CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Ik gebruik de pricewatch om producten bij Si te vinden want op hun site is het moeilijk zoeken. De site is langzaam, onoverzichtelijk en er zijn geen filters. Ook werkt het inloggen via de navigatiebalk bij mij niet, lijkt wel een redirect naar de inlogpagina waar je dus nog een keer moet inloggen. En na het inloggen ontvang ik telkens 3 (!) emails om mij in te schrijven voor de nieuwsbrief waar ik geen interesse in heb. Wat betreft de site mag er dus wel wat verbeterd worden.
Desondanks vind ik altijd wat ik nodig heb, tegen scherpe prijzen en het aanbod is groot. Ook is mijn ervaring met de klantenservice en verzending dit keer erg positief. Dit alles weegt voor mij zwaarder dan de matige website.

Verzending via DPD bevalt mij beter dan via postnl. Ik kreeg 's ochtends een sms met een tijdvak van slechts één uur. Daar kan postnl nog wat van leren. De bezorger stond iets te laat aan de deur, maar het scheelde niet veel.
Verpakking door Si was gewoon goed.

Ik heb twee producten uit mijn order moeten schrappen en heb Si daarover gemaild. Hun reply was snel en duidelijk. Dezelfde dag werd de gewijzigde order verzonden en het resterende bedrag is terug gestort. Perfect!

De pinnetjes van de CPU waren omgebogen gelukkig nogsteeds gellukt maar wel heel vervelend. Kan niet aan mij hebben gelegen was nog in verpakking tot het moment van het plaatsen op het moederbord.

Aantal onderdelen besteld, levering meteen ontvangen na de geschatte levertijd zoals aangegeven op de site. Top!

Goed verpakt

via pricewatch gevonden, prima snelle levering (24u), cpukoeler, goed verpakt, eeen goed bedrijf voor zover ik kan beoordelen

Pc zelf samen gesteld op een donderdag en dinsdag al geleverd, alles prima gedaan na installatie zelf werkt alles naar behoren en alle legen dozen ook mee verzonden.

prima verpakt

Bestellen en verzenden gaan prima, klantenservice reageert snel en de prijzen zijn goed.

Toch twee kleine minpuntjes: website is wat onoverzichtelijk en heeft een matige zoekfunctie. Daarnaast wordt bij een RMA alleen de aankoopprijs en niet de verzendkosten vergoed.

Videokaart was goed verpakt en werd keurig op tijd bezorgd (PostNL)

Klantenservice reageert snel

Prima site, bestellen gaat vrij eenvoudig. Zoekfunctie mag wel wat beter, die is vrij matig.

Bij het geheugen dat ik heb besteld stond de beschrijving en afbeelding van G.Skill Ripjaws (dure serie). Men heeft mij de Value-serie (goedkoop) geleverd. Argument van de winkel is dat ik het SKU-nummer had kunnen nazoeken en dan had ik kunnen vinden dat (ook al staan er afbeeldingen en een beschrijving van Ripjaws bij) het om Value geheugen ging. Men is er van overtuigd dat ze mij het juiste artikel hebben geleverd. De gemelde fout is op de site inmiddels nog niet verbeterd en zodoende worden er nog meer mensen misleid.

Na onnodig veel onzin me adress in kunnen voeren en kunnen betalen. hoefde temminste niet een stom account aan temaken

Op de website staat dat alles op vooraad lag en binnen 3 dagen geleverd zou zijn, na 3 een mail gestuurd waarom ik niks hoor krijg ik tehoren dat ze het niet op vooraad hebben liggen en het een week duurt voordat ze het binnen hebben.

werdt snel op me mail gereageerd

Beste Prijs-Kwaliteit verhouding met communicatie & GOEDE verzendservice. Blij met m'n bestelling en deze winkel (online aankoop).

Perfecte degelijke verpakking en snel afgehaald bij DPD Servicepunt (vlakbij mij).

Zeer snelle reactie op vragen, flexibel bij het tot tweemaal toe aanpassen van een bestaande order i.v.m. levertijd.

Netjes verpakt en snel geleverd via een DPD pick-up point.

Snelle reactietijd en bijzonder flexibel.

Dit is inmiddels mijn derde bestelling bij SiComputers. Wie haast heeft, kan beter elders bestellen, levertijden variëren van enkele dagen tot soms twee week.
Als je echter voor een mooie prijs je onderdelen wil en ook datgene wil ontvangen wat je besteld hebt, dan is SiComputers een uitstekende keus.

Ik kreeg netjes updates over de bestelling en de verzending, helemaal niets mis mee, duidelijke informatie. Verbeterpunt zouden de levertijden zijn op de website, deze kloppen vaak niet.
Bestellen zelf gaat soepel en ook de betaling. Zoekfunctie/navigatie is nog te beperkt op de website wat echt shoppen niet erg uitnodigend maakt.

Heb bij sicomputers een monitor gekocht. De monitor voldeed echter niet aan de verwachtingen. Levering was niet heel snel maar op zich prima binnen een week.

De monitor bleek niet te voldoen en men wil hem niet terugnemen omdat ik ook een bedrijfsnaam had ingevuld en de wet retour daardoor niet van toepassing is...

Proces van selecteren en betalen geen klagen over, gaat van een leien dakkie. Geld lekker snel afgeschreven...

14 September bestelling geplaatst, afgelopen week het laatste artikel ontvangen. Gevraagd voor deellevering en leveren op zaterdag. Kennelijk teveel gevraagd. Uiteindelijk 3 weken later een deellevering en raad eens niet op zaterdag. Kon de zooi lekker halen op mijn fietsie in de Parcelshop. Laatste deellevering kon ik ophalen in de verst mogelijk gelegen Parcelshop. Wat een klapharken. Oh ja, ze hebben met DPD afgesproken dat ze maar 1 keer proberen of je thuis bent, daarna hup hup naar de Parcelshop. Triest voor woorden.

Veel beloven, weinig doen. Voor mij nooit, nooit meer dit bedrijf om wat te kopen.

Bestellen bij siComputer is super geregeld, ze hebben een breed assortiment en de prijzen zijn zeer scherp. Enig minpuntje is dat de site niet super snel is, maar gezien de de prijzen neem ik dat voor lief.

Complete PC gekocht en alle onderdelen werden binnen enkele werkdagen zeer verpakt geleverd.

Een van de onderdelen was een DOA, Via de website van SiComputers aangemeld. Binnen een dag was de RMA geregeld. Vervangend onderdeel werd enkele dagen later netjes door de pakketdienst bij mij aan huis afgeleverd.

Trage verzending door weinig op voorraad. (8 DAGEN) omdat ik 2 dagen later een dvi kabeltje bij de bestelling bij wilde voegen zou het verzendtermijn nog eens met 4 dagen toenemen. Matig. Deze heb ik dus maarond bij de mediamarkt gehaald.

Duurde extreem lang door matige voorraad. 8 dagen na bestelling binnen

Zie bovengenoemde. Bij telefonisch contact over toevoegen product aan bestelling waarvoor ze nog op onderdelen wachtten was er geen passende oplossing te regelen. Een negatieve recentie vanwege een product van 5 Europa op een bestelling van 550 Euro.

Gisteren avond via website een ideal betaling op een set 16 gb Gskill Ztrindent geheugenmodules overgemaakt voor 73 euro incl. verzendkosten. Top....dacht ik.

Vandaag een email: prijs stond verkeerd vermeld, had 130+ euro moeten zijn.
Heb teruggemaild dat zij tot vandaag aan toe dit laten staan op de website.
1 advies voor potentiële kopers: zoek een andere winkel. Heb mijn geld terug gevraagd. Het betalen en bevestigen van de bestelling kan in een paar uur. Terugbetaling zal enige dagen duren. Hopelijk gaat dat wel goed.

Het product dat ik wilde was volgens de site niet op voorraad. Daarom heb ik hun eerst gebeld, om te vragen of ze kunnen onderzoeken hoe lang het zal duren voordat ze kunnen leveren. Gingen ze doen, fijn. Ik ontving een email: als u nu besteld, ontvangt u het binnen 3 werkdagen. Dat vond ik heel raar, maar heb toen de bestelling gedaan.
Na 3 dagen natuurlijk geen statusupdate, dus heb ik gemaild. Antwoord: excuus, foute info, bij de leverancier besteld, volgende week verwacht.
Zie Verzending voor het vervolg van dit verhaal.

Natuurlijk was er een week later weer geen status update. Ik heb belpogingen gedaan (0900) en vervolgens maar weer gemaild: ja sorry, volgende week.
Maar ook volgende week niks, IK weer gebeld, gemaild.. ja begin volgende week.

Zo ging dat dus even door. Dat is dus 0,0 service, want ik moest telkens hun vragen om de status, je hoeft van SiComputers dus echt geen service te verwachten. Je zal zelf telkens erachter aan moeten.

Daarnaast heb ik obv foutieve info deze bestelling gedaan. Als je iemand al op die manier laat bestellen (als u nu besteld ontvangt u het binnen 3 dagen!) zorg er dan voor dat je daarna goede info geeft, en wacht niet telkens tot de koper weer een keer gaat piepen.
Heel slecht, het zijn geen oplichters, zeker niet, maar wel heel slechte verkopers. Ik besteed volgende keer liever een paar euro meer bij een betere winkel.

Er is geen klantenservice, want die verlenen service. Ik moest telkens zelf een antwoord uit hun trekken, en veel moeite doen om een juist antwoord te krijgen. Ik hoef geen antwoord op deze review van de winkel, want daar hebben ze echt al enorm veel kansen voor gehad.

Gtx 1070 gekocht, maar ivm levingsproblemen gewisseld naar een andere kaart. Prijs is scherp, maar wisseld geregeld.

Binnen de aangegeven levertijd na bevestiging.

Vriendelijk en snelle reactie op emails, maar soms wel reactief (maw zelf wel blijven opletten).

besteld. ze zeiden binnen 2 weken. Na 1 maand heb ik gebeld. en Niet meer leverbaar!!!

Slechte website. Je kan bestellingen niet annuleren via hun website!!

Zijn stem klinkt afstandelijk en onaardig. Alsof hem niets kan schelen. Geen enthousiasme.

Het bestellen bij SiComputers was relatief simpel ook al had ik het gevoel dat ik meer moest invullen dan bij andere bedrijven was dit systeem fijner om mee te werken. Toen ik vroeg of het bekend was wanneer mijn Asus Radeon RX480 8G geleverd kon worden kreeg ik als antwoord dat Asus nog niet had geleverd en de bezorgdatum onbekend was. Toen kwam de medewerker met het voorstel dat hij nog een andere had, die morgen / overmorgen geleverd kon worden, hierop ja gezegd en alles was binnen 10 minuten geregeld.

Verzending ging snel, 1 dag na het switchen van bestelling kreeg ik track en trace, en nu wordt hij morgen avond afgeleverd!

Klantenservice ging soepel en snel, kreeg de eerste keer binnen een half uur een mailtje terug, en vervolgens elke keer een reactie binnen 5 minuten

Scorekaart voor CAPS

Qshops