Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenprima site met veel lagere prijzen, alleen kloppen de levertijden niet altijd en moet er dus met een kleine vertraging rekening worden gehouden
VerzendingSIcomputer heeft volgens mij geen warenhuis of heel minimalistisch en dus komen spullen via een andere verkoper, mijn p600s werd via casekings.de geleverd (sticker van verzending naar SIcomputers zat er nog op)
wil overigens niet zeggen dat dit slecht is maar betekent dat je bijna nooit een product direct de volgende dag in huis hebt (wel een dag later voor een leukere prijs)
Nadat de op de site aangegeven levertijd was verstreken heb ik via whatsapp een berichtje naar SIcomputer gedaan (ik vind het een beetje raar maar zij zijn maar tot 17:00 inc. de klanten service) communicatie liep prima werd zelfs op eigen afspraken nagekomen(contact opnemen met leveranciers enz..).
maar heb wel een tip voor SIcomputers het is voor klanten fijn om te weten dat er niet een bot aan de andere kant van de lijn zit daarom doen andere klantenservices meestal (^wiedanook) er achter aan.
klanten service vertelde dat het een bepaalde dag geleverd zou worden is uiteindelijk 1 dag later geworden al met al geen slechte ervaring
AlgemeenEen Lian Li PC-O11 Dynamic gekocht in uitverkoop. Het product werd zoals vermeld binnen 2 werkdagen verzonden.
KlantenserviceContact via email, telefoon of whatsapp.
AlgemeenDuidelijke website.
Zoeken werkt goed en sorteren.
Goede communicatie over de status van de order.
AlgemeenHelaas een zeer slechte ervaring. Per ongeluk de verkeerde zakelijke monitor bestelt voor mijn kantoor. Bij het uitpakken gelijk contact opgenomen en gevraagd om hem om te ruilen voor het juiste model. Uitgelegd dat de monitor nog ongebruikt was, voorzien van stickers en alle onderdelen origineel verpakt. Van de klantenservice naar de RMA afdeling verwezen erg onvriendelijk behandeld, traag in de reactie en met als conclusie we ruilen hem niet om! Toen pas naar de Google reviews gekeken. Slechts drie sterren en in het afgelopen half jaar veel ontevreden kopers. Leest u het zelf. Sicomputer is misschien een paar tientjes goedkoper maar klanttevredenheid interesseert hun niet. Heeft u zakelijk het verkeerde product besteld dan heeft u dikke pech. Volgende keer betaal ik liever een paar tientjes meer maar ga ik naar een betrouwbare leverancier die klanttevredenheid serieus neemt en daar ook naar handelt.
VerzendingDe monitor is in zijn eigen doos verstuurd en beschadigd aangekomen. Een extra doos om de fabrieksdoos en voorzien van beschermingsmateriaal was beter geweest en had er ook voor gezorgd dat de fabrieksdoos onbeschadigd aankwam. Dat is ook wat ik gewend ben van organisaties al Coolblue of Bol.com.
KlantenserviceKlantenservice neemt alleen telefoontjes aan voor nieuwe orders. Er moet contact worden opgenomen met de RMA afdeling. Deze reageert traag, kortaf en erg onvriendelijk. Denkt niet mee met de klant en gaat alleen voor eigen belang.
AlgemeenDe webshop werkt goed en het is makkelijk om een bestelling te doen. Ik heb een webcam besteld, die helaas na enige tijd kapot ging. De afhandeling van de service m.b.t. de reparatie van de webcam en vooral de communicatie hieromtrent was voor mij helaas een slechte ervaring, waardoor ik niet meer bij deze webshop zal bestellen. Misschien is een andere winkel iets duurder, maar als ik daar meer service krijg, zal ik daar de volgende keer voor kiezen.
KlantenserviceNa het opsturen van mijn webcam voor reparatie hoorde ik een tijd niets meer van de webshop. Nadat ik vroeg wat de status was, kreeg ik te horen dat de webcam niet kon worden gerepareerd en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ik wilde mijn geld echter niet terug, maar een werkende webcam.
Een medewerker vertelde mij dat Logitech geen webcams ter reparatie retour neemt, terwijl ik van Logitech zelf hoorde dat ze dat wel doen en dat ze het apparaat voor mij willen vervangen als ik het zelf retour stuur.
Een andere medewerker zei dat de webcam is opgestuurd ter reparatie, terwijl dat volgens de eerste medewerker dus helemaal niet zou kunnen en niet het geval was.
Toen ik de webcam terug wilde hebben om deze zelf op te sturen, gaf de webshop aan de webcam niet meer te hebben.
De medewerker gaf aan dat ik geld terug zou krijgen. Het was echter geen vraag of dat ik dat wilde of wellicht beter geholpen zou zijn met een nieuwe webcam (evt. met bijbetaling). Later werd verteld dat de webcams veel duurder zijn geworden, dus bleek ik hetzelfde apparaat voor meer geld opnieuw te moeten gaan kopen.
De optie om een nieuwe webcam te krijgen met bijbetaling is mij pas bij het laatste contactmoment geboden. Helaas werd hier geen tegemoetkoming in het prijsverschil aangeboden en had ik mijn vertrouwen in de webshop al verloren.
AlgemeenSoms wel ff zoeken, maar het assortiment vind je bijna nergens zo uitgebreid. Als je al precies weet wat je wil dan maakt dat niet uit natuurlijk. Snelle levering, redelijke prijsstelling en adequate en pro-actieve service. BTC betalingen zijn ook mogelijk en daarmee zet SIC de rest op een middeleeuwse achterstand. Tot nu toe zeer goede zaken gedaan met SIC !
VerzendingPrima verpakt en verzonden
AlgemeenZeer scherpe prijs (zowel NAS als HDD's), indicatie van levertijd realistisch (3-4 werkdagen werd netjes 3 dagen), Fijn dat factuur direct wordt opgesteld in plaats van op het moment van verzending.
VerzendingFijn dat het hier mogelijk is om een PostNL punt te kiezen, ook krijg je netjes een dag van tevoren een verzendbevestiging. Prima verpakt (niet overdadig, wel veilig).
AlgemeenHad wat spullen besteld waarvan er nog maar 1 of 2 op voorraad waren. Zag in de bevestigingsmail dat ze gereserveerd waren en ze zijn ook snel geleverd (één item was niet op eigen voorraad, maar bij leverancier). Hun voorraad beheer zoals op de website staat klopte dus goed. Dit is lang niet altijd zo bij webwinkel! (Lokken je soms zonder echt voorraad te hebben).
AlgemeenZe hadden de beste prijs in de tweakers. Ik bestelde het meteen en kreeg het binnen een paar dagen. En het werkt perfect.
AlgemeenIk was op zoek naar een Asrock A300 met alle onderdelen. SiComputers was de enige partij die alles kon leveren en tegen een aantrekkelijke prijs. Na bestelling bleek het geheugen niet leverbaar te zijn, dus aangepast. 2 dagen later stond de A300 hier te snorren. Ook goede reactie via de mail. Zo hoort het.
VerzendingDe verzending was in 2 dagen na bestelling binnen. Prima verpakt in grote doos met opvulspul.
AlgemeenSetje onderdelen besteld via deze winkel, prima website en bestellen/betalen ging zo makkelijk als verwacht.
VerzendingAlle onderdelen zaten keurig verpakt. Voor het moederbord was zelfs nog een extra doos in de grote doos gedaan (die had geen eigen doos, OEM product).
Een sterretje minder komt doordat de verzending binnen 3 dagen niet werd gehaald (werd uiteindelijk ruim een week) en hierover niet is geïnformeerd.
Dat vervolgens de bezorger vergat dat-ie moest aanbellen en gelijk een niet-thuis briefje uitdeelde, kan ik enkel PostNL aanrekenen.
Na bijna een week wachten heb ik de klantenservice gemaild met de vraag naar de status. Vrij snel kreeg ik een berichtje terug dat het bijna gereed was, en inderdaad: niet lang daarna kreeg ik een verzendbericht. Met track&trace kon ik het pakket volgen.
AlgemeenIk kon hier de spullen vinden die ik ergens anders niet kon vinden of te duur waren. Website is niet geweldig qua filteren, maar je kunt makkelijk bij ze bestellen.
VerzendingHet pakket was goed beschermd tegen stootschade etc. Alles is netjes aangekomen.
AlgemeenEen duidelijke webshop zonder fratsen. Goede prijzen. Levert volgens afspraak en wat wordt gepresenteerd op de site. Ophalen (zonder verzendkosten) mogelijk.
VerzendingIk had geen zin in verzendkosten, en heb dus gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het product af te halen. Keurig geregeld, netjes Corono-proof.
KlantenserviceVoor de bestelling en in afwachting van de levering heb ik contact gehad via WhatsApp. Werd snel en deskundig op gereageerd.
AlgemeenVia de PriceWatch bij SiComputers de LG 32UK550 besteld. Bestellingsproces ging soepel. Werd netjes op de hoogte gehouden tijdens het gehele proces daarna.
AlgemeenIk vind deze website goed opgebouwd, je kunt alles na een bestelling goed volgen mits je een account aanmaakt. Ook heb ik nog telefonisch contact gehad met een medewerker die mij geduldig te woord stond, dat maak je ook steeds minder mee helaas.
VerzendingVolgens verwachting en dat is heel goed want ik ben best wel een pietje precies.
KlantenserviceIk had een HDMI Dual Monitor KVM Switch besteld maar heb het retour gestuurd onder het herroepingsrecht. Het voldeed niet helemaal aan mijn verwachting. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop en kreeg het bedrag ook nog eens sneller gecrediteerd dan dat ze aangaven in het proces.
AlgemeenAlles conform verwachting. Soepel afgerekend, goed verpakt en binnen 24 uur geleverd. Geen minpunten te vinden.
AlgemeenDe mensen van SiComputers hebben me meerdere malen uitgebreid geadviseerd over een custom build. Toen een component niet op korte termijn leverbaar was, was gedeeltelijk annuleren geen enkel probleem. Dit terwijl het een zakelijke order betrof.
VerzendingSnelle verzending.
KlantenserviceKlantenservice denkt zeer goed mee. Soms worden mails vergeten. Dan moet je naar een paar dagen nog even een herinnering sturen.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en duidelijk, een goede prijskwaliteit verhouding van de producten. Duidelijke en snelle betaalservice.
VerzendingBoven een x- bedrag verwacht je geen verzendkosten. en als je bij 4 verschillende webshops nagenoeg op hetzelfde moment een bestelling doet en 2 webshops leveren de volgende dag en de andere 2 (wo SiComputers) pas na 6 dagen dan valt dat tegen.
AlgemeenHet zoeken naar het juiste product ging goed. Daarnaast ging het invullen van de formulieren ook goed. Het afrekenen ging zoals verwacht.
VerzendingEen aantal producten waren niet op voorraad, wel bij de leverancier. Het werd toch eerder geleverd dan verwacht.
Algemeenalles conform verwachting geleverd en afgehandeld. Niks opaan te merken dus. Nog 2 loze woorden
Verzendingalles conform verwachting geleverd en ingepakt. Niks opaan te merken dus. Nog 2 loze woorden