CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Had 2 componenten nodig.

Ik vond 1 component via tweakers als goedkoopste.
Zag goede beoordelingen bij tweakers dus deed een zoekpoging op de CAPS site naar de 2e component en dat ging heel makkelijk.
Ik kreeg geen onzin resultaten voorgeschoteld.

De 2e component was ook nog eens goedkoper dan in andere grotere winkels. Dus alles bij CAPS gehaald.

Bestellen en betalen ging zonder problemen.

Verzending was 1-3 dagen en in 3 dagen had ik mijn bestelling binnen.
Goed verpakt niks beschadigd.

2 videokaarten besteld in een aanbiedingsprijs. Betalen gaat vlotjes. Dan valt het stil, met na 6 werkdagen een status verandering naar prijsfout. Kaarten zijn niet leverbaar is de reactie, terwijl ze er 21 verschillende van andere merken met deze GPU chip op voorraad hebben liggen. Ondertussen wordt er ruim 2,6K afgeschreven en blijft een inhoudelijke reactie uit via mail. Telefoon wordt niet opgenomen.

Weigeren te leveren onder 'prijsfout'. Zijn er legio op voorraad. Geld wordt wel afgeschreven, maar niets geleverd.

Leveren niet, is niet te leveren. Terwijl er 20+ modellen van op voorraad liggen bij hunzelf. Prijsfout is het ook niet; er is geen sprake van een overduidelijke typfout of een komma verkeerd.

Klantenservice reageert niet inhoudelijk op de 'prijsfout'. Wat ze zeggen wordt niet nagekomen: slecht (mail) tot niet (telefonisch) bereikbaar en geen enkel raakvlak met klantgericht denken.

Uitgebreide webwinkel die ik ook erg overzichtelijk vond. CAPS staat vaak bovenaan met de laagste prijs dus ik zou het zeker aanraden.
Het enige nadeel was dat ik pas bij het afronden van de bestelling kon zien wat de bezorgkosten zijn, dit kon ik niet eerder op de website vinden.

Levering was goed gecommuniceerd en prima op tijd. Daarnaast waren mijn twee bestelde producten netjes ingepakt in een grotere doos.

Meestal de goedkoopste maar dat betaal je dan toch uiteindelijk wel door om te moeten gaan met slechte(re) service.

Het valt ook duidelijk op dat de meeste positieve reviews komen uit de motivatie om een prijs te winnen, je ziet duidelijk dat mensen die geen prijs winnen een andere ervaring hebben gehad.

Website gaf aan dat het item op voorraad was, bestelling 's middags geplaatst en de volgende dag lag het al voor de deur. Prima dus!

Zolang je geen retour met hen moet regelen zal het vast allemaal wel goed zijn voor die €5 à €10 dat je dan hebt uitgespaard maar ook onder deze naam rekken ze de terugbetaling van een retour weer tot op het uiterste (en wellicht langer, ze hebben nog 3 dagen van de zelf aangegeven 14 dagen termijn), net zoals wanneer ze nog Sicomputers waren.

Ik vermoed dat ze een RMA niet veel sneller zullen afhandelen.

Ik heb mijn bestelde PC onderdelen zaterdagavond besteld en donderdag ontvangen. De meeste onderdelen waren bij CAPS het goedkoopste en de overige slechts enkele euros duurder, dus de hele PC komt van daar.

Het kan ietsjes informatiever dan een paar dagaen de status "wachten op onderdelen" weer te geven.

Ik had bij de bestelling zeer specifiek vermeld te bezorgen op een afhaalpunt gezien de bezorger nooit het slotje op mijn paketbrievenbus gebruikt. Dat is niet gebeurd, De doos paste niet eens in mijn pakket brievenbus en heeft 7 uur lang op de stoep voor mijn deur gestaan. CAPS heeft dus veel geluk gehad dat het die dag niet heeft geregend en de doos niet is gestolen.

Ik was aan een game pc aan het samenstellen en ik kwam via Tweakers pricewatch, toen ik het systeem erdoorheen haalde, bij 4 shops uit waar ik alles kon bestellen voor de goedkoopste prijs. Eén daarvan was deze shop. Ik kende het verder nog niet maar toen ik de onderdelen bij deze shop aan het bestellen was merkte ik dat de shop snel, overzichtelijk en duidelijk was. Het bestelproces evenzeer. Ik merkte dat ze ook een groot assortiment hebben en toen ik de artikelen ontving, ook binnen de gestelde periode, zag ik dat het goed verpakt was. Kortom als ik nog eens iets nodig hebben ga ik deze shop zeker weer overwgen.

Verzending was op tijd. Precies op de dag dat ze ook aangaven dus dat was prima.

Ik ben echt tevreden over mijn ervaring met www.caps.nl! Deze webshop heeft een enorm aanbod van computerhardware, van grafische kaarten tot moederborden en alles daartussenin. De website is makkelijk te navigeren, waardoor het eenvoudig is om snel de juiste producten te vinden. Wat ik ook waardeer, is dat de productbeschrijvingen duidelijk zijn en je precies weet wat je kunt verwachten.

De levering is snel en de prijzen zijn zeer competitief vergeleken met andere winkels. Daarnaast is de klantenservice behulpzaam en reageert snel op vragen, wat altijd fijn is als je iets technisch nodig hebt of een probleem hebt met je bestellingen.

Voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve computerhardware, kan ik www.caps.nl zeker aanraden!

Zoals er staat Volgende dag in huis, precies zoals ze zeggen.

Snel, overzichtelijk en fijn

Ik bestel bijna altijd bij caps. Levering is snel en alles is super goedkoop. Ook de klantenservice is top.

Ik was een nieuwe PC aan het samenstellen en merkte dat bij CAPS alle onderdelen op het moederbord na op voorraad waren en de volgende dag geleverd konen worden. Volgens de pricewatch waren deze ook nog eens het goedkoopste bij CAPS. Enkel het moederbord hadden ze niet uit voorraad leverbaar dus dat heb ik ergens anders besteld.

Verzending was binnen de 24u doordat alles op voorraad was. Werd met PostNL in België geleverd, spijtig van de 9,95 EUR verzendkosten bij een bestellen van 500 EUR.

Prettige website, goede prijzen, goede ondersteuning en snelle levering via PostNL. Een goede ervaring en ik zou er vaker bestellen.

Mijn monitor was de ochtend binnen nadat ik 'm 's middags had besteld.

De prijs van mijn aangekochte monitor was een dag later verlaagd. Na een e-mail is er meteen een kredietnota gemaakt om het prijsverschil terug te krijgen. Er werd snel gereageerd en het was makkelijk om het support e-mail adres te vinden.

Tijdens het bouwen van mijn nieuwe PC kwam ik erachter dat mijnoude videokaart toch ook overleden was. Bij de zoektocht naar een vervanger bij CAPS terecht gekomen.

Overzichtelijke website, geen onnodige peospas eromheen. Het bestelproces was eenvoudig.

Ondanks dat het magazijn in Duitsland zit, toch de volgende dag thuis geleverd. De videokaartdoos zat in een iets te grote andere doos met wat te weinig vulmateriaal. Dat verpakken kon wat beter.

Echt een fijne winkel met redelijke prijzen. Levering was vlot en goed.

Aanrader!!

P.s. Ze hebben ongeveer alles als je een nieuwe build gaat doen.

Geote stevige doos met voldoende beschermend materiaal, de postvode kon het in zn eentje net tillen.

Bij mijn bestelling bleek een product niet leverbaar, ik kreeg meteen de optie voor een alternatief. Dit werd meteen geregeld en verrekend.

Ik was al langer op zoek naar de Ubiquiti UniFi Switch USW-Pro-24-POE Gen2, maar vond hem overal te duur.
Uiteindelijk geeft CAPS een mooie prijs en heb ik hem daar ook online gekocht.
Prima klantenservice en keurig geleverd, niets op aan te merken!
Dankjewel CAPS!

Ik had geen concrete leverdatum en heb de klantenservice gecontacteerd, daarna geleverd zoals afgesproken !

Snelle feedback over de levertijd, dit is wat je van een goede klantenservice mag verwachten als je een waardevolle aankoop doet, niets op aan te merken!

Een RX 9070XT videokaart besteld voor 665 euro.

ik had geen bevestiging gekregen via de e-mail, 2 dagen later kreeg ik een mailtje waarin stond dat de levertijd gewijzigd was en dat er werd aangeraden om de bestelling te annuleren of om een alternatief te zoeken.

hierna heb de klantenservice proberen te contacteren

ik had een mail terug gestuurd waarin ik vroeg wat er bedoeld werd met alternatief en waarom er opeens een onbekende levertijd was aangezien er op de site 1-2 dagen stond vond ik dat apart. op deze mail heb ik nooit antwoord gekregen.

wat later heb ik een nieuwe mail gemaakt waarin ik heb gezegd dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld zsm terug willen krijgen. ook hierop heb ik nooit antwoord gekregen.

na 8 dagen gewacht te hebben heb ik een nieuwe mail gestuurd die wat passief agressief genoemd kan worden, in deze mail heb ik specifiek om een antwoord gevraagd. hier kreeg ik WEL antwoord op. in deze mail stond dat ik mijn geld binnen 14 dagen terug kreeg.

na 14 dagen gewacht te hebben heb ik nog een mail gestuurd waarin stond dat ik het geld nog niet terug heb gekregen. een dag later stond het geld er op

het enigste waar ik ooit een excuus of een sorry voor heb gekregen is dat het geld er te laat op stond, geen excuses voor het gedoe met de videokaart of voor het niet reageren op e-mails.

ik vind dit zeker niet passen bij het "zsm klanten willen helpen"
en dit is dus ook zeker geen fijne eerste ervaring met deze site....

Bestellen via de site ging zoals het hoort alles stond in het winkelmandje. Aanrader is wel om een profiel op de site aan te maken dat je makkelijker je spullen kan volgen.

Ik zou hier zeker in het vervolg nog een keer bestellen!

Op dinsdag 29-7-2025 is het besteld en op maandag 3-8-2025 is het geleverd door PostNL, er zat wat vertraging in maar dat lag aan PostNL en niet aan CAPS.
Als er geen vertraging was geweest dan was het netjes via de gestelde levertijd door CAPS geleverd zijn!
TIP: Laat je bestelling thuis bezorgen en niet bij een Pick Up Automaat van PostNL (die zitten altijd vol en dit vertraagd je levering!)

Had op zondag een monitor besteld die op dinsdag dag van aankomen 90 euro goedkoper was geworden. Mailtje gestuurd voor eventueele mogelijkheid voor het verschil terugbetaald te krijgen. En binnen de 2 minuten antwoord en creditnota voor terugbetaling. Absoluut geweldige service.

Overzichtelijke website met concurrerende prijzen.
Bestellen en betalen gaat zonder problemen en er is zichtbaar wanneer je bestelling verzonden gaat worden.

Als bezorgdienst hebben ze UPS.
Op internet en social media is duidelijk zichtbaar dat dit een waardeloze bezorgdienst is.
Mijn pakket zou vrijdagmiddag / avond geleverd worden maar helaas. De bezorger had zelfs het lef om aan te geven dat hij aan de deur geweest was terwijl is vastgesteld dat dit niet waar is.
Volgende bezorging zaterdag in hetzelfde tijdvak. Nou niemand geweest. Zondagavond een melding dat er de volgende ochtend geleverd zou worden wat maandagochtend werd verplaatst naar middag / avond.
En je raad het al geen levering en de bezorger had weer het lef om een gemiste bezorging te noteren terwijl hij 10 minuten later mijn pakket aflevert bij een UPS point!

Klantenservice komt met het excuus dat ze er niets aan kunnen doen en stellen voor om het pakket bij levering te weigeren of als webshop UPS te benaderen om het pakket terug te halen.

Kennelijk zijn ze niet op de hoogte van hun verantwoordelijkheden als bedrijf met betrekking tot het op de juiste wijze leveren van bestelde artikelen.

Ik heb onlangs iets besteld via CAPS.nl en alles is eigenlijk prima verlopen. De site werkt goed, bestellen ging makkelijk en de levering was snel en netjes.

Wat ik wel jammer vond, is dat er geen reviews bij de producten staan. Het is toch fijn om te kunnen lezen wat anderen van een product vinden voordat je het koopt. Hopelijk voegen ze dat nog toe.

De bestelling kwam op tijd aan. Sommige producten hadden een paar dagen levertijd, maar zodra alle onderdelen op voorraad waren, is de complete bestelling in één keer verzonden.

Verschillende onderdelen besteld bij Caps (voorheen sicomputers), ging allemaal goed, alles snel kunnen vinden en bestellen, daarna ook meteen de bevestiging met de factuur en de volgende dag kon ik al gaan bouwen !

Goed ingepakt met extra opvul papier en snel verstuurd, kreeg het de dag erna al binnen via postnl.

Ik heb bij CAPS besteld vanwege goede prijs en goede verpakking (volgens reviews op tweakers).

Besteld: 2 stuks WD RED Pro 22 TB harddisks bestemd voor gebruik in NAS.

Voor mij was essentieel dat de harddisks goed en betrouwbaar zouden worden verpakt.

Mijn ervaring met CAPS was een verademing vergeleken met eerdere harddisk bestellingen bij andere leveranciers.

Ik geef beoordeling goed i.p.v. uitstekend omdat:
- De verzendbevestiging met track&trace code pas op de dag van levering wordt verzonden.
- Het pakket was verzonden met UPS. Gelukkig was ik thuis want afhaalpunten van UPS zijn er bijna niet en meestal niet dichtbij.

Ik heb bij de bestelling expliciet aangegeven om de harddisks zeer goed beschermd te verpakken. Ik weet niet of dat heeft geholpen of dat dit standaard is maar de harddisks waren inderdaad zeer goed beschermd verpakt.

De harddisks zaten afzonderlijk verpakt in 'air column bags' van +/- 16 mm dik. De disks in de 'air column bags' zaten weer vepakt in een ruime laag luchtkussenfolie, waardoor de disks goed beschermd waren tegen schokken.

(Met eerdere bestellingen van harddisks elders had ik in het verleden slechte ervaringen. Harddisks werden daarbij zonder deugdelijke bescherming in een ruime doos verzonden, waar ze tijdens transport val/stoot-schade kunnen oplopen die pas na langere tijd kan optreden/zichtbaar wordt, met vervolgens veel gedoe).

Scorekaart voor CAPS

Qshops