CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Aanvulling op mijn review van: woensdag 7 juni 2017 19:42
Ik heb in overleg met SiComputers een nieuwe barebone besteld (de eerste was beschadigt bij ontvangst, zie vorige post)
Nu zal je denken, waarom pas 3 weken later een vervolg review?
Dat komt omdat ik in overleg met SiComputers een nieuwe barebone heb besteld terwijl de beschadigde terug ging.
Dit zou opnieuw enkele dagen duren en omdat de barebone een cadeau was moest deze uitelijk zaterdag bij mij geleverd worden, advies van SiComputers was dan ook een nieuwe bestelling te doen, ik zou een credit krijgen voor de onkosten.
Helaas moet je zelf achter je creditnota aan, na een kleine 3 weken een deel van mijn kosten vergoed gekregen.
Niet de afspraak, maar ik had al weinig hoop op een goede afloop.
Ik kan 1 advies geven, KOOP HIER NIET!
De prijzen zijn wellicht iets lager maar daar betaal je voor in slechte service, afspraken worden niet nagkomen en ze zijn gewoon enorm traag.

Woensdag bestelling geplaatst, zou echt uiterlijk zaterdag bezorgd worden maar helaas, weer een teleurstelling, of moet ik zeggen, naar verwachting te laat geleverd

Lekker goedkoop je hardware kopen en vervolgens na enkele dagen bellen om te vragen waar het blijft? kost je 90 cent per gesprek.
RMA problemen, 90 cent per gesprek.
Niet worden teuggebelt? ja.. je raad het al... 90 cent..

Ze kunnen beter een callcenter beginnen, daar verdienen ze het meest aan.

Spullen op zaterdag besteld, er stond toen op de site dat het 1 werkdag levering was, dus leek mij dat het op maandag binnen zou komen, maar dit was helaas niet het geval. Spullen werden pas op dinsdag daadwerkelijk verstuurd. Aan de andere kant ik besloot last minute (op dinsdag) dat ik andere kast wilde, gemaild met ze (kon helaas niet bellen) en gelukkig was dit geen probleem, dus al met al tevreden over de service.

Ondanks onderdelen gekocht bij SI computers. SI was het goedkoopst dus hier besteld. De dag na de bestelling werd alles verstuurd maar wel nog 4 dagen op mijn bestelling moeten wachten omdat de vervoerder (DPD) er erg lang over deed. Het bestelde geheugen bleek helaas defect te zijn en deze heb ik geretourneerd.

Vier dagen is mijn bestelling onderweg geweest. Hierdoor werd de geadverteerde levertijd erg snel ongedaan gemaakt.

Bestelde geheugen bleek defect te zijn (DOA) dus dit heb ik geretourneerd. In eerste instantie werd mij verteld dat het geheugen niet defect was maar nadat ik screenshots van mijn memtest resultaten mee had gestuurd, zijn ze gaan hertesten en kwamen ze tot de zelfde conclusie als ik. Na een week werd dan ook besloten om het geheugen te vervangen. Naar mijn mening is dit redelijk lang voor een DOA product. Na nog eens 3 weken werd duidelijk dat het bestelde geheugen niet leverbaar was. Inmiddels was de prijs van geheugenmodulles flink gestegen. Ik heb voorgesteld om de module te vervangen voor een met de zelfde actuele prijs maar ze wilde dit enkel met de een maand geleden betaalde prijs verrekenen. Dit vond ik niet acceptabel en heb ik gevraagd de order te annuleren en mijn geld terug te storten. De reactie hierop was dat het vervangende geheugen zojuist binnen was. Daarop heb ik gevraagd om deze dan alsnog te versturen. Prompt wijzigde de bestelling status van in bestelling naar verstuurd. Na een week had ik nog niets ontvangen en ben ik weer gaan mailen. Ik kreeg te horen dat het geheugen daar nog lag en of ik dan mijn adres door wilde geven om het alsnog te versturen dus ik heb dit doorgegeven (dit is info dat ze overigens allang hadden). Daarop kreeg ik een mailtje dat het geheugen er toch niet was en een creditnota. na 1,5 maanden, geen geheugen en heb ik het elders besteld tegen de inmiddels hogere geheugenprijzen. In mijn opinie, een waardeloze afhandeling van deze DOA.

Goede winkel met scherpen prijzen, de website mag wel iets beter.
Maar je zal vaak uitkomen bij SIComputers als je op de beste prijs sorteer.
De levertijd is wat langer maar voor de prijs is het goed te doen.

DPD is een goeie bezorger, vriendelijke en de pakketjes zijn netjes behandeld en hebben daarom hebben de pakketjes geen beschadiging.

Een RMA verzoek ingediend die snel is afgehandeld alleen de fans die ik terug kreeg waren de zelfde als die ik had opgestuurd.
Dit terwijl in e-mail correspondentie werd gezegd dan onder coulance de fans vervangen waren.
De fans waren wat aan de goedkope kant dus het is te verwachten dat dit ook in de qualitiet terug ziet.
Des ondanks had de RMA beter gekund en gewoon kunnen adviseren om deze te vervangen met bijbetaling voor andere.

Prima winkel. Als meerdere keren bij besteld en is tot nu toe altijd goed gegaan.
Duidelijke bevestigingen en orderupdates via mail.

Wat altijd opvalt is dat de site zelf en vooral als je gaat betalen een beetje aan de trage kant is.

Het enige minpunt is het verzenden via DPD, vooral omdat ze niet op zaterdag verzenden en ik meestal dingen bestel op vrijdag. Vooral ook omdat DPD hier altijd op de meest onmogelijke tijden langskomt. Echter komt het wel altijd goed aan op het afhaalpunt in de buurt, dus de verzending neem ik voor lief.

Via Tweakers winkel gevonden. Via de link kwam ik gelijk bij het betreffende product uit. Bestelling geplaatst en online afgerekend via iDeal. Geen bijzonderheden.

Heb maandag G.Skill Trident Z RGB F4-3000C16D-16GTZR geheugen besteld. Ik wist dat het wat langer ging duren, maar donderdag keurig netjes bezorgd door DPD, in een doosje met belletjesplastic. Netjes dus. Niets beschadigd. Moet het alleen nog installeren, maar aan de verpakking te zien moet dat wel goed komen.

Ik had een product die ik toch om wilde zetten, dit bleek heel gemakkelijk te kunnen bij de klantenservice. Top winkel

It took them more than 2 weeks to deliver my computer case. I bought a video card on the same date and received it a few days later. The case took so long that by the time it arrived I had already lost the "2 week return warranty". The video card, a GTX 1080, was faulty. So now I'm stuck, support sent me dutch messages and didn't explain properly what I had to do. I asked a dutch friend to call them and received a label to put on the box and ship it back. I have no tracking number or whatsoever. Maybe I lost 500 euros? We'll see.

They shipped it, I waited and then I got a "product was refused" message. So apparently someone from the pick up points refused to accept it. The they said they would ship it to my house, but they shipped to the SAME PLACE AGAIN! And then they shipped it to a different place that refused it again... and then finally they shipped to my place. Luckly I was waiting for it and looking through the windows because they didn't even press the right bell number. I got a dented case in a destroyed box.

Sergio was really nice and he provided a great costumer service, but my problems just seem to pile up. I regret my purchases very much now, I put all my savings into these computer parts!

Product online besteld tegen de laagste prijs die ik kon vinden in Nederland en opgehaald Hoogvliet. Prima geregeld.

Netjes verpakt en alle producten erin, alleen de verzendtijd klopt niet, er stond 1 dag en ik kreeg alles pas 7dagen later

beschikbaarheid/verwachte levering klopt niet. Had op dinsdag 5 producten besteld waarvan er 3 niet op voorraad waren met een levertijd van 1-3 werkdagen. 2 dagen later was er 1 product nog steeds niet op voorraad en heb ik maar even concact opgenomen om te vragen waarom de rest wel binnen was gekomen en dat mijn bestelling nu nog op dat enkele product moet wachten. Bleek dat het product pas volgende week binnen zou komen en ze dus daarop gingen wachten met de verzending zonder mij in te lichten over de vertraging. Uiteindelijk het product laten annuleren en de rest laten verzenden zodat ik het op zaterdag eindelijk binnen zou hebben. Zaterdag werd er niks bezorgd en vandaag ook niet (zie verzending).

Vrijdag kreeg ik een track&trace code maar niet voor PostNL maar voor DPD. Ik had naar het advies van de voorgaande reviews moeten luisteren en elders moeten bestellen waar door PostNL of DHL bezorgd wordt en niet dit waardeloze bedrijf. Volgens de klantenservice van SiComputers werd er door dpd ook op zaterdag bezorgd maar zaterdag is er geen voortgang geweest in de levering van mijn pakket, het zat de hele dag op het depot. Vandaag zou het dan eindelijk bezorgd worden, kreeg een code waarmee ik de bezorger live op een kaartje kon volgen. Ik was het volgende adres en toen ik de pagina ververste stond er ineens "We hebben je pakket op dit moment niet kunnen bezorgen". Ik direct dpd opgebeld en na 5 minuten wachten bleek dat de bezorger had doorgegeven dat het bedrijf gesloten was (mijn adres is een flat en geen bedrijf, er is niet eens aangebeld), en dat ze hem ook niet terug kon sturen omdat hij al uit de omgeving vertrokken was. Nu kan ik dus wachten tot morgen, en hopen dat niet weer hetzelfde gebeurt. Ik heb nog nooit 1 keer een levering gehad door DPD die in 1 keer goed ging. Het is elke keer hetzelfde verhaal, en ik ga voortaan bedrijven die gebruik maken van dpd op mijn blacklist zetten en daar nooit meer mijn geld aan verspillen. Neem het advies aan van alle reviews hieronder; betaal iets meer en bestel elders waar door PostNL of DHL bezorgd wordt en voorkom een hoop overbodige drama.

Snelle reactie, alleen klopte de informatie die mij gegeven werd niet. Dpd zou zogenaamd ook op zaterdag bezorgen, maar ik moet nu wachten tot dinsdag..

Communicatie toch wat onduidelijk met name over levertijd... Waar gesproken wordt over levering de volgende dag bleek dat in de praktijk bijna een week...

Er wordt bezorg met DPD, je krijgt 2 tracking mails een van Sicomputers en een van DPD... De beloofde bezorgtijden werden niet gehaald. Si zou beter een andere logistieke partner zoeken.

De webshop heeft erg gunstige prijzen ten opzichte van de concurrentie. Dit, samen met de korte levertijd die bij alle producten getoond werd, zorgde ervoor dat ik mijn bestelling hier plaatste.

Op de dag van bestelling hadden alle producten een levertijd van 2-3 werkdagen. Uiteindelijk werden de producten pas een volle week (5 werkdagen) verzonden, waardoor ik de bestelling wegens feestdagen uiteindelijk pas op 6 juni binnenkreeg.

Wegens alle vertragingen had ik wel een mail verwacht waarin werd uitgelegd waarom het zo lang duurde. Uiteindelijk zelf maar een mail gestuurd waarin ik vroeg om deze informatie. Hier is echter nooit antwoord op gegeven, afgezien van de geautomatiseerde verzendbevestiging een tijd later.

Levering duurde veel langer dan gemeld en dat was teleurstellend. Klantenservice heeft mij goed geholpen

Er stond 2-3 werkdagen bij elk product op mijn lijst maar het duurde een week en 2 dagen.

Ze reageerde snel op mijn mails.

Heldere website en professionele communicatie. Volledig assortiment. Zou niet weten wat er beter zou kunnen.

Vlot geleverd en laagste prijs.

Goede prijzen, maar veel niet op voorraad. Het zoeksysteem op de website is echt verschrikkelijk. Site is echt al jaren zo gebruiksonvriendelijk als nu. Echter, zie maar ergens (in Nederland) een goedkopere supplier te vinden!

LET OP:
1) Ik heb 3x besteld en 2x werden de genoemde levertijden overschreden.
2) Het blijkt onmogelijk voor SiComputers en de ratten van DPD die ze inhuren om daadwerkelijk de volgende dag te leveren.
3) SiComputers is te skeer om bij DPD levering op zaterdag te faciliteren. Als je dus op iets zit te wachten dat donderdag verzonden wordt, dan krijg je het pas MAANDAG.
4) De online omgeving van DPD is echt waardeloos. Bijna geen informatie te krijgen wat er met je pakje gebeurt en wanneer. Ook geen enkele opties mogelijk zoals afhalen ergens of elders laten bezorgen.

Vraag of ze een item konden afbestellen (omdat ze niet aan hun eigen genoemde levertijden konden voldoen) ging zonder problemen. Ze hebben de rest van de bestelling zonder aarzeling in orde gemaakt en verstuurd.

Echter, op vragen wat er met mijn pakketje aan de hand was en wanneer het geleverd zou worden, zijn ze maar niet ingegaan terwijl de vraag tijdens werktijd gesteld is. Pas na levering werd erop ingegaan met een excuus waar je niks mee kan.

een cooler besteld voor en projectje na een maand wachten item nog niet op voorraad betaald met bitcoin
bestelling geannuleerd mijn bitcoin terug gevraagd en ... NOPE
alleen via ideal terug betaling
conclusie site is niet up to date al heel lang niet ze hebben geen voorraad

in 1 woord waardeloos

bestelling geannuleerd ze hebben dus totaal geen voorraad site is niet up to date

klantenservice geef ik 2 sterren omdat lang moest wachten op andwoord

toeval had ik een prijs dip te pakken voor een GTX 1080, ik klaag niet .. Website is een haartje traag voor zo een - blijkbaar - groot bedrijf, wellicht gehost ergens buiten de grens, acceptabel, bestelling berichten prima

goed verpakt, stuurt naar ophaalpunt (groot voordeel)

lijkt een fikse internationale keten te zijn met flink geautomatiseerde back-end (RMA) die goed werkt

probleempje met nwe. GTX 1080, RMA duurde wat lang maar dat is op het conto van ASUS (1 Maand om ventilator te vervangen, maar dat weten we van ASUS :( )

Blijf zover mogelijk weg bij deze webshop. Behlave dat de webshop erg traag en verouderd is, is er geen werkend telefoonnummer waar wel 90 cent per minuut voor wordt gevraagd, zijn de voorwaarden niet te vinden op de website, geen retourvoorwaarden privacy disclaimer etc etc. Je vraagt je af hoe ze aan het keurmerk komen en wat dit keurmerk dan nog waard is .

Het pakket werd pas dagen later geleverd, 2 a 3 dagen werd een week.

uiteindelijk het pakket wel kunnen ophalen, maar niet na veel extra kosten.
Het bedrijf is misschien iets goedkoper dan de rest, maar dit weegt niet op tegen alle extra kosten en ergenis.

Pakket wordt zonder overleg afgeleverd in een winkel, in een achterstandswijk.

Telefoonnummer kost 90 cent per minuut, waar je vervolens een bandje hoort dat het telefoonnummer niet meer gebruikt wordt en je ze alleen kan benaderen via een e-mailbericht. Op e-mailberichten wordt nauwelijks gereageerd. Als je ze al te pakken krijgt wordt er niet gedacht in oplossingen, alleen maar in schuldvragen en verdedigingen.

Werd via Tweakers doorgestuurd naar hun website.

Heb daar een Dell S2417DG (2k met g-sync en 3D Vision) monitor besteld, het duurde een paar daagjes voordat het pakketje gearriveerd was bij een afhaalpunt, alles ziet er goed uit.

Ook goed ingepakt met piepschuim en zo. Ik ben tevreden met de service en het product.

Pakket is netjes verzonden, alles ging prima.

Scorekaart voor CAPS

Qshops