Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestelling was snel geplaatst en caps had de laagste prijs t.o.v. Concurrenten. Product snel ontvangen zonder problemen en netjes verpakt.
VerzendingSnel verzonden en nette updates via de mail, verzending via postnl en op tijd ontvangen.
AlgemeenIk heb onlangs een 'Montech XR Midi-Tower, Tempered Glass - weiß' behuizing en 'PHANTEKS M25 Gen2 PWM D-RGB Lüfter, 3er-Pack - Reverse Blade, 120mm, weiß' case fans besteld bij CAPS.nl en waren makkelijk te vinden op de website (als je weet wat je nodig bent). Wel ontbraken er veel afbeeldingen op de website wat voor verwarring kan zorgen bij het zoeken naar componenten. In mijn geval wist ik precies wat ik moest hebben voor mijn pc, ik spreek daarom ook uit eigen ervaring en ervaringen verschillen per persoon. Wel kan je voldoende informatie vinden over de specificaties van een product om te achterhalen of je het juiste product gevonden hebt. Voor de rest valt er niet veel op te merken over de prijzen en verzendkosten, alles is super goed afgeprijsd en de verzendkosten zijn laag!
VerzendingDe verzending was perfect, de behuizing kwam samen met de case fans in een grote doos gevuld met luchtkussens. Alles kwam onbeschadigd in huis en werd binnen de garantie tijd van 5 werkdagen geleverd, waardoor ik gelijk kon beginnen aan het bouwen van mijn pc.
KlantenserviceDe klantenservice is goed naar mijn ervaring, ik had destijds een support ticket ingediend, omdat ik achteraf pas een account aangemaakt had na het bestellen waardoor mijn bestelling niet onder het account te vinden was. Vervolgens kreeg ik netjes een mail waarin ze hun excuses aanboden, omdat ze er verder niets aan konden veranderen.
Giveaway:
Ik zou graag deze 'Lexar NM790 (zonder heatsink) 2TB' SSD willen winnen, omdat ik onlangs mijn allereerste pc in elkaar gezet had en extra opslagruimte goed kan gebruiken voor games en mijn hobby als beginnende muziek producer, daarnaast passte een 2 TB SDD niet binnen mijn budget. Ik wens iedereen heel veel geluk toe met deze winactie!
AlgemeenWebsite af en toe onoverzichtelijk, onhandig opgezet. Zo staat er op de voorpagina bijv. een hele grote banner 'CAPS PC's'. Als je daar op klikt krijg je een scherm met Geen producten gevonden voor deze selectie.
Beetje jammer dat de grootste banner die bovenaan de lijst categorieën staat, leeg is.
Verder utigebreid assortiment, als je kunt vinden wat je zoekt, snelle levering en prima kwaliteit.
De levering was op tijd aangekomen, zonder beschadiging of problemen.
AlgemeenIk heb in het verleden vaker bij CAPS besteld toen het nog SiComputer heette. Website is een beetje onoverzichtelijk, filteren gaat niet zo lekker, wat destijds ook het geval was, maar door de Tweakers Pricewatch maakt dat niet zoveel uit. Deze toko heeft goede prijzen, klantenservice weet ik niets van want die heb ik zelden nodig.
6 grote Toshiba MG10ACA20TE HDDs gekocht voor mijn nieuw te bouwen DIY NAS. Er was een goede aanbieding, al gold die alleen voor de schijven op voorraad, wat er maar 4 waren. Dat is wat minder en enigzins ongeloofwaardig omdat 5 van de 6 schijven opvolgende serial nummers hebben.
Betaling gaat soepel en er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van een credit card.
Schijven zijn erg goed verpakt en volgens de sticker nagelnieuw van eind april 2025. Kan ze overigens nog niet inbouwen, want andere onderdelen zijn nog niet binnen, dus ik kan niets zeggen over de werking. Dat is jammer, want dat gooit het retour sturen via wet kopen op afstand binnen 14 dagen in het water.
Verzending gaat redelijk. De levering kwam uit Duitsland en was 3 dagen na bestelling thuisbezorgd. Nadeel is dat het met UPS was, terwijl PostNL was aangegeven bij bestelling. UPS heeft niet veel afhaalpunten wanneer een bezorging mislukt.
Daarnaast werkte de dag later bezorgen niet. Het pakket met kostbare inhoud werd omdat ik niet thuis was door de UPS koerier voor mijn deur gelegd in het appartementencomlex waar ik woon, terwijl er een handtekening nodig was. Het is goed afgelopen, maar het hoort niet zo te gaan.
AlgemeenZelf had ik nog nooit van CAPS gehoord maar ik ben er ook een tijdje uit geweest. Mijn eerste ervaring met CAPS is prettig door de handige website, duidelijke communicatie en betaling was gemakkelijk.
VerzendingNiks op aan te merken, duidelijke communicatie met betrekking tot de status en Track & Trace.
AlgemeenArtikelen kwamen goed aan, communicatie kon beter: 'wachten op onderdelen' zonder enige indicatie was jammer.
Verzendingwas goed ingepakt en kwam snel volgende dag al gelijk aan na verzending
Klantenservice'wachten op onderdelen' zonder enige indicatie was vrij frustrerend, maar wel op tijd verzonden
AlgemeenSnelle levering en inzichtelijk proces. Goede prijzen en kortingen geboden op de website! Ik kende CAPS zelf nog niet maar zou hier zeker vaker onderdelen halen voor mijn PC!
VerzendingProces PostNL kan beter, aangezien het een aantal dagen duurde voordat het bij een pick-up point aankwam nadat de levering was mislukt. Dit is alleen niet de verantwoordelijkheid van CAPS.
AlgemeenIk kende CAPS niet, maar op basis van de goede beoordelingen op Tweakers een bestelling geplaats (9800x3d + Arctic Freezer 36). Die positieve beoordelingen waar geheel terecht wat mij betreft.
VerzendingSneller geleverd dan vooraf aangeven en goed verpakt.
Vond het ook positief dat ze een andere doos (stond namelijk Corsair op) hadden hergebruikt om de spullen in te verzenden, in plaats van daarvoor een nieuwe doos te gebruiken.
AlgemeenBeste prijs voor een goed product. Werkt uitstekend. Bertreft een 2x nvme SATA pci-e adapter.
Zal een vaker er bestellen!
Met zorg verpakt en snel geleverd. Zoals geadverteed op de site
AlgemeenNieuwe CPU gekocht en ben positief verrast, vroeger had ik wel iets besteld omdat CAPS voorheen SiComputers heette, maar daar had ik wel een negatieve ervaring (ik kreeg toendertijd een 2e hands product opgestuurd waarbij een schroef miste en ik de CPU niet kon aanbrengen, is goed opgelost maar daarna op de blacklist gezet). Maar deze keer dacht ik, ik probeer het gewoon opnieuw.
Website geeft aan dat het 2-3 werkdagen duurt voordat het pakket verstuurd kan worden. Woensdag 11-6-25 besteld, Maandag 16-6-25 kreeg ik de track en trace, die de volgende dag op locatie was bezorgd (17-06-25). Dus precies 3 werkdagen tussen de besteldatum.
Goed verpakt, toen de track en trace er was werd het de volgende dag geleverd.
AlgemeenEen computercase en CPU koeler besteld, dit kwam snel maar via 2 verschillende bezorgers.Het kiezen van een bezorgmoment was niet mogelijk en dat is geen ramp maar als verbeterpunt zou ik willen aangeven dat meer openheid of keuze vrijheid wel wenselijk is.
VerzendingCpu koeler goed verpakt, computer case in eigen verpakking (wat ik helemaal prima vindt! Het verpakkingsmateriaal is stevig genoeg.)
KlantenserviceIk had een verkeerde CPU koeler besteld, eigen schuld.
Ik heb een RMA case aangemaakt en kreeg snel instructies voor het terugsturen van de koeler.
Ik heb de koeler teruggestuurd via PostNL en deze RMA was supersnel afgehandeld.
AlgemeenAantal producten besteld voor een nette prijs. Levertijd 2 a 3 dagen. Dat is zeker in orde maar zou nog mooier zijn als dat nog net iets sneller kon.
VerzendingProducten zaten goed en stevig verpakt. Altijd fijn als je producten netjes aankomen.
AlgemeenOverzichtelijk site, goed ingepakt en compleet naar wens. Ik heb geen ervaring met hun klantenservice.
VerzendingGoed ingepakt, ik werd op de hoogte gehouden van de statusupdates
KlantenserviceCommunicatie via de mail verloopt goed, ik heb verder geen ervaring met de klantenservice.
AlgemeenDe Levering was zoals afgesproken. Goed verpakt. Goed prijs / kwaliteit verhouding. meer valt er niet over te zeggen
VerzendingGoed verpakt. Op goed adres afgeleverd. meer valt er niet over te zeggen
KlantenserviceNu niet nodig gehad. In het verleden vragen netje beantwoord. geen klachten gehad
AlgemeenIk heb onlangs via de website van Caps een aantal onderdelen besteld voor mijn nieuwe pc-build, waaronder een Samsung 990 NVMe SSD, een robuuste systeemkast, en een betrouwbare voeding. De ervaring was vanaf het begin uitstekend.
De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk – het zoeken naar de juiste onderdelen ging snel en eenvoudig. Wat ik vooral fijn vond, is dat er bij elk product duidelijke specificaties en foto’s staan, waardoor ik zeker wist dat ik de juiste keuzes maakte.
De levering was snel en goed verpakt en zonder beschadigingen. Alles werkte meteen perfect. De SSD is razendsnel, de kast heeft uitstekende airflow, en de voeding voelt stevig en stil aan.
Kortom: goede prijzen, betrouwbare service en topkwaliteit producten. Ik bestel hier zeker weer als ik nog upgrades nodig heb!
De levering was verrassend snel; en goed verpakt en zonder beschadigingen.
AlgemeenOok al was de levering wat laat, ze reageerden snel op mijn vraag en het product werd kort daarna verzonden.
VerzendingDe verzending duurde vrij lang. De verpakking was prima, er lag wat gekreukt papier naast de productdozen.
KlantenserviceIk heb ze een vraag per e-mail gesteld en ze hebben snel gereageerd. Het antwoord was professioneel en ze hebben mijn probleem direct aangepakt.
AlgemeenCaps.nl heeft een mooi assortiment waar ik zowel als gamer, hobbyist en professional uit de voeten kan. Zij komen vaak in de pricewatch naar voren door hun strak geprijsde producten.
Tevens ben ik van mening dat de communicatie prettig verloopt. Bij zaken zoals defect en RMA word er vriendelijk en coulant gedaan, waardoor je er eerder energie van krijgt dan dat het dat kost.
Ik ben al geruime tijd klant bij Caps, wat voorheen SiComputers was. Ik kan het iedereen dan ook van harte aanbevelen.
Producten worden op tijd verzonden. Bij vertraging op het opdelen van de order wordt je hiervan pro-actief op de hoogte gesteld.
KlantenserviceGoed en vriendelijk contact, ervaar het als positief (zie ook korte omschrijving)
AlgemeenJonsbo N3 NAS case besteld bij CAPS. Bij CAPS was deze het voordeligst en snel op voorraad.
De bezorging duurde 2 dagen langer dan was gemeld maar vond dit niet erg, de Jonsbo is een case die minimaal op voorraad was bij verschillende leveranciers. Ik ga binnenkort nog meer componenten bestellen en zal zeker CAPS overwegen om wederom te gebruiken.
Bezorging duurde 2 dagen langer dan was gemeld maar zoals aangegeven had ik dit vanwege de Jonsbo case ook wel verwacht. Het is sowieso sneller dan wanneer ik hem uit china via AliExpress had besteld.
KlantenserviceHad nog een vraag en ik heb deze via WhatsApp gesteld, kreeg dezelfde dag nog een antwoord.
AlgemeenIk heb een voeding en een videokaart besteld bij CAPS, omdat beide producten op voorraad waren.
Levering was snel en de communicatie hierover duidelijk.
Levering was snel, en hierover is duidelijk gecommuniceerd.
Track & trace was ook al snel beschikbaar.
Keurige afhandeling.
AlgemeenIk bestelde een 'Zotac GAMING GeForce RTX 5090 SOLID OC NVIDIA 32 GB GDDR7' op 13-06-2025. Order bevestiging en factuur kwamen vrij snel nadat ik heb betaald.
NA betaling claimt webshop plotseling een "contentfout" en dat het eigenlijk een 5080 betreft.
Webshop weigert te leveren met excuus "niet leverbaar" en "kunnen we niet inkopen".
Webshop adverteert NOG STEEDS RTX 5090's in hun zoekfunctie.
Bij aandringen werd webshop beledigend: "mensen met enigzins een brein weten dat 1300 euro geen normale prijs is"
Ik heb nooit iets ontvangen aangezien men niet wil leveren.
KlantenserviceKlantenservice is waardeloos, erg kort door de bocht, spreekt zichzelf tegen geeft beledigende opmerkingen, etc.