Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMet veel artikelen goedkoop / goedkoopst in het pc segment.
Daarom ook hier besteld.
Geen 5 sterren om slechts 1 reden; de website is ERG traag.
Niet bij toeval een keer maar alle keren dat ik hem bezocht.
Nooit rechtstreeks op de site gezocht, maar altijd doorgelinkt vanaf de PriceWatch omdat zij bovenaan stonden qua prijs.
Levering dik in orde. Altijd nog geleverd op de afgesproken termijn. Vaak de volgende dag in huis. Onlangs een bestelling die 2-3 dagen zou duren en deze was met 2 dagen in huis. Top.
AlgemeenOndanks dat de website wat gedateerd aanvoelt en vrij traag is is het bestelproces duidelijk. Betaling verliep zoals het hoort en daarna duidelijk op de hoogte gehouden via email.
VerzendingVerzending was prima, vrijdag een 'Gigabyte Aorus X470 Gaming 7 WiFi' besteld en zaterdag was hij in huis.
KlantenserviceIk had 2 artikelen besteld en betaald, maar direct na het bestellen heb ik besloten om 1 artikel te annuleren. Ik heb dit telefonisch gedaan en dit werd direct doorgevoerd. Ik zou binnen een week het aankoopbedrag terug krijgen, dit is uiteindelijk 4 dagen geworden.
AlgemeenHet bestelproces lijkt op mobiel ietwat traag, maar dat kan ook aan mijn verbinding liggen. Voor de rest geen problemen gehad.
VerzendingPrima, veel keuze qua bezorging en alles duidelijk aangegeven. Zelfs bij brievenbuspakket nog een track&trace die aangeeft dat het pakketje overhandigd is aan de bezorgdienst, top!
KlantenserviceEr ging schijnbaar iets niet helemaal goed bij de bestelling (mogelijk doordat ik te snel wilde op mobiel), ik werd netjes op de hoogte gehouden en het probleem werd door hen opgelost.
AlgemeenDit is de tweede keer dat ik een uitstekende ervaring heb met SiComputers. In beide gevallen waren de bestelde producten niet direct bij hen zelf op voorraad, maar bij de leverancier en moest ik dus enkele werkdagen wachten. Hierover was overigens op de website duidelijk gecommuniceerd, dus dat was geen probleem voor mij. Over het verzend proces ben ik per mail op de hoogte gehouden. En zelfs toen ik nog op een zaterdag avond mailde of de factuur nogmaals per email kon worden nagezonden kreeg ik op zondag ochtend(!) al een email met de factuur erin. Wat mij betreft een aanrader dus!
AlgemeenVia de Pricewatch ben ik bij SiComputers terecht gekomen voor het bestellen van extra RAM geheugen en een SSD schijf voor mijn MacBook Pro. Het bestellen ging makkelijk zoals je mag verwachten. De website is alleen toe aan een update, het ziet er allemaal wat gedateerd uit. Na het plaatsen van de bestelling en betalen via iDeal kreeg ik een bestelbevestiging via e-mail. Na 2 dagen kreeg ik ook een verzendbevestiging met Track & Trace link van PostNL.
VerzendingVerzending was binnen de vooraf vermelde levertijd incl. Track & Trace link van PostNL.
KlantenserviceMijn vraag via WhatsApp werd binnen een uur beantwoord.
AlgemeenWebsite kan/mag overzichtelijker/sneller, voor de rest bestelling ssd's perfect verlopen. 1x track&trace mail is genoeg, SI forward alles van postNL.
VerzendingSsd's konden in veel kleinere verpakking. Vulling met recycled papier dus das een plus.
AlgemeenGroot assortiment en duidelijke prijzen. De website is misschien niet de snelste, maar alles staat er op. Levering en assemblage was snel en alles werkt prima.
KlantenserviceContact via Whatsapp verliep prima.
AlgemeenGroot aanbod met scherpe prijzen en snelle opvolging door de klantenservice.
Website is een beetje langzaam maar via de pricewatch van Tweakers snel de juiste producten kunnen vinden. Het bestelproces inclusief betaling op de website verliep wel goed en vlot.
Wat mij enorm aansprak waren alle mogelijkheden voor verzenden. Tijdens het bestellen is al duidelijk dat de onderdelen die ik wilde bestellen, gewoon in een brievenbuspakje paste. Het pakje lag dan ook paar werkdagen later in de brievenbus. Alles was goed en stevig verpakt.
KlantenserviceEen geheugenmodule die ik besteld had, was niet meer voorraad. De communicatie via email verliep goed en snel. Ik kreeg een goed advies voor een alternatief en het was verder geen enkel probleem om de bestelling aan te passen.
Algemeen2 draadloze toesenbord/muis dingetjes van Gembird gekocht. Batterijen die erbij zitten doen niks, heel veel mee geprutst maar werkte niet. Aangeboden om meer te betalen voor Logitech keyboards maar dat wilden ze niet doen. SI zegt dat ze wel werken en wil de dingen weer naar mij terugsturen maar ik wil gewoon goeie keyboards. Heeft me al teveel tijd gekost. Geld weg dus, ik zou er niks kopen. Waardeloze toko!
VerzendingNormaal geleverd.
KlantenserviceKlantenservice is een te groot woord voor slechte service van SI computers.
AlgemeenHet bestelproces is simpel en duidelijk, met e-mail updates bij elke verandering aan de order.
KlantenserviceDe klantenservice is uitstekend. Heb een eigen fout gemaakt bij het kiezen van een atx case waarover een paar keer is gemaild. Het werd binnen een werkdag behandelaar en aangepast.
Verder bij het ophalen van de bestelling heb ik ter plaatste nog een harde schijf omgewisseld en dat was ook geen probleem geweest.
AlgemeenHeb bij Sicomputer's verschillende orders geplaatst werden netjes samengevoegd,
Ook bleek een product niet tijdig te leveren maar daar werd ik op tijd van op de hoogde gesteld en gecompenseerd.
Algemeende website is niet optimaal. het berekenen duurt bijvoorbeeld lang en zoeken is niet super handig. Verder alles goed.
KlantenserviceDoor een probleem bij hun leverancier duurde 1 onderdeel iets langer dan de bedoeling was. Ik ben hierin naar mijn inzicht niet makkelijk geweest voor ze maar ze bleven professioneel.
AlgemeenGeheugen besteld via de webpagina. Bestelproces verliep goed met Ideal. De verwachtte levertijd van 2-3 werkdagen is gehaald. Product werkt naar behoren. Pakbon is meegegeven in plaats van factuur. Deze alsnog ontvangen na telefonisch contact (bestelling zonder account).
AlgemeenLevertijd werd steeds veranderd, waardoor ik al 1 maand moest wachten op mijn monitor.
Vervolgens defect product, willen ze geen nieuwe inkopen omdat ze dan verlies draaien, maar willen ze het geld terug geven wat overigens veel te lang duurt voor het terug is!
Ook deden ze moeilijk om een retourlabel voor een defect product, ze wilden mij ervoor op laten draaien. Slechte service dit.
Levertijd erg slecht op orde. Veranderde iedere week en moest lang wachten.
KlantenserviceIk vind het niet kunnen dat ze mij voor een retourlabel willen laten opdraaien terwijl het product defect is. Ik vind het ook slecht dat ik door hun een maand zonder monitor zit weer.
AlgemeenHet navigeren door de producten is niet optimaal, geen filters e.d.
Echter, als je al hebt uitgezocht wat je nodig hebt (op tweakers) dan is dat ondergeschikt. Het bestel- en leveringsproces is prima. Veel communicatie, goed te volgen.
Ik had na het plaatsen van mijn bestelling nog een vraag ingestuurd, die binnen een uur beantwoord werd. Klantenservice lijkt dus dik in orde.
AlgemeenPrima service alleen wanneer je bijvoorbeeld de best buy guide volgt van tweakers kun je die niet makkelijk kopiëren om in een keer de bestelling te maken. Wat hier uit volgde is een zeer traag reagerende site. En wanneer ik een best wel grote bestelling (750) doe moet er evengoed nog verzendkosten betaald worden. Dus dat zijn wel de mindere punten, al met al een voldoende voor SiComputers.
VerzendingSnelle service en levering.
AlgemeenWat een slecht bedrijf is dit.
Ik heb mijn spullen op een woensdag besteld, anderhalve week later had ik nog steeds niks binnen.
Een mailtje gestuurd, daarna te horen gekregen dat er een kleine vertraging was.
Volgende dag weer geen pakketje.
Ik heb onderhand 3 x moeten bellen en op de mail werd niet meer gereageerd na de 1e keer.
Na het lezen van alle slechte recensies over dit bedrijf op trustpilot zakte de moed me helemaal in de schoenen.
Maar ik raad iedereen aan hier niks te bestellen een en al drama.
Wat een slecht bedrijf is dit.
Maar ik raad iedereen aan hier niks te bestellen een en al drama.
Wat een slecht bedrijf is dit.
Maar ik raad iedereen aan hier niks te bestellen een en al drama.
AlgemeenI'm very happy with the quality of service I received from Si Computers. I had an issue with a mouse I had bought from them and their assistance quality was above my expectations.
VerzendingNicely on time
KlantenserviceThe CS team was really helpful and friendly, always answering on time my emails.
AlgemeenWebsite is niet de mooiste, ook is navigatie niet bijzonder prettig. Het specifieke product (extrerne harde schijf van 500gb) dat ik zocht was hier wel als een van de weinige websites beschikbaar, en ook goedkoop.
VerzendingExterne hardeschijf op maandagavond besteld. 2-3 dagen levertijd, dus je verwacht een uiterlijke levering op vrijdag. Als deze datum niet wordt gehaald, dan verwacht je op zijn minst een bericht op de dag ervoor. Uiteindelijk pas op maandag bericht gekregen dat de verzending vertraagd was, en het product op dinsdag verstuurd zou worden. Dit is uiteindelijk ook gebeurd, en op woensdag (3 werkdagen te laat) is het product binnen gekomen.
Als er eerder was gecommuniceerd, dan had ik hier meer begrip voor gehad.
AlgemeenKingston SSD besteld. Een van de goedkoopste winkels. Bestelling snel en naar tevredenheid afgehandeld. Gekozen voor verzending via een brievenbuspakje, dus hoefde niet thuis te blijven voor ontvangst, ideaal!