Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGewoon als gevraagd/verwacht,besteld , nette communicatie mails, track and trace info.
Betrouwbaar overgekomen, eerste bestelling worden er vast meer als iets nodig heb.
Trac and trace tot 2 uur tijd window. Top.
AlgemeenHeel breed assortiment en goede prijzen. Ik heb al eerder hier besteld. De site kan misschien wat meer filters gebruiken, om makkelijker extra aankopen te kunnen doen
VerzendingSnelle levering en goed verpakt. Mijn harde schijf was bijvoorbeeld heel goed verpakt in meerdere lagen materiaal. Alles is goed aangekomen
AlgemeenSiComputers is een betrouwbare club met een groot assortiment en goede prijzen. vaker besteld en tot nu toe altijd goed geholpen.
Verzending1 item was niet op voorraad waardoor het langer duurde dan ik op gehoopt had.
AlgemeenVideokaart besteld, makkelijk te vinden , goede prijs tov andere webshops .
Op vragen kreeg ik een snelle reactie
Duidelijk info over de verzending , ik kon ook achteraf de datum aanpassen.
De bezorging door DPD was netjes en op tijd binnen een tijdschema
AlgemeenOverzichtelijke website, gemakkelijk betalen, goed op de hoogte gehouden over je bestelling d.m.v. email en Optijd geleverd. 👍
VerzendingDe bestelling zat goed verpakt. De staat kan ik nog niet beoordelen. Ik zit namelijk nog te wachten op de andere helft van mijn PC bij een andere webshop.
AlgemeenBestelling gedaan. Naderhand inlog account aangemaakt. Daar bleek mijn bestelling niet zichtbaar in te zijn.
KlantenserviceMonitor besteld. Zou binnen 3 werkdagen geleverd worden. 3 keer nagevraagd en blijkt minimaal nog 2 weken te duren. Geen proactieve communicatie vanuit sicomputers. Bestelling geannuleerd.
AlgemeenPrima zoekfunctie op de site, producten vlot bij elkaar, verwachte levertijden erbij en die kloppen ook. Goed verpakt en verzonden met PostNL.
AlgemeenMakkelijk bestellen, werd goed op de hoogte gehouden en kon via PostNL zelf mijn bezorgmoment kiezen. Erg fijn!
AlgemeenMomenteel ben ik een nieuwe game pc aan het samenstellen waarvoor ik na een prijsalert op tweakers dit ram geheugen heb besteld: G.Skill Trident Z Neo F4-3600C16Q-32GTZNC
Volgens de webshop was de voorraad 3 stuk en zou het bestelde product binnen drie werkdagen worden geleverd met track&trace.
Na een week niets te hebben vernomen, heb ik zelf maar contact opgenomen. SiComputers geeft aan op mijn online account dat het product is verzonden maar ik had geen track&trace ontvangen. Vervolgens via whatsapp te verstaan gekregen dat er een voorraad fout is gemaakt door SiComputers en dat de leverancier momenteel niets meer heeft. Na flink aandringen werd er een alternatief aangeboden wat goedkoper en langzamer ramkitje betreft.......
Toen zelf aangegeven welk ram geheugen wel een goed alternatief zou zijn: G.Skill Trident Z Neo F4-3600C16Q-32GTZN, echter is deze kit een stuk duurder maar er blijkt geen enkele vorm van compensatie mogelijk. In de pricewatch van tweakers zie ik inmiddels dat het door mij bestelde ram geheugen met 57euro is gestegen dus geld terug is geen goede optie.
Voor mij de eerste en stevens de laatste keer dat ik bij dit bedrijf wat bestel.
Volgens mijn SiComputers account is het door mij bestelde product verzonden. Ik heb geen track&trace code ontvangen en uit navraag bij de klantenservice blijkt het niet te zijn verzonden.
KlantenserviceNa wat chats zadelt de klantenservice van SiComputers de klant op met het voorraad probleem van het bedrijf en laten ze je volledig in het ongewisse of en wanneer het bestelde ramgeheugen geleverd gaat worden.
Het aangeboden alternatief betreft een goedkoper en langzamer ramkitje, dat is geen goed alternatief! Het alternatief waar ik zelf mee ben gekomen (G.Skill Trident Z Neo F4-3600C16Q-32GTZN) is SiComputers niet bereid tot compensatie, op geen enkele manier.
AlgemeenGrootste deel van mijn nieuwe PC besteld bij SiComputers. Allemaal via Tweakers zoekfunctie want op de website van SiComputers zelf zijn de zoekfilters vrij karig (en niet echt nuttig tenzij je exact weet wat je zoekt).
Goedkoopste optie, de paar extra dagen levertermijn (2 à 3) nam ik dan ook wel bij.
Wat problemen met leverbaarheid van gekozen moederbord, maar uiteindelijk vlot opgelost met de klantendienst.
Moederbord bleek uiteindelijk toch niet meer op voorraad bij de leverancier (ookal beweerde de website van wel). Zelfs na een aantal keer weer terug leverbaar te zijn, werd de bestelling nog steeds niet verzonden. Beetje vreemd, dus toch maar klantendienst gecontacteerd na iets meer dan een week wachten.
Na versturing, kwam alles mooi op de vooropgestelde datum aan, stevig ingepakt. Buiten een kleine bluts in één van de dozen was alles in nieuwstaat, en de inhoud van de beschadigde doos was ook gewoon prima. Niks op aan te merken dus.
Prime service, antwoorden snel (dag zelf of volgende dag). Na eerst aan te geven dat het moederbord wel weer snel leverbaar zou zijn, moesten ze nadien toch besluiten dat dit niet het geval was. Geen idee of dit aan hun eigen stockbeheer ligt of gewoon foutieve info van hun toeleveranciers. Dan toch maar besloten om een ander moederbord te nemen, hetgeen snel en probleemloos werd doorgevoerd, en kort nadien ging het hele pakket op de post. Na een beetje een valse start dus uiteindelijk toch een prima ervaring.
AlgemeenHet bestel proces was zo makkelijk als dat je tegenwoordig van een webshop verwacht. Echter, ik had juist mijn bestellingen voor een compleet nieuwe PC over de webshops met de kortste levertijd verdeeld, zodat ik zou snel mogelijk aan de slag zou kunnen. Ik denk dus vrij zeker te weten dat de levertijd niet helemaal 100% correct weergegeven, maar ik kan me vergissen (ADHD-olé) of gewoon pech gehad hebben dat het laatste artikel op voorraad net wat eerder aan iemand anders verkocht werd.
VerzendingIk was enigszins teleurgesteld dat niet alles direct leverbaar was en direct verzonden kon worden. Zeker gezien het wachten was op een muismat die ik op het laatste moment aan de bestelling had gevoegd - zonder het moederbord is het lastig een PC bouwen...
Het zou fijn zijn als ze deze situatie hadden herkend en me gecontacteerd zouden hebben of ze (tegen extra verzendkosten) de belangrijkste onderdelen wel vast op zouden sturen. (Maarja, is dat iets wat je kan/mag verwachten?)
Een email aan de klantenservice werd, ondanks de auto-reply die meldde dat het ivm erg grote drukte 48-72 uur zou duren voordat ik een reactie mocht verwachten, toch binnen 12 uur beantwoord. Het splitsen van de bestelling was geen probleem, en na het betalen van de extra verzendkosten werd het pakket direct verstuurd en kon ik de volgende dag gaan bouwen.
Helaas veranderde de levertijd van de muismat weer (verwachte leverdatum: onbekend) en moest ik zelf weer contact opnemen om deze om te laten wisselen voor een vergelijkbare van een ander merk, wederom netjes en snel per email geregeld, en het prijsverschil kan ik binnen 8 dagen terug op mijn rekening verwachten.
AlgemeenSinds een bestelling voor het bedrijf waar ik werk fan geworden van SiComputers. Aftersales is erg goed, en de levertijd, voorraad en informatievoorziening is uitstekend. Als ik een item tegenkom dat ik nodig heb en Sicomputers staat er tussen, dan kies ik eigenlijk altijd voor hen.
KlantenserviceBij een eerdere bestelling een DOA moederbord ontvangen, RMA is uitstekend afgehandeld.
AlgemeenVolgende ochtend meteen reactie op mijn vraag. Alles binnen 1 dag geleverd. Zeer fijne klantenservice
VerzendingBinnen 1 dag alles binnen.
KlantenserviceBinnen 24 uur antwoord.
Algemeenhet zoeken van de producten kan wel wat gebruiksvriendelijker maar als je eenmaal alles hebt gevonden zijn ze prijstechnisch best gunstig.
AlgemeenVideokaart besteld. Prijs was zeer gunstig tegenover andere grote webshops. Levering was 3-4 werkdagen. Website was wel een tikje aan de langzame kant en het product had geen foto.
VerzendingProduct was netjes geleverd met voldoende materiaal om het pakje goede isolatie te bieden. Verzending was overigens niet even snel als het bij andere sites is.
AlgemeenEr is helaas wat vertraging opgelopen met de levering, maar ze waren erg sympathiek met het samenvoegen van bestellingen en crediteren van de verzendkosten.
VerzendingIk heb 2 bestellingen geplaatst. Een op zaterdag, de ander op zondag. Deze bestelling is uiteindelijk samengevoegd.
De zaterdag erop ontving ik mijn bestelling. Op de website geven ze aan een levertijd van 2-3 werkdagen te hanteren. Op donderdag kreeg ik een bericht dat mijn bestelling verzonden was. Vrijdag kreeg ik een bericht dat er vertraging was vanuit de leverancier, waardoor het nog een dag langer zou duren.
AlgemeenAlles was goed en snel. Alleen de site kan iets overzichtelijker en was wat traag.
VerzendingSnel
KlantenserviceTe bereiken via whatsapp en erg snelle reacties
AlgemeenDe bestelling was redelijk makkelijk te plaatsen, ook het feit dat je met Bitcoin kan betalen is een positieve ervaring! De koers wordt realtime bijgewerkt en is een nette wisselkoers. Qua lay-out van de website, met name in mobile weergave mag nog wel wat verbeterd worden (overzichtelijker). Prijzen zijn vrij scherp en klantenservice is goed op orde!
VerzendingDe levertijd zou 2 tot 3 werkdagen bedragen, na een 4 tal producten besteld te hebben op zondagavond op vrijdag nog geen track&trace ontvangen. Hier op contact opgenomen en werd dezelfde dag terug gemaild dat er een voorraad fout was gemaakt. Uiteindelijk over het weekend getild om op te lossen, levertijd werd daardoor 10 dagen. De 2 sterren zijn ivm het feit dat ik zelf actief moest navragen en er vanuit SI nog geen actieve mail uit was gegaan.
KlantenserviceMijn vraag met betrekking tot verzending werd wel direct beantwoord, deze shop is echter niet geopend in het weekend waardoor er op de maandag pas een oplossing kon worden gevonden. Dit staat echter ook netjes vermeld op de website.
AlgemeenSSD besteld, is uiteindelijk te laat en beschadigd aangekomen. Is door SiComputers echt uitstekend opgelost.
VerzendingVerpakking is onderweg tot de helft van het volume samengedrukt na dagenlange vertraging. Alles (doos en inhoud) is beschadigd, behalve het item (SSD) zelf.
KlantenserviceSnelle, bezorgde en vriendelijke reactie. Draagt oplossingen aan en pleegt nazorg, ook op een goedkoop artikel.
AlgemeenIk had een Ryzen 3900x en een XFX5700XT besteld bij SiComputers.
Helaas had ik een verkeerd e-mail adres gebruikt (dikke vingers?) bij het aanmaken van een account tegelijkertijd bij het bestellen.
Toen ik wel een bevestiging had op de website van de bestelling maar einde van de dag nog steeds niet in de mail, heb ik via WhatsApp contact gezocht. Helaas waren ze al dicht (09.00-17.00) maar werd netjes volgende ochtend terug bericht dat ze mijn bestelling gevonden hadden en wat het juiste e-mail adres moest zijn. Kreeg te horen dat de bestelling naar verwachting vandaag word verzonden terwijl hier 2-3 werkdagen voor stonden qua voorraad. Top dus!
E-mail adres was aangepast, wachtwoord gereset en kon overal bij. Zag ook keurig de bestelling terug.
Zie verhaal hier boven. Verwachting was 2-3 werkdagen, donderdag halverwege de dag besteld en word naar verwachting vandaag (vrijdag) verstuurd.
KlantenserviceSuper. Heel netjes, snel geholpen.