Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk heb op 24 januari een bestelling bij SiComputers geplaatst, deze werd iets later dan verwacht geleverd.
Op het moment dat ik daadwerkelijk mijn bestelling binnenkreeg leek alles goed te zijn.
Tijdens de bouw kwam ik er achter dat het moederbord wat ik besteld had geen SLI ondersteunde. Dit was overigens nergens op de website vermeld.
Ik heb toen een RMA aanvraag gedaan maar deze werd afgewezen. Het moederbord zou speciaal voor mij besteld zijn dus ik mocht hem niet retouren.
Ik heb aangegeven dat als dit bord retour zou mogen (Zonde van €700) dat ik wel 4 nieuwe moederborden + 4 10Gbit netwerkkaarten wilden kopen bij hun met ongeveer dezelfde waarde. Ook dit kon niet.
Later bleek het bord defect te zijn, 1 CPU werd niet herkend en gaf daarom een error. (Omdat ik een groot aantal spullen had besteld heeft hier 2 weken tussen gezeten.)
Ik heb deze toen aangemeld bij SiComputers. Mijn vraag was ook of ik het alsnog gecrediteerd kon krijgen aangezien ik al andere (wel SLI ondersteunend) moederborden had gekocht. Maar ook nu was het niet mogelijk een credit te krijgen van dit moederbord terwijl hij DOA geleverd was.
Dit was 14 februari, Op 6 Maart heb ik maar eens contact gezocht om te vragen hoe het ervoor stond. Ik zou op de hoogte worden gehouden tijdens het gehele proces echter is hier geen spraken van geweest, ik heb zelf om informatie moeten vragen.
1 dag later kreeg ik te horen dat ze het bord op 28 februari hadden doorgestuurd naar Asus. Zonder enige uitleg heb ik 7 April het bord weer mogen ontvangen. Wat er gebeurd is heb ik nog steeds geen idee van.
Ik vind het een gemiste kans van SiComputers om hier geen service te verlenen.
De volgende keer bedenk ik me wel 2x voordat ik in zee ga met SiComputers.
Product was goed verpakt, echter is het later geleverd dan op de website vermeld stond.
KlantenserviceIk heb meerdere malen contact gehad met SiComputers over mijn bestelling en ze wilden totaal niet helpen. Heb zelfs aangeboden om 4 moederborden die ik zocht bij hun te kopen als ze dit ene bord retour wilde nemen was ongeveer dezelfde waarde aangezien ik er ook 4 10Gbit netwerkkaarten bij nodig had. SiComputers heeft een niet echt vriendelijke service als er iets mis gaat, het probleem ontstond met informatie die ook niet bij hun op de website vermeld stond.
Beste cherrelynne,
Indien u twijfel heeft over een bepaalde setup kunt u altijd de vraag bij ons deponeren en wij zullen u dan begeleiden in uw keuze. Als er geen vraag bij ons wordt neergelegd nemen wij aan dat u weet wat u aanschaft, nogmaals bij twijfelen altijd vragen, dit bespaard u ook uiteindelijk energie en eventueel geld.
Punt is dat de producten zakelijk zijn aangeschaft, zakelijk aankopen zijn uitgesloten van de "Wet koop op afstand", echter kijken wij ook per zakelijk aankoop of we producten we niet kunnen terug nemen op basis van Coulance, echter was uw bestelling zo exclusief en back-to-back, dat we aanvraag niet hebben gehonoreerd.
De directie
SiComputers
makkelijke betaling, goede en snelle verzending, de mogelijkheid om persoonlijk te leveren op jou adres zonder dat buren je pakket aan kunnen nemen! de prijs kwam overeen met wat er op tweakers stond.
Website is nogal aan vernieuwing toe: de opmaak van tabellen is zwaar chaotisch en overzicht is nauwelijks te realiseren doordat de filters verre van geweldig zijn. Daar heb je als Pricewatcher minder last van, maar toen ik verder door de website wilde struinen op zoek naar mogelijke andere producten heeft dat mij zeker beperkt. Betaling kan ook via Creditcard, helaas brengt dit wel extra kosten mee.
VerzendingDe verzending an sich was prima, nadat ik uiteindelijk een ander product met een betere levertijd had uitgezocht. Het product zelf heeft enige mankementen (enkele verbuigingen en krasjes (aan de binnenkant) van een nieuwe budgetbehuizing), maar dat ligt m.i. niet zozeer aan de verzending maar aan de kwaliteit van het product zelf. Had het liever anders gezien, maar bij dit soort fabrieksmatige foutjes treft SiComputers mij betreft geen blaam.
KlantenserviceDe verwachte levertijd van het door mij bestelde product was 4-10 werkdagen. Netjes gewacht, daarna heb ik zelf gemaild met de vraag wat de stand van zaken was. De levertijd bleek helaas incorrect, er zouden nog eens ruim 10 werkdagen overheen gaan. Uiteindelijk gekozen voor een soortgelijk product met weinig levertijd, de order was daarna snel verwerkt.
Betreffende klantenservice was zeer behulpzaam en konden mij ook precies vertellen wat ik nodig had. Verder kon je op de site niet filteren bij productcategorieën waardoor het lastig zoeken is naar het product dat je zoekt en was de verzending een beetje onduidelijk aangegeven met name als je geen account hebt en je wilt het product bij en pick up point afhalen. Deze kritiek doet verder niet af aan de uitstekende contact dat ik met personen heb gehad, de prijs (goedkoopst) en de manier van verzending was ook prima. Al met al zeker een aanrader.
Op tweakers komt deze shop vaak voor in de top 3 van goedkoopste winkels maar dat gaat (gelukkig) niet ten koste van de kwaliteit (zoals bij max ICT shop). Had een pre-order uitstaan voor de GTX 1080Ti. Duurde even maar werd wel op de hoogte gehouden. Omdat het lang duurde kreeg ik (proactief!) de optie om de order te annuleren. Heb ik niet gedaan en mijn wachten werd beloond; een paar dagen daarna (en net voor het weekend) kwam de kaart.
VerzendingUitstekend verpakt, kan echt niet beter.
Alles is vlekkeloos verlopen. Helder en duidelijk. Deze webwinkel was het goedkoopste op tweakers. Dus de keuze was simpel. De website ziet er professioneel uit en de bestelling is vlot verlopen.
VerzendingOp het ene moment kon ik kiezen voor een pakketje op lokatie, op het andere moment was dit niet meer mogelijk. Uiteindelijk laten leveren bij mijn ouders. Wellicht ligt dit aan Android. Maar dit was een beetje raar.
Het proces en de betaling verliepen zoals gepland en ik ben zeer tevreden over de wijze waarop dit is verlopen.
VerzendingDe producten waren netjes verpakt en na openen van de verpakking werken ze ook nog goed.
KlantenserviceSuper goed geholpen. Ik had een verkeerde processor besteld en zij hebben mij geholpen om het moederbord aan te passen. Probleem opgelost.
Ging allemaal heel gladjes, geen enkel probleem. De prijs-prestatie verhouding is prima, gratis verzending in mijn geval.
VerzendingPrima verpakt, mooi op tijd (en snel)
De mail met alle verzend informatie was prima en handig
It was a good experience buying through them. The customer service is great and they respond fast to your queries.
Prima webshop, de zoek functie doet goed zijn werk, net als bij elke andere webshop kan je beter twekers.net gebruiken voor het samenstellen, en vervolgens zoeken in het assortiment op de desbetreffende webshop.
De bestelling en levering was top! Ik had een verkeerde DDR4 module besteld maar dat werd netjes en snel omgezet.
WD Red 4TB schijf besteld. Levertijd zou 2 tot 3 dagen zijn, na twee dagen werd het pakketje keurig bezorgd.
VerzendingSchijf zat keurig verpakt in bubbelfolie en vervolgens tussen twee lagen met luchtkussens in een doosje.
Headset besteld op deze website, heb na 7 dagen toch maar even gebeld hoe het met de levering zat. En er dan aan de telefoon achter moeten komen dat de levertijd 1,5 maand is ipv 4-10 werkdagen. 0.90 cent per gesprek vind ik ook achterhaald....
Nu maar 14 dagen wachten op terugboeking van mn geld
Snel contact opgenomen
Echt overzichtelijk kan ik de site niet noemen, maar wel veel aanbod beschikbaar en de prijzen zijn redelijk goedkoop. De op de site gepubliceerde levertijden werden helaas niet gehaald.
VerzendingNieuwe behuizing besteld, deze achteraf toch liever bij een ophaalpunt laten afleveren. Dit was achteraf nog te regelen en na de betaling van de kleine meerprijs werd een paar dagen later de behuizing netjes op het afgesproken afhaalpunt geleverd. De levering duurde helaas wel een aantal dagen extra te, ten opzichte van de levertijd die genoemd werd op de site. Maar.. De onderdelen die ik elders besteld had werden op dezelfde dag geleverd, Dus, het kwam helemaal goed uit!
KlantenserviceSteeds snel antwoord. Ook heel correcte antwoorden
overzichtelijk en goed pakket producten ik weet niet meer wat ik hierover zou moeten zeggen wat een onzin 16 woorden
VerzendingKeurig verpakt...................
Geweldig goede aankoop, deze RX480 videokaart. Bij SiComputers snel besteld en snel verzonden. Thanks! ^_^
Nadat ik de verschillende componenten had opgezocht op de site van Sicomputers stopte ik die in de winkelmand. Na betalen kreeg ik een bevestiging-email. Ondertussen telefonisch contact gehad en ben zeer tevreden. Je wordt goed geholpen en vragen worden beantwoord. Als laatste kreeg ik nog een e-mail wanneer ik mijn verzending kon verwachten en die bewuste zaterdag werd netjes mijn bestelling geleverd door PostNL
Goed op de hoogte gehouden door e-mails wanneer je bestelling wordt geleverd incl. als laatste de track & trace code van postNL zodat je zeker weet tussen welk tijdframe je je bestelling kunt verwachten.
Alles was keurig verpakt in 1 colli in stevige doos en al mijn producten waren in top conditie aangekomen zoals verwacht.
Kortom; ik raad Sicomputers zeker aan en zal zeker weer een bestelling doen wanneer ik weer iets nodig heb. Ook vanwege het feit dat de prijzen bij Sicomputers gunstig zijn t.o.v. andere aanbieders.
Mijn product werd in top conditie afgeleverd en was op schema zoals beloofd
KlantenserviceGoede klantenservice en telefonisch contact gehad en netjes e-mail gekregen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden omdat er een product uit Duitsland moest komen. Geheel tevreden.
De website werkt wat traag, maar de onderdelen zijn vaak het goedkoopst bij SI computers dus voor de 1e keer hier mijn spullen besteld.
VerzendingDiverse onderdelen besteld waaronder een net gereleasde tower (niet goed gekeken) Aan de klantenservice gevraagd of de overige onderdelen alvast opgestuurd kunnen worden. Dit heeft Sergio keurig geregeld.
KlantenserviceMailtje gestuurd met de vraag of de onderdelen op voorraad alvast verstuurd konden worden. Dit is keurig geregeld
Reeds de 3e keer dat ik een volledige desktop heb samengesteld bij Sicomputers. En de 2e keer dat zij de PC geassembleerd hebben. Paar bijkomende vragen en aanpassing gevraagd aan factuur, alles vlot verlopen. Zeer tevreden
Gekochte artikel precies binnen wanneer aangegeven met goede track & trace. Ik overweeg deze winkel bij de volgende aankoop zeker weer.