Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb recent computeronderdelen besteld bij CAPS en ben zeer tevreden. De bestelling werd snel geleverd, alles was netjes en stevig verpakt en de prijzen zijn scherp. Kortom: betrouwbare webshop met een goede service.
VerzendingDe producten waren op tijd en ook goed verpakt. prima
AlgemeenCompleet systeem samengesteld en hier besteld. Alhoewel het mogelijk was alle componenten bij verschillende shops te bestellen tegen een paar euro voordeel, kwam het mij gezien de beschikbaarheid van alle gewenste componenten, de beperkte evertijd en de nette totaalprijs voor mij het beste uit alles hier in 1x te bestellen. De website oogt wellicht wat spartaans, maar is duidelijk. Het verdere bestel en status proces werkt zoals je mag verwachten.
VerzendingHele bestelling werd (logisch) in 1x verzonden,was netjes verpakt en werd binnnen de vooraf genoemde levertijden (x werkdagen) van de aantal van de producten geleverd.
AlgemeenAlles in orde, wat kan helpen is nog iets duidelijker de te doorlopen stappen aan te geven met een status waar je zit in het proces. Verder geen zorgen en levering ko.
---
Geen nood gehad aan de klantenservice, lijkt me voldoende om een Goeie score te krijgen niet? :-)
Alles in orde met de levering, verzending en tracking ok.
AlgemeenDe prijzen zijn scherp, duidelijk zichtbaar en de bestelling is eenvoudig te plaatsen. De betalingsprocedure is zeer eenvoudig. Ik heb vaker bij hen besteld en ik ga hiermee door. Echt professioneel.
VerzendingHet pakket wordt op tijd geleverd, bijvoorbeeld als ik buiten kantoortijden bestel, wordt het de volgende dag geleverd. Bovendien is het pakket goed verpakt en is er geen schade.
AlgemeenDuidelijke website en makkelijk de onderdelen gevonden die ik zocht. Daarnaast ook makkelijk te bestellen.
VerzendingMakkelijk te bestellen. Website gaf aan 2-3 dagen levertijd, uiteindelijk met 4 dagen in huis.
AlgemeenHier wat onderdelen besteld, een soepel bestel-proces en de volgende dag de spullen netjes verpakt in huis.
VerzendingNetjes verpakt, wel wat veel lucht in de doos. Verder prima.
AlgemeenIk bestel hier al sinds het SICOMPUTERS was. Ik heb er nog nooit gedoe mee gehad.
VerzendingIk heb op zaterdag besteld en het is dinsdag daarop geleverd. Waarschijnlijk zat er levertijd op een van de artikelen, ik had er ook geen haast mee. Keurig verpakt.
AlgemeenScherpe prijzen, vlotte website, duidelijke procedure tijdens het bestellen en een vloeiend betaalproces is alles wat ik als tweaker nodig heb.
VerzendingHet artikel werd op dezelfde dag verzonden, en de volgende dag bij mij bezorgd, dus qua logistiek zit dit wel goed.
AlgemeenNet als eerdere bestellingen bij Caps was het product snel gevonden via Tweakers en voor een super prijs besteld bij Caps. Helemaal tevreden!
VerzendingProducten werden snel verzonden en geleverd zoals aangegeven op het bestelformulier.
Verpakking was van stevig karton en ook de opvulling in, en de tape op de doos was van papier. Minder plastic=super.
Eerder wel eens contact gehad met de klantenservice, zeer vriendelijk en kundig.
AlgemeenErg makkelijk om te bestellen, goed verpakt en sterke prijzen. Heb bij CAPS mijn case, opslag, geheugen en voeding gekocht, alles kwam goed verpakt binnen zonder enige beschadigingen. Zou hier zeker nog eens bestellen!
VerzendingEr was niet héél veel bescherming binnen in de verzenddoos, maar niks is beschadigd in mijn geval dus geen klachten.
AlgemeenBestelling bij CAPS is prima verlopen. De levering was correct en zoals beloofd. De wachttijd stond duidelijk aangegeven op de website, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Zeker een betrouwbare webshop.
VerzendingAlle producten waren netjes en met zorg verpakt in een grote doos.
AlgemeenGewoon een goede partner om zaken mee te doen. Goed assortiment, duidelijke levertijden, goede prijs.
Verzendingzoals altijd netjes verpakt, en dit keer zelfs razendsnel geleverd. Einde middag besteld, volgende dag in de ochtend al geleverd.
KlantenserviceDit keer geen interactie gehad, buiten de normale bevestigingen enz, maar over het algemeen is de sales en aftersales klantenservice van CAPS prima. Denken mee, zoeken een oplossing, en als er geen alternatief is, wordt er snel financieel gehandeld.
AlgemeenZeer duidelijke website, veel keuzen, snelle service en goede prijs, wat wil je meer?
De bestelde producten waren goed en veilige verpakt en mooi op tijd geleverd.
AlgemeenSSD besteld voor een goede prijs. Afhandeling (betaling en bevestiging) snel en duidelijk. Goede vermelding van status levering op website.
VerzendingLevering iets later dan vermeld op website, maar dat was voor mij geen probleem. Alles was degelijk verpakt.
AlgemeenLaatst 2 producten van Unifi gekocht (via 2 accounts) voor iemand die ik help een beter wifi-netwerk in huis aan te leggen. Zou eigenlijk graag zien dat er op de webshop getoond wordt welke POE bij welke access point van Unifi past. Natuurlijk kan je dat als koper ook zelf even goed uitzoeken, maar het zou een mooie pre zijn.
Verder geen klachten tot dusver.
Snel verzonden, gewoon uitstekend. Ook goed en veilig verpakt. Je betaalt wel wat verzendkosten, maar dat zou eigenlijk normaal moeten zijn.
AlgemeenInitieel was ik wat huiverig omdat ik de winkel nog niet kende. Toch, omdat mijn aankoop (een 7800X3D + bijpassende koeling) nog aardig wat euro's scheelden op moment van aankoop, overstag gegaan.
Eigenlijk prima wat je mag verwachten. Binnen een paar dagen in huis, netjes verpakt. Verdere ervaring heb ik niet met de winkel, maar ik ben voor nu tevreden
Werd netjes op de hoogte gehouden, bestelling was netjes verpakt en prima op tijd binnen
AlgemeenIk had wat heat sinks nodig voor ssd's CAPS had deze. Ik bestel al jaren ook voor de naamswijziging. betrouwbare shop. nooit issues gehad.
VerzendingPrima verpakt. kon ook niet veel mis mee gaan maar doos zat goed dicht. Daarnaast volgende dag in huis
AlgemeenOverzichtelijke website, bestelling makkelijk kunnen doen. Bleek jaren terug ook iets besteld te hebben, dus moest mijn wachtwoord vernieuwen. Ook dat ging prima.
VerzendingUitstekend verpakt, een dag later verzonden dan ik zou verwachten, maar wellicht ben ik verwend door de 'grote jongens'. verder weinig aan toe te voegen.
KlantenserviceRetour aangevraagd voor mijn bestelling. Reactietijd mocht iets sneller, maar is voldoende. Ik wacht op moment van schrijven nog op terugstorten van het aankoopbedrag, maar pakketje is vanochtend pas op de bus gegaan. Ik neem aan dat ook dit goed komt
AlgemeenGrote selectie, mooie prijzen. De website is vrij handig, maar ik mis belangrijke filters op technische kenmerken, wat het moeilijk maakt om exacte componenten te vinden (bvb RAM met een bepaalde snelheid en timings).
Geen probleem in combinatie met Tweakers, maar als standalone site kan er nog wat extra aan gesleuteld worden.
Even wachten op de backordered producten, maar dat was aangekondigd. Eens vertrokken, goed verpakt en snel geleverd.
Enige minpuntje: het leverbedrijf heeft niet aangebeld en heeft zomaar het (toch wel zeer grote en waardevolle) pakket voor de buitendeur laten staan. Ik moest er zelf achterkomen via de e-mailnotificatie dat mijn pakket geleverd was.
AlgemeenIk heb vaker besteld bij CAPS en tot nu toe gaat alles perfect. De verzending is duidelijk, de garantie en support zit goed, en de prijzen zijn heel netjes.
VerzendingDe verzending was snel en alles is goed verpakt. Ik had 2 items besteld, die in 1 doos bij elkaar zijn verstuurd.