Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenlevering was binnen de 4 - 6 dagen die op de site stond werd mijn bestelling geleverd.
Verzendingpakket werd netjes door postnl afgeleverd
Klantenserviceheb ze een keer gebeld en werd netjes te woord gestaan
AlgemeenDe enige winkel in Nederland die een Dan A4 Case aanbood een zelfs voor minder dan het officiële kanaal. Ik had naderhand de bestelling nog gewijzigd en dat was binnen een dag geregeld
VerzendingCommunicatie van wanneer het verzonden is en wanneer het is afgeleverd is heel goed. SIComputers stuurt telkens zelf ook nog een bevestiging als PostNL het al heeft overgenomen.
KlantenserviceBinnen een dag reactie en al mijn vragen waren goed verwerkt
AlgemeenDe bestellingen gingen prima, buiten wat trage leveringen tot ~2 weken, tot een retour, is gezonden, deze werdt niet geaccepteerd voor een zakelijke klant.
Ik vind het onbehoorlijk dat er na een totaal van 3k euro geen coulance bestaat.
SiComputers je hebt wat te verbeteren,.
Ik raad aan om voorzichtig te bestellen bij deze leverancier, service is matig tot okay alleen de aftersales is bagger.
Producten worden uiteindelijk geleverd, alleen veel te laat. retouren zijn on bespreekbaar, dit is totaal crap.
Klantenservicegeen acceptatie retour. slechte on professionele afhandeling.retouren zijn voor zakelijke klanten ondanks legitiem onacceptabel, kwalitatief uitermate teleurstellend.
AlgemeenNa gekregen advies hier op tweakers.net, heb ik voor het eerst zelf een pc gebouwd. Een groot deel van de onderdelen heb ik - prijstechnisch beschouwd - bij SiComputers besteld. Eerst had ik een uitgebreide mailwisseling met de klantenservice. Ik had aanvullende vragen over beschikbaarheid, prijs en bepaalde kenmerken; niet alles stond op de website. Dit verliep soepel en plezierig; dat schiep extra vertrouwen.
Nagenoeg alle bestelde onderdelen konden binnen 1-2 werkdagen geleverd worden en 1 binnen 3 werkdagen. Dat kwam mooi uit, want na 3 werkdagen waren we toevallig in de buurt en kozen voor afhalen. Ook dit verliep prima. De bestelde producten waren allemaal de juiste en zaten in de originele verzegelde en/of gesealde verpakking. Het persoonlijke contact bij afhalen verliep (net als de digitale variant) gemoedelijk.
Aanrader!
Hoewel ik een paar provincies verderop woon, heb ik toch gekozen voor afhalen, omdat we toevallig in de buurt waren. Met een afhaalbewijs in de hand, verliep dit uitstekend.
KlantenserviceZoals 'gezegd': voorafgaand aan de bestelling had ik een uitgebreide mailwisseling met de klantenservice van SiComputers. Dit verliep soepel en plezierig.
Algemeenik had wat vraagjes ivm met evt aankoop, die uitstekend werden beantwoord en alles verliep verder vlot
snel verzonden, via tracking alles te volgen. prima.
Klantenservicezoals eerder gezegd, vragen werd snel en professioneel beantwoord/verwerkt
AlgemeenIk had een mooie machine samengesteld, maar achteraf bleek dat ik een essentieel onderdeel vergeten was. Ik kreeg een keurige mail ( in volledig en correct Nederlands ) waar ze dit constateerden en ze gaven me ook een goed alternatief / voorzetje voor dit onderdeel.
Enige wat ik minder vind is dat de website niet heel duidelijk overweg gaat met statussen van je order. Maar na een mailtje kreeg ik weer keurig antwoord over de huidige stand van zaken.
De status van het order stond op afgehandeld en verzonden, maar het “verzonden” gedeelte was nog niet volgens de huidige status. In een correct mailtje werd dit helder uitgelegd en werd de status duidelijk. Misschien een klein puntje van aandacht om de site aan te passen.
KlantenserviceCorrecte mailtjes, heldere communicatie.
AlgemeenIk heb bij SiComputers besteld omdat zij de laagste prijs aanboden voor de onderdelen die ik nodig had. Dus top!!
VerzendingIk had 3 onderdelen besteld waarvan 1 een levertijd had van 4-6 werkdagen, bijgevolg omdat alles in 1 pakket verzonden werd heb ik er ook effectief 6 werkdagen mogen op wachten.
Daar kunnen zij natuurlijk niet aan doen dus kan er in principe niets over aanmerken.
AlgemeenDe site van SiComputers zelf is niet de modernste. Tenzij je al een specifiek product op het oog hebt en weet op welke naam je moet zoeken, is een brede zoektocht naar het volledig aanbod op de site van SiComputers wat pijnlijk. Hoogstens kun je componenten van elkaar scheiden qua merk, maar het is niet zoals bij Megekko of Tweakers, waar je een zoektocht nog op allerlei details kunt specificeren. Ik gebruik daarom altijd de zoekfuncties van Tweakers om indirect het aanbod van Sicomputers gewaar te worden als ik willekeurig aan het speuren ben. Zonder het via Tweakers te kunnen doen, had ik waarschijnlijk nooit via Sicomputers besteld.
Zodra een keuze eenmaal is gemaakt, dan is de hoeveelheid aangeboden informatie bij het bestellen van het product, de prijsvermelding en het gemak van het bestellen zelf, niet minder dan bij de andere winkels en werkt alles prima. Geen klachten verder.
Mijn product werd prima op tijd geleverd en was in de staat waarvan ik het verwachte. Het viel me wel op dat er zich rondom mijn bestelde hardware slechts twee dikke lagen kreukelkarton bevonden om het in de grotere doos veilig te stellen, maar de hardware zelf zat in het doosje van de fabrikant zelf ook nog dik ingepakt, dus ik denk niet dat het een groot probleem was geweest als de zending hier en daar een schok had gekregen.
KlantenserviceIk ben ENORM goed te spreken over de Klantenservice van SiComputers, ondanks het feit dat ik ze het flink lastig heb gemaakt.
1) Mijn bestelling ging om RAM en een nieuwe GPU. Ik heb de zaak eerst gebeld en ze allerlei diepgaande vragen over Geheugen Latency, GPU afmetingen, PCIe snelheden en X-amp overclocking gevraagd. De persoon die de telefoon oppakte (geen wachttijden) heeft me snel doorgeschakeld naar technische dienst en deze adviseur had er geen probleem mee mij 10 minuten lang informeel te woord te staan.
2) Na de bestelling te hebben ontvangen, ontdekte ik dat mijn GPU van 450 euro, meer Coil Whine (hoog frequent, elektronisch piepen) vertoonde dan ik wou tolereren. Foutje van de fabrikant zelf en niet SiComputers natuurlijk. Coil Whine is echter meestal niet genoeg reden voor een RMA en al zat ik nog binnen de 14 dagen, heb ik helaas een krasje aan de backplate van de GPU berokkend bij het inbouwen. Ik heb hun technische dienst belaagd met bewijs dat ik inderdaad coil whine had - angstig dat het moeilijk zou gaan worden de kaart in te ruilen. Ondanks mijn paniek bleven de werknemers van SiComputers beleefd, coulant en flexibel. Ik moest zelf betalen voor het terugsturen van het product en al duurde het 3 weekjes alsof ze RMA onderzoek hebben gedaan, is uiteindelijk mijn retour gecrediteerd alsof het gewoon een retour onder de 14 dagen regel was (ongeacht krasje). Ik weet niet wat hun bevinding is geweest uiteindelijk, maar de uitkomst was de meest klantvriendelijke.
3) Ik heb daarna Sicomputers nog een keer gebeld over hoe het verder zou worden afgehandeld en wat "gecrediteerd" betekende. Ik ging al mijn geld netjes terug krijgen op mijn bank rekening (de ideale uitkomst). De werknemer waarmee ik belde was nog wel even bezorgd dat als ik mijn GPU liever had ingeruild voor dezelfde soort, dat de prijzen voor deze ondertussen met een aantal tientjes waren gestegen. Ik weet zeker dat als ik dezelfde GPU weer had willen bestellen voor een lagere prijs dan de huidige, dat dit mogelijk was geweest.
SiComputers heeft me bijzonder goed bijgestaan en de komende paar jaar doe ik al mijn hardware aankopen bij hen, inclusief de nieuwe GPU. Ik kan anderen aanraden hetzelfde te doen.
AlgemeenSnelle correcte levering. Product is zoals beschreven. Scherpe prijs. Tevreden dus over deze leverancier. +++++
AlgemeenDonderdag besteld en de volgende dag gelijk bezorgd.
Met zorg verpakt en verstuurd.
Goede webshop.
Zeer snel geleverd, top verpakt!
AlgemeenGoede prijzen voor de bestelde producten. De producten waren niet op voorraad bij SiComputers zelf, maar zijn toch geleverd binnen de vooraf gestelde termijn.
VerzendingUitgebreide info tijdens verzending over status van de levering en alles was keurig verpakt.
AlgemeenHad 2 Tisis koelers besteld voor 29 euro per stuk. Na een aantal dagen kreeg ik een mail dat ze er nog maar eentje hadden liggen en dat de leverancier ze niet meer leverde. De koeler die ik toen kreeg opgestuurd was beschadigd. Na twee weken keek ik op pricewatch voor cpu koelers en werd dezelfde koeler gewoon weer aangeboden door Si Computers maar nu voor +- 67 euro ! Ze hadden er ook nog 5 op voorraad ! Hierover heb ik hun gemaild met het voorstel om alsnog 1 Tisis aan mij te verkopen voor 29 euro zoals afgesproken. Waarna ze ipv te reageren de advertentie weer van hun site hadden verwijderd. Schandalige praktijken voor een webshop die nota bene een keurmerk heeft.
VerzendingHet geleverde product was beschadigd terwijl dit niet werd vermeld in de advertentie.
KlantenserviceEr is niet gereageerd op de mail die ik gisteren heb gestuurd waarin ik heb gevraagd waarom ze nu ineens wel weer de Tisis konden leveren. Dit terwijl de mail wel gelezen is omdat ze de advertentie van hun site hadden verwijderd. Blijkbaar om bewijslast te verdoezelen.
AlgemeenVoldoende informatie, duidelijke omschrijving van het product, goed te vinden op de site en scherpe prijs.
VerzendingGoed verpakt en netjes bezorgd.
AlgemeenVia tweakers waren de benodigde artikelen zo gevonden. In het geval van het geheugen had dit wel wat degelijker verpakt mogen worden (minimal esd zakje oid)
VerzendingIn het geval van het geheugen had dit wel wat degelijker verpakt mogen worden (minimal esd zakje oid)
KlantenserviceBij het zoeken van een specifiek artikel de vraag uitgezet bij diverse leveranciers waarvan SIcomputers ook daadwerkelijk de enige was die meedacht en niet verwees naar de website van de fabrikant (waar hetgeen wat ik zoek ook niet duidelijk vermeld stond)
Kortom, onder de streep niets meer dan lof voor SI computers
AlgemeenEen aantal dagen geleden een grafische kaart gekocht bij SiComputers. Overzichtelijke website. De bestelling verliep vlot.
VerzendingLevering zou 2 tot 3 werkdagen in beslag nemen. Geleverd op derde werkdag na bestelling, dus op tijd. Goed verpakt.
AlgemeenIk had een nieuwe ssd nodig en via de pricewatch kwam ik bij SiComputers uit. Eerdere goede ervaringen deden mij besluiten liever hier te bestellen, dan bij enkele goedkopere shops.
Het bestelproces was duidelijk en overzichtelijk. Gedurende het leverproces ben ik goed op de hoogte gehouden van statuswijzigingen en ik kreeg een factuur in de mail.
Na verzending kreeg ik meerdere mails met daarin een track & trace link.
De ssd was goed verpakt, in een ruim doosje opgevuld met luchtkussens. Niets op aan te merken.
Ter bezorging was het pakket overgedragen aan PostNL, waar ik doorgaans blij mee ben. Ook van hen kreeg ik nog een track & trace en de nodige voortgangsmails.
Drie dagen na bestelling kwam het pakket aan, wat overeen kwam met de levertijd die de pricewatch aan gaf (3 - 5 dagen).
Allemaal keurig!
AlgemeenAlles volgens plan, laagste prijs of bijna (incl verz). De volgende dag was de bestelling binnen (SSD)
Algemeenprima informatievoorziening over voortgang, netjes verpakt. Zoals je vandaag de dag zou mogen verwachten. Ik zou hier nogmaals bestellen.
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke webshop. Al met al een prettige ervaring.
Verzendkosten bij een dergelijk aankoopbedrag is misschien wel al wat achterhaald..
Bij PostNL punt laten bezorgen. Levering verliep keurig volgens llanning en was goed te volgen middels T&T.
Heb minder positieve reviews gelezen op dit gebied over deze webshop. Mijn ervaring was duidelijk anders. Wellicht hebben ze eerdere klachten ter harte genomen en ingezet op merkbare verbetering op gebied van levering en wachtbeleving. Mijn complimenten in ieder geval.
AlgemeenHeel makkelijk te bestellen. Veel onderdelen binnen één shop. Dat scheelt weer verzendkosten. Blij met mijn bestelling en zou volgende keer weer bij deze winkel kopen.
VerzendingEr wordt op tijd aangegeven wanneer het pakketje op de post wordt gedaan en wanneer het aankomt. Pakketje was goed ingepakt.