Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMonitor besteld, dat achteraf niet op voorraad bleek te zijn. Er werd mij verteld dat ik op een soort lijst kwam. En zodra het product op voorraad zou zijn, ik afhankelijk van mijn rangnummer, in aanmerking zou komen voor het product. Voorwaarde was wel dat ik het inmiddels betaalde bedrag ruim 1400,00 euro bij SI computers moest laten staan wilde ik nog kans maken.
Na maanden geen gehoor besloot ik de aankoop te annuleren. Ik zou vervolgens het bedrag binnen 14 dagen ( wettelijke termijn) terug krijgen. De wettelijke termijn Is vervolgens ruim overschreden en bij elk telefonisch contact wordt er gezegd dat het geld al is overgemaakt. Ik wacht nu al bijna 3 weken op mijn geld waar ik geen dienst of product voor heb ontvangen. Erg slecht en niet betrouwbaar komt dit op mij over. In 7 dagen tijd wordt er tot 2 keer toe door medewerkers van SI gezegd, dat het geld overgemaakt is en binnen 1 a 2 dagen op mijn rekening staat, betekent dat ze niks hebben overgemaakt. Dit had ik anders wel gemerkt in die wettelijke termijn van 14 dagen. Bij een ingebrekestelling voor wettelijke rente bij een te late terugbetaling reageren ze niet eens. Behalve dat het geld al is overgemaakt.
Ik meld dit omdat er ondanks de goede reviews bij Tweakers, er ook mensen zijn die door si gedupeerd zijn.
AlgemeenMeerdere componenten besteld voor nieuwe build. Zending te laat geleverd.
Vervolgens 2x moeten bellen om het geannuleerde artikel te laten crediteren.
Alles op vrijdag besteld, op voorraad, zodat zaterdag in huis (en dus thuis voor de ontvangst).
SiComputers stuurt vrijdagavond een bericht dat 1 artikel toch niet op voorraad is, verwachten ze 6 dagen later, dan versturen ze pas de hele bestelling.
De klantenservice is dan al dicht, dus telefonisch aangeven dat ik een deellevering wil is onmogelijk. Op email wordt zaterdag niet gereageerd.
Pas maandag kunnen doorgeven dat ik een deellevering wil en het artikel dat niet op voorraad is wil annuleren.
Dinsdag pas alles in huis.
Het geannuleerde artikel werd vervolgens pas na nogmaals telefonisch contact gecrediteerd.
Website is verder prima en artikelen komen netjes verpakt en alles was nieuw en ongeopend.
Service medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Al met al wel oke, maar dit kan echt (gemakkelijk) beter.
Artikel toch niet op voorraad? Bel je klant even of hij/zij het nog wel wil, of bijvoorbeeld een deellevering wenst.
AlgemeenPostNL heeft de bestelling niet geleverd maar is keurig opgelost door de klantenservice van SiComputers
KlantenserviceMijn bestelling is door een fout van PostNL nooit bezorgd. PostNL geeft aan deze wel hebben afgeleverd maar ik heb niks ontvangen. Na een onderzoek door SiComputers hebben ze aangeboden de artikelen kosteloos opnieuw op te willen sturen. We zijn samen tot een andere oplossing gekomen en daar ben ik heel tevreden mee.
Mijn volgende bestelling gaat absoluut weer bij SiComputers zijn, en dan hopen dat PostNL wel netjes zijn werk doet.
Een groot compliment naar de klantenserice Jeroen en Ozlem!
AlgemeenDe beloften zijn nagekomen. Heel fijn bedrijf om iets bij te kopen. Uitgebreid assortiment. Als er dan toch nog een smetje genoemd mag worden is dat ze veel producten niet zelf op voorraad hebben en er dus een langere wachttijd is voor je je bestelling binne hebt wat overigens wel heel duidelijk staat vermeld op de website.
VerzendingAlles was aanwezig en prima verpakt
KlantenserviceSI heeft me prima geholpen om een alternatief te bieden voor een product dat niet op voorraad was en later dan verwacht geleverd zou worden.Met de Whatsap functionaliteit en de snelheid van reageren was ik zeer tevreden.
AlgemeenIk heb aardig wat onderdelen besteld bij deze winkel. Er waren veel problemen rondom de verzending. PostNL had vermeld dat deze in een brievenbusautomaat afgeleverd was. Bij het openen stond er echter niets in waarna het kastje-muur spelletje begint.
KlantenserviceInmiddels ben ik een ruime 10 weken bezig om service te krijgen op een defect product. Er is nauwelijks communicatie, je moet overal zelf achteraan.
Wanneer je vervolgens een mail ontvangt dat je je geld terug krijgt of dat je moet betalen als je het product nog terug wilt, weten ze van niets.
Het nakomen van afspraken is ook onmogelijk. Inmiddels alweer 2 weken doodse stilte en men neemt de telefoon niet op als ik bel. Ook per e-mail ontvang ik geen reactie meer.
Ik vrees dat ik mijn product nooit meer terug zal krijgen. Bijzonder slecht, nooit zal ik hier nog een bestelling plaatsen!
AlgemeenKeurig advies bij het assembleren als iets niet kan, met daarbij de oplossing.
Alle onderdelen snel leverbaar tegen een goede prijs.
Uitstekende service.
Duidelijk bericht wanneer het afgeleverd zou worden en dat klopte ook.
Ging allemaal heel snel.
Algemeengunstige prijzen, overzichtelijke webshop, duidelijk orderproces met begrijpelijke emails, op tijd bezorgd door postnl, kortom een aanrader
AlgemeenHet bestellen ging prima. Wat je zou verwachten van een webshop anno nu. Geen bijzonderheden.
VerzendingGoed verpakt, en zonder beschadigingen bezorgd. Het kan en mag natuurlijk altijd sneller wat mij betreft, maar ook hier geen bijzonderheden. Bezorgd door PostNL.
KlantenserviceCPU en moederbord besteld. Moederbord ondersteund de CPU echter pas vanaf een bepaalde bios versie. Via de mail gevraagd of de juiste bios geïnstalleerd kon worden voor verzending en dat was geen probleem. (Bleek uiteindelijk niet nodig. Moederbord was nieuw genoeg.)
AlgemeenEr moeten hier 15 woorden staan. Echter heb ik een andere review geplaatst en is deze overbodig geworden.
KlantenserviceEr moeten hier 15 woorden staan. Echter heb ik een andere review geplaatst en is deze overbodig geworden.
AlgemeenPrima winkel, snel verzonden goede prijs artikelen samen verpakt in een doos
Alles werkt zonder problemen.
Alles in 1 doos goed verpakt en zonder schade snel bezorgd.
AlgemeenEnkele vragen voorafgaand aan de levering, bijstelling leveradres, allemaal prima afgehandeld. Prijs was volgens mij de beste op dat moment. Geen klachten verder
VerzendingPhilips 499P9H voldoet volledig aan de verwachtingen.
AlgemeenPlaced an order to which everything was correct and sent quickly.
One item had an issue and the RMA was written up quickly, however Si Computers supplier did take their time.
I do recommend.
Fast,
Well packaged.
A bit slow initailly but sped up with heightened issues.
Issues addressed correctly and efficently.
AlgemeenPrima service, goede prijzen. Houdt wel de prijzen goed in de gaten, want ze kunnen flink fluctueren door wisselende voorraden. Het kan dus lonen om niet meteen te bestellen, maar op meerdere momenten op een aantal dagen te kijken. Zo had ik een twee case fans besteld voor 10,75 die eerder nog 7,95 kostte (en later weer datzelfde bedrag kosten).
VerzendingZe zijn iets minder snel in het leveren, maar dit gaat om een dag of twee langzamer. Echter, de verpakking is prima en stevig en ik had het product niet dringend nodig.
KlantenserviceIk had een vraag over de prijsfluctuatie op de site (zo'n 35% goedkoper) van een case fan en die is prima beantwoord. Ik weet dat ik na een koop gebonden ben aan de prijs van bestelling, maar dat het zoveel scheelt in een product is wel flink. Ik heb wel eens meegemaakt met andere bedrijven dat het verschil is terugbetaald later, dus dat scheelt een ster hier.
AlgemeenDe web winkel ziet er wat kaal uit maar producten vinden en bestellen vond ik makkelijk. Mijn bestelling werd snel afgehandeld en netjes op tijd geleverd.
AlgemeenAlleen maar goede ervaringen met SiComputers.
Leveren snel, prijzen zijn vaak niet te evenaren.
Betalingsmogelijkheden zijn hier ook het beste.
Kortom, aanrader!
Al vaak producten besteld waar de geschatte levertijd een 5 tal dagen is.
Bijna altijd binnen de 3 dagen geleverd dan.
Producten op stock zijn de volgende dag bij mij.
Beter kan het niet zijn.
Zeer responsive, eveneens in de late uurtjes.
AlgemeenBestelling werd op tijd geleverd. Na dat een onderdeel defect was heeft de klantenservice het goed verholpen en een vervanging gestuurd.
AlgemeenNa uitvoerig zoeken bleek dat het gezochte onderdeel hier voor de voordeligste prijs besteld kon worden.
VerzendingNetjes verzonden pakketje.
Iets later, omdat het product niet op voorraad was.
Wat duidelijk werd aangeven bij het plaatsen van de bestelling.
AlgemeenDuidelijke site, na bestellen al na een uur op te halen en vriendelijk personeel achter de balie.
AlgemeenPrima leverancier, tot je een keer aanspraak moet maken op een retour. 7 weken lang een toetsenbord kwijt geweest, waarbij er door de verschillende afdelingen naar elkaar wordt gewezen over waar de fout zit. Vervolgens wordt er een "nieuw" (reeds geopende) verpakking geleverd. Wellicht bijzaak, maar de omvang van het pakket is milieutechnisch ook niet verantwoord.
VerzendingEen toetsebord wat geleverd wordt in een 2/3 verhuisdoos is wel erg overdreven.
KlantenserviceAfdelingen wijzen naar elkaar, achteraf wordt verkondigd dat een snellere oplossing mogelijk was geweest wanneer ik als klant een zélf een andere afdeling had gecontact. Lijkt me niet mijn verantwoordelijkheid.
AlgemeenNieuwe geluidskaart besteld bij SiComputers.
Netjes in doos geleverd voor de laagste prijs! op dat moment.
Helaas bleek het product niet op voorraad dus moest besteld worden bij leverancier.
Al met al 6 dagen moeten wachten op levering.