Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegen'Levering verwacht binnen 3 dagen' en dat was inderdaad het geval. Woensdag besteld, vrijdag in huis...
Was ok ordering process, but there was not enough info. Didn't know if the parts are available or when they will be.
KlantenserviceHorrible experience. After making an order that was supposed to come in 2-3 days, I don't hear anything. After 2 days I get in touch and they tell me they won't have the parts for another 2 months. Refund takes 14 days....what the...
Bestelling ging gemakkelijk en hun aanbod vind ik heel ruim aangezien ik dingen kon vinden die ik nergens anders vond (RAM) ben ik daar erg tevreden over.
VerzendingOok de producten snel ontvangen en in goede staat (via myPUP op werk)
KlantenserviceIk had een opmerking geplaatst in mijn bestelling en werd daar over keurig gebeld en men had mijn vraag goed onderzocht en beantwoord.
Een Asus Strix 1080 besteld bij SiComputers omdat zij de goedkoopste waren in de Pricewatch. Alles snel verwerkt, snel verstuurd, en goed ingepakt aangekomen. Top!
Makkelijk bestellen en via Ideal snel betaald. Keurig bericht dat alles in goede orde ontvangen was. In het weekend besteld, 's woensdags af kunnen halen bij post.nl afhaalpunt.
VerzendingHadden het zelf niet op voorraad, toch binnen de verwachtingstijd geleverd, goed verpakt. Bericht dat pakje onderweg was.
Levertijd kan uitgesteld worden als 1 product niet/moeilijk leverbaar is, dit moet duidelijker worden gemaakt voor bestelling. Anders goed.
VerzendingEr is tijdens transport schade toegebracht aan mijn computer toren. Deze heeft een kleine deuk aan de kabel-kant. Ikzelf vind dit niet erg, maar ik adviseer om bestelling te inspecteren voor schade aan de doos.
KlantenserviceKlanten service is goed. Heb een paar weken met hun moeten praten om mijn PC aan de praat te krijgen. Onderdelen waren ter RMA gestuurd en zij hebben zonder veel gezeur hun functioneel terug gestuurd.
Bij het samenstellen van mijn nieuwe PC kwamen veel componenten als goedkoopste uit de pricewatch. Daarnaast vriendelijke service en in tegenstelling tot wat er in Pricewatch stond heb ik geen bezorgkosten hoeven betalen (hoger dan EUR100,-)
VerzendingVerzending stond op tussen 3 en 5 dagen maar na 2 dagen netjes bezorgd bij de Bruna bij mij om de hoek.
KlantenserviceTijdens het aanmaken van mijn bestelling was de GTX 1080 in mijn winkelmandje in prijs verandert in de webshop waardoor ik bij het afrekenen meer moest betalen. Na een mailtje hierover kon ik mijn bestelling alsnog probleemloos afronden met het voor mij gunstigere bedrag.
GTX1080 was hier spontaan veel goedkoper dan andere winkels, levertijd zou 2 a 3 dagen zijn maar de bestelling (na 16u) kreeg ik de volgende dag al de verzendbevestiging en de dag daarna mijn prachtige kaartje
Eerder geleverd dan aangegeven, netjes in een doos met papiervulling verstuurd.
Ik moest een Gelid Solutions Revisie 2 VGA koeler hebben en bij SiComputers was deze het goedkoopste: 21 euro bij afhalen.
Tl;tr
Ik wilde graag Revisie 2
In de naam van het product staat 'Revisie 2'
De afbeeldingen van het product zijn Revisie 2
Ik kreeg Revisie A
Bij navraag kreeg ik een verhaal over artikelnummers
Ik wilde geen artikelnummers, ik wilde een VGA koeler Revisie 2.
Jammer. Vijf weken moeten wachten. Geld is terug. De wereld draait door.
Echter zag ik thuis dat ik niet de Revisie 2 had meegekregen maar de Revisie A. En die past niet op mijn R9 290. Mailtje gestuurd. Na een week nog een mailtje met het verzoek tot antwoord. Na overleg de koeler teruggebracht en ze zouden me bellen wanneer de Revisie 2 zou komen. Geen belletje. Toen ik weer mailde kreeg ik een raar verhaal over dat ik het artikelnummer moest opzoeken op de website en dan zou Revisie A te zien zijn. Dus ik had verkeerd besteld. Ik mocht de Revisie 2 wel opnieuw op de website kopen. Echter nu van 21 naar 38 euro. Ze stuurde zelfs de factuur in de bijlage mee als bewijs. Echter staat er op de factuur Revisie 2! Maar daar gingen ze niet meer op in. Op de productpagina staan afbeeldingen van het product: allemaal Revisie 2. In de naam van het product staat Rev. 2. Maar als ik een reverse search op de website had gedaan, had ik gezien dat het om Revisie A zou gaan. Ja, goed verhaal. Ik kreeg als service ook een link naar een alinea in hun algemene voorwaarden.
Kon terwijl ik besteld had nog van product wisselen en hielpen goed compatibiliteit NVMe SSD met moederbord te bepalen. (H110 chipset heeft 6 PCIe lanes, onduidelijkheid hoeveel er over blijven en gezien dit bord versie 2.0 gebruikt was de vraag of de maximale snelheid wel bereikt kon worden, volgens de winkel krijgt de M.2 NVMe SSD er op dit bord meestal 3 toegewezen, dus maximaal 3x5Gbit zou vertalen in max 1500MB/s) Ook achteraf geholpen met een gouden tip, toen het bord niet opstartte (nl reepjes geheugen apart te proberen) toen bleek dat Remarkt.nl mij slecht geheugen had geleverd. Deskundig advies ook, ze hebben me op mijn verzoek gebeld, en 20-25 min geholpen met advies. was geen probleem een goedkopere SSD te kiezen al had ik al betaald. maar wel als je zelf wil bellen: het 0900 nummer kost 80 ct/min ofzo... zou 50ct moeten zijn, dan zou ik dat graag voor over hebben om geholpen te worden. Las slechte reviews, dus was bang voor tel. contcact maar ben dus juist blij dat ze zelf mij belden.
VerzendingKwam snel, goed verpakt, niks op aan te merken.
KlantenservicePrima want ze hebben mij gebeld en uitvoerig geholpen, zie bovenstaand.
Gtx 1080 gekocht wegens de recente prijsdaling. Snel geleverd en geen problemen opgemerkt. Zeker een aanrader.
Goede webshop. Geen problemen ondervonden bij het bestellen en leveren.
Alles was op tijd binnen, op tijd verzonden en op tijd in huis.
duidelijke site en waren verweg het goedkoopste met de GTX 1080 die ik wilde hebben, meteen bevestiging van bestelling via de mail en kort daarna al een mail dat het verzonden word, super.
Verzendingmeerder mails gehad over de verzending en inderdaad , gewoon de volgende dag product in huis, niets te klagen, bestel er zo weer.
Het ging allemaal prima, de Aerocool XPredator kan wellicht aangevuld worden met 700W zodat het overzichtelijker is. Er zijn namelijk veel cases die ook dezelfde naam hebben waardoor ik enige verwarring had. Het kan ook aan mij liggen maar wil het toch even melden.
VerzendingDe verzending duurde iets langer omdat er 4 onderdelen niet beschikbaar waren in de winkel en hierdoor bij de leverancier besteld moesten worden. Ik snap dat jullie niet alles op voorraad kunnen hebben maar voor mij zou het prettiger zijn geweest als dit wel zo was.
KlantenserviceIk heb in de tussentijd 2 keer een mail gestuurd waar ik direct een antwoord op kreeg. Het was bereikbaar en vriendelijk.
Goede prijzen, goede klantenservice.
De levering was verwacht binnen 3 werkdagen, maar pas naar 6 werkdagen aangekomen.
SI Computers gekozen vanwege de snelle levering, maar deze klopte niet en levering kwam pas 1 week later aan.
De site is makkelijk te gebruiken en ze bieden op vele producten een lage prijs.
VerzendingDe levering duurde iets langer dan werd aangegeven van te voren dit maakt mij verder niks uit. Ik was erg blij met de manier waarop alle producten waren ingepakt en verzonden.
Goed en deskundig advies waar ik dan weer mijn voordeel mee kan doen waar ik dus heel tevreden over bent.
VerzendingGoede verpakking dus geen kans op beschadiging.
Goeie website,duidelijk en gemiddeld gezien mooie prijzen en gratis verzendkosten boven de 100 euro is een plus punt.
Verzendingverwachte verzend tijd klopt en/of is sneller. product word goed en veilig verpackt
KlantenserviceJe word goed geholpen en problemen worden opgelost ook wanneer er slecht/niet werkende producten zijn word dit meteen aangepakt.
Via de Pricewatch bij deze voor mij onbekende shop beland. Voor mijn producten waren ze ruimschoots de goedkoopste en ik had geen haast met ontvangen. De reviews hier waren niet altijd heel positief maar toch de gok gewaagd. Zover ik nu heb ervaren is het een shop net zoals alle anderen.
VerzendingBinnen twee (werk)dagen de bestelling ontvangen en ook een verzendbevestiging van te voren ontvangen.
Ik ben zeer tevreden over SiComputers. Ze reageren snel op de e-mail en hebben een goede service (zelfs als je zelf per ongeluk het verkeerde besteld en het achteraf wilt laten corrigeren). Ik raad aan iedereen deze shop aan.
VerzendingHelaas was door het omzetten van mijn bestelling het aflever adres veranderd. Na het weigeren van het pakket was het de volgende dag alsnog naar het goed adres verstuurd.
KlantenserviceZe beantwoorden e-mails zeer snel en komen met een degelijke oplevering.