CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Het bedrijf schuilt zich heel erg achter de regeltjes eenmaal zakelijk iets gekocht hoef je niet te verwachten dat je het nog eventueel kan ruilen. Advies: Koop hier nooit zakelijk je spullen als je niet zeker bent. Met andere bedrijven valt nog te onderhandelen! Hier ben je je geld kwijt! Particulieren kunnen nog gebruik maken van de afkoelings-wet.

Niet veel op voorraad, dus zitten er gauw een paar dagen tussen.

Netjes te woord gestaan, maar verder geen zaken mee kunnen doen op langer termijn. Jammer! Ze hadden hun inruil lang en breed terug kunnen verdienen, Maar ze houden zich erg aan hun standpunt om zakelijk niets meer te ruilen!

Duidelijke website. Geschatte levertijd kwam overeen. Prima prijs vergeleken met andere webshops. Reageert vlot op mailtjes (binnen een dag).

Niks op aan te merken. Goed verpakt, mailtje met track and trace vooraf.

Na 3 jaar begaf de voeding het. Leverancier geeft 5 jaar garantie. Zonder problemen de voeding kunnen opsturen en na afhandeling leverancier een nieuwe terug gekregen.

Verder ging ook nog de videokaart kapot. Tenminste, gaf bij mij problemen. Hij is daar getest. Ze konden geen problemen vinden. Op verzoek nog wat extra testen gedaan. Daarna is hij teruggestuurd.

Ik heb hier een SSD besteld. De voorraad stond uit bij de leverancier. Ondanks een extern magazijn, leverde dit bedrijf toch binnen 2 dagen. Uitstekend! De prijs is bovendien meer dan goed.

Prima in orde, verzonden in een stevig doosje met alle informatie er bij.

Flink Assortiment, maakt het soms wat onduidelijk betreft specifieken.
Zowel Plus als min in dat geval.

Verstop AUB geen HDD's onder Ram geheugen of Vice Versa bij de verpakking Bijna gebeld at er iets mogelijk iets miste in de bestelling.

Meerdere keren over heen gezocht.

Buiten dat om alles wel netjes verpakt.
Leverings tijden geen kritiek gezien dat toch bij meerdere (mogelijk alle winkels) afwijkend is. En niet iets waar ik mij druk om maak. Zolang het maar geleverd word.

Site doet wat het moet doen. Product komt niet naar voren als je er naar toe browsed, wel als je er naar zoekt of via de pricewatch. Makkelijk besteld en betaald. Verzending voldoet echter niet aan de verwachting.

Levertijd stond aangegeven op 2-3 werkdagen, aantal 5+ bij leverancier. Op zaterdag besteld en op vrijdag nog geen bericht van versturen of een vertraging. Daarom geannuleerd en elders besteld.

Telefonisch niet bereikbaar i.v.m. onderbezetting. Reageerden binnen 16 minuten op mijn annuleringsmail, snel afgehandeld.

Op de website van Si Computers staat met trots gepresenteerd dat ze 4 tweakers sterren hebben.
Een aankoop gedaan van een videokaart voor een nette prijs. Echter is deze nooit geleverd en is er nooit een passend alternatief aangeboden.

Beloofde product is nooit verstuurd want het zou end of line zijn.

De volgende dag (zaterdag) kreeg ik bericht dat hij niet meer voorradig is.
Toen tweaker reviews gelezen en zag ik dat er toch een heel aantal slechtere reviews zijn.
De maandag er op dat het product end of line is.
Gevraagd om een gelijke kaart met vergelijkbare specificaties maar die was duurder en konden ze daarom niet als vervanger inzetten.

Duidelijke website. Eenvoudig bestellen. Goede prijs en snelle levering.
Ik had een vraag over de levering en kreeg snel een duidelijk antwoord.
Top!

bijzonder goede klanten service
Hebben mij goed geholpen bij het nabestellen van een defect onderdeel
werkelijk een prima service

Behuizing en DDR4 geheugen besteld. De levertijd was exact conform de gegevens op de website. Jammer dat je niet kan pinnen op de afhaallocatie, die optie had ik liever gezien dan met Bitcoins betalen. Een tweede optie die ik graag toegevoegd zie zijn is Paypal. Dat kost ook wel ietsje aan verwerkingskosten, maar geeft beide kanten veel meer zekerheden.

Afhaallocatie is (voor mij) prima te bereiken, ligt vlak naast de A20, dichtbij Rotterdam. Prima prijs - met name het geheugen was significant goedkoper dan elders - betaald voor de spullen.

Enig zeikpuntje is dan ook een pinapparaat op locatie & het gebruik van Paypal als betaaloptie.

Klantenservice nog even nodig gehad omdat ik mijn papieren factuur was kwijtgeraakt, kwam met de mail binnen een dag als PDF nagestuurd. Prima!

You think you caught a really good deal, place an order, and then the next day you are met with an email saying how the delivery time is now unknown, and you cannot call because they are busy.
aka steal sales and deliver whenever
If you take the risk, take it with lots of time in advance.

How can you just tell a customer that their order is now in "delivery time unknown" and that you're too busy to take their call is beyond me, but that's how these guys operate.

Hardeschijven besteld (mybook 8TB), niet op voorraad, 2-3 dagen indicatie voor levertijd op de website. Goed verpakt na 3 werkdagen zijn ze bezorgd. Top!

Snelle verzendig. Op tijd. Goed verpakt.

Laagste prijzen, maar vertekenende levertijd op website.
2-3 werkdagen levertijd bleek neer te komen op 10 werkdagen wachten tot moment van verzenden.
Ik let hier altijd sterk op bij bestellen dus was erg teleurgesteld. Wilde nog wel een paar dagen langer wachten (had ook al een dag gewacht voordat ik mailde) maar als een andere webshop wel binnen 1 dag kan leveren...
Bestelling geannuleerd, geld teruggekregen binnen 14 dagen.

Snelle reactie op email, maar geboden oplossing was onvoldoende.
Als antwoord op mijn vraag: wat is de status van mijn bestelling (toen pakket na 4 werkdagen nog steeds niet was verzonden) kreeg ik "vertraagde levertijd" en de suggestie (pro-actief) voor een duurder, maar wel leverbaar product.
De 2e keer, van mijn kant nog duidelijkere vraag: hoelang moet ik nog wachten, bleek de 2-3 werkdagen levertijd in werkelijkheid 10 werkdagen te zijn.
Bestelling geannuleerd, geld teruggekregen binnen 14 dagen.

Doen wat ze zeggen met goedkoopste prijs, prima website met heldere voorwaarde. Snelle reactie via mail elke stap wordt gecommuniceerd

Snel en houden je keurig op de hoogte

Een SSD kaart gekocht. Deed het niet op twee moederborden. Deze SSD terug gestuurd, en bij een andere shop een ander merk SSD aangeschaft. Deze pakte direct, zonder instellingen aan te passen. De defecte SSD retour gezonden. Bericht van SiConputers: De SSD is niet defect. Werkt hier prima. Aangezien alles binnen 1 week was geregeld, wilde ik afzien van de koop. ( Dat recht heb je als klant. ) En geld retour. En daar wacht ik nu al 14 dagen op.. Dit terwijl alle andere shops me de afgelopen 7 jaar binnen 5 werkdagen mijn geld retour gaven. Waardeloze klantenservice. Ook op mail word beroerd gereageerd. Ik koop hier nada noppes meer.

Te laat binnen. Goed verpakt, dat wel. Maar veel later dan beloofd binnen.

Zie boven. Uitleg lijkt me duidelijk genoeg. Waardeloze afhandeling van die duimendraaiers.

Prettige webshop, zeker sinds de nieuwe website. Bestel er al jaren, zijn erg voordelig. Duurt soms wel 1 of 2 dagen langer dan wat op de website staat.

Klantenservice goed bereikbaar, ook via app

Een verschrikkelijk louche webshop die altijd overal bovenaan in de zoekresultaten staat vanwege 1 cent lager in de pricewatch.

Vaak is het zo dat de uiteindelijke prijs op de website niet overeenkomt met de pricewatch prijs.

Heb een half jaar geleden een product besteld waarna deze zogenaamd niet meer leverbaar was. Als alternatief kreeg ik een andere product aangeboden wat kwa specificaties totaal niet in de buurt kwam.

Als ik op deze manier zaken zou doen met klanten, denk ik dat het al snel voorbij was met me.

Een redelijk nieuw product (Samsung Evo 970 Plus) gekocht. SiComputers was duidelijk goedkoper dan de rest. Snelle levering, goede verpakking en goede informatieverstrekking. Top!

Stond 1-2 dagen. Werd ook na 1 dag geleverd. Zeer goed verpakt. Extra kudo's omdat de verpakking nagenoeg 100% papier was, dus goed gerecycled kan worden: dat heeft niet iedereen.
Ik kreeg e-mails over alle stappen van het proces: verwerking bestelling, verzending, bezorger op weg en een goede indicatie wanneer het bezorgd zou worden. Top!

Meerdere bestellingen gedaan, de vernieuwde website is een stuk mooier en werkt beter. Klantenservice of het financiële aspect mag een stuk professioneler.

Verzendingen zijn goed verpakt en indien een product leverbaar is komt het op tijd aan. Helaas blijken de levertijden op de site niet altijd te kloppen.

De klantenservice verschild enorm, het is soms positief anderzijds negatief.
Voordat ik 11 december 2018 een bestelling maakte bij de webshop heb ik een mail gestuurd met de vraag of de producten geleverd konden worden. Dit werd in alle eerlijkheid beantwoord dat het product wat ik wilde ST10000VN0008 waarschijnlijk niet binnen de termijn geleverd zou kunnen worden (de vraag is ook aan de leverancier gesteld).
De bestelling heb ik alsnog geplaatst. Na een lange tijd werd bekend dat de disken niet leverbaar waren, levertijd onbekend. Daardoor heb ik de keuze gemaakt de bestelling te annuleren.
Wat mij vooral tegenvalt is dat het terugstorten van het bedrag zo lang heeft geduurd, er werd een termijn van maximaal 14 dagen gegeven. Met de snelheid van tegenwoordig waarmee een betaling kan worden gedaan vind ik dit persoonlijk erg lang duren. Gezien de grote van het bedrag geeft het mij als klant geen vertrouwen dat dit zo lang duurt.
Als reden werd opgegeven dat het op dat moment erg druk was. Dit is een slap excuus.

Dus gemixte gevoelens over de klantenservice.

Website is redelijk overzichtelijk, Zoekfunctie op de website wel enigzins traag.
Het bestellen (9 Jan) ging op zich goed en de producten leken leverbaar volgens de website. 10 Jan mail dat het beeldscherm niet leverbaar is, end of life is de opgegeven reden. Deze dus geannuleerd en het geld zou terug gestort worden.
12 Jan Gigabyte mainboard en CPU AMD ryzen 2600 komt binnen en werken goed.
22 Jan Nog geen geld terug gehad van het niet geleverde beeldscherm.
24 Jan Geld is nu binnen, al met al een betrouwbare zaak, al zou het wel iets vlotter mogen imho.
Het volgende product bestel ik hier ook gewoon weer.

De verzonden artikelen waren goed verpakt en kwamen ongeschonden aan.
9 Jan besteld 12 Jan binnen, behalve het beeldscherm dat niet meer leverbaar was.

Op dit moment ben ik niet enthousiast over de service wat het beeldscherm betreft. Beeldscherm was niet meer leverbaar en is geannuleerd. Geld zou terug gestort worden, maar ik wacht nog steeds. Tot nu toe heb ik mijn geld dus niet terug en dat vind ik jammer, ik hoop dat dat nu snel voor elkaar komt anders weet ik niet wat een passende rating is. Ik ga ervan uit dat de toezegging nagekomen wordt.
(update, Geld is terug gestort, dus alles is in orde, dus betrouwbare zaak lijkt me. Misschien iets vlotter in de toekomst?)

goede site, goede beschrijvingen, makkelijk om te bestellen/betalen, duidelijke berichtgeving tijdens verzending. Over het algemeen erg tevreden

Wat langzamer dan bij andere bedrijven, en langzamer dan aangegeven op de website. Niet een enorm probleem

erg vriendelijk en behulpzaam, goed bereikbaar. Een onderdeel dat bij installatie stukging werd zonder enig probleem vervangen op kosten van sicomputers

Scorekaart voor CAPS

Qshops