CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Had bestelling geplaatst: cpu + moederbord. Ik kreeg de volgende dag heel netjes een e-mail dat ze erachter waren gekomen dat de combinatie die ik besteld had niet samenging en me ander moederbord aangeraden. Wat een service.

AMD videokaart gekocht omdat deze hier het goedkoopste was.
Wordt netjes op de hoogte gebracht als het verzonden word.
Klantenservice reageert vlot.

Kaart op 3 maart besteld en er werd aangegeven dat hij binnen 2-4 werkdagen bezorgd werd.
Uiteindelijk op 5 maart binnen gekregen, dus prima.

Kreeg kaart niet stabiel ,dus s'avonds mailtje naar klantenservice.
Netjes de volgende dag mail terug dat ik in mijn bios de pci-e op 3.0 moest zetten.
Nu draait het tot dusver prima.

Makkelijk het artikel te vinden via de webshop. Kan een bestelling doen zonder een account te hoeven aan te maken.

Snelle levering via een PostNL afhaalpunt.

goede informatie over beschikbaarheid producten en voor een concurrende prijs zorgden er voor dat ik een bestelling deed bij SiComputers

tijdig geinformeerd over verzending pakket

Snel gevonden wat ik zocht en ook nog voor een goede prijs. Ook de levering was binnen de opgegeven termijn. Ik ben zeker tevreden.

Geen trackingcode, dus kon pakket niet volgen. Levering zelf was prima binnen de opgegeven termijn.

Ik heb bij de bestelling gekozen om het pakket op te halen. Het was op voorraad bij de leverancier en was keurig binnen de aangegeven tijd af te halen.

Ik had tussentijds nog even gebeld voor de verwachte leverdatum en werd keurig te woord gestaan.

Ik heb een nieuwe computer samengesteld, alle onderdelen heb ik bij deze webshop besteld.
Zoeken ging prima, goede prijzen, betaling verliep vlot. Wel spijtig dat ze geen Paypal aanbieden.
Verloop van de bestelling was goed op te volgen via acountpagina.

Verzending ging heel vlot met PostNL naar België.
Onderdelen waren goed ingepakt in een stevige doos.

Het product was op voorraad bij de leverancier, dus met een levertijd van 3 dagen.
Dit stond duidelijk vermeld op de site.

Stevige doos, uitstekend verpakt.

Zij hebben me uitstekend te woord gestaan en een openstaande vraag dezelfde dag nagelopen en via mail beantwoord.

De webshop is overzichtelijk, het zoeken/bladeren/bestelproces zijn duidelijk. De service is goed maar ook persoonlijk..

Bij PostNL ging er nogal wat mis, maar dat heb ik vaker ket PostNL. Ik ben zeer goed en aandachtig geholpen door SiComputers. Het product en doos zijn door SiComputers zorgvuldig verpakt voor verzending, wat erg belangrijk is.

Zeer netjes en persoonlijk geholpen door SiComputers met het probleem van PostNL.

Alles klopte wat werd aangegeven. Ik kon alleen niet ingelogd de betaling afronden. Ik had al via whatsapp contact over de beschikbaarheid van het het product en die persoon gaf aan om uit te loggen. Daarna ging alles perfect.

Communicatie was goed, geen problemen met levering dus over algemeen gewoon prima web winkel. top

Bestellen gaat eenvoudig. Door leveringsproblemen van de toeleverancier duurde de aflevering bijna 5 weken. Zou te maken kunnen hebben met de misschien wel te lage aanbiedingsprijs. Maar uiteindelijk wel voor de lage aanbiedingsprijs geleverd! Chapeau SiComputers.

Door leveringsproblemen meerdere weken moeten wachten op de bestelde producten. Uiteindelijk netjes geleverd. De voorraad van de toeleverancier bleek het probleem.

De medewerker was attent en erg behulpzaam.

Scherpe prijs. Bestelling, betaling en levering perfect verlopen. Levering via PostNL mooi te volgen via PC.

2 SiComputer muismatten gekocht, alles goed verlopen, betaling via ideal ook goed verlopen, dus prima geregeld

alles goed verlopen, bij de verzending krijg je mail van iedere stap en het word snel verzonden...

Heb de item binnen 1 week ontvangen na bestelling, het was correct en goed verpakt.

Snel en netjes verzonden, goede prijs. Veel meer valt er niet over te zeggen, maar ja je moet 15 woorden.

Adres verkeerd ingevuld. Netjes gebeld voor het goede adres. Makkelijk besteld. Goede prijs. Wel jammer dat postnl geen toelichting geeft waarom een pakketje niet optijd kon worden geleverd. Ik vul nu "te laat bezorgd in" omdat ze geen briefje in de bus hebben gedaan en ik geen bewijs heb dat ze überhaupt zijn langsgekomen op de beloofde dag. Ze konden hem ook bij m'n buren leveren maar geen idee of ze dat hebben geprobeerd.

"pakket kon niet worden bezorgd" door postnl is een beetje jammer. Ik had aangegeven dat ze bij de buren konden leveren. Weet dus niet of ze dit hebben geprobeerd of gewoon geen zin hadden. Maargoed, kan Sicomputers niets aan doen.

Werd netjes gebeld omdat ik m'n adres niet goed had ingevuld. Snel aangepast en volgende mee met postnl.

Tot nu toe elke order probleemloos verlopen. Goede service! Helaas geen PayPal. Webshop UI/UX needs work

Bij elke bestelling is de verzending dik in orde!

Communicatie (over laatlevering producten) kan nog net iets beter.

Ik heb een monitor besteld bij SiComputers. Deze kwam in goede staat aan op de verwachte leverdatum. Ik werd via email op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Zoals het een goede site betaamt, waren de producten die ik wilde bestellen, eenvoudig te vinden, geen overbodige poespas, Bestelproces is intuïtief, en betaling probleemloos met iDeal. Bevestiging van de bestelling en factuur volgden vrijwel meteen na de bestelling

Ik werd in alle fases van het verzendproces door e-mails op de hoogte gebracht. De bestelde producten waren in een ruime doos verpakt, die goed opgevuld was met 'beschermend papier'. Ze bleven daardoor onbeschadigd. Zo hoort het ook.

Scorekaart voor CAPS

Qshops