CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

2 bestelling gedaan. bij de eerste kwam het later dan verwacht, maar emails werden super snel beantwoord. 2e bestelling ging sneller .. alles top.

Alles was zeer solide verpakt en op tijd verstuurd / aangekomen.

vriendelijk en vooral super snel antwoord op emails. echt binnen enkele minuten.

Reeds voor de 3e keer een bestelling gedaan bij CAPS en wederom prima afgehandeld.
Dit maal een 40” Dell u4025qw besteld.

Monitor was op voorraad dus netjes binnen 2 werkdagen verstuurd.
Kwam netjes in originele doos aan.

Site is oké.Enkele grafische kaarten besteld, na 3 dagen in huis. Meteen het factuur binnen. Track and trace na 2 dagen, items na 3 dagen.

Het duurde 2 dagen voordat de bestelling bij de koerier was aangekomen, zelfde dag een track and trace, 3e dag kwamen de grafische kaarten aan.

Voor een nieuwe build 3 van de 10 onderdelen bij CAPS besteld.
CAPS had alles op voorraad en gecombineerd de laagste prijs.

Bestellen ging vloeiend en na een paar uur al de verzend bevestiging.
Post NL gaf aan dat ze het pakket op Hemelvaartsdag zouden afleveren, maar dat is ze niet gelukt. Het kwam pas de volgende dag, maar daar kan CAPS niets aan doen.

Spullen zaten goed verpakt en hebben de reis zonder klerenscheuren overleefd (o.a. een Case met glazen paneel).

Enige nadeel was dat ik verzendkosten moest betalen, ondanks dat ik voor > 200 euro besteld had. Ondanks dit hadden ze nog steeds de laagste prijs.

Snelle verzending en netjes ingepakt. Wat stukjes van de case zitten wel een beetje los maar dat is zo gelijmd en niet hun fout

Producten waren netjes verpakt en in 1 grote doos snel geleverd.

Makkelijk het gewenste product te vinden en bestellen. Ik koos voor afhalen, omdat ze slechts 10 km van mijn huis zitten, goede service ter plaatse ondanks weinig personeel. Er werd alle moeite gedaan om een antwoord te geven, kreeg wat te drinken, prime service.

Vriendelijke service ter plaatse bij ophalen. Ondanks maar een man toch alle tijd nemen voor mij.

Via Tweakers gezocht naar een vervangend moederbord: ASUS ROG Strix B550-F Gaming
CAPS kwam er als de goedkoopste uit de bus, idem bij een alienware monitor die ik 2 maanden geleden besteld heb.
Tevens een M.2 en een SATA SSD besteld ook hier waren de prijzen vergelijkbaar met de bekende concutenten.

Aangezien ik voor mezelf zakelijk kan bestellen heb ik CAPS eens moeten mailen om de factuur op een ander adres te laten zetten dan het afleveradres, dat werd dan direct via de mail verzorgd, inmiddels heeft CAPS z'n website aangepast en is dit nu automatisch. chapeau!

De leveringen zijn meestal snel, kan natuurlijk dat men niet alles op voorraad heeft, maar in de regel zo'n 3 werkdagen. (in het verleden meerdere bestellingen gedaan)

Verzending en verpakking was keurig: stevige doos met papier als opvulling (geen prastic kussentjes)

Ik had nog nooit gehoord van CAPS en vertrouwde het niet, maar toch maar gedaan omdat mijn gpu (9070xt) was alleen hier nog op voorraad en toevallig ook een van de goedkoopste. Heb het echter snel gekregen, alles werkt en ben erg tevreden. Prima winkel.

Snelle levering, alleen de verpakking van mijn gpu was niet heel erg goed, zaten maar wat plastic dingen bij gegooid, die niet goed beschermde. Echter alles werkt nu prima en ik ben verder tevreden

Gewoon super, alles ging vlot en zoals verwacht. Product was uitstekend verpakt dus zonder schade ontvangen, zeer blij mee.

Snel maar ook heel veilig en goed verzonden, was blij om te zien hoe goed verpakt het aankwam!

Ik had een prijs alert ingesteld op Tweakers voor een Samsung 9100 Pro SSD met heatsink. Deze was bij CAPS scherp geprijsd. Bestellen was erg makkelijk met de link vanuit de Tweakers alert email en betalen via iDeal was ook erg makkelijk.

Dinsdag besteld en woensdag ontvangen. Pakketje was goed verpakt in een kartonnen doosje met papieren/kartonnen anti schok materiaal. De factuur was meegestuurd met het pakket.

Na bestellen meteen een bevestigings email ontvangen. Daarna een email met de factuur. De derde email was voor de track and trace om het pakket te volgen.

Had een Samsung 990 Pro SSD - 4TB besteld deze was na bestelling niet meer te vinden op de website. Beetje angstig het idee dat ie dus niet meer leverbaar was maar ze hadden hem toch geleverd.

Pakket gewoon normaal ontvangen en was goed ingepakt. Geen rare dingen.

Was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Levering verliep zoals van tevoren op de website aangegeven, helemaal prima dus.

Een aantal spullen besteld hier omdat de aankoop prijs een stukje lager lag dan bij de andere webshop's. Door de reviews en de bestelstatus op de website een beetje zorgen gemaakt over de levertijd maar alles perfect binnen de, volgens de omschrijving aangegeven levertijd, ontvangen.

Alles was perfect ingepakt en binnen de op de webshop's aangegeven levertijd verzonden. Vrijdag 23 mei spullen besteld en dinsdag 27 mei de spullen ontvangen.

Contact gehad met de klantenservice om te vragen of er een leverdatum bekend was omdat mijn bestelstatus op "wachten op onderdelen" stond terwijl de webshop aangaf dat alles op voorraad was. Ik kreeg een snelle reactie op de eerst volgende werkdag namelijk: "Naar verwachting gaat je bestelling eer deze dagen de deur uit." Ik hoopte echter op iets meer duidelijkheid. Maar er was natuurlijk niets aan deze reactie gelogen.

Dinsdag 20 mei heb ik een PC/Desktop case gekocht en ondanks de grote ING/iDeal storing is het toch gelukt te betalen.

Verder geen contact gehad met de winkel en ben tevreden met het product.

Ik heb mijn case op vrijdag 23 mei ontvangen in een dubbele doos met veel verpakkingsmateriaal, er stond overigs op de website 2-3 werkdagen dus verder niets op aan te merken.

Ik heb onlangs een Red Devil 9070 XT gekocht bij CAPS en ik ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service. Van tevoren had ik wat twijfels over de voorraadstatus en of het om een nieuw of gebruikt product ging. Daarom heb ik CAPS een mailtje gestuurd met de vraag of het daadwerkelijk om een nieuwe kaart ging.

Binnen een paar uur kreeg ik al een duidelijk en vriendelijk antwoord: het ging inderdaad om een gloednieuwe kaart. Ze legden ook uit dat gebruikte of geopende producten altijd als B-Stock op de website vermeld staan. Dat stelde me gerust, dus ik heb meteen besteld en betaald.

Tot mijn verrassing had ik de GPU de volgende dag al in huis — zelfs nog vóórdat ik de track & trace-code had ontvangen! De videokaart zat stevig verpakt en de doos was in perfecte staat, zonder krassen, deuken of scheuren.

Kortom: een geweldige ervaring. CAPS is betrouwbaar, snel, en levert netjes wat ze beloven. Ik bestel hier in de toekomst zeker weer. Echt toppers!

De buitenverpakking netjes en onbeschadigd aan. De doos was ruim gevuld met luchtkussentjes, waardoor de GPU niet kon verschuiven tijdens transport. het geheel was met zorg ingepakt.

Ik had een vraag gestuurd naar de klantenservice en kreeg binnen enkele uren een vriendelijk en duidelijk antwoord van Jarno van Caps. Echt geweldige service, snel, professioneel en zeer klantgericht. Complimenten!

Een bestelling van een MacBook heeft 2 weken geduurd. Specifiek gevraagd om het via PostNL te laten versturen, gaat het toch Met DHL zakelijk. Dit duurde al lang omdat er een fout zat in het adres label (niet mijn fout) vervolgens heeft DHL het proberen 1 keer af te leveren. maar niemand thuis. (ze zouden het 2 keer afleveren) dus was het na het distributie gegaan in Eindhoven 60KM verder op. CAPS heeft nagenoeg geen moeite gedaan om het toch op een normale wijze hier te krijgen, na 2 weken eindelijk de laptop in huis. Ook geen coulance of iets van een genoeg doening dat ik 2x 60KM (heen en terug) dus bijna 2 uur kwijt was om een pakketje op te halen. waardeloos

via DHL zakelijk en niet zoals aagegeven via PostNL en ook nog een verkeerd label er op

Geen enkele compensatie of echte oplossingen. gewoon pech gehad dat je 2 uur moet rijden om je laptop te krijgen. andere optie was wachten tot hij terug naar hun was en opnieuw bestellen. dus 1,5 maand je geld kwijt zijn

Ik heb laatst wat pc-onderdelen besteld bij Caps.nl omdat ze daar gewoon echt de laagste prijzen hadden. Duurde iets langer voordat het binnen was, maar alles zat netjes in de doos en werkte perfect. Als je niet per se morgen alles nodig hebt, is dit echt een topadresje om te besparen.

Ik heb onlangs pc-componenten besteld bij Caps.nl, vooral omdat de prijzen daar echt opvallend laag zijn vergeleken met andere webshops. De levertijd was iets langer dan ik gewend ben, maar alles werd netjes geleverd en goed verpakt. Voor mij was het dat extra beetje wachten zeker waard. Als je op zoek bent naar een goede deal en geen haast hebt, raad ik Caps.nl zeker aan.

Dure monitor paar dagen na levering door onduidelijke redenen defect. Ik in de rats, maar perfecte service en vervanging.

Twee keer een redelijk vlotte levering, beide keren uit een Duits magazijn, dus het was er niet meteen de volgende dag.

Ik heb een LG Ultragear 49 curved monitor bij ze gekocht. Voorzichtig opgehangen, schroefjes, afstandsringen meerdere malen nagemeten en het werkte prachtig bij een korte test. Twee dagen later voor het eerst weer in die afgesloten kamer, zat er een bobbel verticaal over het scherm en dat was een nachtje later een barst.

Foto's gemaakt van het defect en zowel de vesa bevestiging zoals hij hing en CAPS gemaild en uitgelegd hij ik hem heb opgehangen.

Het leek alsof er spanning op het gebogen scherm stond dat nu vrij komt. Ik vermoed omdat er iets op de doos heeft gestaan wat het scherm wat rechter gebogen heeft dan de bedoelde 800R. LG's staan ook niet bekend op spontaan knappen.

Nu ja, hoe het ook kan ik kreeg vrij spoedig van CAPS het verlossende bericht dat ze het defect vergoeden. Ik kon mijn geld terug krijgen of een nieuwe. Ondanks dat hij inmiddels in prijs was gezakt, om vervanging verzocht.

Super service dus en inmiddels zijn we maanden later en is het een super scherm voor sim racing gebleken.

Goed selectie en meestal scherpe prijs tov concurrentie.Veel merken en componenten in vooorraad alhoewel levertijd soms iets langer duurt dan bij anderen, waarschijnlijk omdat ze minder eigen voorraad hebben en bij groothandel bijbestellen
Verzending helaas niet gratis naar Belgie
Al bij al goede ervaring, scherpe prijs, klein beetje geduld nodig wanneer stukken niet meteen leverbaar zijn

Verzending was heel goed verpakt, alles is goed aangekomen.
Soms is het wel een aantal dagen wachten op onderdelen die als in stock aangeduid staan, terwijl bij sommige concurrenten metteen verzonden wordt. Wel is het zo dat in de shop dit vermeld staat (bijv levertijd 2-5 dagen)

Geen problemen ondervonden, daarom ook geen extra contact met klantenservice

Scorekaart voor CAPS

Qshops