CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Bestel met enige regelmaat bij SiComputers en is eigenlijk altijd goed geregeld. Als er vragen zijn worden deze altijd snel beantwoord of het nu pre-sales is of support.

Bij deze bestelling van twee server geheugen modules zat er geen verpakking om de individuele modules, bij navraag kwamen deze DIMM's uit een bulk pak, dus geen probleem. Enige puntje was dat de modules zonder bescherming tegen elkaar aan waren verpakt. Dit heb ik ook al per mail aangegeven.
Ondanks niet op voorraad, op tijd geleverd.

Naar aanleiding van de verpakking hierboven netjes te woord gestaan door support. Excuses voor de onhandige verpakking en voor de rest nette uitleg. Mail contact is snel en duidelijk. Ga zo door.

Groot assortiment, bestellen ging gemakkelijk. Levertijd is keurig aangegeven bij de producten. Langer dan een dag moeten wachten was dus helemaal geen verrassing.

Levering was keurig in een goed verpakte doos. Er werd een realistische levertijd geschat op de website.

Goede prijzen. Overzichtelijke website, maar lange levertijden als artikelen niet op voorraad zijn. Zou hier alleen bestellen als er eigen voorraad is.

Levering bij artikelen die niet op voorraad zijn zorgt voor veel vertraging. Slechte communicatie over de te verwachte levertijd. Uiteindelijk na een week (7 dagen) Artikel vervangen voor voorraad artikel. Helaas duurde het nog 2 dagen voordat het pakket bij PostNL werd aangeleverd. Oorspronkelijke levertijd was 2 tot 3 werkdagen. Order geplaatst op de 7e, geleverd bij PostNL punt op 18e.

Klantenservice reageerde redelijk snel op vragen via whatsapp. Omruilen van artikelen op de bestel lijst ging ook vlot. Jammer dat de logistiek minder klantgericht is.

Bij het hebben van enkele producten met een langere levertijd was het mogelijk deze uit te wisselen zonder problemen!

Dit is (in tegenstelling tot Megekko waar ik meerdere malen dit heb geprobeerd maar het niet mogelijk was) er soepel verlopen!

De producten zaten erg goed verpakt (jep veel papier/karton) maar de producten o.a. hardeschijven komen goed aan!

Zeer tevreden! snelle reacties via de mail, ook de mogelijkheid om te bellen.

Er wordt meegedacht in een oplossing waar mogelijk!

Via Whatsapp info in gewonnen over levertijd. Snelle, vriendelijke reactie. Spullen snel uitgevlerd en uitstekend verpakt.

Zeer slechte service qua levering. 1 artikel van de 3 was nog niet leverbaar waardoor de hele verzending werd tegengehouden. Ze namen geen contact op om dit te bespreken waardoor ik veel langer dan gewenst heb moeten wachten op mijn bestelling.

Het contact moet vanuit de klant komen ipv andersom. Daarbij maakte ze ook nog een verkeerde berekening.

Op aanraden van een ander hier bij dit bedrijf een bestelling (uitbreiding geheugen) gedaan.
Helaas bij aflevering een deel van bestelling een DOA.
Is snel en netjes verholpen door SiComputers

SiComputes is een enorm fijne webwinkel, ik heb er ook in het verleden besteld omdat ze vaak de goedkoopste zijn. De enige reden waarom ik geen vijf sterren heb gegeven, is dat ze momenteel nog geen creditcard accepteren (Mastercard/Visa). In de toekomst zal ik hier zeker weer bestellen!

Mijn bestelling werd zo snel mogelijk geleverd en was goed verpakt (voldoende dempend materiaal).

Gebeld en gevraagd of voorraad status klopt. En dat was zo. Besteld en meteen verzonden. Kan ik waarderen.

Bij SiComputers de Ryzen 5 5600x gekocht. Ondanks dat geen enkele webshop voorraad heeft, heeft SiComputers dat wel. Dit komt omdat ze een hogere verkoopprijs hanteren. Prima, ik wil niet wachten of in de rij staan, dus die paar tientjes extra is helemaal prima :)

Via Whatsapp contact gehad over het ophalen, snel en perfecte info.

De website werkt goed, is overzichtelijk en er is een groot assortiment beschikbaar. De filters op de website werken goed.

De producten waren goed verpakt en de levering was prima en snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden en dat is prettig.

Een winkel waar ik normaal niet bestel vanwege ervaringen uit de vriendenkring, maar vanwege het gebrek aan Ryzen processors toch een bestelling geplaatst.

De site is OK, maar het afreken-proces is wat slordig met een grote loading spinner die 3 nieuwe loading spinners laadt, en na compleet laden worden die weer vervangen met nieuwe loading spinners (Chrome/Windows).
Het aan hebben staan van de uBlock adblocker zorgde er ook voor dat ik mijn bestelling eerst niet kon afronden.

Verder gewoon goed.

Er ging iets mis met de postcodecheck/adres-invoer waardoor mijn huisnummer niet op de bestelling stond. Onmiddelijk gemailt hierover, binnen enkele minuten had ik een antwoord en was het verholpen.

Na bestelling, was de stofzuiger van Xiaomi de volgende dag al binnen !!
Geweldig, had ik niet verwacht.

Super snel geleverd ! Hulde.

Duidelijke website, goede klantenservice en prima communicatie. Eerste keer dat ik hier iets bestel, maar zeker niet de laatste keer!

Zou het product tussen 2 en 3 werkdagen ontvangen, maar kreeg hem al de volgende werkdag. Werd goed op de hoogte gehouden van de levering en alles verliep soepel.

Zag dat het product niet op voorraad is, maar wel een aantal bij leveranciers. Voor de zekerheid gebeld, want het gaat om de 5600x die erg slecht verkrijgbaar is. Er werd haast direct opgenomen door iemand met kennis van zaken. Tijdens het telefoontje werd meteen nagevraagd wanneer ik het product kan verwachten en ik kreeg direct antwoord.

Soepel verlopen bestel en bezorgproces. Niks op aan te merken. Tevens een
goede communicatie rondom levering.

Exact volgens voorspelde bezorgtijd geleverd.

Heb de laatste maanden een paar keer iets besteld en dat kwam netjes op tijd aan.

Ik heb bij Si Computers de Ryzen 5600x 2 dagen na release besteld en binnen 2 werkdagen in goede orde in ontvangst mogen nemen. Zelfs nadat (volgens sommigen) de cpu's binnen 10 minuten waren uitverkocht. Voor mij een uitstekende koop ervaring.

Gekozen omdat SiComputers de goedkoopste was voor de fans die ik wilde maar alles liep lekker.

Wel iets minder gedetaileerde verzendinformatie & een dag vertraging maar omdat ik geen haast had was het geen issue voor mij.

Goede en vaak lagere prijzen, bestel hier vaak de onderdelen die ik gebruik voor de systemen die ik bouw voor mijn klanten, alleen regelmatig 2-3 dagen levertijd daarom 4 sterren

Alles word goed verpakt geleverd, soms langere levertijden maar dat word aangegeven

Had een foutje gemaakt met de bestelling, contact opgenomen en het werd meteen en goed geregeld

De website bevat te weinig filters zodat het lastig is een produkt te vinden. Dat is al vaker aangegeven en mag nu toch echt wel eens verbeterd worden.

Op 29 oktober een heb ik een Corsair RM850 voeding besteld. Gemakkelijk bestelproces. Direct erna ontving ik een bevestigingsmail dat de order is ontvangen en enkele minuten later een mail met de factuur. Tot zover keurig.

Maar daarna volgde een oorverdovende stilte. Na een goede week (10 dagen) toch nog maar een mailtje gestuurd om te vragen wat de verwachte levertijd is. Omdat een snelle reactie uitbleef en ik onder tijdsdruk kwam te staan heb ik de bestelling twee dagen later maar geannuleerd , (10 november).
Kort erop ontving een mailtje met de creditnota.

Eigenlijk zonde, want als SiComputers een levertijd kenbaar hadden gemaakt had de order hoogstwaarschijnlijk gewoon door kunnen gaan.
De voeding (ander model) heb ik na de annuleringsbevestiging bij Megekko besteld en reeds ontvangen (en ingebouwd).

Het aankoopbedrag is op 15 november nog niet teruggestort, maar heb er wel vertrouwen in dat dat binnenkort gebeurd. Heb eerder wel positieve ervaringen met SiComputers gehad en het is verder een eerlijke toko, alleen wat traag wanneer het om dit soort zaken gaat.

TLDR;
Wat IMO beter kan:
-Levertijden (en vooral overschrijding ervan) vermelden in e-mail
-Filters op de website
-Sneller handelen

Het is voldoende, maar net niet goed. Wel correct en vriendelijk, maar de orderbewaking en communicatie kunnen beter, juist in geval van afwijkende levertijden. Dit is de tweede keer dat ik dit meegemaakt heb, maar nog steeds geen verbetering.
Dat na annulering van een order vanwege lange levertijd het te lang duurt om het aankoopbedrag terug te storten, is ook een minpuntje.

Scorekaart voor CAPS

Qshops