Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSite is redelijk overzichtelijk. Producten zijn makkelijk genoeg te vinden. Prijzen zijn prima. Bestellen verliep vlot en makkelijk. Deze winkel gekozen, omdat ik hier het goedkoopste een simpel videokaartje kon krijgen voor een PC die het enkel nodig had voor een HDMI aansluiting en de beoordelingen algemeen prima zijn.
VerzendingHet enige echte minpunt vind ik de verzending. Niet omdat ze het niet goed hebben gedaan bij SiComputers, maar vanwege de vervoerder. Van alle pakketten die ik ooit heb gehad via DPD is dit de tweede die in 1x goed is gegaan (chapeau DPD...), omdat ze deze keer wel hadden begrepen dat ik het direct bij een afhaalpunt afgeleverd wilde hebben. Afgezien daarvan alles prima, maar vanwege de keuze voor DPD kan ik hier niet hoger geven dan voldoende. Het pakket was netjes ingepakt en vlot verstuurd en gelukkig is het deze keer met DPD in 1x goed gekomen.
AlgemeenBestellen ging prima, product was op voorraad. Site was redelijk bruikbaar, heb een directe link gebruikt.
VerzendingMoest pakket afhalen bij parcelpunt na 1e bezorgpoging, was wel snel verzonden.
AlgemeenGTX 1050 TI besteld
Mooie prijs was in de aanbieding
En had hem net nodig
Bestellen verliep prima en had hem de volgende dag al gelijk binnen
Al met al prima verlopen
AlgemeenIk had de PM961 gekocht na het installeren en rondsnuffelen op enkele forums kwam ik er achter dat de Schijf geen ondersteuning had op drivers behalve de standaard windows driver. Na contact te hebben gehad kon ik deze terug sturen en omruilen voor de 970 evo dit was allemaal geregeld binnen een tweetal dagen. Kan alleen maar zeggen tot nu toe goede service en na even telefonisch contact te hebben gehad goede afhandeling voor het voorgelegde probleem!
VerzendingLevering komt zoals afgesproken morgen binnen dit i.v.m. dat ik op vakantie was. Dit kon gerust geregeld worden zonder problemen.
KlantenserviceZoals eerder aangegeven niks op aan te merken ben uitstekend geholpen.
AlgemeenTwee keer bij Sicomputers een bestelling geplaatst, een keer een gehele pc en een keer een voeding. Bij beide bestellingen klopte er helemaal niks van de door de site aangegeven levertijden.
De website is overigens ook zeer traag.
Zie de rest van de review over klantenservice voor verduidelijking. TLDR: levering komen veel te laat aan.
KlantenserviceJe moet overal zelf achteraan gaan, de videokaart in het gehele systeem dat ik hier besteld had was een aantal weken te laat en daar heb ik niks over gehoord tot dat ik zelf een mailtje stuurde, hetzelfde geldt voor de voeding.
AlgemeenJe wordt hier blij gemaakt met dooie mussen. Denk je RAM te kopen voor een redelijke prijs wordt je de volgende dag verblijd met een e-mail waarin duidelijk wordt dat het product in kwestie EOL is wat volgens mij onzin is. Genoeg shops hebben het nog in de schappen staan.
KlantenserviceAnnulering was redelijk snel.
AlgemeenTwee bestellingen geplaatst afgelopen weken. Een GTX 1080 ti en een Nokia 5 dual sim. Puur op prijs. Helaas beide keren slappe hap over niet te levern. Resultaat: Geld een tijdje uit je portemonnee en een nare bijsmaak over misleidende reclame. Ze kunnen ook in mijn mening beter een keer eerlijk zijn en zeggen dat de prijs te mooi om waar was en dat ze hem daarvoor niet kunnen leveren.
KlantenserviceStandaard verkoopsmoesjes over slecht leverbaar, end of life etcetera. Als je niet tegen een bepaalde prijs wilt leveren dan moet je daar geen reclame voor maken.
AlgemeenNa een tijd toch maar weer eens een bestelling proberen te plaatsen aangezien een product een stuk goedkoper was bij deze shop. Helaas is dit de derde keer (van drie pogingen in totaal) dat ik een standaard e-mail krijg met hetzelfde smoesje: Het product is End of Life verklaard. Een factor waar ze zelf niets aan kunnen doen zoals ze zelf vermelden. Na contact met de fabrikant is het een product wat nog volop gemaakt wordt. Ze kunnen beter een keer eerlijk zijn en zeggen dat de prijs te mooi om waard te zijn was en dat ze hem daarvoor niet kunnen leveren.
KlantenserviceDe e-mail die ze sturen is tot nu toe elke hetzelfde geweest, zelfs als dat van ruim een jaar geleden. Verder is de communicatie ook zeer onpersoonlijk en enige wat ze willen doen is een vergelijkbaar product voor een veel hogere prijs aanbieden. Het ergste vind ik in ieder geval is dat ze liegen om de reden dat ze niet leveren, maar gewoon de schuld bij iemand anders leggen in plaats van een vorm van verontschuldiging. Dat was beter geweest en verdiende in ieder geval nog respect.
AlgemeenVia het overzicht qua prijzen op tweakers gevonden. Case stond gewoon goed op de site, vervolgens makkelijk besteld.
VerzendingVerzendtijd was 3 dagen, zijn winkels die het sneller doen. Maar betaal je meer.
KlantenserviceNiet mee in aanraking gekomen.
AlgemeenVoor het eerst bij SIComputers gekocht i.v.m. een goede korting op de videokaart welke deze dicht bij de MSRP waarde bracht. Enige opmerking die ik heb over het bestel process is een lichte onduidelijkheid op de bestel pagina. De pagina lijkt met namen op zakelijk gebruik gericht en je ziet vrijwel direct de melding dat er voor jouw geen offerte mogelijk/beschikbaar is. In werkelijkheid moet je gewoon meer zaken op het formulier invullen en daarna wordt dit veld automatisch vervangen door meer opties.
VerzendingIk werdt na mijn bestelling goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, deze werdt verzonden met DHL welke ik zelf een prettige leverancier vind gezien je een veel betere tijdinschatting en verzet opties krijgt dan bij PostNL. Pakket was tevens discreet en top verpakt zodat er niet te zien was dat het om een videokaart ging (Kan me voorstellen dat met de huidige mining rage die nogal gewild zijn).
AlgemeenNa mijn bestelling bleek ik een onderdeel vergeten. Ik heb een e-mail gestuurd via het webform en daarop kreeg ik binnen 60 min reactie met de makkelijkste manier om het alsnog toe te voegen. Daarbij maakte ik nog een fout (1600 rpm fan besteld in plaats van de bedoelde 1200 rpm fan). En dat werd voor mij ook opgelost. Tevens werd de bestelling zonder vertraging verstuurd.
AlgemeenVideokaart besteld bij Sicomputers , werd geleverd door DPD (recensies zijn niet best) ietsjes langzamer dan PostNL maar het was allemaal in orde.
Na 9 dagen bleek de kaart defect te zijn, opgebelt, hele vriendelijke service, kaart teruggezonden en dezelfde week nog een nieuwe kaart in ontvangst mogen nemen.
AlgemeenDe beschrijving van de door mij bestelde noise dampeners voor mijn toetsenbord is matig: Duitse producttitel en verder geen enkele omschrijving.
Gelukkig kon ik Googelend erachter komen dat dit inderdaad wel het type was dat ik wilde hebben. En dat SiComputers de enige was die ze op dat moment voor een redelijke prijs en vrij snel (al viel dat tegen, zie bij verzending) konden leveren.
Volgens de website was de levertijd 2-3 dagen (op voorraad bij leverancier). Op zondagavond besteld, maar pas de maandag een week later (na 5 werkdagen dus) pas geleverd.
Jammer en onnodig ook dat een zakje van 10 x 4 x 0,5 cm geleverd moet worden in een grote doos, voor € 3,95. Brievenbuspost was toch een veel betere en economischer optie geweest?!
AlgemeenIk ben een nieuw bedrijf begonnen en had daar voor de vergaderruimte een monitor nodig. Ik had een 27" monitor besteld, maar bleek in de ruimte veel te klein. Omdat ik een bedrijf heb kan ik geen aanspraak maken op het retourrecht, dat wist ik ook van te voren. Omdat ik alles voorzichtig had opengemaakt en het product niet gebruikt was hebben zij een uitzondering gemaakt en kon ik de monitor omruilen tegen een grotere. Ik heb gekozen voor een Philips Brilliance 4K Ultra HD (BDM4350UC/00), 42,5" monitor, wat een ding! Super blij mee dat het zo kon want mijn vergaderruimte is nu compleet, met dank aan SiComputers )
Levering gaat zoals altijd erg vlot, goed ingepakt en je wordt prima op de hoogte gehouden van verzending en track & trace.
KlantenserviceIk heb twee keer contact gehad. Eén keer met het magazijn met de vraag of ik het product toch kon omruilen en één keer voor de nieuwe bestelling. Ik werd beide keren keurig geholpen en bij het maken va de nieuwe bestelling kreeg ik een persoonlijk mailtje waarin betaalgegevens stonden waarom ik had gevraagd met een berekening ivm creditfactuur / bijbetalen voor grotere monitor.
AlgemeenAangegeven voorraad klopt met werkelijkheid. Komen afspraken snel na. Mails zijn HTML only, wat ik zelf een beetje ver vind gaan. Ziet er niet uit in plaintext.
VerzendingSnelle bezorging middels DPD Pakketservice, wat naar mijn mening beter werkt dan TNT/DHL. Veel nauwkeuriger bezorgtijd melding, optie om pakket neer te laten leggen met evt. speciale verstop-instructie aan bezorger. Directe lijn met bezorger, en de bezorgers zijn voor de verandering slim. Dit is wat we willen!
AlgemeenDe bestelling plaatsen plus betalen was gemakkelijk. Ik heb geen enkel probleem ondervonden. Bevestigingsmail kwam meteen.
VerzendingEr was een wachttijd maar dat was ook te zien op de site.
KlantenserviceHet product ging kapot (niet de schuld van SiComputers dus) binnen een week of twee maar werd keurig en behoorlijk snel vervangen door een nieuw exemplaar.
AlgemeenEen van de goedkoopste met een snelle levering en goede service.
Kan het aanraden, en zal in de toekomst zeker nog terug komen.
Eerste zending is mijn lian li kast beschadigd geleverd, dit terwijl die goed verpakt zat in tempex met bescherm hoes en doos..
Dpd is er niet voorzichtig mee omgegaan, en de doos was duidelijk hard gevallen of iets dergelijks.
Dit is uiteindelijk met goed contact retour gegaan en heb nu na de 2e zending mijn kast heel ontvangen.
Service is goed, het contact via app en mail verloopt vlot.
Enkel na vrijdag middag zul je moeten wachten tot na het weekend voordat ze aan de slag gaan met je klacht, dit is bij meer bedrijven zo dus zal niet onder doen aan het aantal sterren.
AlgemeenBestelling was makkelijk en duidelijk , snel de verzendgegevens in huis ! en op tijd geleverd is ook belangrijk!
AlgemeenIk ben erg tevreden over deze webshop. Na enkele problemen (door niemands toedoen) heeft de support mij vriendelijk en doeltreffend weten te helpen. Zou deze shop zeker aanraden.
VerzendingPrima op tijd en netjes verpakt! Alleen wel vrij grote dozen (denk aan het mileu).
KlantenserviceSnelle respons, en goede afhandeling bij problemen. Dank!
AlgemeenSiComputers heeft een breder assortiment dan veel andere shops. Ik had een specifieke case en voeding nodig en die kon binnen 2 dagen geleverd worden.
Vormgeving en werking van de site mag wel wat aan gedaan worden..
Ik heb een vergissing gemaakt waar ik pas achter kwam tijdens het bouwen van de computer. Hoewel de case volgens de specificaties geschikt zou moeten zijn voor ATX-moederborden, bleek een standaard ATX-bord in de praktijk niet te passen. Kleine lettertjes op de site van de fabrikant: maximaal 7,5 inch diep, korter dan de ATX specificatie.
Daar is SiComputers zeer coulant mee omgegaan. Ik mocht de oude case (die al geopend was!) en voeding terugbrengen en krijg nu een iets anders model opgestuurd. Klantenservice heeft keurig meegedacht over een vervangend model. Prima service!