CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Vlotte levering, gewoon goed. De bestelling was in orde, niets op aan te merken. Alles prima dus.

Ik heb een aantal bestellingen gedaan bij SiComputers en eigenlijk nooit iets op aan te merken.

Klanetendienst gevraagd over de levertijd van een monitor, snel antwoord gekregen over wanneer hij binnen ging zijn, wanneer ze hem konden verzenden en wanneer ik hem kon verwachten. Dat bleek ook achteraf helemaal te kloppen.

Zoals altijd goede producten met scherpe prijzen die ook nog eens snel worden bezorgt. De site is lastig navigeren dat is wel echt een minpunt. Je moet de aanbiedingen bijna extern opzoeken....

Gewoon goed en snel zoals het ook hoort.
Ook in goede verpakkingen.

Bestel proces was makkelijk. Echter had ik geen idee dat zij geen voorraad hadden, hierdoor duurt de verwerking wat langer. Daar had ik wat beter (via email bijvoorbeeld) van op de hoogte gehouden willen worden. Zo stond er bijvoorbeeld op de website dat de order was afgehandeld maar ik had geen verzendbevestiging. Nadat ik deze wel kreeg werkte de track&trace code niet (hey systeem gaf een foutmelding). Webshop werkt niet heel erg goed op mobiel

Zeer makkelijk om te bestellen, EU intracommunautaire zending na betaling per overschrijving. Snelle verzending, uitstekende webshop! Niche producten op voorraad.

De site is heel toegankelijk en zo was het uitermate makkelijk om de bestelling te plaatsen.

De verzending verliep supersnel en het object was op uitstekende wijze verpakt en bezorgd. Ja, zelfs Post.nl deed het dit keer goed.

Duidelijke overzichtelijke site met zeer scherpe prijzen.
Ik heb hier een Samsung Evo 970 1TB ssd, een MSI MAG X570 wifi moederbord en Corsair vengeance geheugen besteld.

Zeer snel geleverd op maandag besteld en woensdag geleverd.

Ik had de dag na mijn bestelling gebeld omdat ik liever Corsair Dominator geheugen wilde i.p.v. het Vengeance geheugen.
Helaas bleek het MSI moederbord niet meer op voorraad te zijn en het was niet duidelijk wanneer het weer geleverd zou kunnen worden.
Ik heb toen de bestelling voor het Moederbord en het Corsair geheugen geannuleerd en alleen de Samsung evo 970 SSD besteld.
Dit was allemaal geen probleem en werd allemaal netjes afgehandeld. Omdat ik de volledige bestelling al had betaald via Ideal werd er direct een creditnota gemaakt voor het moederbord en het Corsair geheugen. Het bedrag op de nota zal binnen 2 weken worden overgemaakt op mijn rekening.
De Samsung EVO 970 SSD werd de volgende dag netjes verpakt afgeleverd.
Al met al een prima service en ik zal hier zeker terug komen in de toekomst.

Bestelling.klopte precies.met de levertijd, Goedkoopste leverancier, gevonden via Pricewatch Tweakers net. Kwaliteit product goed. Dit alles zelfs in Coronatijd Een aanrader. Twee SSD MX500 1x 1TB en 1x 240 GB.Leverancier voor herhaling vatbaar

Uitstekend en op tijd

Goed geïnformeerd en snel

Ik heb een ssd gekocht voor een goede prijs die ik snel geleverd kreeg, wat wil je nog meer?

10G NIC besteld voor mijn fileserver. Alles verliep soepel. Levertijd was zoals geadverteerd, pakketje was goed verpakt.

Levertijd was zoals geadverteerd.

Prijzen zijnover het algemeen lager dan andere webshops, dat is ook de reden van aankoop.

Via Tweakers bij SiComputers terecht gekomen, mede omdat daar alle onderdelen beschikbaar waren. Eenvoudig mett iDeal besteld, bestelbevestiging en verzendgegevens ontvangen. Twee dagen later in goede staat ontvangen.

Zondag besteld en woensdag geleverd.

Steeds per omgaande antwoord op elke e-mail met direct coulante oplossingen. Als onderdelen besteld moeten worden kan het duren maar je wordt niet vergeten als het niet lukt.

Ik had een wenslijst en heb al weken zitten rondkijken voor goede aanbiedingen. Ik heb eerst met SiComputer contact opgenomen voor een aantal vragen en meerdere keren antwoord gekregen voordat ik uiteindelijk bij hun heb besteld. De prijzen zijn zeer netjes en de afhandeling goed en vlot. Ook is het contact netjes.

Overzichtelijke webshop met een goed assortiment. Juiste informatie voorziening en keurige prijzen. Zeker een aanrader.

Gratis verzending bij €400,- of meer.

Product was goedkoper in de webshop dan in de winkelwagen (of is in de tussentijd aangepast?) Gebeld met de klantenservice en de prijs werd keurig aangepast op mijn bestelling. Goede en snelle service, waarvoor dank!

Website is niet heel overzichtelijk. Producten filteren gaat moeizaam en is beperkt. Functioneel gezien werkt het wel, maar daar houdt het ook wel bij op. Ik had een afwijkend afleveradres ingesteld, maar blijkbaar had ik het ingevuld als afwijkend factuuradres omdat de UI niet duidelijk/logisch was.

Besteling op zaterdag gedaan, levertijd van 2-3 werkdagen. Op dinsdag werd alles netjes verzonden en woensdag had ik het binnen.

Ik had een bestelling gedaan en deze vervolgens per mail geannuleerd (en daarna een andere bestelling gedaan welke wel is afgerond). De annulering werd de eerstvolgende werkdag allemaal netjes verwerkt, er is niets verzonden en ik heb niets ontvangen. Echter voordat het aankoopbedrag werd teruggestordt, was ik standaard 14 dagen, een ingebrekestelling van 5 werkdagen én daarna nog eens een telefoongesprek - zonder de beloofde terugbelactie van de webshop - verder. En voor een bedrag van €700 is een maand wachten niet grappig.

Bestelling plaatsen verliep makkelijk. Zoeken in de winkel is wat lastiger: verschillende producten staan onder hun productcode in de winkel in plaats van de prdouctnaam. Als er dan ook nog verschillende versies van hetzelfde product zijn...

bestelling geplaatst voor Gigabyte B550i moederbord waarvan ik wist dat dit nog even ging duren. Na ongeveer een maand kwamen ze beschikbaar in de nederlandse webshops, hierop SiComputers gebeld wanneer zij ze zouden ontvangen, diezelfde week werd beloofd, dus prima. Meer dan een week gewacht en toen kreeg ik te horen dat er geen voorraden meer waren en ze geen idee hadden wanneer het moederbord wel kwam. Uiteindelijk order gecancelled en ergens anders besteld. Prijswijzigen kloppen ook niet, moederbord was eerst 180 euro en was gezakt naar 130 euro om vervolgens weer 176 te kosten.

Na ongeveer een maand wachten )pre-order) kwam het moederbord beschikbaar in de nederlandse webshops, hierop SiComputers gebeld wanneer zij ze zouden ontvangen, diezelfde week werd beloofd, dus prima. Meer dan een week later nogmaals gebeld en toen kreeg ik te horen dat er geen voorraden meer waren en ze geen idee hadden wanneer het moederbord wel kwam.

op zich prima afgehandeld, hoewel ik de terugstorting van het geld veel te lang vind duren. In deze tijd van digitalisering en automatisering, hoeft dit echt niet langer dan 1 dag te duren. Ging in dit geval wel over +600 euro.

Ik had 2 artikelen nodig welke ik via de pricewatch had gevonden. Ik had geen haast en Si kon ze beide leveren. Voor het eerst een bestelling geplaatst en dat ging soepel.

Prima verpakt verzonden.

1 van de artikelen welke ik besteld had zou niet meer op voorraad komen. Uiteindelijk heeft Tomas van de klantenservice ervoor gezorgd dat ik een duurder vervangend model kon ontvangen zonder bijbetalen. Al met al hele fijne 1e ervaring.

seagate Exos schijven bij ze besteld en even van te voren gecheckt voor de levertijd. Hier hebben ze zich keuring aan gehouden! Alleen ging er iets mis bij PostNL waardoor ik ze een dag later pas kon ophalen

Eerste keer namen ze niet op, na een half uurtje nog een keer gebeld en toen kreeg ik wel gehoor

Scorekaart voor CAPS

Qshops