CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

SiComputers kwam als goedkoopste uit voor mijn wenslijst op hardware.info. De producten waren makkelijk terug te vinden en de prijzen kwamen perfect overeen met deze uit de productvergelijker. De bestelling plaatsen was gemakkelijk en er was voldoende keuze uit verschillende betaalmogelijkheden (waaronder ook Bancontact).

Er was een probleem met de levertermijn van een product uit mijn bestelling. Via WhatsApp (waarvan ik het nummer op de website heb gevonden) werd er geluisterd naar mijn wensen en noden en vervolgens werd er zeer snel, vriendelijk en goed gezocht naar een oplossing. Ik had een top ervaring met de klantenservice.

RMA Procedure aangevraagd en doorlopen voor een defecte GPU.
Ik werd netje op de hoogte gesteld wanneer hij bij SiComputers was aangekomen en naar de fabrikant toe ging. Ook toen de GPU gerepareerd was kreeg ik dit te horen met de vraag naar welk adres de GPU opgestuurd mag worden.

si computers lijkt op het eerste zicht vooral een online webshop. Voldoende info te vinden over de procuten op de pagina's.

gisteren even gebeld, ik had net besteld en betaald maar vroeg om on hold te zetten. Geen probleem zeiden ze, laat maar weten als je de bestelling wilt laten doorgaan of aanpassen. TOP

zoals ik hierbovenschreef. Ik liet hen weten dat ik de bestelling toch niet wou laten doorgaan ( grote bestelling ) geen probleem een gezever van hun kant. Annuleren ze en betalen ze gewoon terug zonder moeilijk te doen. Prima in mijn boek !

Vertrouw deze website en hun levertijd niet. Ik heb een heleboel onderedelen, inclusief een geheugenmodule bestelt met een levertijd van 6-10 werkdagen. 15 werkdagen later en ze weten nog steeds niet wanneer ze het kunnen versturen.

SI Computers houd je ook niet op de hoogte van de status van je bestelling, dat moet je zelf via de klantenservice vragen, en dat kan lang duren.

Heb ik uiteindelijk het geld terug gevraagd zodat ik de geheugenmodule ergans anders kon aanschaffen, en dan pas zeggen ze dat het to 14 werkdagen kan duren voordat ik mijn geld terug krijg (ookal duurt het mij 10 minuten om hun mijn geld te versturen)

Extreem slecthe service.

Verzending duurden 2 weken langer dan verwacht, ookal stond op de website dat alles binnen maximaal 10 werkdagen geleverd zou worden.

Ze houden je niet op de hoogte van de status van je bestelling.

Geheugen besteld maar 2 dagen later was die andere versie 50euro goedkoper en beschikbaar, de versie die ik graag wilde hebben. Optie vooruit betalen gekozen, verschil werd dan terug gestort. Helaas was deze ook niet meer beschikbaar, wederom geannuleerd. Bedrag, zoals zij aangeven, Max 14 dagen, vanuit gegaan dat mogelijk werkdagen kan zijn, word dan terug gestort.

Deze dingen kunnen nu eenmaal gebeuren en verdienen zij geen negatieve review. Ik heb hier eerder besteld, en ging gewoon goed, zoals je het zou verwachten.

Mail communicatie was gewoon goed. Ik ben tijdens beide bestellingen tot aan annuleringen toe, goed geholpen.

Eerdere reviews deden mij behoorlijk twijfelen. Toch gedaan! (de prijs trok mij toch over de streep)
Ik herkende gelukkig totaal niets van de negatieve berichtgeving die eerder over deze shop is prijsgegeven. Kortom..alles heel duidelijk!
Bestelproces, verzendproces, en aflevering in een milieu vriendelijke verpakking (geen plastic vind ik persoonlijk belangrijk) prima gecommuniceerd.
Ik zal hier zo opnieuw bestellen.

Goede communicatie, goed ingepakt, keurig op tijd

Vanwege sommige negatieve reviews over de levering had ik mijn twijfels of ik bij deze webshop zou bestellen. Op de site stond 0 op voorraad maar 5 bij de leverancier, daardoor 3-4 dagen levertermijn. Voor de zekerheid heb ik per email geïnformeerd over de voorraad- en leverstatus. De medewerkers reageerden snel en vriendelijk. De beloofde levertermijn van 3-4 dagen zijn correct nagekomen en ben ik regelmatig geïnformeerd over de status van mijn bestelling en oplevering.

Monitor besteld en werd 1 dag na de afgesproken leverdatum geleverd.
Mijn bestelling kwam heel aan dus geen ervaring met de klantenservice.
Je kan niet met creditcard of paypal betalen!

Er zat geen extra bescherming om de doos, dit lijkt mij bij een monitor van ruim 600 euro niet slim.

Alles klopte, levertijd, prijs en lage verzendkosten. Helaas ging het verzenden niet helemaal soepel. Hierdoor 4/5 en niet 5/5.

Ik heb specifiek het leveradres en factuur adres aangepast op de site zodat het met bezorgen goed zou gaan. Op de Pakbon staat dit ook goed, namelijk bedrijfsnaam en dan pas persoon + adres.

Helaas is dit niet goed doorgezet naar hun magazijn / PostNL.

Gevolg is dat de bezorger niet weet waar hij het pakket moet leveren. Er zitten meerdere bedrijven op hetzelfde adres. De bezorger kan natuurlijk niet weten dat persoon met mijn naam bij bedrijf X werkt en niet bij bedrijf A.

Sicomputers geeft vaak aan op de website dat iets op voorraad is bij hun of bij de leverancier, maar dit blijkt uiteindelijk toch niet zo te zijn, met als gevolg een wachttijd van bijna 2+ weken. Ik heb meerdere keren (totaal 4x) hier wat besteld, omdat iets op voorraad was en dichtbij mijn werk.

Bij de 3e en 4e bestelling heb ik zelfs contact opgenomen om te controlen of het inderdaad op voorraad was. Dit bleek zo te zijn. Wat denk je? Ik heb het besteld en na enkele dagen niets te hebben vernomen, blijkt het toch niet op voorraad te zijn en dus weer +2 weken wachttijd.

Terugbetaling duurt ook enorm lang en kunnen ook zomaar enkele weken overheen gaan.

Sicomputers neemt ook niet telefonisch contact op of per mail over je bestelling als er iets is. Nee, ze wachten gewoon maar totdat je zelf er achteraan belt.

Bestellen doe ik hier niet meer.. Echt bizar slecht dit en vraag mij af hoe ze nog bestaan met deze service.

100% op voorraad, wat blijkt uiteindelijk, niet op voorraad. Het uiteindelijke product is wel goed verpakt, alleen dus met een enorme wachttijd.

Ze nemen totaal geen contact met jou op mocht er iets zijn met je bestellling. Het terugsturen van je betaling duurt ook weken.

De bestelling ging perfect, was op tijd binnen, had hier al eerder artikelen besteld, gaat elkekeer perfect.

Goed verpakt.

Het geheugen was doa, gebeld, gelijk een retourlabel om gratis(dat hebben niet alle webshops) terug te sturen, bij aankomst gelijk een bericht, de zelfde dag bericht dat het geheugen doa was, binnen 3 dagen had ik het vervangende geheugen binnen, uitstekend klanten service, zeer vriendelijk.

Bestelling geplaatst voor een draadloze muis, echter wegens keus voor een andere muis bij een andere winkel wilde ik de bestelling annuleren. De annulering werd snel en netjes opgepakt.

Mijn annulering werd erg snel in behandeling genomen en kreeg netjes een credit factuur. Ik vond het een voordeel dat je gewoon kan replyen op de orderbevestiging.

Bestelling geplaatst met levertijd van 3 dagen.
Na twee week nog geen product binnen.
Stuur ze een mail waar mijn betaald product blijft
Krijg mail terug dat product niet leverbaar is.
Terugboeking van het geld duurde daarna nog een week.

Dit is nu al meerdere keren gebeurd bij ditzelfde bedrijf, snap dan ook niet het positieve cijfer dat ze hier op tweakers hebben.

Product is niet verzonden.
Uit zichzelf geven ze niet aan dat ze het product niet verzonden was.

Geeft niet uitzichzelf aan dat er problemen zijn.
Trage reactie tijden, de gemiddelde marktplaats verkoper is zelfs vlotter.
Doen geen extra moeite om je product te leveren die overduidelijk wel geleverd wordt door anderen shops.

Iets bestellen dat niet op voorraad is, is geen goed idee. Je wordt gelokt met een aantrekkelijke prijs. Ik heb het idee dat dat bij veel producten het doel is. Een toppositie op tweakers door de lage prijs.
Er wordt een levertijd aangegeven maar die zegt niet veel als er geen voorraad is, leveranciersvoorraad 0 betekend dat je echt lang kan wachten.
Ik heb niet 4-10 dagen gewacht maar 28.

Levertijd was 28 dagen en niet 4-10 zoals aangegeven.
Verder snap ik ook niet helemaal waarom hetgeen ik besteld heb niet door de bus kon. Ik heb aangegeven dat het door de bus mocht, dat kan je aangeven. Het bestelde product had een maat van 17x21x2 cm. In plaats daarvan kreeg ik een enorme doos van 26x35x16 cm waar het product denk ik wel 20 x inpast. Daarnaast moest ik ook tekenen voor ontvangst. PostNL heeft zo de bus natuurlijk wel snel vol en ik moet ervoor thuis blijven. Allemaal onnodig wat mij betreft.

Ik vind het irritant dat ik zelf moet bellen als de aangegeven levertijd niet wordt gehaald. Dit kan beter.
Positief is dat er wel iemand aan te telefoon komt, geen dom getoets op allerlei keuzemenu's maar iemand aan de telefoon binnen 30 seconden. Die redelijk snel een mail stuurt na uitzoeken waar de vertraging zit. DIe mail bevat op zich alles wat je nodig hebt, afbestellen of afwachten maar.

Ik heb voor een familielid een barebone, geheugen en ssd besteld ter vervanging van een bijna tien jaar oude laptop. Bij levering bleek dat de mini-pc het niet deed. Na zonder succes zelf te hebben geprobeerd het op te lossen toch maar klantenservice benaderd.

Prima, aangegeven datum voor levering was juist.

Telefonisch contact opgenomen met de support afdeling en met een paar vragen was het hun duidelijk wat de mogelijke oorzaak was, geheugen of moederbord. Ik kon meteen het product terugsturen. Dit de volgende dag (een zaterdag) gedaan, de dinsdag een mail ontvangen met een factuur van 0 euro? blijkbaar was dit de ontvangstbevestiging. Daarna niks meer gehoord tot de vrijdag, met het antwoord dat de barebone vervanging was en de vraag waar ze het nieuwe pakket naar toe konden sturen. De zaterdag het nieuwe pakket binnen en alles werkte perfect. kortom, goede afhandeling van de support afdeling.

Deze toko heeft heel erg veel producten voor een lage prijs te koop staan.
Enige nadeel is dat ze de producten niet hebben en pas na een hele lange tijd kunnen leveren. Ondertussen zijn dan de prijzen van vele andere webshops net zo laag.
Ik vind een een nare vorm van misleiding.
Tweeakters zou alleen producten in de Pricewatch toe moeten staan die binnen afzienbare tijd leverbaar zijn.

Order na 6 weken geannuleerd want ik klaar met wachten.

Mensen aan het lijntje proberen te houden zijn ze goed in.

geen snelle levering en waardeloze klantenservice ook nemen ze vaak niet op als je om hulp belt.

de bestilling was niet binnen de tijd en had waardeloze acties

niet betrouwbaar en ze lullen maar wat. hier niet bestellen.

Gezien de over het algemeen langere levertijden van te voren een mail gestuurd met de vraag of de levertijd van het artikel op de website daadwerkelijk klopt. Binnen een paar uur reactie gehad en toch de bestelling geplaatst. Levertijd kwam precies overeen met dat wat op de website stond.

In combinatie met de vlotte reactie een prettige ervaring!

Ik heb meerdere dingen besteld bij SIComputers en alles ging altijd eigenlijk goed. Ze zijn concurrerend geprijsd en op vragen werd snel gereageerd.

Het eerste dat me opviel is helaas negatief. Ik wilde een processor bestellen en volgens de pricewatch was deze bij SIComputers het gunstigst geprijsd en direct leverbaar. De doorgegeven prijs stond ook op de website van SI, maar het product was niet leverbaar! Voelde voor mij als een lokkertje. Ook bij een ander product klopte de levertijd die aan pricewatch wordt doorgegeven niet (het duurde hier wat langer). Kijk hier dus mee uit als je hier wilt bestellen. Uiteindelijk heb ik hier een moederbord voor een gunstige prijs besteld en deze is ook netjes geleverd.

Scorekaart voor CAPS

Qshops