vrijdag geleverd van uit duitsland. heel erg netjes en snel
Voor een feest dagen levering sinterklaas enzo toch nog binnen 3 dagen geleverd. Ik was heel erg blij
AlgemeenAankoop en betaling liepen vlot en zonder problemen. precies zoals je mag verwachten. Genoeg betaalopties, en duidelijk proces.
VerzendingLevering van het product verliep prima via express delivery. Het enige wat ik miste was een track en trace of andere verzend bevestiging. Hierdoor wist ik niet hoelaat en welke dag ik het pakket precies zou ontvangen. Uiteindelijk was dit gelijk de volgende dag. Maar een bevestiging van de dag dat het bezorgd wordt is wel fijn (of een opmerking dat express delivery bezorgd wordt op de dag van verzending, indien het niet van een andere koerier loopt).
AlgemeenIk heb hier een grafische kaart besteld die 8200 euro was. Gezien dit een extreem hoog bedrag is, had ik de voorkeur voor afhalen.
Voor het bestellen heb ik toch even de klantenservice benaderd en die gaf me na 5 minuten al reactie per mail.
Na een goed gevoel te hebben heb ik besloten om hier een aankoop te doen met afhalen. Dit kon al de dag erna, dus ze komen hun eigen lever indicatie na. Personeel was ook erg vriendelijk tijdens het afhalen en op de mail.
Al en al, een zeer positieve ervaring gehad met CAPS die ik kan aanbevelen en zal hier zeker vaker hardware bestellen.
Het stond de volgende dag meteen klaar voor het afhalen.
KlantenserviceEnorm snel antwoord, maar ook vriendelijk en meedenkend. Na 5 minuten antwoord op mijn mail en duidelijkheid.
AlgemeenIk bestel al jaren bij CAPS (ook toen het nog sicomputer heten) betrouwbare partij.
De items die ik besteld heb waren gelukkig op voorraad bij CAPS dus besteld
2 kleine items besteld , prima verpakt zelfs door drukte bij postnl op tijd bezorgt
AlgemeenVoor ons nieuwe huis heb ik bij Caps de Ubiquiti U7 Pro XGS en de Ubiquiti XG 8 Switch besteld. De levering was snel en zorgvuldig verpakt, waardoor ik meteen een goed gevoel had bij mijn aankoop.
De installatie ging soepel en de kwaliteit van beide apparaten is direct merkbaar. De U7 Pro XGS levert een sterk en stabiel wifi-signaal door het hele huis, en de XG 8 Switch zorgt voor een solide basis voor al onze bekabelde apparatuur. Het netwerk draait nu zo snel dat zelfs mijn smart home apparaten lijken te schrikken van hun eigen prestaties.
Communicatie en service van Caps waren helder en professioneel. Het is fijn om bij een winkel te bestellen waar ze duidelijk weten waar ze het over hebben. En eerlijk is eerlijk: met deze setup voelt het bijna alsof ik een klein datacenter in huis heb.
Ik ben zeer tevreden en kan Caps zeker aanbevelen aan iedereen die een krachtig, modern netwerk wil opzetten.
De levering was snel en netjes verpakt, precies zoals je hoopt bij dit soort apparatuur.
KlantenserviceN.v.t., totaal geen klachten; de communicatie was duidelijk, snel en volledig probleemloos verlopen.
AlgemeenPrima/fijne service, had alleen verwacht dat als je de optie ophalen koos dat het dan gelijk klaar gelegd zo worden en de volgende werkdag opgehaald kon worden. Echter wel binnen gestelde termijn van de winkel op kunnen halen.
VerzendingWas wat ik er van verwacht had. Werkte als behoren
KlantenserviceVriendelijk personeel bij het ophalen van de bestelling. Geen negatieve ervaring gehad.
AlgemeenAlles vlekkeloos verlopen. Kan dus ook niet veel zeggen over de klantenservice, want die is niet nodig geweest. Echter is er wel direct een mailadres te vinden, wat niet gezegd kan worden vam de grotere spelers zoals amazon.
VerzendingLevering was prima op tijd, ondanks feestdagen drukte. Track en trace wordt meegeleverd.
AlgemeenDe website was wat haperig, ik moest het tabblad waarin ik zat om te betalen sluiten en opnieuw mijn winkelmandje openen vanaf de hoofdpagina. Tweede keer ging het direct goed.
Rest van het proces ging echt prima en voldoende vlug. Duidelijke e-mails over mijn bestelling etc.
Goed geschreven en vriendelijke e-mails met duidelijke updates over de status, snelle levering, track and trace erbij, helemaal prima
AlgemeenRegelmatig koop ik bij deze shop aanbiedingen die voor mij interessant zijn.
Ook nu weer. Het aanbod is overzichtelijk en de procedure makkelijk.
De diverse bestelde items waren op tijd binnen via een goede verzending.
De snelle verzending in een goede verpakking, kwam op tijd met voldoende updates.